chrystyanyty Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 femei vad tot timpul, motoare mai putin...in schimb am aceeasi probleme cu amandoua...nu ma "dau" cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 poza cu "Marele Alb" si cu moto of my dreams.. K1200S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 (editat) am si eu 5 amarate cu ce mi-a trezit interesul la maximum...cu tel, nici nu m-am chinuit sa le fac stiam k o sa le gasesc aici Editat Mai 7, 2006 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 femei vad tot timpul, motoare mai putin...in schimb am aceeasi probleme cu amandoua...nu ma "dau" cu ele mi-e mila de tine : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordloth Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 (editat) as25: "Dar nu numai atit. Baietzii de la BMW tare simpatici mai sint, niste nesimtzitzi am vrut si eu sa ma urc pe o anume motocicleta sa vad cum e pe BMW, dar raspunsul lor a fost NU SE POATE. Oare BMW e facut din aur si eu nu stiam, sau poate figurile de BMW nu se presteaza la restul prostilor. Pacat ca si Mercedes-ul nu face motoare ca si aia sint niste figurantzi." Eu m-am suit pe k1200 si am si miscat-o, cam greuta e adevarat dar pozitia in sa e comoda si nu te prea intinzi peste rezervor. Cand am asezat-o la loc a venit unu sa se ia de mine ca nu am cerut voie; i-am zis ca stiu sa manevrez un motor si a tacut. Cu tupeu se pare ca se poate. Editat Mai 7, 2006 de lordloth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 cea mai mishto tiputza...poate din cauza dragstar-ului... ... i-am dat 10 euro sa fac poza ku ea la siab anu trecut si anu asta nu si-a mai adus aminte... deh femeile... noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 i-am dat 10 euro sa fac poza ku ea la siab anu trecut si anu asta nu si-a mai adus aminte... deh femeile... noi sa fim sanatosi pai ce, ti-ai facut abonament? trebuai sa ii dai si acum 10 euro, si-ar fi adus aminte sigur... mi-e mila de tine : las' ca ma fac io mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 cu riscul de a fii banat... acu o sa bag si nishte comuniste cand am ajuns acasa si mi-am vazut motorul... o sa imi permit sa pun si motoarele altora... hehe ijul ala jegos din poza din mijloc e al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 pai ce, ti-ai facut abonament? trebuai sa ii dai si acum 10 euro, si-ar fi adus aminte sigur... da ma dar anu trecut nu aveam motor ... acuma am preferat sa bag "zeama" de 10 euro si oricum poza o am si fata nu e schimbata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 cateva si de la mine . din pacate cam slabe (facute cu telefonu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 auzi??? la cate gagici misto erau acolo, tu fotografiezi fundul meu mare cat o zi de post??? te-ai dilit?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 auzi??? la cate gagici misto erau acolo, tu fotografiezi fundul meu mare cat o zi de post??? te-ai dilit?? PS nu mai faceti fotografii bebeluselor ca ne`am plictisit grav de ele !!!! macar de erau niste "piese" de femei , da` asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Revin cu seria a 2-a de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 (editat) Editat Mai 7, 2006 de Metallbyker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 am auzit ca batman a scapat motoru in multime,si a lovit publicul,adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
annaclaudia Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 cateva din pozele mele preferate facute la SMAEB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anotimpub Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 vad ca motorul pregatit de mine a fost admirat la salon numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Bine ca apar si poze cu motoare, ca in doua zile de vizitat, am vazut doar fetele, cu precadere blondele . ZZR1400 cu bebelusha blonda onboard - speachless... BMW K1200 GT -super ZZR tomina - frumoase carene Triumph Rocket III vopsit race - interesant La Honda Goldwing recomand o harta pe tankbag cu functiile fiecaruia din miile de butoane si butonase si butonele... Dracia aia gyro de la etaj - tare smecheria, dar n-as da nici mort 8000 eur...la CERF erau deja in productie, se plimbau unii cu pliante cu ele... cam asta as puncta eu dupa vizitarea salonului... mah, dar ce fete....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Apar toate centuristele in poze ... nimeni n'a pozat'o pe domnisoara draguta de la standu' 2roate?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 am si eu o intrebare: Cate din exponate aveau pete 18 ani? (de rodaj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 am auzit ca batman a scapat motoru in multime,si a lovit publicul,adevarat? Nu motorul ci ATV-ul. Era tare amuzant cum alerga sa-l prinda, amuzant dat si putin jenant (n-as fi vrut sa fiu in locul lui in acel moment). Nu a lovit efectiv pe cineva, eu am vazut doar cum un om s-a speriat si s-a dezechilibrat cand a vazut ca este in apropierea traiectoriei bestiei scapate de sub control. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Nu motorul ci ATV-ul. Era tare amuzant cum alerga sa-l prinda, amuzant dat si putin jenant (n-as fi vrut sa fiu in locul lui in acel moment). Nu a lovit efectiv pe cineva, eu am vazut doar cum un om s-a speriat si s-a dezechilibrat cand a vazut ca este in apropierea traiectoriei bestiei scapate de sub control. mama mi-a zis ca a vazut la stiri ca a lovit 2 femei si ca erau in spital cu nush ce drak la picior.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
March Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 La mare, pe plaja, nu la SMAEB s-a intamplat tarasenia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 sa le spui asta accidentatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate