vis-a-vis Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 În curte bate vântu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Cenzura forumului. Câteodată merge, câteodată nu. ( vezi mai sus ). Un sinonim cu "poponeaţă". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 A cura, curand... Just checking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) poponeata , poponeata , poponeata Editat Aprilie 30, 2014 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Si iar poze cu produsele d-lui Harea : , , , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Salutare, O intrebare: cu ce pot curata cutiile de aluminiu astfel incat sa le redau stralucirea si sa scot "negreala" din ele, preferabil fara sa atac aliajul? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 salut ! cauta pe google despre autosol. Gasesti pentru metal, inox, aluminiu etc. Au pe stoc la kronau sau pe louis, dar gasesti si la magazine specializate auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Daca sunt de "firma" mai mult ca sigur sunt eloxate. Tratamentul asigura o oarece rezistenta la mediu, dar nu totala in sensul ca in timp isi schimba aspectul. Orice ai folosi pt a inbunatati aspectul trebuie sa indepartezi un strat, adica axact cel eloxat, rezultand o suprafata initial curata , dar care se va innegri mult mai repede pe viitor. In plus stratul este foarte rezistent mecanic si se indeparteaza greu. Parerea mea, lasa-le asa cum sunt. Nu merita efortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Bogdan, multumesc! La ceva asemanator m-am gandit si eu, de aia am zis sa intreb. Multumesc si pentru ajutorul telefonic de acum 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 S-o stapanesti cu placere. Apa, paie si bataie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Salut Bogdan! Un set de incuietori si balamale pentru cutii se gaseste la voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Balamale pot sa-ti dau. Incuetorile sunt numarate. De data asta cutiile montate pe KTM990 cu suport Givi. 950 cota pe spate. Editat Mai 9, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slash28 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Salut Bogdan! top-case (cu suport, incuietoare si maner) pentru S10 ? Cu touratech, ajung la 550 de euro (rapid trap, rack, maner, incuietori) de 38litri. Cat ar costa la NSEW moto ? Niste poze ai cu topcase ? si la ce dimensiuni daca faceti. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Ai PM. Editat Iunie 6, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RadicalBiker Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Am si eu un set de cutii de aluminiu de dat, poate sunt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Am si eu un set de cutii de aluminiu de dat, poate sunt doritori SDC14474.JPGSDC14475.JPGSDC14476.JPGbandit.jpg Pai un pret, un contact, un.. cine le-a produs si-n ce stare sunt acum?... Altfel.. da, sunt niste poze frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RadicalBiker Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Cutiile sunt fabricate de mine la nivel calitativ bun raportat la pret, pt detalii, contactati-ma in privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Cutiile sunt fabricate de mine la nivel calitativ bun raportat la pret, pt detalii, contactati-ma in privat Rasare cate unu care face cutii in curte si sa-mi bag picioarele daca nu le iese treaba de-ar lacrima pana si Zega sau Touratech de ciuda . Tot asa am dat si eu de lazile d-lui Bogdan , fara sa aud vreodata de firma sa si nu regret o clipa alegerea . Superbe cutiile . Sunt sigur ca se vor vinde repede . Bafta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Rasare cate unu care face cutii in curte si sa-mi bag picioarele daca nu le iese treaba de-ar lacrima pana si Zega sau Touratech de ciuda . Tot asa am dat si eu de lazile d-lui Bogdan , fara sa aud vreodata de firma sa si nu regret o clipa alegerea . Superbe cutiile . Sunt sigur ca se vor vinde repede . Bafta . Romanii chiar nu sunt prosti, sunt doar greu de motivat si subiectivi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) de-ar lacrima pana si Zega sau Touratech de ciuda adica Ion si Popescu din Ion Popescu? amandoi? cate lacrimi... Editat Iunie 13, 2014 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bartatiberiu Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 vand cutii laterale BMW Vario de pe BMW R1200GS 2006 usoare urme de folosinta !!! butucul de cheie e setat pe cheia mea!!! ori schimbate ori cine stie sa le seteze pe cheia lui pret: 500,-eur 0744-514.081 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Era parca cineva interesat,cu putin timp in urma, in zona GS1200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssminkly Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Salutare! Mai stie cineva ceva de domnul Lauramarginea? sau de Konvoi? Am vazut ca ultima activitate pe site e de prin sept 2012, la o luna dupa ce mi-a trimis mie cutiile. Numarul de telefon de pe site nu mai e apelabil, la email nu raspunde. Am nevoie de niste accesorii pentru cutiile facute de el, vreau sa le bag intr-o revizie, si trebuie sa inlocuiesc niste coltare de plastic crapate, balamalele... Daca nu mai activeaza in domeniu, se potrivesc coltarele de la alte cutii, ca cele de la Havyduty, sau ale domnului Harea? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Konvoi si HD aveau acelasi sistem de prindere. Ale noastre sunt diferite si nu pot fi folosite decat impreuna cu inelul din teava dedicat. Userul lauramarginea parca era in spatele Konvoi. A avut ceva probleme, sper sa le fi rezolvat pozitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Konvoi cumpăra de la HD sistemul de prindere. Poate că se vor potrivi de la HD şi noile colţare. Konvoi nu mai activează de când au avut probleme cu legea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate