daniel1954 Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Ai dreptate, asa fac multam, maine plec la Intalnirea de la C urtea de Arges la Sarbatarirea permiselor de conducere a moto- veteranilor, dar cu masina ca ploua, urmand ca la intoarcere sw ma ocup de asta. Apropo haideti si voi cu VFR urile la Arc miercuri dupa 17.00, uitati va la 9ozele care le am facut ieri, le vedeti la motoveterani, ,, Intalnire decla Arcul de Triumf, si lasati intalnirea de Joi de la Carol, va astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 Ia sa va mai arat si eu niste flacari de la a mea. https://www.youtube.com/watch?v=ND2PRDY4pUA BB-ule, ti-a aratat Lorenzo la COTA ce's alea flacari, nu astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Salutari, colegi intru VFR.....ieri voiam doar sa dau jos de pe cea accidentata kit-ul de lant, si am ajuns sa o fac pe toata bucatzele. Resturile se pot observa in imagini. Daca doreste cineva ceva, faceti o oferta. Toate actele disponibile, inca e inmatriculata pe numele meu. Aveti si o imagine de la ultimul ei drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 (editat) Salutari, colegi intru VFR.....ieri voiam doar sa dau jos de pe cea accidentata kit-ul de lant, si am ajuns sa o fac pe toata bucatzele. Resturile se pot observa in imagini. Daca doreste cineva ceva, faceti o oferta. Toate actele disponibile, inca e inmatriculata pe numele meu. Aveti si o imagine de la ultimul ei drum. Cati km are motorul? Pacat de el ... sper ca nu ai de gand sa te lasi de motoretism. Editat Aprilie 15, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 motorul are 88.000 km, facuti de mine de la 34.000. Accidentul a fost in 2011, de atunci a stat pe raft din motive...juridice. Si intre timp n-am stat, tot RC46 ramane in suflet si sub mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Ce sa zic, pacat de ea ... stiu un RC46 la vanzare cu 94.000km pe bord, merge ceas, acum nu stiu cat de multa lume s-ar ingramadi sa il cumpere. La un momentdat ma batea gandul sa il iau pentru mine ca un upgrade de la RC36-le meu, dar ... nu stiu ... inca nu am scos tot din al meu si momentan nu simt nevoia de upgrade plus ca stock(carenaj, suspensie) nu prea ma incanta. 1997, 2000 de euro negociabil, motorul se afla in Belgia (pretul e cu tot cu transport in tara). - Toba sport high mount + toba stock - Capac monopost - Parbriz touring + parbriz stock Cauciucurile au dot 2011 si inca mai au carne destula pe ele, cat de multa aderenta mai au, nu stiu ... Daca e cineva interesat, revin cu mai multe detalii si/sau poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Ce sa zic, pacat de ea ... stiu un RC46 la vanzare cu 94.000km pe bord, merge ceas, acum nu stiu cat de multa lume s-ar ingramadi sa il cumpere. La un momentdat ma batea gandul sa il iau pentru mine ca un upgrade de la RC36-le meu, dar ... nu stiu ... inca nu am scos tot din al meu si momentan nu simt nevoia de upgrade plus ca stock(carenaj, suspensie) nu prea ma incanta. 10173823_635761719830460_7364423561690265715_n.jpg 1997, 2000 de euro negociabil, motorul se afla in Belgia (pretul e cu tot cu transport in tara). - Toba sport high mount + toba stock - Capac monopost - Parbriz touring + parbriz stock Cauciucurile au dot 2011 si inca mai au carne destula pe ele, cat de multa aderenta mai au, nu stiu ... Daca e cineva interesat, revin cu mai multe detalii si/sau poze Dar are acum un RC46 cu care circula . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Dar are acum un RC46 cu care circula . Nu am batut nici un apropo nimanui, acum fiecare intelege ce vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Ce sa zic, pacat de ea ... stiu un RC46 la vanzare cu 94.000km pe bord, merge ceas, acum nu stiu cat de multa lume s-ar ingramadi sa il cumpere. La un momentdat ma batea gandul sa il iau pentru mine ca un upgrade de la RC36-le meu, dar ... nu stiu ... inca nu am scos tot din al meu si momentan nu simt nevoia de upgrade plus ca stock(carenaj, suspensie) nu prea ma incanta. 10173823_635761719830460_7364423561690265715_n.jpg 1997, 2000 de euro negociabil, motorul se afla in Belgia (pretul e cu tot cu transport in tara). - Toba sport high mount + toba stock - Capac monopost - Parbriz touring + parbriz stock Cauciucurile au dot 2011 si inca mai au carne destula pe ele, cat de multa aderenta mai au, nu stiu ... Daca e cineva interesat, revin cu mai multe detalii si/sau poze parbrizul touring se da si separat? sau doar la pachet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Alex , nu ai poza cu flansa de atac de pe VFR ca pinion am inteles ca nu se mai putea numi ? Chiar eram curios sa o vad . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 parbrizul touring se da si separat? sau doar la pachet? Intreb, desi nu cred ca il da separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) Ia sa va mai arat si eu niste flacari de la a mea. Slabut, slabut, cand am luat-o pe a mea, inainte sa o pun la punct si sa o scot pe sosea, avea amestecul reglat aiurea si in limitare dadea niste rateuri de numa numa, aveam si un filmulet, sa vad daca il mai gasesc Cand o sa faceti ca baiatul asta, atunci sa va laudati... https://www.facebook.com/photo.php?v=298813090294736&set=vb.100004981412081&type=2&theater Editat Aprilie 18, 2014 de NVS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) Cand o sa faceti ca baiatul asta, atunci sa va laudati... https://www.facebook.com/photo.php?v=298813090294736&set=vb.100004981412081&type=2&theater Aia ie 3, noi e doar 1 si bicicleta aia nu e nici pe departe VFR Editat Aprilie 18, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabiavva Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Hristos a inviat! are cineva un senzor IAT? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelyan Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Adevarat a inviat! Cine ma poate ajuta si pe mine maine seara sa intind lantul (nu am cheie)?! Traseul meu este Pantelimon-Otopeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Dragi colegi de forum ...vreau sa ma alatur si eu grupului de VFRisti si sa imi iau un VFR - inca nu sunt hotarat daca 5th gen sau 6th gen...stiu care sunt diferentele intre cele 2, dar nu stiu daca merita diferenta de pret intre cele 2. Oricum ma intereseaza daca stiti si voi ceva motociclete la vanzare...acum tot ce se afla pe forum si bikeshop le stiu..insa nu am gasit inca ceva care sa imi placa si la un pret ok. astept sa imi ziceti daca stiti motoare de vanzare care inca nu au postate anunturi. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Dragi colegi de forum ...vreau sa ma alatur si eu grupului de VFRisti si sa imi iau un VFR - inca nu sunt hotarat daca 5th gen sau 6th gen...stiu care sunt diferentele intre cele 2, dar nu stiu daca merita diferenta de pret intre cele 2. Oricum ma intereseaza daca stiti si voi ceva motociclete la vanzare...acum tot ce se afla pe forum si bikeshop le stiu..insa nu am gasit inca ceva care sa imi placa si la un pret ok. astept sa imi ziceti daca stiti motoare de vanzare care inca nu au postate anunturi. Multumesc. Salut! Eu recent m-iam cumparat un VFR 6th generation din 2000 (a fost motocicleta lui omunegru22) dar eu l-am cumparat de la un tip din Sighisoara. Eu consider ca este un model foarte reusit. Daca gasesti unul intretinut merita toti bani. Daca vrei informatii despre unene vfr-uri din zona de vest al tarii te pot ajuta in privat deoarece am fost sa vad cateva inainte sa il cumpar pe acesta. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 10173823_635761719830460_7364423561690265715_n.jpg 1997, 2000 de euro negociabil, motorul se afla in Belgia (pretul e cu tot cu transport in tara). - Toba sport high mount + toba stock - Capac monopost - Parbriz touring + parbriz stock Cauciucurile au dot 2011 si inca mai au carne destula pe ele, cat de multa aderenta mai au, nu stiu ... Daca e cineva interesat, revin cu mai multe detalii si/sau poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Asta nu e topic de vanzare sa revii la intervale cu un anunt de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salut! Eu recent m-iam cumparat un VFR 6th generation din 2000 (a fost motocicleta lui omunegru22) dar eu l-am cumparat de la un tip din Sighisoara. Eu consider ca este un model foarte reusit. Daca gasesti unul intretinut merita toti bani. Daca vrei informatii despre unene vfr-uri din zona de vest al tarii te pot ajuta in privat deoarece am fost sa vad cateva inainte sa il cumpar pe acesta. Multa bafta! Cel din poza este gen 5. Gen 6 este modelul VTEC Dragi colegi de forum ...vreau sa ma alatur si eu grupului de VFRisti si sa imi iau un VFR - inca nu sunt hotarat daca 5th gen sau 6th gen...stiu care sunt diferentele intre cele 2, dar nu stiu daca merita diferenta de pret intre cele 2. Oricum ma intereseaza daca stiti si voi ceva motociclete la vanzare...acum tot ce se afla pe forum si bikeshop le stiu..insa nu am gasit inca ceva care sa imi placa si la un pret ok. astept sa imi ziceti daca stiti motoare de vanzare care inca nu au postate anunturi. Multumesc. Avantajul major la 6th gen ar fi ABS-ul ca dotare optionala. Asta a fost motivul decesiv pt care am optat pt gen 6 in loc de gen 5. Din cate am inteles ar mai fi cadrul si handling-ul mai bun la gen 6, dar nu stiu daca este ceva sesizabil pt ca nu am avut ocazia sa merg pe un gen 5. La gen 5 ai insa avantajul distributiei pe cascada de pinioane care te scapa de "stresul" cu intinzatoarele de lant care se strica la intervale regulate. PS: Farurile sunt mult mai bune la gen 6! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Cel din poza este gen 5. Gen 6 este modelul VTEC Da ai dreptate am vrut sa scrin gen 5 dar am fost cu gandul in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Asta nu e topic de vanzare sa revii la intervale cu un anunt de vanzare. Sa-mi dai o adresa sa iti trimit in scris scuzele mele. Editat Aprilie 29, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Cine are un releu de incarcare? Al meu a plecat de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cascaval Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Postez si eu o fotografie mai reusita cu VFR-ul meu, sper sa va placa. O zi buna sa aveti! Scuze pentru dublul-post. Editat Aprilie 29, 2014 de Cascaval Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Postez si eu o fotografie mai reusita cu VFR-ul meu, sper sa va placa. O zi buna sa aveti! Scuze pentru dublul-post. Unde-i butonul de "laic"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate