Sari la conținut

Accident astazi 22.08.2005


bunicu
 Share

Postări Recomandate

Astazi in poligonul nu prea bun de la cernica.. (spre cernica e o poarta galbena pe stanga ) acolo unde fac eu poligonul (faceam ca am terminat miine dau examen) vine astazi un pusti , un smecheras de pe acolo cu un scuter! in gandul meu zic asta are carnet.. de merge pe strada!In timp ce noi faceam de zor acolo repetitii pe mobra de 50 pe care sper sa dam miine examen , ajutorul de instructor il intreaba : "Adi vrei sa faci pe jawa? P.S e o jawa de 350 !!!!! El : da

 

Zis si facut! o porneste mosu' da o tura cu ea.. deci in momentul ala am zis ca sigur cade... frate era mai ceva ca una sport sa mor eu! se intoarce cu ea.. era pornita data jos de pe cric se suie pustiu' si o baga in viteza e si atunci da drumu brusc la ambreiaj .. si forteaza acceleratia... deci nu puteti sa va imaginati , un pusti de 15 ani ca atat avea pe o jawa de 350 cu merge pe o roata.. din prostia lui ca a pierdut-o de sub control in 2 metri si in loc sa puna frana... el era obisnuit ca la scuter franele pe fata.. apasa de zor ambreiajul si accelera... vreau sa zic ca a mers pe o roata cam 4 metri , el sa aruncat in iarba dupa ia , motorul a mers singur .. vreo 20-25 metri dar nu cadea ma fratilor , la un momentat a luat o piatra si a cazut si motorul in iarba !

 

Concluzii! strambat putin semnal dreapta.. farul iesit.. remediat cu mana . niste iarba la maneta de frana ..si atat!!

 

Pustiu nici macar o zgarietura! ba chiar era incantat ca a mers pe o roata!

 

 

DOAMNE FERESTE CINE DA A!!!! eu unul numai dau !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pustiu nici macar o vanataie sau zgarietura nu avea,,, dar cand am vzt cum sa ridicat pe o roata.. am zis ca isi rupe gatu .. al 15 ani !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu m-am ridicat pe o roata de mai multe ori cand de-abia imi luasem voshodu. ce-i drept era si ajutat de faptul ca nu prea mergea ambreiajul (inca nu invatasem sa-l reglez) asa ca acceleram tare si bagam brusc in viteza. :rusinica:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai! Nu inteleg, de ce nu mai dai TU de A? Ca ai vazut ca motocicletele se mai ridica si pe o roata? Vino-ti in fire omule!!!!

228722[/snapback]

 

 

 

nu dasta Janel , dar am 1,75-1,80 m inaltime , si am 18 ani (neimpliniti inca) , si am vzt cat de puternice sunt si deodata mie frica , daca erai si tu azi in poligon cred ca incremeneai ! No Offense dar si acum am tiparit in minte cum a cazut pustiu ,noroc ca era in poligon si a sarit pe iarba , daca era in trafic???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand aveam eu 13-14 ani m-am dat pe o Jawa 350. Am mers lejer pe drumul (Salcea - Aeroportul Suceava) si peste 100 km/h. Nici o problema. Am mers si eu pe o roata cu Jawa. N-am avut nici o cazatura. Daca nu esti sigur ca poti, nu incerca. Eu am invatat sa merg pe o roata pe Mobra 50, pe Hoinar si dupa aia cu Jawa.

EDIT: Drumul pana la aeroport l-a facut un prieten cu permis cat. A, si am mers cu o masina in spate, nu de capul meu.

Editat de XCS911
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si daca maine vezi pe unul ca aluneca pe ceva pe strada si-si sparge capul nu o sa mai iesi pe strada? Vino-ti in fire si gandeste-te ca pe comenzi sunt mainile/picioarele tale, motorul nu face nimic "ca asa vrea el".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

care bre... sa vezi acu' vreo 10 ani cum se ridica Minsk-ul lui Mille pe o roata de ziceai ca-i Ninja :rusinica: Ce-i drept, i-am strambat doar numarul, ca se ridicase la 90 de grade dreaqu' :unsure: Ciudata maimutza, turbata la gratii :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

jawele de 350 si etz-urile (chiar si alea de 150) se pot ridica fara jena pe o roata din ambreiaj daca nu esti atent... Am auzit de unul de 150 care a fost "condus" pe-o roata de un agent RAR direct in portiera unei dacii care isi vedea de treaba, nestiind ce fac nepriceputul ala....

 

Sfatul meu e sa nu te sperii ca nu ii asa de grav, daca ai ceva finete in maini (mai ales aia stanga :rusinica: ) nu vei ridica ragalia pe o roata...

 

De ce nu pot scolile sa aiba minsk si se compica cu jawe si de-astea?!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...salut baeti! stam si noi la o bere si analizam situatia! ce va mirati atat? eu cand aveam simson, ma dadeam numa pe o roata toata ziulica! asa facea si amicul meu de vis a vis cu nipru...altu de la et 4 cu mobra facea wheely la greu....si altu cu un minsk se dadea pe scara blocului mai ceva ca KTM....

 

VORBA LUI lUPALB...,.ptr voi incepatorii...astea's cele mai bune! da-ti gas! noi dam bere!

 

 

chef...

 

si mare KATERINKA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Concluzie: JAWA e o motocicleta solida, care se ridica pe o roata! :rusinica:

228751[/snapback]

 

 

Corect :bounce: :bounce:

 

Orice motor poate fi ridicat pe o roata, de la moped pana la Dnepr . Totul e sa stii cum sau sa fi destul de bata sa gresesti grav :crack: Am pomenit destui care la primul contact cu o motocicleta au proptit-o in gard ridicata lumanare cu ei falfaind in urma ghidonului :unsure: , fie mobra,minsk, jawa sau japoneza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

oare ETZ-ul meu se poate ridica pe o roata? ce ar trebui sa fac?

229061[/snapback]

Sa-i pui Nos :crack: Pe bune acuma am vazut unu la Intrunirea de la Pecica cum mergea pe o roata de n-avea treaba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...