noro Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Si iata ca a plecat Bizoo la drum in urma cu 15 minute, cu zambetul pe buze si in aplauzele a cca 40 de persoane ce au venit sa-i ureze drum bun. Mult succes Bizoo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) No... cum sa va zic... acum 15-30 min. "Elvis has left the building" P.S Uitasem ca mai exista ora 5:30 AM la ceas, dar am vazut azi ca vreo 30-40 oameni si-au adus aminte ca si mine de ea si au venit la plecarea lui Mihai. De chiaun ce eram nu am avut aparatul foto la mine, dar banuiesc ca o fi vreun suflet "cald si iubitor" sa puna niste poze, ca au fost multi pe-acolo Sa-i tinem pumnii Editat Iulie 10, 2009 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 druuuuuuummmmmmmmmm bunnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizoooooooooooaneeeeeeeeeee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Godspeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Godspeed * Doamne'ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Drum bun Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Brava Bizoaneeee.... Sa ai drum bun si vorba unei bunici celebre din National Geographic: Sa-ti mai iei niste apa de pe drum sa nu ti se faca sete. Editat Iulie 10, 2009 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Drum Bun Mihai! Drum Bun Doyle! Sa aveti grija unul de altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Drum bun. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 (editat) Drum bun Mihai si sa nu ai parte de surprize neplacute! Tine-ne la curent cand ai timp si acces la net. Rar se intampla sa citesc un topic de la cap la coada! Din pacate prea tarziu sa cumpar niste km! Ps: de multe ori mi se face dor de Romania. Dar citind mitocaniile unora... imi trece brusc. Editat Iulie 10, 2009 de Baiazid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Drum Bun! Sa ne tii la curent . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Drum bun, Mihai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Drum bun si vreme buna ! am si o mare rugaminte la tine: ai pm ps: ar fi bine sa faci un topic separat cu pozele si povestile ca e prea mult scandal aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Mergi cu Dumnezeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Brum Bun Mihai. Drum Bun Doyle. Sa va ajute Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Drum bun si vreme frumoasa iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 si a inceput...DAY1 . Asa cum ti-am spus si atunci cand ne-am intalnit prima oara, Mihai, multumesc ca existi. Oameni ca tine fac lumea mai frumoasa. Probabil ca m-as trezi mai des in creierii noptii ca sa urez drum bun unui om care isi traieste visul daca oamenii ca tine ar fi mai multi. Drum bun si Doamne-Ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 gata, ce a fost mai greu a trecut ) ... acum incepe frumosu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles_ohp Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 nu Âştiu ce trebuie să zic,"te aÂşteptăm înapoi" - doar ca să Âştim că te-ai întors Âşi eÂşti bine sau "un drum cât mai lung" - ca să auzim o poveste cât mai frumoasă ,care continuă continuă continuă,Âşi parcă nu se mai termină.nici nu cred că aÂş vrea să se termine până atunci ....drum bun Âşi fii sigur că prin călătoria,povestea Âşi pozele tale,mulți trăiesc un vis pe care ei singuri nu ar fi avut curajul necesar să Âşi-l împlinească! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Să te întorci de o mie de ori mai "bogat" . Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Drum Bun! si fara intamplari nefericite!!! asfalt uscat (cand o sa fie cazul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Felicitari Te astepam inapoi cu povestiri si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stfn1990 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Drum bun! Te asteptam cu cele mai frumoase povestiri pe care le-a vazut forumul pana acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Si iata ca a plecat Bizoo la drum in urma cu 15 minute, cu zambetul pe buze si in aplauzele a cca 40 de persoane ce au venit sa-i ureze drum bun. Mult succes Bizoo!!! Tot veneam spre casa si ma tot intrebam: "O fi plecat? N-o fi plecat?" Ca daca pleca imi dadea vreun sms...deci n-a plecat.... Si intru si eu azi pe forum si vad ca am ratat startul......asi fi putut ajunge si eu, chiar daca la limita.... Regret ca nu am fost acolo bizoane, dar poti sa stii ca ai avut parte de urarile mele de drum bun, cu toate acestea! Te asteptam inapoi cu povestile alea sau doar cu pozele, nu conteaza, sunt sigura ca vor fi foarte frumoase. Drumul bun si usor sa-ti fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Drum bun si asfalt uscat (acolo pe unde dai de el)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate