ciubix Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 @burtosu....Decat sa pui poze cu motoru mai bine incearca o poza cu diploma de bac daca ai asa ceva. Cred si eu ca ai renume in sat daca sustii ca un intreg e format din 3 jumatati ...probabil ca se iau dupa proverbul ala popular cu "fereste-te de omul prost ca are mintea odihnita" si de aia te evita. Sa iei viraje cu 100 pe sportiva, pe drum de pamant spune multe despre tine dar nimic care sa-ti faca cinste.... trebuia sa-l pui sa ne arate onboard de pe drumu de pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MZRider18 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Pai nu ati inteles voi....ia 100 pe pamant..doar ca nu prinde roata aderenta...mai foloseste o sapă,un tarnacop ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Aceiasi bikeri de tastatura pe toate topicurile se da un premiu care face mai multe topicuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Aceiasi bikeri de tastatura pe toate topicurile se da un premiu care face mai multe topicuri? Sa nu care cumva sa superi un baicar de tastatura de prin Galati. Stiu ca nu va prea au la inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Invidia Biancoceleste,invidia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Invidia Biancoceleste,invidia. Nu ai idee cat te-as invidia sa iti vad colacul de grasime atarnand falos pe rezervorul ier unului din dotare. ) L.E. Ba, pentru o secunda am crezut ca esti ACEL burtos, dar sunt ferm convins ca ma insel. Editat August 26, 2013 de Dan Spataru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Nu sunt gras ,sunt bine facut si am si oasele grele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Sa-mi fie cu iertare, asa am dedus dupa nick name. Sau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Ha ,stiu desenul,imi schimb numele.da suntem cam pe langa topicul omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MZRider18 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Desenul il stii ..dar tabla adunării ai invatat-o pana la urmă? Parcă aveai ceva probleme cu cele 3 jumătăţi. Editat August 26, 2013 de MZRider18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Nu inteleg.Un intreg are 3 jumatati.Spre exemplu vrei o autostrada,un intreg.Jumatate se da comision,jumatate se fura si jumatate se construieste.Ce e asa greu crezi ca iti trebuie bac-ul ca sa faci calculul? poze cu bestiile mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Care e consumul la bestiile tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 La hectar sau la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 La hectar sau la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Ce mai fac fetele ? Ce discutie aici hehe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Ce mai fac fetele ? Ce discutie aici hehe! Nu mai e de interes, boss, subiectul asta. Poate sa te intrebi daca mai vrei R1 sau nu, altfel nu vad cum reinvii topicul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Nebu, vino si tu cu o poveste, ceva ,cum ai cazut tu la 200 fara echipament din cauza cailor putere nemaivazuti si necontrolabili,,motorul s-a dus taras intr-un grup de copii,benzina din rezervor a sarit pe niste caini vagabonzi si a luat foc.....ce naiba nu ati invatat nimic de la Dan Diaconescu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Boss, ce sa zic chiar vreau sa fac un test drive cu unul, poate la anul... acum sunt destul de fracturat Nu mai e de interes, boss, subiectul asta. Poate sa te intrebi daca mai vrei R1 sau nu, altfel nu vad cum reinvii topicul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Boss, ce sa zic chiar vreau sa fac un test drive cu unul, poate la anul... acum sunt destul de fracturat Las' ca ne facem noi bine si la anu' ne urcam iar pe capre. Parerea mea, totusi, mai gandeste-te cu ier unu asta, poate te orientezi pe ceva de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Cine a zis sa incepi de jos nu a fost prost si nici nu a vrut raul nimanui.Am vazut 3 bucati live. Deci 250-500-600-1000 and next. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deedoo Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 o intrebare de incepator se potrivesc pompele de apade la kawa zzr 400 din 95 la zzr 600d din 90? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 (editat) Citisem si eu ultimele 5 pagini sa vad care mai e firul actiunii... trecem peste ) On topic (daca la aste se refera titlul topicului)... Eu intotdeauna am gandit asa: "Daca pe pamant motocicletele ar avea de la 150 cai in sus... eu as ramane pieton?" Si raspunsul a fost nu. Ce voi aprecia intotdeauna la o motocicleta este manevrabilitatea ei (aici intra greutatea, ciclistica, frane, motor, intr--un cuvant performante) si forma, respectiv culoarea (acestea din urma trebuie sa-mi placa mie si nu "celor multe sau celor multi"). Apoi ar mai fi scopul... la ce-mi trebuie (unde trebuie sa fiu foarte sincer fata de mine insumi). Cazul meu a fost... sa vizitez mari si tari (bine, poate doar tarile, ca nu stie sa inoate saraca)... si am luat sport touring Sunt de acord si cu legislatia in vigoare... caci la 18 ani eu eram mult mai teribilist decat eu la 24, implicit eu la 27, cand dealtfel chiar am luat A-ul. Si daca toti acesti factori coincid iar eu is ok cu ei... respectiv ii respect... chestia cu "incepatorii si motoarele puternice" cade, caci voi fi precaut, voi conduce preventiv... Daca doar vreau sa impresionez fete, chestia cu "incepatorii si motoarele puternice" iar va pica, caci nu voi tine cont de parerile nimanui si oricum imi voi lua o carenata puternica, caci credeti-ma... mitul cu "10 isi rup gatul dupa tine pana la primul semafor daca ai carene"... chiar functioneaza. L-am testat cateva zile cu un R1 care desi era putred pe interior, avea carenele polisate si vopsite comparativ cu motorul meu din 2009 care a vazut numai revizii si cauciucuri, si dupa care nu se intoarce niciuna So... asfalt curat si Doamne' ajuta! Editat Martie 9, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Martie 29, 2015 Share Postat Martie 29, 2015 Salutare, Am citit cateva subiecte aici pe forum si sunt foarte interesante. Sa ma prezint: am 27 de ani, am "A"-ul de la 19 ani dar din pacate nu am avut pana acum motocicleta. Am cumparat masina, apoi tot altele si motorul l-am tot amanat. Anul acesta nu il mai aman, ca voi ajunge sa regret ma incolo, imi doresc prea mult un motor. Mie mi s-a pus pata pe Yamaha R6 sau R1. Sunt destul de copt acum ca sa imi fie frica sa iau R1, dar un R6 cred ca ar fi ok. Am foarte multi kilometri in Cluj-Napoca si prin tara si strainatate, dar la volan. Deci nu se pune problema de lipsa de experienta in trafic. Doar de lipsa de experienta pe motor. M-a lasat un prieten intr-o parcare dintr-un centru comercial sa ii conduc GSX-F-ul si sincer ma simt ciudat pe motor pentru ca trebuie sa ma concentrez la ambreiaj, schimbator, frane. Exact ca in momentele de inceput pe masina ) Alta optiune pentru mine ar fi Z750. Nu imi place la fel de mult ca R6, dar toata lumea zice ca o naked e mult mai usor de condus prin oras decat o SS. Si eu prin oras o sa o folosesc cel mai des. Am de ales intre o motocicleta mai putin utila, dar care imi place enorm si intre una mai putin frumoasa pentru mine dar mai utila. De costum si casca nu se pune problema, o sa imi iau de calitate. Ceva sfaturi? Pentru R6 sau Z750? Sau orice altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Ce buget ai? E destul de simplu cu ele...daca nu faci pe desteptul nu se intampla nimic, vitezanele in general au frane mai bune decat nakedurile, sunt mai usoare si mai dragute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 2500 EUR pentru motor si pana in 4-500 pentru costum si casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate