skullz Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 (editat) Tocmai am aflat ca Strumfuadi a avut accident El este okay, se ducea acum la spital, pt check-up. Motoru' e nasol. Furca rupta, carene, julituri... s-ar putea sa aiba nevoie de ajutor pt. carat mobra. Inca nu shtiu sigur. Va anuntz daca e nevoie de ajutor. In principiu, faza a fost de genul: Strumfu plecat de la semafor pe banda 1 pe langa mashinile parcate, mashina in stanga care se pregatea sa opreasca... aceasta i-a distras atentzia, intre timp a scos unu botu' din parcare ca sa se asigure. L-a vazut tarziu. Va rog nu incepetzi cu porcarii de genul conservari tampitzi sau altele, pt. ca nu are rost. Editat Martie 24, 2006 de skullz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Nuu :laugh: Ce nasol Bine ca e ok, sa speram ca reparatiile vor fi rapide si ieftine. Din cate stiu eu, asta e primul lui accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Cu motoreta cea noua Sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 insanatosire completa si grabnica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Mda, e nevoie de o duba pe seara sa aducem motorul la garaj la mine (in principiu). Care stie, care poate, dati de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Multa sanatate . Ce ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Nu mi-a venit sa cred cand am citit ce-ai patit . Sper ca n-ai patit nimic , restul se rezolva, cu rabdare si un pic de noroc . Motorul sper sa-l poti face pe asigurarea celui care a iesit aiurea din parcare . Exact de asta nu aveai nevoie acum, offff...... Ieri era s-o pateasca si Robert, din cauza unui conservar dintr-o Dacie care l-a ,,vanat,,. A venit acasa foarte dezamagit de atitudinea anumitor soferi. Asteptam vesti de la tine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Strumfule, bafta multa cu asigurarile si reparatia motocicletei. Si sper sa iesi OK la check-up la spital. damn.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 ooooff.... ma apuca groaza... care dintre cunoscuti va fi urmatorul??? poate chiar eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Offf Sanatate si noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Multa sanatate si nervi de otel in lupta cu asigurarile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 nasol. bine ca nu a fost mai grav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Mda, e nevoie de o duba pe seara sa aducem motorul la garaj la mine (in principiu). Care stie, care poate, dati de veste. Am vorbit cu Adi, rezolv eu si cu duba si cu spatiul de depozitare in siguranta, astept doar sa ma sune si sa-mi spuna din timp ( 1 ora inainte ) cand vrea sa o luam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Bafta cu reparatiile! Nu ma pot abtine sa nu ma uit aici ; vorba lui Ray :who's next? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Mda, e nevoie de o duba pe seara sa aducem motorul la garaj la mine (in principiu). Care stie, care poate, dati de veste. ce motor are? daca incape in dacie papuc carosata, suna-ma la 0740110911 si vin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 @zaradi99, e rezolvata treaba de catre @rocristea. Multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 motoreta noua presupun... uf...mare pakat, strumphule fa-te bine si chiar...bafta la asigurari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Incredibil !!! O sa ajung sa dansez de fericire cand vad un accident cu daune numai la motor. Sanatate maxima, si reparatie cat mai rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcadia Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Bine ca n-ai patit nimic.. Si bafta multa cu reparatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Ba ce faza! Si ce mandru era de Thundercat-ul lui. Sper sa se refaca complet si sa repare si Yama. Bafta Strumfule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Super nasol Sanatate si bafta maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 insanatosire grabnica omule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 update: Strumfu e suspect de entorsa, i-au ghipsat piciorul; in rest nimic serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 Am vb cu el, e ok, dupa cum zice. Un picior in ghips preventiv, pt contuzie. Are nevoie insa de o masina sa transporte motorul la Yamaha. Ai grija, ma, Strumfule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate