bogdan_harea Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Vine cineva la Arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Vine cineva la Arc ? As trece eu un pic, pe la 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Oricum nu am gasit MOTOREX si am luat PUTOLINE.Ului curat sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 adevarul este ca la vitezele ametitoare si cu franarile la limita cu care intram in viraje este posibil ca trasa ideala sa fie putin modificata de uleiul din furcile extrem de sofisticate ale vstromului. pune bre 10w de care gasesti ca in rahaturile noastre de furci diferenta e minima. cel mult o simti prea moale sau prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Pai asta ziceam si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 Sunt poloneze? Am auzit ca fac ceva foarte asemanator cu originalele Suzuki mai rezonabile la pret, dar nu am apucat sa le vad. Da cele poloneze sunt identice cu cele originale ba chiar in urma discutiei cu Fabio am concluzionat ca platicul de la nuca oglinzii si cu cauciucul de jos s-ar putea sa tina mai mult decat cele originale. Singurul lucru diferit este greutatea. Nu am stat sa le masor dar asta mi-a spus polonezul. Cele pe care i le-am dat lui Fabio sunt dupa cum am spus un pic mai lungi si cred ca sunt f bune pentru ce un pic mai inalti sau lati in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Da cele poloneze sunt identice cu cele originale ba chiar in urma discutiei cu Fabio am concluzionat ca platicul de la nuca oglinzii si cu cauciucul de jos s-ar putea sa tina mai mult decat cele originale. Singurul lucru diferit este greutatea. Nu am stat sa le masor dar asta mi-a spus polonezul. Cele pe care i le-am dat lui Fabio sunt dupa cum am spus un pic mai lungi si cred ca sunt f bune pentru ce un pic mai inalti sau lati in spate. pe lnaga toate astea, adauga un plus de putere datorita faptului ca o rezistenta mai mica la vant ) glumesc si eu...dar hai sa fim seriosi , toate tin pana le rupi, cand iei vreo tranta sau cine stie ce accident dubios. de la functioinare normala nu se uzeaza sau se strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Mai domnilor. Care aveti o oglinda de stanga, Fabio le-a suflat pe ale lui Butrosica. Cu toate ca si cea de pe dreapta este fisurata la manson, doar stanga vibreaza si imi cade putin dupa 50 km. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 io am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Il cunoaste cineva pe baiatul asta? http://micadu.ro/ Tocmai si-a incheiat calatoria si s-a intors in tara. Cred ca putem fi mandri de el si mandri de Stroama care l-a purtat in extraordinara aventura! E la Sibiu. Maine mergem la o bere... sau un vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Mai domnilor. Care aveti o oglinda de stanga, Fabio le-a suflat pe ale lui Butrosica. Cu toate ca si cea de pe dreapta este fisurata la manson, doar stanga vibreaza si imi cade putin dupa 50 km. Numai bine! Fabio i le-a dat pe toate lui @bozoro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Fabio i le-a dat pe toate lui @bozoro . si Todircan stie unde au ajuns oglinzile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Mai domnilor. Care aveti o oglinda de stanga, bozoro le-a suflat pe ale lui Butrosica. Cu toate ca si cea de pe dreapta este fisurata la manson, doar stanga vibreaza si imi cade putin dupa 50 km. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Il cunoaste cineva pe baiatul asta? http://micadu.ro/ Tocmai si-a incheiat calatoria si s-a intors in tara. Cred ca putem fi mandri de el si mandri de Stroama care l-a purtat in extraordinara aventura! ii scoatem si noi la o bere ceva cand ajung in bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 E la Sibiu. Maine mergem la o bere... sau un vin. Saluta-l din partea comunitatii vstromiste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Unde sunteti bre, la prezentarea noului BMW ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 (editat) Am fost ieri. E misto mult mai misto decat vechea. Au dres-o aproape peste tot. Nu am sa insist pe calitati pt ca nu-mi sta in fire, dar am sa spun ce nu-mi place la ea. Parbrizul este un ras. Nu numai ca este foarte mic, dar si prost facut, numai in ratiuni de design si deloc functional. In off sau oras cand privesti in fata motocicletei pt a ocoli gropi, bolovani, baltoace sau sine de tranvai te pacaleste groaznic. Are atatea aberatii optice si deformari ale imaginii incat te ia ameteala. Sunt convins ca oricare dintre parbrizele mele, daca erau la fel de strambe, nu mai vindeam niciunul. Noul gs este un fel de Multistrada mai adventuroasa. Foarte complicata, multe butoane si functii electronice. Senzori finuti la vedere in calea bolovanilor si a noroiului. Discurile ABS, tot perforate si la vedere. Desi face si cartofi prajiti, nu stiu pt cat timp, daca o folosesti pe drumuri proaste, pt care chipurile a fost proiectata. Pretul incepe de la cca 14000 euro chiala, dar ajunge usor la 20000 echipata cu toate brizbrizurile. Intr-un cuvant nu as lua-o. Este un Supertenere si un Logan nou intr-o singura motocicleta, dpdv pret. Prea mult, prea complicat. Sa dea Cel de Sus sa fie fiabila, dar privind in urma sunt slabe sperante, asa ca la 20000 mai trebuie cateva mii pt reparatii, probabil. Astazi ne miscam si noi mai cu talent? Iese cineva la o plimbare scurta? Macar Ploiesti sau Giurgiu? Scurtati-mi suferinta raspund la 0722646373. Editat Martie 24, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipi_sb_honda Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Salutare. am de vanzare un suport topcase pentru V-strom . pret 150 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Daca tot s-a intors iarna, pregatim Vstroame pt noul sezon, care se lasa asteptata. Scut indreptat si vopsit, extensie crachbar, suport bagaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Multumesc domnu! Acum astept un raspuns de la Bogdan ca sa nu ma intorc ca la Ploiesti Douăj de euro : http://motor-inn.ro/ro/piese-de-schimb/inaltatoare-ghidon/tusk-handlebar-riser-kit-7/8-bars @ florin.radu - pana la urma ti-ai luat inaltatoare de aici? Daca da, spune-mi te rog cat de repede au venit si cum se potrivesc pe moto. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) @ florin.radu - pana la urma ti-ai luat inaltatoare de aici? Daca da, spune-mi te rog cat de repede au venit si cum se potrivesc pe moto. Merci! Le-am luat si sunt foarte ok, am ales varianta de 30mm. Timpul in care mi-au venit mie nu este relevant pentru eu am stabilit cu vanzatorul sa nu se grabeasca si sa mai combine cumva comenzile cu ale altor persoane avand in vedere valoare mica a produsului , apoi ca sa nu mai platesc transport am asteptat sa aiba el drum in Ploiesti. Super de treaba baiatul de la motor-inn.ro http://i279.photobucket.com/albums/kk124/mailman3129/2011%20Suzuki%20DL650/motorcycleparts003.jpg Editat Martie 29, 2013 de florin.radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 sunt curios cum o sa mai iei curbele dupa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Multumesc de raspuns! Le-am luat si sunt foarte ok, am ales varianta de 30mm. Timpul in care mi-au venit mie nu este relevant pentru eu am stabilit cu vanzatorul sa nu se grabeasca si sa mai combine cumva comenzile cu ale altor persoane avand in vedere valoare mica a produsului , apoi ca sa nu mai platesc transport am asteptat sa aiba el drum in Ploiesti. Super de treaba baiatul de la motor-inn.ro http://i279.photobucket.com/albums/kk124/mailman3129/2011%20Suzuki%20DL650/motorcycleparts003.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Se simte vreo diferenta cu inaltatoarele? Mi se pare putin 3 cm. Eu le-as ridica vreo 10 daca ar fi dupa mine ) Ai grija sa-ti ajunga cablurile 10 cm este enorm. Hai un 5-6 cm merg doar cu furtunul de frana schimbat dar cablurile oricum vor sta foarte intinse. Pentru mine este destul la 1,90m. Am testat-o si in teren si este mult mai bine. Prima senzatie a fost ca merg pe chopper drept urmare si un mers mult mai potolit in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (Mie imi plac tare choperele, pacat ca n-avem drumuri de ele). mie-mi plac motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate