Sari la conținut

ACCIDENT MORTAL BUCURESTI


monsteristu'
 Share

Postări Recomandate

Se pare ca reporterii ProTv s-au documentat mai mult pentru stirile de la ora 19.00. Acum si-au adaptat reportajul luand in calcul si alti factori care au dus la producerea tragediei pe care n-o vom uita. Au vorbit de eternele gropi care ne pasc la tot pasul in timp ce dimineata vorbeau de viteza excesiva si o oarecare denivelare. Spre deosebire de stirile de la 18.00 de pe Prima, unde respectivii reporteri au spus ca " motociclistul a apasat mult prea tare pedala de acceleratie", ProTv s-a comportat corect. ( Am venit cu o completare la ceea ce am scris anterior). Totusi, ramane o nedumerire. Cineva a afirmat ca i-a vazut legandu-si castile. Cum se face, ca ambele casti erau desprinse ? Castile nu-s oale, sunt create special pentru a proteja. Cum oare s-au desfacut ?

 

 

In clipa in care au plecat de la club se zicea pe aici ca el conducea. Poate inainte de acea bucatica de drum au stat la o tigara / de vorba si au facut si schimb intre ei ( asta in cazul in care se adevereste cele spuse de Pro TV cum ca ea conducea in mom tragediei ) si fara sa vrea au uitat sa`si lege casca pe cap.. .. posibil?

Aparte de tot Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Condoleante familiei prietenilor si colegilor de club !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 941
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

@Cez: Prostv-ul o fi facut presupuneri ca si antena 1 in primul reportaj ca "nu se stie cine, politia presupune ca fata conducea, pt ca era echipata in costum moto" (citat din memorie). Nu ca ar mai conta acum... :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sambata seara,la party,a fost prezenta si o stirista de la protv!nu stiu cum o cheama pt ca nu urmaresc stirile protv,fiind fff negave si neprofesionaliste,create si regizate doar pt a mai castiga niste puncte de raiting!ma intreb,daca era stirista respectiva in locul Madalinei,sau in locul lui Qaz,cum ar fi reactionat protv-ul?!!!pe cine ar fi dat vina mass media?!!azi a murit un biciclist,undeva in tara,dand intr-o groapa si lovindu-se cu capul de asfalt...tot viteza excesiva?!!!cat sa ne mai plangem prietenii si de mila?trebuie sa facem ceva,acum cat avem ocazia,dupa,e prea tarziu!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In clipa in care au plecat de la club se zicea pe aici ca el conducea. Poate inainte de acea bucatica de drum au stat la o tigara / de vorba si au facut si schimb intre ei ( asta in cazul in care se adevereste cele spuse de Pro TV cum ca ea conducea in mom tragediei ) si fara sa vrea au uitat sa`si lege casca pe cap.. .. posibil?

 Aparte de tot Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Condoleante familiei prietenilor si colegilor de club !

 

Exista pareri destul de pertinente, exprimate pe topic cu privire la cine pilota. Sa fi facut schimb, greu de crezut, Mada sigur n-ar fi acceptat si fizic i-ar fi fost extrem de greu, avand in vedere ca Adi, era un urias, plus greutatea mobrei. Din cate spun cei care au cunoscut-o destul de bine, Mada, era foarte precauta ( echipament - purtat cu sfintenie si vara). Nu si-ar fi lasat casca desfacuta.

 

_____Citesc topicul cu mare atentie si nu ma pot dezlipi de el, gandindu-ma la colegii nostri care s-au dus, mult prea devreme. Cate vorbe frumoase despre ei. De necrezut. Avem obligatia sa fim uniti si in memoria lor, a tuturor celor implicati in astfel de evenimente tragice sa facem ceva sa nu-i uitam. Cu multe luni in urma, cineva vorbea de "monumentul motociclistului".Dupa parerea mea, ar fi o idee buna, un loc unde se pot depune flori si varsa lacrimi in amintirea lor.

Editat de blam
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai tragic este faptul ca in cele mai multe cazuri NU luam atitudine si lasam lucrurile asa cum au fost si cum probabil vor ramane pana atunci cand isi vor umple toti magnatii sau regii asfaltului buzunarele din taxele si impozitele luate de la noi,contribuabilii.

De ce trebuie sa ramanem indiferenti,de ce trebuie sa ne pierdem intai prietenii si apoi sa incercam sa facem ceva pentru a schimba lucrurile?

O sa pun o intrebare retorica: daca nu noi,atunci cine?Ar trebui sa fim mai vehementi,poate ar trebui sa ne spunem si noi punctul de vedere intr-un mod organizat si sa nu mai asteptam ca altii sa faca lucrurile pentru noi.

 

 

AMR are in plan organizarea unui mars? Adica daca tot se vorbeste de proteste...

 

Nu inteleg de ce e letargia asta la noi cu AMR-ul... alte ONG-uri reusesc sa puna in miscare fonduri si oameni si la noi... ciu-ciu :rose: . UE a dat bani (care se vor pierde btw pentru ca proeicte-programe cam din parti) si noi stam sa ne plingem mortii pe forum sau "colaboram strins cu politia".

AMR-ul ar trebui sa se intereseze de unde sa faca rost de fonduri UE (ca sint) si sa caute apoi oameni care sa genereze programe/proiecte care sa imbunatateasca situatia motociclismului in Romania. Trebuiesc subliniate avantajele mobrei si incurajate prin taxe preferentiale (da... preferentiale... what?). Trebuie militat pentru scoaterea motociclismului din batjocura de acum. Trebuiesc depuse proiecte de lege astfel incit chestii tipice motociclismului sa fie acceptate prin lege (nu imi plac legile dar, daca o lege ne pune bete in roate ne trebuie macar alta care sa o dea jos). Chestii de gen... mersul printre benzi... o sa ne trezim ca francezii ca ne baga pe git ca sa stam la coada or else... si sa inghitim. O sa ne puna s aplatim rovinieta desi vorba aia... abia atingem asfaltul si cind il atingem dam de gropile lor de cacao.

 

 

Sa vedem si noi la TV luni de zile ca defileaza spoturi in care li se prezinta bizonilor ce face o mobra de 200kg unei masini cind ii intra in portiera cu 100km/h... sau cum arata o masina care se apropie de bizonul care vrea sa faca stinga si cum arata o mobra de la aceasi distanta. Sau care e diferenta majora intre functionarea unui motor de mobra si unul de masina, de ce suna altfel, de ce in decelerare pare ca motociclistul se da mare cind de fapt da blipuri in throttle ca sa nu blocheze spatele. Sau cum aratam noi motociclistii pe sub casti si aspectul general robocop. Sau pina la urma de ce "maraim" din mobre la semafor (da... multi bizoni nu inteleg ca daca avem casca in cap si mainile pe ghidon ne e natural sa facem ce face un caine care nu poate sa vorbeasca). O groaza de preconceptii cretine despre motociclism trebuiesc demontate in Romania... bani sint dar... actiune... ioc.

 

Bat si eu cimpii aiurea dar chiar e enervant. :rose:

 

 

La Romanica, asociatiile sunt facute pentru ca unii membri sa faca bani folosindu-se de statut.

Ma uitam pe saitul mega asociatiei:

Dupa ce am citit am inteles ca AMR se implica activ iar "Membrii săi organizează Âşi participă la congrese, conferințe, simpozioane, colocvii Âşi alte manifestări de profil, editează, tipăresc Âşi difuzează buletine informative, ghiduri Âşi pliante cu caracter de informare."

Adicatelea asta inseamna a te implica activ. Sa calatoresti, sa faci prezentari powerpoint si sa mergi pe la conferinte ca sa bagi in tine si sa ai cazare gratis. Clasic romanesc!

Suntem in situatia asta pentru ca suntem prea indolenti si lasi. Statul ne ia banii ca sa faca unii averi grase si noua ne-o da la cioc. Si ne complacem in mizeria asta.

Nu marsurile rezolva lucrurile astea. Este mult prea tarziu pentru asa ceva. Astfel de lucruri in alte tari se rezolva cu cocktailuri Molotov. In Romania nu mai ai insa cu cine. In Romania mergem la inmormantari si plangem ca babele pe net. "Inca un motiv sa ma fac praf diseara."

Aici nu este vorba doar de Madalina si Qaz, Dumnezeu sa-i odihneasca! Aici este vorba MAI ALES de tine, vita care platesti impozite si taxe de drum! Pentru ca spre deosebire de Madalina si Qaz, tu inca mai poti face ceva in afara de a boci pe forum. Tu vita, mai ai cel putin o sansa.

Sau maine tu vei urma....ori eu.... God knows.

Lasati sa-i planga familiile si cei care intr-adevar i-au cunoscut.

Noi ceilalti insa, vitele norocoase, ar trebui sa facem dracului ceva concret pentru comunitatea asta. Si nu ma refer la stickere cu alieni si postari cu R.I.P.

 

 

din pacate ai dreptate in tot ce zici; in franta motociclistii au actionat mult mai violent pentru mult mai putin

 

Imi cer scuze fiindca intervin aici dar poate citesc mai multi si vor intelege cum sta treaba cu asociatiile. Am mai scris si pe alte topicuri dar probabil ca nu au fost citite.

Eu sunt foarte de acord sa facem campanii de protest impotriva la orice ne deranjeaza. Asa este normal sa se intample dar trebuie sa intelegem niste lucruri.

Ma deranjeaza cand vin unii dintre noi si spun ca nu se face nimic si ca ne plimbam pe banii altora si mancam pe la conferinte pe gratis.

Cat timp am facut parte din AMR am primit gratis un tricou. Altii nu au primit nici atat. Mi-am platit singur deplasarile si la mesele de la conferinte nu am ramas ca nu aveam timp de asa ceva. Eram voluntar la AMR si daca pierdeam timpul o faceam pe banii mei. Nu merita maslina gratuita de la conferinta banii pierduti.

Nu scriu ca sa ma justific. E treaba mea ce fac cu timpul si banii mei vreu numai sa pricepeti ca treaba cu conferintele si sedintele, actiunile si mitingurile nu e o joaca. Ne trezim acum loviti de o tragedie ca trebuie facut ceva. Ca cineva sa faca ceva. Cine sa faca? Cine este acel cineva? AMR-ul si cand era pe val avea trei oameni care alergau in cinci directii. TREI, e clar?

Unde erati cand urlam pe topicul AMR ca avem nevoie de ajutor? Ca nu mai putem. Ca avem si noi treburile noastre si nu putem sa lipsim atat de mult de la servici. Intr-o zi am fost in primarie in trei sedinte in acelasi timp. Alergam ca bezmeticul pe scari prin toata primaria. A fost penibil. Ma sunau la telefon sa urc ca trebuie sa imi spun pararea. Se discuta inclusiv despre infrastructura. Tocmai murise fata aia la intrarea pe autostrada. Incercam sa le povestesc despre bordurile de jumatate de metru din sesurile giratorii si sa le spun ca in alte tari sunt cumva inclinate si vopsite cu rosu sa le poi observa la timp.

Unde erati cand am demonstrat presei ca motociclistii nu fac zgomot si ca si cea mai zgomotoasa mobra cu tobe sport se incadra in norme. Actiunea aia tot pentru o mazlina am facut-o.

Ia cautati voi fondurile alea marete si eu ma duc si fac dosarul le luam si facem clipuri la TV. Fondurile alea sunt atat de generale incat nu te poti lipi de ele.

Voi credeti ca noi am dormit in papuci cat am fost in AMR?

Stiu ca cei doi merita macar un claxon in fata guvernului eu ma bag. Pe voi va tine sa o faceti?

 

Mai jos aveti telefonul meu. Am fost vicepresedinte la AMR. Stiu ce trebuie facut si pot sa o fac. Dar nu mai pot sa o fac singur. Fosta echipa a AMR ma va urma si in iad si este o echipa excelenta. Astept multe telefoane de la voi si organizez orice vreti voi. Dar vreau sa vad ca suntem uniti. M-am saturat in loc de sprijin sa primesc injuraturi ca nu se face si nu se drege. Inteleggeti ca nu poti face nimic daca esti singur.

 

cosmin.frasineanu@gmail.com este adresa mea. Nu trebuie sa dati decat un mesaj cu vrem sa protestam si veti primi mesaj inapoi cu data protestului si cu numarul de doritori. Eu unul m-am saturat sa moara oamenii in jurul meu. Nu ii cunosteam pe cei doi decat din vedere. Unul dintre ei era Dac si este de ajuns fiindca era prietenul prietenilor mei. Ma pun in pielea dacilor si sper sa nu fiu niciodata in situatia in care sunt ei acum. Un club este ca o alta familie si este grosznic sa pierzi un frate.

 

Vreti sa o facem? Hai sa o facem. Vorbele nu sunt de ajuns. Faptele conteaza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trecut ieri pe linga capela cu bicicletele, eu si fata mea. cum pot eu sa-i explic eu la 7 ani si ceva ca... m-am gindit sa-i arat... sa-i explic... sa ii spun cum este sa mergi pe roti... cum merg altii, cum sa fi atent... sa ai grija maria, sa nu faci aia, sa te uiti, sa nu te bagi aiurea....

groapa, voblaj, neatentie, ciine, masina, sicana... conteaza? sa-ti duci copilul la groapa...

rip

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreti sa o facem? Hai sa o facem. Vorbele nu sunt de ajuns. Faptele conteaza.

 

Perfect de acord. Si eu m-am saturat sa ii tot aud pe toti cum doar se plang dar de fapt nici unii nu fac nimic. Dar m-am saturat si sa se arunce cu pietre dupa mine, sa fiu eu injurata si sicanata in trafic din cauza unora pe care nu ii cunosc si cu care nu am nicio legatura. Atata timp cat nu se vor face proteste ca la carte, cat nu vom stii in primul rand sa ne respectam noi intre noi si noi pe noi, altii cu atat mai putin o vor face! Asta trebuie sa fie clar tuturor.

Am colegi la munca carora incercam ieri sa le explic ce si cum cu acest accident. M-am lasat pagubasa. De ce? Pentru ca toti ziceau la fel: "Da, noi te stim pe tine cum mergi, ca esti mereu atenta si prudenta si ca nu ai face niciodata nimic care sa iti puna viata in pericol, dar "biiip" ala care m-a depasit pe mine pe autostrada pe langa parapet, ala nu erai tu. Ala ar fi meritat-o!" Si toti sunt in stare sa imi dea zeci de astfel de exemple. Si sincer, si eu as putea sa mi-le dau.

Ce vreau eu sa intelegeti toti este ca..pana nu intelegem noi ca actiunile nostre proprii se resfrang asupra tuturor si ca noi putem fi cauza unui accident in care sa moara niste oameni total nevinovati, nu se va intampla nimic. Soferii, pietonii, parintii nostri, prietenii nu vor intelege niciodata ca noi ne luptam in fiecare secunda cand suntem pe sosea pentru ca sa supravietuim, atata timp cat unii dintre noi isi bat joc de viata lor si implicit si de a noastra.

Asta este adevarul!

Abia cand nu vor mai fi astfel de "motociclisti" sau macar numarul lor va fi mult mai mic, o sa putem avea demnitatea de a cere ceva si mai ales vom avea puterea de a ne face auziti. Pana atunci, din pacate, totul va fi mai mult sau mai putin in zadar!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai e posibil...sa fi fost sicanati...la locul accidentului mai era o duba care a plecat pe o platforma..... pana nu a plecat platforma politistii nu au permis accesul. exista martori

 

Terminati-va bai nene cu prostiile astea idioate. Ati impuiat presa cu sicanele voastre cu masini si alte tampenii de genul asta. Cativa d`acilea spun ca de ce nu vorbesc -- pai uite de ce. Pai daca sunteti asa destepti si experti de ce nu faceti voi copilasii lu` tata expertize si cercetarea sa scoateti voi vinovati fizici sau morali caii albi inaripati care coboara din ceruri. E asa de greu sa acceptati faptul ca asta a fost karma? Masina aia pe platforma daca vreti sa stiti (soferul si insotitorul) aveau cursuri de prim-ajutor si au incercat sa-i ajute!! Sunt oamenii care au protejat zona pana la sosirea ambulantei, oamenii care au blocat splaiul sa nu se distruga probele. Da asa sunt MAREA majoritate dintre romani -- cautam vinovati in alte parti in loc sa ne uitam in gradina noastra sau, mai rau, in oglinda. Mi s-a acrit deja si nici nu s-a uscat bine ceara de sigiliu pe cutia de probe sau cerneala pe procesul-verbal si deja cautati vinovati in alta parte. NU au fost sicanati, NU au murit din cauza canalului. Simularea de pe PRO TV e cea mai aproape de adevar cum s-a intamplat accidentul....

Mesaj completat

Sunt multe posibilitati, cea cu canalul mi se pare de necrezut. Dar hai sa ii plangem nu sa facem supozitii, pentru ca un scenariu al accidentului avem fiecare in cap, asta nu inseamna ca este si cel real. Ce s-a intamplat exact stiu doua persoane, din pacate ele nu mai sunt printre noi.

 

Eu cred ca una din putinele persoane care ar putea sa faca un pic de lumina este Nightwolf. Poate pana la urma isi va incalca cuvantul si va spune varianta plauzibila.

 

Exact ce discutam pe mess vezi? Si ma intrebi dc nu zic si nu ma bag... NA! Sa vezi si tu poate-mi dai dreptate...

Mesaj completat

Chiar nu pot intelege atitudinea de cloaca sateasca a celor care tot incearca sa inventeze motive pt.accident. Sau poate nu au rabdare sa citeasca tot acest topic,unde se expliciteaza CLAR cauza dramei. Citez :

 

" "" Martorii spun clar ca motocicleta a intrat in voblaj dupa ce probabil a intrat intr-un "transeu" artizanal de pe MIJLOCUL drumului si cel mai probabil canalul-bordura au fost doar o piesa din puzzle. Gluma aia de canal din filmul prezentat nu avea cum sa afecteze un motor la impactul direct incat sa-i arunce din sa pe ocupanti. Nu mai vb de faptul ca era aproape lipit de bordura. " """

 

Drumul ala (ca si multe alte drumuri romanesti taxate gras din accize,impozite ,rovignete etc) e praf. In acea zona am luat cu Jeep-ul o groapa de m-a durut in suflet,pe doua roti singur era cu dat pe jos.

Incontinuu te lovesti in tara asta imbecila de atitudinea ostila impotriva animalelor.Ddeh,e si asta un grad de civilizatie,sa dai in cal cu toporul si cu masina in ciine. Oare ginditi vreodata idiotilor ca unui ciine ,dupa ce-i dai de citeva ori sa manince,ti-l cistigi ca prieten sincer pt.o viata,asa cum niciodata nu va for fi tovarasii de pahar si alte cumetrii ?! ...eu sint sigur ca nu. Pina la urma e vina noastra,comuna ,la tot ce s-a intimplat.Chiar si aici,in comunitatea motociclistilor,cei mai afectati de genul asta de probleme,citi au fost tangenti cu adevarat la problema ? ce sa faci sa nu se mai intimple ?! pai sa te stringi cu mic si mare,cu 2 roti,cu 4 roti si sa te duci in piata sa strigi ca vrei sa-l dai m...ie lui berceanu si sa-l trimiti la judecata ca dupa cite platesti nu ai drum,nu ai autostrada,ca-ti mor prietenii sau ca vezi la TVi ca in nu's ce sat din Arad au cazut oamenii si si-au spart dintii in gropile din drum. Nu o sa-l dai jos ,nu o sa-l vezi in boxa,dar o sa faca (vaga)impresie protestul tau,o sa mai vina 7 lei in plus pt.drum,o sa se astupe 3 gropi,2 prieteni de-ai tai nu o sa mai dea azi in ele si unul nu o a-si trateze juiturile de la mina si carenele sparte...

 

" Ciini sint de vina......"

 

Dumnezeu sa-i odihneasca pe camarazii nostri !

 

Deci... inca exista si oameni care sa gandeasca obiectiv! Ma bucura acest lucru! Felicitari pt acest post!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Cez: Prostv-ul o fi facut presupuneri ca si antena 1 in primul reportaj ca "nu se stie cine, politia presupune ca fata conducea, pt ca era echipata in costum moto" (citat din memorie). Nu ca ar mai conta acum... :rose:

Cred ca s-ar putea afla pana la urma cine avea acceleratia in palma daca s-ar fi luat probe de pe manusi,cizme,etc(ca si in cazul unei crime).Dar banuiesc ca prelevarea si procesarea acelor probe necesita timp, sunt costisitoare, specialistii probabil au altele mai grele pe cap...si probabil nu mai are importanta.Oricum mi-e greu sa cred ca la ora aia,tocmai plecati din club ,s-au oprit ''la o tigara'' (parere personala).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E extrem de trist ce s-a intamplat.

Vreau sa transmit si eu condoleante familiilor celor 2 si prietenilor.

Eu unul cred ca ar fi foarte bine sa se organizeze un miting, insa pentru asta e nevoie de suportul unei organizatii (gen: AMR sau un club moto) care poate si are dreptul sa ceara aprobare pentru asa ceva. Daca se initiaza un astfel de miting...sunt convins ca nu vor lipsi participantii.

:rose: :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

- nu pot accepta ca politia, platita din banii nostri, sa nu poate fi in stare sa faca o expertiza, si sa dea vina pe decedati/gropi. Trebuie sa faca o expertiza pertinenta, care sa aiba o concluzie clara! Nu trebuie sa-si dea cu presupusul precum reporterii, sau noi pe acest forum. Este job-ul lor! Acesti oameni au platit cu viata, si daca a fost si vina lor, ma pot impaca cu asta, insa daca sunt si alte cauze, politia are obligatia sa ni le spuna!

 

O sa-ti dau eu inapoi banii pt luna martie care revin la toti cei care cerceteaza accidente rutiere in Bucuresti si care tu ii dai la stat (asta daca ii dai). Da-mi un cont sa-ti virez cei 0.1 lei x 10 politisti = 1 LEU cat ne revin pentru ziua respectiva ca sa nu mai spui ca ne-ai platit in ziua respectiva. Revenind la partea legala pe care nu ca nu o cunsti dar esti total necoplanar cu ea si habarnist, iti voi spune ca organul de cercetare la fata locul CAT si cel de cercetare penala NU ARE COMPETENTA de a efectua expertize. D`asta exista EXPERTI TEHNICI sa faca EXPERTIZA. Politia nu si-a dat niciodata cu presupusul. Si NU are obligatia sa TI/VI le spuna pentru ca NU ESTI/SUNTETI parte in caz :rose:

 

:rose:

Mesaj completat

cam cu ata alba toata povestea... fiecare calatorie are un sfarsit si din pacate pentru unii vine prea devreme.

nu i-am cunoscut personal pe cei doi dar informatiile culese din topic imi dau de gandit... 30 de metri de la locul producerii impactului inseamna ceva viteza dar nu exagerat...poate suta... cine stie(militia ar trebui ca doar de aia au atatia experti platiti din banii nostri), urmele de cauciuc dealungul bordurii ma fac sa ma gandesc la o tentativa de depasire pe dreapta si daca s-a lipit cu roata de bordura e nevoie de ceva experienta si calm s-o scoti la capat fara tavaleala...dar pe cine sa depaseasca noaptea pe splai unde sunt trei benzi??? poate masina urcata pe platforma de care amintea cineva mai devreme...

este normal sa se izoleze zona accidentului pentru a nu se contamina probele.

 

poate ca s-a intamplat asa de repede ca nu au inteles nimic, poate ca inca se plimba pe splai, mie asa imi place sa cred!

 

altu` pe din`afara.... post gratuit...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trecut ieri pe linga capela cu bicicletele, eu si fata mea. cum pot eu sa-i explic eu la 7 ani si ceva ca... m-am gindit sa-i arat... sa-i explic... sa ii spun cum este sa mergi pe roti... cum merg altii, cum sa fi atent... sa ai grija maria, sa nu faci aia, sa te uiti, sa nu te bagi aiurea....

groapa, voblaj, neatentie, ciine, masina, sicana... conteaza? sa-ti duci copilul la groapa...

rip

Am trecut Âşi eu pe la Brîncoveanu cu fetița mea, dar ea are doar doi ani Âşi Âşapte luni. Am Âşi vorbit cu cineva acolo, nu Âştiu cu cine. Mă întreba fata ce accident a avut, de ce... cum să-i spun că au murit doi oameni pe motocicletă, cînd Âşi tata e motociclist... cum să-i explic? Este al doilea accident grav care mă afectează indirect, deoarece nu-i cunoÂşteam pe cei doi, dar erau prietenii unor prieteni de-ai mei, celalalt fiind accidentul de pe Plevnei. La înmormîntarea Elei Âşi a lui Traian am fost, deÂşi mă aÂştepta acasă Ana mea de numai 3 săptămîni. AÂş fi vrut să vin la înmormîntarea Mădălinei, dar voi fi singur acasă cu fetița mea. Nu Âştiu cum aÂş putea să-i spun ce se întîmplă, mai ales că este la vîrsta la care vrea să afle tot Âşi pricepe tot.

 

Dumnezeu Să-i Ierte! :rose: :rose:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

topic transformat in miorlaieli si aberatii, ca intotdeauna. 53 de pagini scrise aiurea, din care probabil ca max. 3 sunt cu adevarat relevante.

 

in fiecare topic de la accidente dezbateti aceleasi vesnice 'probleme' !! nu observati ca nu exista nicio finalitate ?

 

nightwolf, de ce te mai agiti, daca vezi ca nimeni nu intelege ce spui tu ? sau, mai rau, daca ignora cu desavarsire ce spui ?

ozzy, te-a contactat cineva ?

 

Dumnezeu sa ii odihneasca nu doar pe cei doi, ci pe toti cei dusi de langa noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

topic transformat in miorlaieli si aberatii, ca intotdeauna. 53 de pagini scrise aiurea, din care probabil ca max. 3 sunt cu adevarat relevante.

 

in fiecare topic de la accidente dezbateti aceleasi vesnice 'probleme' !! nu observati ca nu exista nicio finalitate ?

 

nightwolf, de ce te mai agiti, daca vezi ca nimeni nu intelege ce spui tu ? sau, mai rau, daca ignora cu desavarsire ce spui ?

ozzy, te-a contactat cineva ?

 

Dumnezeu sa ii odihneasca nu doar pe cei doi, ci pe toti cei dusi de langa noi.

 

 

Ai dreptate... ma duc sa-mi fac o omleta... dupa 24h de munca cred ca intra perfect :rose: Dar ma oftic la culme cand vad prostia cum duduie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu ma oftic cand vad prostia cum duduie! Si cand vad ca sunt unii care stiu mai multe dar ca nu spun ca sa se stranga aici 50 de pagini de vaicareli si ca sa se inceapa un protest impotriva unui canal!

 

Si cum ni se spune ca facem prezumtii aiurea....cand de fapt altfel s-a intamplat, sau cum se lasa televiziunile sa faca reportaje peste reportaje unul mai prost ca altul si care se contrazic intre ele.

Acum dupa ce ieri au dat cu nasul pe aici si au vazut ce se vorbeste toata lumea au dat-o pe groapa, halal stiristi, daca toate stirile sunt asa traim intr-o lume cretina de-a dreptul.

 

Groapa e de vina! Sa mergem sa facem proteste! Moarte conservarilor!

Editat de Niko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate ma bag si eu ca "musca-n lapte" dar cred ca cel mai indicat este sa-i lasam totusi pe cei care se ocupa de caz sa isi termine treaba si abia dupa ce vor concluziona sa incepem sa comentam....Sunt sigura ca in acest moment se iau in calcul toate variantele posibile care au dus la aceasta tragedie (chiar si cele scrise de voi aici) . Stiu ca este greu sa accepti moartea unor prieteni dar haideti sa pastram decenta in afirmatii si sa ne abtinem de la a lansa ipoteze cum ca "sigur asa a fost". Haideti azi sa ii conducem frumos pe ultimul drum, sa fim alaturi de familiile distruse si sa ne gandim la cat de pretioasa este viata.

Aveti grija de voi ptr ca fiecare aveti familii si prieteni care va iubesc enorm.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la rubrica accidente ar trebui deschise mai multe topicuri

 

unul pentru descrierea accidentului - sa citim, sa bagam la cap, sa incercam sa invatam ceva din asta si sa nu ajungem in aceeasi situatie

unul pentru sustinere si incurajari sau condoleante pentru cazurile cele mai nefericite

unul pentru injuraturi si discutii in contradictoriu (ca vad ca altfel nu ne simtem bine)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincere condoleante din partea lui Nicu Covaci care la cunoscut pe Qaz si un mesaj pentru comunitatea moto din Romania

 

FANILOR MEI; „ cei ce poarta un nume“

 

SA NU VA FIE FRICA!

 

SA NU VA FIE FRICA

CIND SOARELE APUNE!

CACI RASARI-VA IARASI

SI FARA RUGACIUNE.

SA NU VA FIE FRICA

CIND NORI AU SA SE ADUNE,

CIND POTOPI-VA PLOAIA

SI BEZNE AU SA TUNE!

 

SA NU VA FIE FRICA

SA SPUNETI LA PROST: PROST!

FACETI-L SA-SI DEA SEAMA

CA PINA AICI I-A FOST!

CACI NU AJUTI NATINGUL

LASINDU-L SA SE PLIMBE;

-DOAR CIND PROSTIA DOARE

-I PROBABIL SA SE SCHIMBE.

 

SA NU VA FIE FRICA

SA ZICETI LA HOTI: HOTI!

SA II CUNOASCA LUMEA

SI SA-I URASCA TOTI!

CACI MULTI ISI FAC AZI VEACUL

IN LUMEA ASTA MICA;

-I VA PARASI NOROCUL

SA NU VA FIE FRICA!

 

„SA NU VA FIE FRICA

SA VA PRETINDE-TI DREPTUL!“

-CU GLAS DE VIS SI-AMBROZIIE

VORBESTE INTELEPTUL.

DAR ASTA NU SE FACE

IN COLT BATIND MATANII;

CI ALUNGIND CU BITA

HIDOASELE DIHANII:

 

 

SI NU LEGA CU DRACUL

IN VECI NICI O FRATIE!

CACI DE VEI TRECE PUNTEA

NU-I NIMENI SA TE TIE.

IAR CAPUL CEL PLECAT

CE IUTE TAIE SPADA,

PRIVITII DREPT IN OCHI,

SA NU LE PLACA PRADA!

 

CINE RIDE LA URMA

E ULTIMUL CE RIDE...

SE BUCURA ROMANUL

DE ADEVARURI CRUDE.

INTELEPCIUNEA NOASTRA

NE-O TRAGEM DE LA OI,

CE-AR FI SA-NTOARCEM PLACA

SI SA FIM LUPI SI NOI?

 

SA NU VA FIE FRICA

DE CEI CU BANII GIRLA,

CA SUNT PUTINI LA NUMAR

SI SUNT CRESCUTI LA TIRLA!

CACI N-AU FACUT AVERE

FARA VRE-O SILNICIE

IN DOISPE` ANI POLITICI

NUMITI DEMOCRATIE.

 

SA NU VA FIE FRICA

DE CEI POSTATI PE SUS,

CE-ATIRNA AZI DE GRINDA

SI MAINE VEZI CA NU-S,

CA E SUBTIRE SFOARA

SI MINTEA LOR E MICA.

SE SCUTURA IAR TARA

SA NU VA FIE FRICA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din ce spuneti voi se pare ca el a condus motocicleta, dar este posibil ca si Madalina sa o fi condus. Ceea ce este mai putin important fiindca in ambele cazuri, tragedia ramane neschimbata. Parerea mea este ca au avut ghinion.

 

Am un amic in Alexandria care a cazut cu un RR la 240 km/h: l-a luat vantul in varful unui deal (tipul este extrem de slab) si s-a dus taras, pe fund, pana s-a oprit. Motocicleta lui s-a rupt in 3 cand s-a izbit de un parapet. El, n-a avut nimic.

Editat de Sky_Hunter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Condoleante pentru QAZ si Madalina...ii cunosteam din vedere si sunt cutremurat.

 

Citind o parte din ce s-a scris (ca n-ai cum sa citesti tot...) am observat fix acelasi comportament descris impecabil aici:

http://think.hotnews.ro/jos-guvernul-comentezi.html

 

Pana cand???

 

 

 

Mihnea Blidaru

 

Cand eram mic, prin clasa a doua sau a treia, citeam o colectie de carti de istorie despre figuri "esentiale" ale neamului, in varianta propagandei comuniste, bineinteles. In afara de Mihai Viteazul, Mircea cel Batran, Stefan cel Mare sau Avram Iancu, apareau - cum sa nu apara? - si vajnicii grevisti de la atelierele Grivita, Vasile Roaita, inventatul personaj care a murit tragand sirena, dar si eroi muncitori care dinamitau muntele pe la Bumbesti-Livezeni, construind socialismul.

 

Din acele poveÂşti cu date mai recente, am aflat despre ce e acela un guvern. Normal, guvernul acela asuprea muncitorii, dădea ordin să fie împuÂşcați, persecuta țăranii, Âşi aÂşa mai departe. Ca atare, începusem să ne jucăm la Âşcoală un joc în care eram împărțiți în două tabere: muncitorii ilegaliÂşti Âşi guvernul criminal. După văzusem noi că era modelul, ăÂştia care eram ilegaliÂşti creasem „manifeste”, pe foi rupte din caiete, foi pe care scrisesem, printre altele, Âşi următoarea propoziție: jos guvernul. Mă rog, era o nebunie întreagă în pauze, când cei cu guvernul îi fugăreau pe ilegaliÂşti pe holuri sau cei din urmă sabotau guvernul mânjindu-i caietele cu unt sau punându-i bulgări de pământ în ghiozdan.

 

Toate bune Âşi frumoase, până în ziua în care învățătoarea a găsit, pe jos, în clasă, una din lozincile noastre. Era tocmai aia cu jos guvernul. Femeia s-a îngălbenit la față, a început să țipe, ne-a băgat pe toți în clasă Âşi a chemat directoarea. Aia a venit, a citit Âşi s-a făcut albă. A ieÂşit Âşi s-a întors însoțită de un nene fioros, gras Âşi roÂşu tot, a cărui funcție cred că era – nu mai Âştiu sigur – secretar al celulei de partid din Âşcoală, sau ceva de genul acesta. Oricum, unul din indivizii care aveau însărcinarea să vegheze ca în instituție să se mențină o atmosferă sănătoasă Âşi tovărăÂşească. Ăsta a început să turbeze, a urlat la noi, cred că atunci am auzit Âşi prima înjurătură. Dar întrebarea pe care a pus-o Âşi care m-a nedumerit cel mai tare a fost următoarea: vreți ca părinții voÂştri să facă puÂşcărie? Asta ne-a lăsat cu gura căscată: cum vine asta, să facă ai noÂştri puÂşcărie că noi ne-am jucat de-a guvernul Âşi muncitorii? Cu ce greÂşisem?…Evident, trei ani mai târziu, după decembrie 1989, mi-am dat seama cu ce „greÂşisem”. N-am să uit, însă, niciodată panica ce îi cuprinsese pe învățătoare, directoare Âşi secretar – arătau de parcă ei scriseseră pe foaie jos guvernul…

 

Mulți ar spune că frica aceea grozavă a dispărut, până astăzi. Că oricine e liber să strige sau să scrie jos guvernul. Eu nu cred aÂşa. Eu cred că frica aceea s-a transformat, treptat, în cinism Âşi resemnare. Încetul cu încetul, autoritatea dură, monolitică, de fier, s-a risipit în nisipuri miÂşcătoare, în cețuri de minciuni Âşi promisiuni neonorate, într-un discurs alunecos pe care Âşi cei mai lucizi dintre noi au obosit să-l urmărească. Pluripartitismul n-a dus la o competiție politică măcar pe jumătate corectă Âşi demnă, ci doar i-a ajutat pe trepăduÂşii fostului regim să îÂşi ia o mască nouă Âşi pe descurcăreții nației – care au existat sub orice regim – să întrevadă noi posibilități de a ocoli legea. În concluzie, autoritatea de conducere este reprezentată de oameni goi, ca substanță, fără viziune Âşi fără nici o dorință, reală, de a guverna poporul. Astfel că, natural, frica în fața constrângerilor totalitarismului a lăsat locul resemnării în fața unei găÂşti de indivizi care se uită, din televizor, la noi cu o maaaare plictiseală: cine? ce? poporul? aaa, poporul…ăăîîaa…

 

Frica de atunci era însoțită de o mare tăcere. Iar acea tăcere s-a transformat Âşi ea. În comentariu. Acesta este ruda mai săracă, superficială Âşi lipsită de substanță a analizei. Sau, dacă vreți, vecinul de palier al bârfei. În resemnarea noastră, pare că nu găsim o mângâiere mai mare decât să comentăm. ÂŞi, mai mult decât atât, să comentăm negativ. Nimeni nu mai e îndeajuns de bun pentru noi; când cineva îÂşi exprimă o speranță, e naiv; când cineva pune mâna să facă ceva, e fraier; nimic nu merge cum trebuie, nimeni nu mai e de încredere, totul se duce de râpă. Angajații comentează despre directori, directorii despre Âşefii cei mari, microbiÂştii despre echipă, echipa despre antrenor, antrenorul despre ligă, Âşoferii despre pietoni, pietonii despre Âşoferi, camionagii despre Âşosele, taximetriÂştii despre orice, elevii despre profesori, profesorii despre părinți, părinții despre slujbe, revistele despre vedete, vedetele despre ele însele, noi cu toții despre politicieni Âşi politicienii unii despre alții. ÂŞi, într-un glas, tot poporul comentează despre criză. Oare ea, criza, despre cine o comenta?…

 

E o gălăgie de nedescris. O gălăgie care serveÂşte, în primul rând, imposturii, politice Âşi de orice alt fel. O gălăgie din care nu se înțelege nici măcar o singură voce distinctă. Tot comentând, românul a uitat să se mai ridice de pe bordură, să arunce țigara Âşi să se apuce de ceva, orice, concret. Moromete s-a transformat în Bulă. ÂŞi ăsta tot sparge semințe în fața blocului de vreo 20 de ani. ÂŞi comentează. Până când?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

- noapte.

- zona prost luminata.

- casti sarite.

- gropi in tot Bucurestiul-> previzibil sa fie si prin zona aia gauri.

- inceput de sezon = inca neobisnuiti deplin cu motorul, soferii inca nu s-au obisnuit cu noi

 

Au si edilii partea lor de vina-particica lor. Ca nu isi fac treaba. Totusi, nu ei conduc motoarele care

sunt implicate in accidente generate de starea proasta a drumurilor.

 

Da, in Romania sunt gropi, sleauri, petice pe strazi, mazaga, pietris, balegi.

Toate astea dauneaza motociclismului, mai ales daca DAI IN ELE.

 

Am totusi impresia -poate ma insel- ca din momentul in care sunt la ghidon,

sunt responsabil sa ma uit pe unde merg si sa reactionez in consecinta.

Daca mai am si pasager, RASPUND de viata lui. Si nu ma refer la responabilitate legala,

ci la responsabilitate in fata familiei lui, a celor apropriati, a prietenilor.

De mine depinde daca il aduc intreg si sanatos sau in cosciug sau scaun de rotile, leguma.

 

Repet:

- noapte,zona prost luminata,casti sarite,gropi in tot Bucurestiul,inceput de sezon.

 

Concluzii ?

- Edilii/apa nova/drumarii/politia/etc sunt de vina. Nu pilotul. Never.

- Hai sa mai facem un mars de protest, in loc de hai sa invatam sa conducem mai bine.

 

Condoleante.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...