Sari la conținut

SMAEB 2006 - POZE

bizoo_n
 Share

Postări Recomandate

am si eu 5 amarate cu ce mi-a trezit interesul la maximum...cu tel, nici nu m-am chinuit sa le fac stiam k o sa le gasesc aici

Editat de raven30hell
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 208
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

as25: "Dar nu numai atit. Baietzii de la BMW tare simpatici mai sint, niste nesimtzitzi am vrut si eu sa ma urc pe o anume motocicleta sa vad cum e pe BMW, dar raspunsul lor a fost NU SE POATE. Oare BMW e facut din aur si eu nu stiam, sau poate figurile de BMW nu se presteaza la restul prostilor.

Pacat ca si Mercedes-ul nu face motoare ca si aia sint niste figurantzi."

Eu m-am suit pe k1200 si am si miscat-o, cam greuta e adevarat dar pozitia in sa e comoda si nu te prea intinzi peste rezervor. Cand am asezat-o la loc a venit unu sa se ia de mine ca nu am cerut voie; i-am zis ca stiu sa manevrez un motor si a tacut. Cu tupeu se pare ca se poate.

Editat de lordloth
Link spre comentariu

:)

cea mai mishto tiputza...poate din cauza dragstar-ului...

...

i-am dat 10 euro sa fac poza ku ea la siab anu trecut :ok: si anu asta nu si-a mai adus aminte... deh femeile... noi sa fim sanatosi :moto:

Link spre comentariu

i-am dat 10 euro sa fac poza ku ea la siab anu trecut :ok: si anu asta nu si-a mai adus aminte... deh femeile... noi sa fim sanatosi :moto:

:blink: pai ce, ti-ai facut abonament? trebuai sa ii dai si acum 10 euro, si-ar fi adus aminte sigur... :crack:

mi-e mila de tine : :)

las' ca ma fac io mare

Link spre comentariu

cu riscul de a fii banat... :blink:

acu o sa bag si nishte comuniste

cand am ajuns acasa si mi-am vazut motorul... :)

o sa imi permit sa pun si motoarele altora...

hehe :moto: ijul ala jegos din poza din mijloc e al meu :ok:

Link spre comentariu

:) pai ce, ti-ai facut abonament? trebuai sa ii dai si acum 10 euro, si-ar fi adus aminte sigur...

da ma dar anu trecut nu aveam motor ... acuma am preferat sa bag "zeama" de 10 euro :ok: si oricum poza o am si fata nu e schimbata :moto:

Link spre comentariu

auzi??? la cate gagici misto erau acolo, tu fotografiezi fundul meu mare cat o zi de post??? te-ai dilit??

:moto: :ok:

PS nu mai faceti fotografii bebeluselor ca ne`am plictisit grav de ele !!!! macar de erau niste "piese" de femei , da` asa....

Link spre comentariu

Bine ca apar si poze cu motoare, ca in doua zile de vizitat, am vazut doar fetele, cu precadere blondele :blink:.

ZZR1400 cu bebelusha blonda onboard - speachless... :ok:

BMW K1200 GT -super

ZZR tomina - frumoase carene

Triumph Rocket III vopsit race - interesant

La Honda Goldwing recomand o harta pe tankbag cu functiile fiecaruia din miile de butoane si butonase si butonele...

Dracia aia gyro de la etaj - tare smecheria, dar n-as da nici mort 8000 eur...la CERF erau deja in productie, se plimbau unii cu pliante cu ele...

cam asta as puncta eu dupa vizitarea salonului...

mah, dar ce fete....... :) :moto: :crack:

Link spre comentariu

am auzit ca batman a scapat motoru in multime,si a lovit publicul,adevarat?

Nu motorul ci ATV-ul. Era tare amuzant cum alerga sa-l prinda, amuzant dat si putin jenant (n-as fi vrut sa fiu in locul lui in acel moment). Nu a lovit efectiv pe cineva, eu am vazut doar cum un om s-a speriat si s-a dezechilibrat cand a vazut ca este in apropierea traiectoriei bestiei scapate de sub control.

Link spre comentariu

Nu motorul ci ATV-ul. Era tare amuzant cum alerga sa-l prinda, amuzant dat si putin jenant (n-as fi vrut sa fiu in locul lui in acel moment). Nu a lovit efectiv pe cineva, eu am vazut doar cum un om s-a speriat si s-a dezechilibrat cand a vazut ca este in apropierea traiectoriei bestiei scapate de sub control.

mama mi-a zis ca a vazut la stiri ca a lovit 2 femei si ca erau in spital cu nush ce drak la picior..

Link spre comentariu

Mie mi s-a parut mai slab ca anul trecut!

Iar femeile...majoritatea aveau burta si vergeturi pe picioare!

Iar imaginea GoldWing-ului era stricata de o blonda cu burta!!:moto:

Parea mea!

Bogdan

Link spre comentariu

Mie mi s-a parut mai slab ca anul trecut!

Iar femeile...majoritatea aveau burta si vergeturi pe picioare!

Iar imaginea GoldWing-ului era stricata de o blonda cu burta!!:moto:

Parea mea!

Bogdan

La capitolul motoare in mod categoric nu a fost mai slab ca anul trecut.

Eu nu ma asteptam sa vad si m-am bucurat tare mult ca am vazut:

KTM 950 Super Enduro

BMW R 1200 GS Adventure

BMW K 1200 GT

toate modele 2006, precum si modele 2005 dar mai exotice:

BMW HP2

Moto Guzzi Grisso

Moto Morini Corsaro 1200

si daca reuseai sa te uiti atent intre picioarele Oanei vedeai si un Kawasaki monstruos (ZZR 1200 parca, nu stiu exact ca nu-i genul meu de motoare).

Singurul lucru care m-a deceptionat este ca nu am vazut nici un Ducati 999 (mi-ar fi placut sa vad un R Xerox, dar nimic, nici un 999!) si nici Monster S4RS (sau macar S4R).

Iar fetele ... avem noi preferatele noastre care au fost la fel de dragutze ca si anul trecut. Ascunse bine, erau si ceva reprezentante ale unei noi generatii de hostesse. :ok:

post-2755-1147078558_thumb.jpg

Link spre comentariu