IraSciBil Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 bai , daca mai stie careva unde sa gaseasca topicul cu niki 1 niki 2, sa o faca , ca eu m-am chinuit pana acum si nu am reusit. asa , si peste o saptamana , facem o lista cu toti candidatii , se voteaza pentru castigator , iar premiul este o carte de gramatica. asta in caz ca userul de pe forum este activ , daca nu trecem la locul 2 Eu te propun pe tine, daca are cineva rabdare sa'ti citeasca toate postarile sigur imi va da dreptate, esti cel mai "blonda" user de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 deja e al 2-lea vot pt H3llriderr!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Eu te propun pe tine, daca are cineva rabdare sa'ti citeasca toate postarile sigur imi va da dreptate, esti cel mai "blonda" user de pe forum. deja m-am scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Cadou din partea mea pentru castigator : culegerile de gramatica clasele V-VIII! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) uite-l ma! /index.php?...134969&st=0 ce vremuri... Vai, cat e de faina! Incredibil. De la mine: locul "I" Editat Februarie 27, 2009 de alxcristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Eu votez pentru niky uno dos tres. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 uite-l ma! /index.php?...134969&st=0 ce vremuri... M-ati omorat cu Topicul asta !!! Pe langa faptul ca am invatat o multime de cuvinte si expresii noi, m-am amuzat copios, asa cum n-am mai facut-o de mult... . Locul I, de departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) se vede ca sunt nou pe forum ..... nu am vazut topicul asta cum de altfel nu am vazut multe )))))))) niki unul club ... )) asta e cel mai bun .... am ras de m-am cracanat ... asa ceva este de domeniul imposibilului clar.... Editat Februarie 28, 2009 de CMIDP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 ho ma ca netul asta precum si formul asta e facut sa trasmiti o pachet informational catre interlocutor indifereny de limbaju-l aferent...cu sau fara cratime....precum toti aestia d p frm sunt d 2 lei dc nu intzleg nimic din parr mea....chiar daca sunt adeptul la aborirea celor de genu ''vand blugi armani 20lei si parfumuri d&g 50lei''..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 M-ati omorat cu Topicul asta !!!Pe langa faptul ca am invatat o multime de cuvinte si expresii noi, m-am amuzat copios, asa cum n-am mai facut-o de mult... . Locul I, de departe. Subscriu ! deci respectiva Deea cu Niki 1,Niki 2,Niki 3 castiga detasat locul 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Daka styam k s vor da premyy, nu may skryam asha d koreckt gramatikal ,c prost am fo,kit k premiu e duar o karte,da nu se shtye nykiyodata cand I nevoe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Daka styam k s vor da premyy, nu may skryam asha d koreckt gramatikal ,c prost am fo,kit k premiu e duar o karte,da nu se shtye nykiyodata cand I nevoe. dc stiam c s vor d premii,n m sciam asa d crct gramtc,c prst am f eo.c premiul e doar o cst.d n s st niciodat cand e nvie.....si asa as fi intzeles...limbajul de mes...agramtul cocalar e altu....:Dc stiam c mmr mama s s d premii, nu mai croncaneam krct,c faceam o tiatir fara ciada,k ''fara numarul' n s st cnd apare banu s norocul m' dc stiam c s vor d premii,n m sciam asa d crct gramtc,c prst am f eo.c premiul e doar o cst.d n s st niciodat cand e nvie.....si asa as fi intzeles...limbajul de mes...agramtul cocalar e altu....:Dc stiam c mmr mama s s d premii, nu mai croncaneam krct,c faceam o tiatir fara ciada,k ''fara numarul' n s st cnd apare banu s norocul m' 1.om normal omorat de munca cu ''jet'' de atstaura si 2. cocalar...daca are cineva o reproducere ma buna rog sa fiu corectat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nath Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 uite-l ma! /index.php?...134969&st=0 ce vremuri... WTF....fratilor, ma dureau ochii cand citeam post-ul asta... ma gandesc serios sa recitesc abecedarul, ca poate s-au mai schimbat niste chestii de cand nu ne-am mai vazut eu unul zic ca merita locul 1 detasat, ca "pitzipoank" mai mare ca ea n-am mai vazut de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 Este vorba de userul OVER []...si mie mi-a iesit in fata si femei si masini si cainii si am reusit sai evit .. de ce oare pentru ca am invatat in plm sa merg pe motor inainte si am bagat sfaturile la cap ... dar tu ai nenorocit un om nevoinovat. Lamurestema si pe mine carnet ai sau cand lai luat ca ultima data cand am auzit de tine nu aveai carnet.. A si personal vad ca esti si arogant aloo pustiu revino pe pamant daca o calcai pe mama de exemplu iti dadeam burnouturi pe cap pana crapai tu .. laso in plm mai moale cu claxonu ca deja ma enervezi . Ce va mai mirati ma omu din cate stiu ori nu are carnet ori are de vro luna drept urmare cand te vezi rossi pe sosea si ai carnet de o luna si experienta o p.... logic ca cineva va scapa ranit din toata chestia asta .. Prietene hai sa lamurim ceva daca mai o arzi aiurea cu mine gandestete ca sar putea sa dai vrodata ochi cu mine pe sosea nu sti cum ne intalnim .2- Spre deosebire de tine eu am mers si pe -11 grade cu motor de viteza noiembrie mergeam pe motor decembrie mergeam pe motor ianuarie si tot asa si credema iti trebuie ceva experienta sa nu cazi cand cauciucurile sunt reci si au aderenta minima asa ca nu cred ca iti poti permite tu sa vb cu mine de chesti dastea sa lamurim eu merg in bucuresti cu motoru unde e cel mai mare haos posibil si ghici ce uite inca sunt aici am aproape 200000 km numai cu masina deci pot sa anticipez reactile altora in trafic . Sa lamurim de ce te critic eu pentru ca in cazul tau era de asteptat ori iti dadeam cu rip (stai ca inca nu a venit vara ) ori o comiteai cumva si uite ca asa sa intamplat , tu ai o luna de cand ai carnetu experienta in trafic 0 iti garantez eu ca tu nu sti sa franezi , si iti si zic de ce ai intrat in baba aia pentru ca tu ca un baiat tare ce esti ai mers fara echipament corespunzator adica combinezon manusi bune si erai inghetat tun si nai mai reusit sa franezi cum trebuie asa ca laso cu vrajala . ca ti-a iesit in fata brusc . Credeti ce vreti problema e ca a nenorocit o femeie pentru ca sa dat viteaz ca e un pui de motociclist in loc sa bage la cap asta e putin imi pasa mie .. Daca vi se pare ca il critic aiurea spunetimi ca ma duc si ii cumpar lui pustiu de langa mine un R1 si il dau sa se dea pe o roata pe strada la voi desigur []... sa ne zica noua ca lui iau iesit daci in fata si el sa oprit in stoppie etc...[] lista cu posturile (agramaticalitatile este multe ) lui e muuuult mai lunga, dar din lipsa de chef, m-am rezumat doar la astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 si daca imi da lectii de moto ce? il scuteste de ceva asta? d.p.d.v. al unui user de motociclism.ro ... eu cred ca DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) Esti malitios.Este clar din cauza repetitiei ca omului nui functioneaza tastatura bine. d.p.d.v. al unui user de motociclism.ro ... eu cred ca DA Aici este un forum unde userii se exprima in scris, nu suntem pe o pista in MotoGP. L.E. : Niky rulez !!! Editat Februarie 28, 2009 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) imi amintesc ca urmaream topicul cu niky cu un interes fantastic, ce-am mai ras! bai, deci ea nu merita niki locul trei, niki locul doi, niki locul unu'. ci premiul pentru eforturi colosale de a reinventa limba romana. niki un alt premiu! Editat Februarie 28, 2009 de Moto Junkie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 tulai, m-ati tampit de tot cu topicul asta, am stat si am citit 29+33 pagini de forum si m-am terminat de ras... bun inlocuitor pentru asfalt, in perioada asta... hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 care dintre cei trei niky a castigat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Am (re-)citit threadul cu andreea, dar am ramas cu intrebarea: totusi, cine e niki? =)) Eu cind ii vad pe analfabetii astia ma intreb cum pana mea poti sa-ti amintesti sa inlocuiesti orice "i" cu "y", dar nu poti sa pricepi utlitatea unei virgule sau a cratimelor. Ca veni vorba de cratime, cunosc oameni destul de educati, care scriu pe net fara cratime. Din comoditate, evident, dar eu n-o sa pot sa fiu vreodata de-acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 dc stiam c s vor d premii,n m sciam asa d crct gramtc,c prst am f eo.c premiul e doar o cst.d n s st niciodat cand e nvie.....si asa as fi intzeles...limbajul de mes...agramtul cocalar e altu....:Dc stiam c mmr mama s s d premii, nu mai croncaneam krct,c faceam o tiatir fara ciada,k ''fara numarul' n s st cnd apare banu s norocul m' 1.om normal omorat de munca cu ''jet'' de atstaura si 2. cocalar...daca are cineva o reproducere ma buna rog sa fiu corectat... cat de beat eram cand am scris asta=))=))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 cat de beat eram cand am scris asta=))=))=)) acu degeaba te scoti , esti antrenat in cursa , ca si mine de altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Daka styam k s vor da premyy, nu may skryam asha d koreckt gramatikal ,c prost am fo,kit k premiu e duar o karte,da nu se shtye nykiyodata cand I nevoe. Te-ai chinuit mult pana l-ai scris.... nu?Eu sincer m-am chinuit sa il citesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) i-auzi: Vand filtru de aier sport Yamaha R1 98-00, stare buna! Pret: 40 Euro Locatie: Deva Editat Februarie 28, 2009 de stancu5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Fara suparare pentru userul respectiv, dar eu il votez pe alex_tm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate