Sari la conținut

Accident Lascar Catargiu


icv45
 Share

Postări Recomandate

Bai retarzilor, trecerea aia de pietoni e semaforizata. Atata timp cat motorul se afla in miscare, inseamna ca la pietoni era rosu. Ia cititi voi nitel codu' rutier si vedeti cum sta treaba in situatia asta.

 

daca privesti fotografia din libertatea(poate remarci ca e o fotografie nu un desen) vei observa ca trecerea e semaforizata numai iarna...de luminitele lui oprescu.

 

o zi buna,

retard1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 827
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Bai retarzilor, trecerea aia de pietoni e semaforizata. Atata timp cat motorul se afla in miscare, inseamna ca la pietoni era rosu. Ia cititi voi nitel codu' rutier si vedeti cum sta treaba in situatia asta.

Prietene, trecerea de pietoni semaforizata e aia de la Hotel Minerva. Asta unde s-a intamplat chestia e chiar la Blocul Orange si NU E semaforizata. Asta asa, ca fapt divers, ca oricum nu conteaza . Culpa e clara, nu stiu de ce se mai discuta. Si pentru carcotasi: ce-ati zice ca motociclistu sa fi avut 70 la ora si la apropierea de trecere sa fi redus la 50, a? Mai lasati-ne cu povestile astea. A intors bizonu peste scuar si nu s-a sigurat si n-a acordat prioritate. Si gata, asta e. Ce o mai balanganim aiurea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat timp pierdut...

Nu iau partea nimanui (mai ales a astuia cu gipanu', care pt mine nu e decat un alt manelar pe care-l doare in supozitor de legi, circulatie, masini, bla bla-uri, noi...etc ). Este un accident. Atat. Un accident.

Daca intorcea 'nea Sile cu Trabantu' acolo intreaga aberatie se stingea in cateva posturi.

Pt ca are o gramada de bani, BMW si muuuulta influentza nu schimba cu nimic cauza si nici efectele accidentului.

Asta-i sistemul! Mentalitate romaneasca, fie ca este vb despre un sofer de TIR, taximetrist ori carutzas. Pe oricare dintre astia ii doare in basca! Asa e la noi...fiecare pentru el.

Pacat ca trebuie sa plateasca oamenii aia... Si n-au nici o vina.

L-as fi linstat pe tzaran, instinctiv, ca pe oricine altul care ar fi fost la volanul tancului. Da' nu ar fi schimbat cu nimic modul in care se circula la noi.

Justitia sa-si faca treaba.

Atat!

Cat despre cei doi accidentati, le doresc recuperare rapida si mult curaj.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai retarzilor, trecerea aia de pietoni e semaforizata. Atata timp cat motorul se afla in miscare, inseamna ca la pietoni era rosu. Ia cititi voi nitel codu' rutier si vedeti cum sta treaba in situatia asta.

Nu este cea de la Minerva,este cea unde ies Sevastopol si Grigore Alexandrescu in Lascar Catargiu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba da ce aveti ma cu jipurile?

 

frustratilor, cand astia vorbesc la gramada de motociclisti va deranjeaza ca se generalizeaza.. nu?

 

mai usor cu astea, io daca merg cu gip d`asta crezi ca ma urc pe toti gusterii din trafic ca iei e cu loganu? sau cum?

 

si de ce avem gipuri d`astea? la cati prosti sunt pe strazi mai bine plange mamile lor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L.E: Si daca tot a clarificat inaintea mea in timp ce postam Speedy chestia cu zona eu atat va spun si ma retrag.

 

Daca treceti prin zona intre orele 17:30 si 19:30 cand se face coloana pe sensul spre Piata Romana aveti grija pentru ca desi pare o manevra "imposibila" sunt destui care sar portiunea aia de trotuar intre sensuri .

Acesta manevra de scurtare a drumului se face deoarece daca vrei sa intorci de pe acel sens spre Piata Victoriei este "deranj" mare ,trebuie sa te duci pana in Romana .La ora aia iti poate lua o ora+ sa faci chestia asta.Sunt altii care pur si simplu forteaza de pe Sevastopol sa intre pe Grigore Alexandrescu ca si cum ar fi intersectie de strazi (cum era odata,inainte sa apara spatiul verde) folosind portiune aia de trotuar ca pe o parte carosabila.

Politia /Primaria ar trebui sa puna acolo niste popice de plastic dur ca si in alte locuri.

Uite asta putem face, sa scriem la "sezizari@politia romana" .Eu am s-o fac.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cat ma dau eu si pe unde.....nu cred ca e treaba ta....iar conluzia cu elementul surpriza care poate aparea...a fost in stilu "iarna nu-i ca vara". Crezi ca japonezii de la hirosima nu erau prudenti si experimentati? eu cred ca erau...dar elementul surpriza s-a intamplat si gata ca sa te citez si eu.

elementar watson...ca daca te afli in acelasi punct si in acelasi timp cu un X5 vare nu e al tau, iesi destul de sifonat, A zis bine cineva aici, daca nu avea x5 si nu era nistorescu....indemnele la jihad...ar fi sunat altfel...dar erau la fel de vehemente. de fiecare data, vreti sa dispara cate o categorie de participanti la trafic....carutele, jeepurile, cei cu masini mai noi de 10 ani eventual ai caror proprietari nu dorm in cort si prefera dushul de la hotel, femeile soferite...etc

Succes....desi cred ca si singuri o sa va ciocniti intre voi pe cheia....si o sa cereti atunci sa dispara cate o categorie de motociclete,...care nu va e voua draga.

 

LE: cei care sustin ca nu se putea evita....sa incerce sa intoarca un X5 acolo.....sa vada in cat timp ce intampla asta. O sa aiba surprize de genul si melcu tzusti. X5 nu e cart sa nu-l vezi...din relatarea intamplarii...cel mai prtobabil....cei de pe banda 3 au oprit cand au vazut bizonul cocotat pe squar si i-au facut semn ca-i dau voie...iar motociclistul a citit prea mult pe aici, si-a adus aminte ca trebuie sa-i urasca pe cei cu x5....si a vrut sa-i arate cine-i sefu.

 

 

 

 

mare dreptate ai sincer chiar este interesant partea asta de post

am cazut si eu cu mobra si cred ca se putea opri daca mergea regulamentar insa tipul cred ca accelerase un pic acolo, nu de alta insa si eu acolo accelerez un pic si cred ca toti facem la fel

asta este sa intamplat cei doi sa se faca sanatosi ca fierul se repara cat despre Nistorescu ....are sa i se dea ceva cu suspendare si gata.

Si asta nu tine ca este sau nu persoana publica insa la prima abatere asa se face .

Inca odata SANATATE CELOR DOI ca sigur in momentele astea nu cred ca au nevoie de altceva

fata din cate am inteles are mai multe leziuni interne poate se intereseaza cineva daca are nevoie de sanga sau asa ceva asta este mai important decat ce o sa se intample cu autorul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mulțumesc celor care m-au sunat sâmbătă seară să mă întrebe de sănătate și și-au făcut griji pentru mine, eu având motocicletă exact ca cea implicată în accident!

 

În schimb, prieteni, fiecare cu părerea lui, dar văd că mulți îl judecați pe cel ce se află acum în spital că putea să evite și nu vedeți clar MĂGĂRIA făcută de această persoană publică! Este strigător la cer ce a făcut! Azi el, de mâine toată lumea!

 

Am scris pe propriul blog despre asta și îi rog pe toți ce au un blog să scrie despre acest eveniment, pentru că presa a arătat clar poziția sa! Vreau ca acest eveniment să nu treacă în umbră, în ignoranță, ca acest "mare gânditor" să nu scape! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trecut pe acolo la ceva timp dupa accident. X5-ul era inca acolo. A trecut pe trecerea de pietoni nu pese scuarul cu verdeata. Acolo bordura e aproape inexistenta(ca sa poata trece pietonii mai usor). Trecerea de pietoni e nesemaforizata. Nu cred ca Nistorescu a fost primul sau ultimul care a intors acolo. Aici am vazut multe idei fanteziste scrise la nervi din spatele tastaturii. Multe impuscaturi si incendieri sau mai stiu eu ce. Dar cati ar fi dispusi sa mearga acolo si sa puna stalpi ca sa nu mai poata intoarce nimeni acolo? (asta probabil presupunand si niste drumuri la primarie)

Sanatate celor doi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un (cuvant jignitor) nistorescu asta si nu neaparat pt faptu ca a incalcat legislatia rutiera si a facut un accident

CI PENTRU CA A STAT K UN PORK JEGOS IN MASINA

SI NICI MACAR NU A AVUT bilute SA SE DEA JOS SI SA VADA CE ESTE CU VICTIMELE,... SEMN CA ISI ASUMA KAKATU RESPECTIV.

probabil ca nu degeaba avea jep sa ajute la lipsa coaelor...

 

ia bagati o geana aci sa videtzi ce zice oralistu targului

 

http://romaniadeieri.blogspot.com/2008/12/...nistorescu.html

Editat de BrujoLirico
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am citit pana pe la pagina 12..deci,daca s-a mai spus,imi cer scuze:

..in ideea ca vinovatul nu va intoarce spatele cu nesimtire(adica nu va pune rca-ul in fatza,pt ca e mai ieftin un sofer platit timp de 6-12 luni) si va incerca o negociere cu victimele,in troc ar fi bine sa existe si sponsorizarea unei campanii moto antiaccidente(cu clip,spatiu publicitar ca la coca cola,etc) de catre acesta...

..pt cine nu stie..in cazul in care soferul vinovat nu este baut si nu fuge de la locul accidentului,chiar daca victima decedeaza,pateste cam asa: 1-2 ani cu suspendare,si retragerea permisului pe perioada "ispasirii" sentintei plus vreo 6 luni...perioada se injumatateste la cerere,daca vinovatul e cuminte in timpul asta(cetatean model)....daca are rca,rca-ul va deconta toate pagubele materiale,si ceva morale(astea sunt baliverne)

 

...le doresc multa sanatate celor doi,si sa se refaca complet si repede..nu vreau sa ma gandesc ca as pati asa ceva cu sotia in spate..:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu in ce masura eventualele comensatii materiale din partea lui Nistorescu ar putea fi suficiente in aceste conditii. In plus, eu am vazut clar la Realitatea ca etilotestul cu care a fost testat Nistorescu indica clar 0,01, adica omul bause sigur.

 

0.01 este si eroarea admisa aparatului, deci este tot 0......oricum nu alcolul te face sa intorci pe trecere in intersectie si pe rosu, ci altceva......cum ar fi stresul si graba sa ajunga la cinestie ce emisiune unde tre sa mai "serveasca" interese. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum ceva vreme, neintelegand motivul pentru care sotia ta dorea arderea pe rug a taranilor care merg cu caruta pe dn, am spus ca intradevar nu e normal....dar ca tre sa traiasca si ei...etc si am argumentat spunand ca putem avea mai multa toleranta..si e loc ptr toti pe strazi...ca doar 1/100000 probabil din cei care intalnesc carute pe strazi le lovesc si apoi urla ca mergea caruta prea incet...etc. Vazand ca nici un argument nu pare sa-ti induplece sotia sa-i ierte pe tzarani de o condamnare in chinuri am intrebat-o ce-o mana in lupta....explicand ca din ce am vazut eu pe aici....doar acel domn si "unii care au lovit un magar" au patit asta, fara sa ma gandesc ca ea a fost implicata in acel accident.

instantaneu, motociclistii duri au devenit sensibili ca niste dre si mi-au sarit in cap....

Personal, mi-a parut rau pentru argumentul adus cand am constatat ca intradevar doamna era in intamplarea cu magaru. Asta nu inseamna ca semnez petitia de construire de rezervati ptr cei care nu va lasa calea libera, ci doar ca puteam da alte 1000 de argumente.

Atunci am apreciat ca nu ai intervenit cu jigniri...de genul..."io sunt capu la familie" si tre sa-l educ pe micutz.

astazi in schimb, sotia ta a intrat la 2:33 pe profilul meu....ti-a adus aminte ca nu i-ai reparat onoarea...iar tu te-ai scremut pana la 2:46 sa ma citezi de fapt...ca nici macar ceva original nu ai spus. pentru asta iti era suficient un singur minut omule.

ce zici....iti schimbi nicku din dominator in dezamagitor sau te autoflagelezi 5 minute..ca sa devii din nou barbat?

Si-acum ce? Daca am constatat ca esti neinteresant in postura de comentator, vrei sa te afirmi imbracand costumul de Sherlock Holmes? :D In rolul asta parca esti si mai neinteresant. Oricum, imi pare bine ca te-a afectat discutia cu nevasta-mea, dar imi pare rau ca n-ai invatat nimic. Sau ai ca scop sa incrementezi nr de posturi?

cat ma dau eu si pe unde.....nu cred ca e treaba ta....

Imi pare rau, n-am vrut sa te jignesc, insa n-am putut sa nu remarc aceasta frustrare a ta.

iar conluzia cu elementul surpriza care poate aparea...a fost in stilu "iarna nu-i ca vara". Crezi ca japonezii de la hirosima nu erau prudenti si experimentati? eu cred ca erau...dar elementul surpriza s-a intamplat si gata ca sa te citez si eu.

elementar watson...ca daca te afli in acelasi punct si in acelasi timp cu un X5 vare nu e al tau, iesi destul de sifonat, A zis bine cineva aici, daca nu avea x5 si nu era nistorescu....indemnele la jihad...ar fi sunat altfel...dar erau la fel de vehemente. de fiecare data, vreti sa dispara cate o categorie de participanti la trafic....carutele, jeepurile, cei cu masini mai noi de 10 ani eventual ai caror proprietari nu dorm in cort si prefera dushul de la hotel, femeile soferite...etc

Succes....desi cred ca si singuri o sa va ciocniti intre voi pe cheia....si o sa cereti atunci sa dispara cate o categorie de motociclete,...care nu va e voua draga.

 

LE: cei care sustin ca nu se putea evita....sa incerce sa intoarca un X5 acolo.....sa vada in cat timp ce intampla asta. O sa aiba surprize de genul si melcu tzusti. X5 nu e cart sa nu-l vezi...din relatarea intamplarii...cel mai prtobabil....cei de pe banda 3 au oprit cand au vazut bizonul cocotat pe squar si i-au facut semn ca-i dau voie...iar motociclistul a citit prea mult pe aici, si-a adus aminte ca trebuie sa-i urasca pe cei cu x5....si a vrut sa-i arate cine-i sefu.

Un lucru e clar pentru toti: tu te folosesti de acest forum pentru a pregati din timp editia de postume. Si, chiar daca incerci sa il depasesti pe Liiceanu, nu te-apropii nici de Toparceanu.

 

Hai sa lasam chat-ul de pe acest topic, iar daca mai ai sa-mi spui ceva off-topic, poti folosi cu succes PM-ul. Eu sunt obisnuit sa-l folosesc si, crede-ma, nu musca! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai retarzilor, trecerea aia de pietoni e semaforizata. Atata timp cat motorul se afla in miscare, inseamna ca la pietoni era rosu. Ia cititi voi nitel codu' rutier si vedeti cum sta treaba in situatia asta.

... nu este semaforizata

post-41295-1228741901_thumb.jpg

post-41295-1228741921_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

0.01 este si eroarea admisa aparatului, deci este tot 0......oricum nu alcolul te face sa intorci pe trecere in intersectie si pe rosu, ci altceva......cum ar fi stresul si graba sa ajunga la cinestie ce emisiune unde tre sa mai "serveasca" interese. :D

Nu va mai agatati de asta cu 0,01, din cate stiu eu Nistorescu nu pune gura pe alcool de ani de zile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma, pana la urma, ce inseamna, a scapa? toti avem un pret si daca plateste va scapa cu siguranta. stiu ca multi vor sari acum cu gura sa plateasca milioane de euro. e vorba de o evenuala despagubire oferita de instanta (asta in cazul in care este gasit vinovat, fara nici o circumstanta atenunanta) si o suma pe care ti-o ofera autorul accidentului, pe loc, ca sa scape de acuzatii si sa nu ajunga la proces.

se tot aduce in discutie cazul paunescu. da, femeia aia a ucis pe cineva, dar ce e mai bine pentru fatuca aia supravietuitoare. criminala sa zaca in inchisoare sau ea sa primeasca o pensie viagera, care sa o ajute sa traiasca o viata cat de cat normala si sa aiba bani de studii?

cat despre cei cre abereaza cu gratie despre vina motoristului ca nu a incetinit si nu a ferit un BMW... le atrg atentia ca acolo este trecere de pietoni SEMAFORIZATA!!!!

Editat de vintze
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cat despre cei cre abereaza cu gratie despre vina motoristului ca nu a incetinit si nu a ferit un BMW... le atrg atentia ca acolo este trecere de pietoni SEMAFORIZATA!!!!

Nu, nu este semaforizată, dar nu avea de ce să oprească pentru trecerea unui BMW! Este trecere de pietoni și atât! Nu trecere de șmecher în BMW!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma, pana la urma, ce inseamna, a scapa? toti avem un pret si daca plateste va scapa cu siguranta. stiu ca multi vor sari acum cu gura sa plateasca milioane de euro. e vorba de o evenuala despagubire oferita de instanta (asta in cazul in care este gasit vinovat, fara nici o circumstanta atenunanta) si o suma pe care ti-o ofera autorul accidentului, pe loc, ca sa scape de acuzatii si sa nu ajunga la proces.

se tot aduce in discutie cazul paunescu. da, femeia aia a ucis pe cineva, dar ce e mai bine pentru fatuca aia supravietuitoare. criminala sa zaca in inchisoare sau ea sa primeasca o pensie viagera, care sa o ajute sa traiasca o viata cat de cat normala si sa aiba bani de studii?

cat despre cei cre abereaza cu gratie despre vina motoristului ca nu a incetinit si nu a ferit un BMW... le atrg atentia ca acolo este trecere de pietoni SEMAFORIZATA!!!!

... ba nu, nu-i semaforizata, este doar marcata cu zebra si semn de trecere a pietonilor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

Am tot citit ce s-a scris pe tema asta.

 

Ce s-a intamplat e urat. Indiferent de persoanele implicate, mai mult sau mai putin publice.

 

Parerea mea este ca atunci cand suntem pe 4 sau pe 2 roti, nimeni nu mai este persoana publica, om de rand, sau altceva: toti suntem soferi. Si ar trebui sa ne comportam ca atare.

 

A gresit. Se intampla oricui. Stiti cum e, cine se stie curat sa arunce primul cu piatra. Dar orice greseala se si plateste. Mai scump sau mai putin scump, in functie de gravitatea ei.

 

Sa accidentezi doi oameni (motociclisti sau nu) pentru ca nu te-ai asigurat (asta lasind la o parte tot ce implica in cazul asta neasigirarea) e grav. Sa mai si dai dovada de indiferenta fata de ceea ce tocmai ai facut....e si mai grav.

 

Legea romana ar trebui sa actioneze asa cum scrie la carte.

 

Am citit pe topicul asta ca sunt 4 martori care vor fi citati de politie. Mult curaj lor si multa hotarare. Daca deja au facut-o, felicitari. E un prim pas spre rezolvarea situatiei.

 

Cat despre impuscat, torturat sau alte solutii extreme de genul asta......cred ca as fi gandit la fel sa fi fost in locul celor doi, sau in locul prietenilor, familiilor lor. A nu se intelege ca iau partea vinovatului. Dar e extrem.....si nu se specifica nimic despre asta in lege :D

 

Personal, nu ma implica in toata situatia asta decat prezenta literei A pe carnetul meu si pasiunea comuna cu toti ceilalti pentru cele doua roti de sub mine. Asa ca m-as declara mai mult decat multumit daca vinovatul ar fi declarat oficial vinovat, obligat la despagubiri si inchis, nici mai mult, nici mai putin decat scrie la carte. Ar fi un pas inainte pentru justitia din Romania. Ar fi un plus de siguranta pentru noi pe sosea.

 

Asa ca nu ramane decat sa uram multa bafta si sanatate motociclistului si pasagerei, si de ce nu, multa curaj domnului jurnalist pentru a putea face ceea ce este corect, moral si just de facut: sa recunoasca fapta si sa accepte consecintele.

 

Asfalt uscat tuturor......daca se mai poate :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Contactat de EVZ, Cornel Nistorescu a declarat, ieri, că regretă foarte mult ce s-a întâmplat.

 

„Era coadă de maÂşini pe bulevard, îl dusesem pe fiu-meu să vadă luminițele de Sărbători. Am vrut să întorc Âşi a intrat motocicleta cu viteză în mine. Am greÂşit Âşi o să încerc să fac tot ce e posibil pentru ei“, ne-a declarat fostul director al cotidianului „Evenimentul zilei“.

 

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...nel-Nistorescu/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Contactat de EVZ, Cornel Nistorescu a declarat, ieri, că regretă foarte mult ce s-a întâmplat.

 

„Era coadă de maÂşini pe bulevard, îl dusesem pe fiu-meu să vadă luminițele de Sărbători. Am vrut să întorc Âşi a intrat motocicleta cu viteză în mine. Am greÂşit Âşi o să încerc să fac tot ce e posibil pentru ei“, ne-a declarat fostul director al cotidianului „Evenimentul zilei“.

 

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...nel-Nistorescu/

 

Nevinovat. Am vrut sa intorc (tancul, cu fiul meu inauntru, prin loc nepermis, peste un scuar) si a intrat o motocicleta cu viteza (bineinteles) in mine (din senin). Am gresit (probabil) si o sa fac tot ce e posibil (cum am facut si la locul accidentului) pentru ei (cei pe care i-am ranit din nesimtire)

 

Incredibil.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu este cea de la Minerva,este cea unde ies Sevastopol si Grigore Alexandrescu in Lascar Catargiu.

 

 

Scuze. M-am "confuzat". Am avut senzatia ca e aia de la hotel, abia tarziu am vazut poza din Libertatea. Din pacate insa am citit si comentariile cititorilor de libertatea. Bine ca prostia nu doare, n-ar exista suficienta morfina pentru toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...