Sari la conținut

Filme si seriale


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 5,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Escape Plan: un soi de Prison Break cu Stallone si Schwarzenegger, in care Stallone e "creierul". Si cu asta am spus tot. Pe la jumatatea filmului am iesit din sala.

 

Eu l-am vazut "cam" si l-am vazut pina la capat. M-am ris ca mi-a adus aminte de "Commando". E un soi de "daca doriti sa revedeti"...

 

Relax to enjoy life, you must. Yeesssssss.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stallone trebuia să se oprească după filmul ăla cu Dolly Parton

blasfemie!

 

cine isi poate imagina lumea fara Rambo II-IV?

 

progresul este evident:

rambo.gif

 

iar Schwarzenegger imediat după Hercule in New York.

nu se cheama cariera cinematografica, se cheama campanie electorala.

 

n-am gasit la calitate mai buna:

Editat de gn77b
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

N-am mai gasit nimic similar, foarte interesant si actorii au fost chiar ok, desi majoritatea necunoscuti. Si atmosfera filmului per total reusita. Putin prea mult la faza cu Isus, dar nah, trebuia ceva de show, de parca n-ar fi putut fi un mare anonim mereu. plus ca i-a dat o nota de Highlander...:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

American Horror Story - un serial bestial, din pct meu de vedere. Cum spune si numele, e horror... deosebit. Momentan are 2 sezoane, fara legatura unul cu celalalt, actiuni si idei total diferite, luna asta incepe si sezonul 3. Pt fanii filmelor/serialelor horror, merita 100% vazut. Sincer, e cam singurul care m-a impresionat...

salut. a inceput seria 3. are deja 3 episoade, apare miercurea.

cauta si MISFITS.

si Black Mirror.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E vreunul pe-aici leșinat după teorii despre Red John din The Mentalist? Că eu mă agit ca o sardină de unul singur neavând cu cine să-mi împărtășesc părerile nebune :hurt:

 

Adica nu doar pasionat de serial?

 

Eu am ajuns de abia la sezonul 4 , ep 19. Deci daca ai vreo teorie pana in momentul asta, ca sa nu-mi dai spoilere, poti sa zici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o capodoperă ce nu trebuie ratată, Dogville (2003) (fuck, a trecut un deceniu de cand s-a lansat... :baldy: )

 

De gustibus cu Von Trier. Am fost la Dogville la cinema și nu pot să zic că l-am gustat prea tare ( pînă la urmă e doar un escroc sentimental :D ). Dacă stau să mă gîndesc parcă mai tare mi-a plăcut Melancholia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E vreunul pe-aici leșinat după teorii despre Red John din The Mentalist? Că eu mă agit ca o sardină de unul singur neavând cu cine să-mi împărtășesc părerile nebune :hurt:

Off: Eu am avut o perioada pana sa apara noul sezon cu cine ar fi un posibil Red John. Dupa am renuntat cand am vazut ca la cine ma gandesc ori moare, ori n-are treaba. Si pe net gasesti zeci de forumuri pe acest subiect si pareri diversificate. Eu zic ca trebuie reluate episoadele si scoase lucrurile principale despre Red John ca sa poti sa te apropii cat de cat.

 

On: House of Cards - un serial pentru cei pasionati de politica, ori cei care o studiaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Boardwalk empire, Sapartacus, Hell on wheels, Game of thrones si Vikings sunt bunicele si le urmaresc la zi. La capitolul comedii mi s-a parut tare Workaholics, dar e clar ca nu e pe gustul oricui.

Breaking bad mi se pare subtirel si dupa 2 sezoane si ceva cat am urmarit m-a plictisit iremediabil iar Sons of anarchy undeva sub Esmeralda. Macar in Esmeralda erau gagici bune. SOA mi se pare ultra prost din orice punct de vedere, de la poveste la cum sunt interpretate personajele de catre actori e mai mult decat submediocru....m-am chinuit cu primele doua serii si ceva din a 3-a dar le-am urmarit cu lamaia langa mine. Dexter mi s-a parut bun, primele doua serii...dupa aia l-au lungit aiurea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iar Sons of anarchy undeva sub Esmeralda. Macar in Esmeralda erau gagici bune. SOA mi se pare ultra prost din orice punct de vedere, de la poveste la cum sunt interpretate personajele de catre actori e mai mult decat submediocru....m-am chinuit cu primele doua serii si ceva din a 3-a dar le-am urmarit cu lamaia langa mine.

Ca sa nu mai zicem de recuzita. Dadea cu pumnul in duba, se incretea autocolantul de pe panou si alte detalii din astea care mi s-au parut de prost gust. La fel ca si tine la al 3-lea sezon am cedat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Teresa Lisbon e Red John. De ce? Pentru ca la cat de sucit, aiurit, SF si ilogic e scenariul, totul e posibil. Tocmai asta incearca sa demonstreze probabil, ca poti scrie un scenariu infinit daca ai grija sa omiti detalii sau sa le bagi mai tarziu dupa propriul plac.

 

 

nu e ea, poate e implicata dar RJ e barbat ... daca e un singur personaj, eu cred ca e un grup

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un serial cel putin "iesit din cotidian" : Carnivale ( http://www.imdb.com/title/tt0319969/ )

 

Descris perfect aici:

 

Daca va aflati printre cei care cred ca “ordinary is boring”, atunci acesta este serialul pentru voi. O creatie bizara a lui Daniel Knauf, “Carnivale” abunda de elemente fantastice. Realismul nu isi gaseste locul aici, mai ales cand avem de-a face cu o lume ce a fascinat mereu: cea a circului, a nomazilor, a ciudateniilor umane, iar din punctul asta de vedere, “Carnivale” este un “freak show” continuu. De la povestea complicata, care are la baza eterna lupta dintre fortele binelui si cele ale raului, la personajele inzestrate cu puteri paranormale, aceasta productie HBO “is not for the faint of heart”. ( http://www.tvblog.ro/pe-scurt-despre-carnivale/ )

 

sau aici :

 

......greu de digerat pentru că cu siguranţă vor fi mulţi cei care nu vor gusta genul acesta de dramă, unde lupta dintre bine şi rău este înfăţişată dincolo de planul fizic. Probabil vă întrebaţi de ce ar trebui să urmăriţi un serial care a fost anulat de HBO după numai două sezoane, eu aş zice pentru diversitate, şi pentru că nu ştiu dacă mai există un serial asemănător lui Carnivale. Probabil de aceeaşi părere sunt şi cei 50.000 de fani care au trimis mail-uri către HBO în weekendul anulării. Şi dacă totuşi o să urmăriţi serialul mai trebuie menţionat că producătorii au postat pe internet şi continuarea poveştii, iar unele mistere din serial au fost dezlegate.

( http://tvpedia.org/recomandari/serialul-de-vineri-mady_6_89-recomanda-carnivale )

 

Cu alte cuvinte : "Twin Peaks" ain't got nothing on it !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lista mea de seriale :

 

Community - un serial amuzant despre un colegiu comunitar (colegiul comunitar e ăla în care poate intra oricine, un fel de seral la noi)

House of lies - manipulation at its best

Touch - un serial interesant despre numerologie și felul în care viața e influențată de șiruri de numere (gen Fibonacci)

Homeland - serial cu și despre teroriști; adesea e cam americănesc, dar nu împing niciodată povestea în penibil

Suits - fucking awesome, avocați, people skills, chestii

The mentalist - serial polițist amuzant, are genul de episoade pe care să le privești mâncând. Storyline-ul, totuși, e unul dintre cele mai bine gândite vreodată. De-abia aștept ultimul sezon.

Breaking Bad - la fel, genială poveste și desfășurare a ei. Tocmai ce s-a terminat, are doar 5 sezoane.

The walking dead - merită văzut doar că are zombie.

Friends - nu e nimic de zis despre serialul ăsta. Are 10 sezoane de comedie pură, la fel precum și de lecții de viață.

Game of thrones - tare mi-aș fi dorit să văd serialul ăsta când eram copil. E povestea perfectă cu cavaleri și dragoni :D

Weeds - o mămică de suburbie începe să distribuie iarbă. (cuvant urat) de amuzant.

Modern Family - comedie de familie care a fost premiată an de an la Emmy pt genul ei.

Boardwalk empire - producțiile HBO sunt foarte bune, serial cu și despre mafioți.

Entourage - De asemenea producție HBO, comedie despre viața unui actor la Hollywood alături de prietenii lui din copilărie.

Ce-a mai rămas...

Lie to me - încă înjur că l-au oprit, era un serial prea bun despre limbajul corpului și cum te poți folosi de el.

House M.D. - chestii medicale, de altfel, dar cu un personaj principal mereu amuzant prin ironii și intrigant.

The Big Bang Theory - Geeky comedy, referințe constante la știință, jocuri pe calculator sau Dungeons & Dragons.

How I met your mother - un fel de Friends mai modern, aceeași rețetă de succes

Californication - cel mai bun serial conform bărbaților, cel mai de prost gust serial conform femeilor. If you know what I mean :grinbandit:

Scrubs - comedie/dramă despre viața în spital văzută prin prisma unor stagiari.

Band of Brothers / Pacific - două miniserii HBO (10 episoade fiecare) despre Al Doilea Război Mondial. Primul este în Europa, al doilea este în Pacific.

War at home - sitcom despre o familie trăznită. Ceva precum Familia Bundy, doar că mult mai scurt.

Dexter - serialul meu polițist preferat. Și asta pentru că... e despre un ucigaș.

Heroes - un serial de mult uitat cu puteri paranormale.

Supernatural - mi-a plăcut până undeva pe la sezonul 6, parcă. E o vacă de muls, dar merită să te convingi singur dacă îți plac poveștile cu vampiri, demoni, etc.

White Collar - povestea unui hoț de artă și nu numai (con artist) care e prins de FBI. Drăguț, nu fantastic.

Lost - mindfuck show și mult prea addictive.

Two and a half men - foarte bun până să vină Ashton. De-atunci încoace nu m-am mai uitat.

Mad Men - oamenii și-o ardeau cu mult stil back in the days (serial despre o agenție de publicitate din anii '60, care de altfel, promovează consumul de țigări și whisky la greu)

 

Bineînțeles mai sunt și desenele animate - Futurama, South Park, American Dad, The Simpsons și/sau Family Guy.

 

ENJOY!

 

 

 

tu chiar ca le-ai vazut pe toate .. merci de review .. o sa incep sa ma uit la cateva din ce ai zis tu acolo

ce-i cu banshee ala?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Community - praf... retard sitcom, un fel de Office dar mult mai slab

House of lies - merge, nimic special

Touch - GUNOI !!!

Homeland - GUNOI

Suits - F F MISTO

The mentalist - OKish

Breaking Bad -trebuia terminat dupa prima serie.. hai doua maxim... un 6/10 cu indulgenta

The walking dead - mother of all zombie movies... usor enervant pe alocuri..

Friends - crima impotriva cinematografiei

Game of thrones -DAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Weeds - incepe bine, o lungesc mult prea mult

Modern Family - cu Al Bundy si o columbianca tzatzoasa... !!!!

Boardwalk empire - Foarte misto serialul, cateodata greu de digerat

Entourage - OK

Lie to me - ideea de baza interesanta dar lipsa de inspiratie pe parcurs

House M.D. -genial

The Big Bang Theory - serial cu victime... imi vine sa-i chinui

How I met your mother - creste traficul pe internet de pomana

Californication - viata mea daca as fi fost frumos destept si cu bani :)\

 

Scrubs - retard humor... merge in lipsa de altceva

Band of Brothers / Pacific - greu de digerat

War at home - hmmm pe asta nu l-am vazut

Dexter - okish.. se termina aiurea

Heroes - printre cele mai bune seriale scy-fi

Supernatural - primele 2-3 serii sunt cam low budget, devine interesant mai incolo

White Collar - "Drăguț, nu fantastic."... exact

Lost -dovada ca ne uitam la seriale scrise de cretini

Two and a half men -Charlie e cel mai tare, serialul a fost gandit pentru el...

Mad Men -mi-a scapat

 

Bineînțeles mai sunt și desenele animate - Futurama, South Park, American Dad, The Simpsons și/sau Family Guy.

 

ENJOY!

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit aseara unul interesant - Ray Donovan, cu Liev Schreiber, Jon Voight si Paula Malcolmson. Watch it! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

 

Community - praf... retard sitcom, un fel de Office dar mult mai slab

House of lies - merge, nimic special

Touch - GUNOI !!!

Homeland - GUNOI

Suits - F F MISTO

The mentalist - OKish

Breaking Bad -trebuia terminat dupa prima serie.. hai doua maxim... un 6/10 cu indulgenta

The walking dead - mother of all zombie movies... usor enervant pe alocuri..

Friends - crima impotriva cinematografiei

Game of thrones -DAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Weeds - incepe bine, o lungesc mult prea mult

Modern Family - cu Al Bundy si o columbianca tzatzoasa... !!!!

Boardwalk empire - Foarte misto serialul, cateodata greu de digerat

Entourage - OK

Lie to me - ideea de baza interesanta dar lipsa de inspiratie pe parcurs

House M.D. -genial

The Big Bang Theory - serial cu victime... imi vine sa-i chinui

How I met your mother - creste traficul pe internet de pomana

Californication - viata mea daca as fi fost frumos destept si cu bani :)\

 

Scrubs - retard humor... merge in lipsa de altceva

Band of Brothers / Pacific - greu de digerat

War at home - hmmm pe asta nu l-am vazut

Dexter - okish.. se termina aiurea

Heroes - printre cele mai bune seriale scy-fi

Supernatural - primele 2-3 serii sunt cam low budget, devine interesant mai incolo

White Collar - "Drăguț, nu fantastic."... exact

Lost -dovada ca ne uitam la seriale scrise de cretini

Two and a half men -Charlie e cel mai tare, serialul a fost gandit pentru el...

Mad Men -mi-a scapat

 

Bineînțeles mai sunt și desenele animate - Futurama, South Park, American Dad, The Simpsons și/sau Family Guy.

 

ENJOY!

 

 

 

 

Nu pot să te iau în serios când spui despre Friends că e o crimă împotriva cinematografiei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Kristian K changed the title to Filme si seriale

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...