Sari la conținut

Bucuresti - Bucuresti


BlackDirt
 Share

Postări Recomandate

@slow_rider , vezi ca fâsâi pe la ventil. Userul BlackDirt nu a reclamat si nu a dat vreun report ca sa isi "puna la pct. dusmanii", nu il cunosc si nu am auzit de el pana la acest topic. Insa consider ca merita sustinut un om care are un vis (si care repet, poate tie sau mie ni se pare mic si insignifiant, dar pentru acel om poate e ceva mult mai important) si care nu merita sa fie "calcat in picioare" pe forum doar pentru acest lucru. Cum am scris si anterior, nu a bagat mana in buzunarul nimanui, nu a facut SPAM (i-am verificat posturile), etc. Asa ca sub nici o forma nu mai permit ca forumul sa mai devina platforma de elucubratii si jigniri gratuite ale unora sau altora

 

@textex, exista optiunea sa te dezabonezi de la topic, daca ai "Enable email notification of replies". Si e gratis . Nu te-a obligat nimeni sa intri pe vreun topic, acesta sau altul.

Daca dvs domnule moderator vi se pare insignifiant ocolul lumii sau traseul pe care si l-a propus acum blackdirt, va asigur ca mie nu mi se pare deloc asa si as pune prinsoare ca nu sunt prea multi cei care ar crede asta. Ambele rute propuse sunt impresionante.

 

"Si stiu ca am anuntat plecarea sambata, dar se ridica un mic semn de intrebare la orizont. Voi anunta, pentru cine mai vrea sa stie, data exacta a plecarii cu 2 zile inainte. Nu va ganditi insa ca e cu mult mai tarziu: poate fi sambata (10), poate fi duminica (11) sau poate fi luni (12). Iulie 2010, pentru carcotasi." BlackDirt - 4 iulie 2010

 

 

"@All,

Plecarea este de maine intr-o saptamana. Adica sambata, 10 iulie. Directia: unde vad cu ochii, cu fata spre est. Daca vrea cineva sa vina sa-mi ureze drum bun sau sa ma scuipe, o poate face in benzinaria de dinainte de A2, dis-de-dimineata, la ora 8:00." - BlackDirt - 2 iulie 2010

 

As fi vrut sa inchei, dar ceva ma face sa ma intorc precum detectivul Colombo, mai bag capul odata pe usa si intreb: Anul plecarii e omis din greseala, sau intentionat in toate comunicarile astea care ne tin cu sufletul la gura. Ma felicit ca am mai intrat pe aici, altfel sambata la ora 8 ma felicitam cu baietii de la benzinarie si fetitele de autostrada.

 

@Thomas - atentie la limbaj. eu nu am spus pe unde cred ca fasaiti dvs si nu cred ca e un exemplu bun un asemenea comportament de la un moderator

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 852
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Eu zic sa ramana incheierea incheiere si sa nu ne mai anunti data plecarii. Pe mine oricum nu ma mai intereseaza povestioara asta patetica.

 

 

nu inteleg de ce pierzi timpul pe topicul asta daca nu te intereseaza povestea asta patetica?

Mesaj completat

BLACKDIRT daca e posibil baga cateva poze cu valizele in detaliu

Merci!

 

 

cica marti sunt gata, si eu sunt curios cum arata ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tocmai am fost o copie proasta a lui colombo. Omu a scris iulie 2010 (ce sa fac, daca pana acum nimic din ce s-a scris pe aici nu a tinut mai mult de 3 zile, m-am aruncat. Cand ma uit ca suntem in 4 si ma gandesc ca pana pe 10-12 mai sunt 6-8 zile, imi dau seama ca se pot schimba multe pana atunci). Asa se intampla cand scriu inainte sa beau cafeaua. Rusinica mie, ca altora oricum nu le poti cere asha ceva. Unde nu e nici Dzeu nu cere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cica marti sunt gata, si eu sunt curios cum arata ;)

 

Obligatoriu puse poze cu prinderea lor si cu securizarea....in general ma uit la diferite modele pe care la intalnesc si sunt multe variante care mai de care mai simpliste dar in acelasi timp foarte practice,de asta as vrea sa vad inca o idee de fixare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok... Turul lumii s-a transformat in turul pe sarite al lumii.

 

Singurul lucru util de pe topic ar fi sfaturile utile si la obiect, date de la gaxel si multi altii. Sigur vor fi utile celor care nu-si vor pune mai mult in farfurie decat pot manca, sau daca o vor face, nu o vor face public ca sa dezamageasca pe cineva.

 

Iti urez succes chiar si in aceasta tura mai mica pe care ti-ai propus-o.

Eu pana acum n-am iesit din tara cu motocicleta si sper sa fac asta anul acesta, altfel am trait degeaba ;).

 

Dupa ce te intorci, iti doresc sa imi iei magnetii si sa-mi dai mie si altor persoane realiste de pe topic, peste nas prin a face calatoria pe care ti-ai propus-o initial.

 

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Traseul (reconfigurat) este ceva de genul: Bucuresti - Odessa - Rostov-pe-Don - Volgograd - Saratov - Samara - Ufa - Chelyabinsk - Ekaterinburg - Perm - Kazan - Moscova - Sankt-Petersburg - Rovaniemi - Nordkapp - Trondheim - Stavanger - Oslo - Goteborg - Malmo - Copenhaga - Hamburg si d-aci e neclar, macar sa ajung cu bine aici... Timpul ar fi de 3 luni, bugetul e la jumate din cel initial (2000 - 2500 de euro), merg la supravietuire cu mancarea si cazarea.

Traseul nu e batut in cuie, cu cateva exceptii: valea Volgai, Rovaniemi, Nordkapp si Stavanger.

Cam asta ar fi noul plan. Eu zic ca-s povesti de spus si pe noul drum.

Nu renunt la Rusia, ar fi pacat dupa cata vreme mi-am pierdut invatand rusa :laugh:

Faptul ca nu vrei sa renunti al partea ruseasca a calatoriei tale, este o greseala mare dupa parerea mea. Este un traseu lung, intr-o zona nu tocmai civilizata, dar care costa bani, timp si resurse fizice considerabile. Acestea se vor consuma in detrimentul altor kilometri pe care ii poti parcurge mai placut, vazand locuri mai interesante, fara sa stai cu grija ca va trebui sa convingi vacile de pe marginea drumului sa te ajute cu vreo pana, la o adica. Mai ales ca este prima calatorie lunga din viata ta de motociclist. Treaba asta cu "merg la supravietuire" dupa ce faci (sper) 500 km/zi, este periculoasa. Las-o dreq de viza ca nu ai dat 5.000 de euro pe ea si ai asteptat 10 ani s-o obtii.

Pe langa asta....nu sunt eu Titeica, dar sa mor eo daca inteleg cum o sa-ti ajunga 2.500 de euroi sa mananci, sa dormi si sa bagi benzina pentru un asemenea traseu. Eu zic sa-ti mai faci odata socotelile, mai ales pentru ca vrei sa treci prin tari ca Norvegia unde la traseul ala iti cam ia 2-3 zile si unde nu sunt cismele pe strada si te costa o apa minerala de 0.5l, 3 € la benzinarie...asa ca fapt divers, mie imi da cu minus.

Apropo de Norvegia, daca vrei Trondheim- Stavanger, via Oslo... traseul este unul "ocolitor". Incearca via Bergen, cu aproximativ acelasi numar de kilometri. Bergen rulz, nu Oslo. Iar la Stavanger chiar nu prea ai ce sa vizitiezi, fiind un oras industrial. Asa ca, daca incerci Trondheim- Bergen - Oslo si s-o tai de acolo cu ferry, nu de la Stavanger, este mai ok. Oricum Trondheim - Stavanger via Oslo, prin Kristiansand, ca sa te intorci iar la Oslo, sa iei ferry spre Goteborg nu are nicio logica. Parerea mea.

In incheiere... GO WEST ! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Traseul zice Trondheim Stavanger Oslo... ceea ce e ok ca traseu... poate mi-a scapat mie ceva.

Dupa cum s-a scris insa, Norvegia nu e o tara ieftina, iar libertatea aia de a pune cortul unde vrei... read the fine print... vehiculul motorizat nu are voie sa paraseasca drumul. Deci daca te gasesc baietii in padure cu motorul si cortul, ai pus-o. Altfel, iti mai raman campingurile. Ca in parcarile de la marginea drumului ai timp limitat de sedere.

O parte din drumuri in parcuri nationale sunt cu taxa si pentru moto. Bacurile sunt TOATE cu taxa si pentru moto... si nu chiar ieftin, as adauga. Unul intre 2 insule pe aprox 20 km e 83 NOK si unul lung gen Stavanger - Lysebotn 280 NOK (per om si moto).

Un hot-dog in benzinarie intr-un soi de lipie e 10 NOK si e cea mai ieftina chestie calda gata preparata (oferta la Statoil-uri cat dureaza).

Daca ti-a scapat mana in gaz (se intampla fara sa dai seama, admirand peisajul).... si te prind baietii... era scris pe undeva 900 euro pentru 20-30 km in plus.

 

 

Apropo de Norvegia, daca vrei Trondheim- Stavanger, via Oslo... traseul este unul "ocolitor". Incearca via Bergen, cu aproximativ acelasi numar de kilometri. Bergen rulz, nu Oslo. Iar la Stavanger chiar nu prea ai ce sa vizitiezi, fiind un oras industrial. Asa ca, daca incerci Trondheim- Bergen - Oslo si s-o tai de acolo cu ferry, nu de la Stavanger, este mai ok. Oricum Trondheim - Stavanger via Oslo, prin Kristiansand, ca sa te intorci iar la Oslo, sa iei ferry spre Goteborg nu are nicio logica. Parerea mea.

In incheiere... GO WEST ! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

INTRODUCERE

 

Ma straduiesc sa fac trecerea de la rudimentar la elevat in speranta ca si un site moto

merita - in timp – cresterea standardelor userilor sai.

 

Imi cer scuze fata de cititorii ferventi ai lucrarilor mele

(care pretind o argumentatie intelectuala sanatoasa,

cu mult peste vulgarul “asa, ca sa se oftice ala”)...

 

Recunosc ca, in general, nu sunt capabil sa elaborez judecati etice

folosind doar interjectia sau monosilaba...

 

Imi cer scuze fata de cei care nu suporta – nici sa emita, dar nici sa receptioneze –

un post mai lung de doua cuvinte....

 

 

DECLARATIE DE PRINCIPIU :

 

Este posibil ca unii dintre noi sa fie genii, oameni normali sau mai inceti la minte,

sau pur si simplu rau-intentionati sau bagatori de seama !

 

In aceste conditii, pentru ca punctul meu de vedere sa nu fie rastalmacit

si sa ramana extrem de limpede si corect inteles, declar :

 

Este normal ca, un om matur sa actioneze cum se cuvine, sa aibe orice initiativa temerara,

sa se duca sau sa nu se duca unde vrea visul lui...

 

Dupa acelasi principiu, pur si simplu intervin cand constat o nepotrivire de atitudine

si o lezare a bunului-simt.

 

 

ON TOPIC :

 

Daca ai deschis un subiect public unde declami ca faci turul lumii,

unde te prezinti cu catel cu purcel, cu broscuta, cu melc

(intr-o maniera subtila, gen fetita-cu-chibrituri, dar si paunisto-orgolioasa),

fa turul lumii, domnule !

 

Daca cu ocazia aceasta ai dorit sa verifici disponibilitatea sufletistului roman (gen cutia milei)

sau nivelul intelectual al vulgului la subtilitati de genul...

(fac misto de voi, sunteti un grup de motociclisti... obnoxious - odiosi, neplacuti, respingatori -

si nici macar nu sunteti capabil sa pricepeti ce v-am zis)...

Asta tine doar de strategia ta !

Si inteleg fara sa fiu vexat.

Dar, in momentul in care schimbi macazul si ambalajul nu mai corespunde cu continutul,

macar cere-ti scuze. Pentru ca imi jignesti inteligenta !

 

Asa cum noi, astia mai harsiti de studiu, de viata si de motoare,

pe cei care merita ii aplaudam fara rezerve

dimpotriva, pe exaltati si mincinosi ii punem in banca lor !

 

Acelasi lucru ar trebui sa il faca orice om cinstit si de buna-credinta.

 

Asa merg lucrurile intr-o societate civilizata !

 

Ar putea sa incerce si cei care si-au facut cunostintele si personalitatea

la fara-frecventa si seral, cei care, intr-un tarziu vor intelege

ca acest topic este vitalizat si nu subminat de cativa oameni cu experienta, cultura si caracter.

 

Exemplarele pline de maniera proletara detinand o functie efemera

care sunt mandre de pozitia lor inchizitorial-actuala

sunt rugate sa nu mai confunde unanimitatea cu libertatea de opinie,

si pot incerca, de asemenea, sa se manifesteze de la exceptional in sus...

 

 

EXTREM DE SIMPLU !

 

Onor, forumistii – doritori, posesori, plimbatori si performeri moto,

indiferent de numarul lor - pot sa-si exprime opiniile cat se poate de liber si democratic

cat timp conduita lor ramane onesta si in LIMITA BUNULUI-SIMT.

 

 

MAJORITATEA :

 

Daca eruditii, filosofii, oamenii de stiinta, inventatorii ar fi ramas la nivelul majoritatii primitive

o buna parte dintre noi ar trai si acuma in copaci !

 

E mult mai facil sa te folosesti de zicerile poporane decat sa judeci cu mintea proprie...

 

E adevarat, logica necesita deranj, efort, stiinta si o gandire analitica...

si mai presus de orice, respectarea adevarului !

E mult mai comod sa te ghidezi (atunci cand iti convine)

dupa zicala: cand doi iti spun ca esti beat, du-te si te culca !

Dar, realitatea?!

Exista si posibilitatea ca tu sa fii cat se poate de zdravan

si preopinentii sa fie intoxicati !

Sau ignoranti.

Sau sunt indoctrinati, au un alt scop, un interes obscur...

Sau pur si simplu sunt debili mintal sau hipnotizati ?!

 

E mult mai “lucrativ” sa bagi exceptia cu capul la fund, sa se confunde cu gloata...

 

Din fericire, majoritatea oamenilor inteligenti

au alte standarde decat majoritatea scheunatorilor ciwawa,

fanatizata si isterica.

 

Sa nu uitam:

Multe fapte abominabile

s-au facut de catre dictatori in numele majoritatii !

 

Si acum:

 

Pentru ca este facil de rastalmacit zicerea :

 

E mult mai lucrativ sa bagi exceptia cu capul la fund, sa se confunde cu gloata...

 

Sa o corelam cu :

 

Este normal ca, un om matur sa actioneze cum se cuvine, sa aibe orice initiativa temerara,

sa se duca sau sa nu se duca unde vrea visul lui...

 

Si sa concluzionam :

 

Toata lumea l-ar fi apreciat pe brotacul aspirant

daca ar fi postat acolo unde ii este locul si cu un titlu consultativ, nu declarativ !

 

In rest... oricui se deplaseaza cu motorul...

 

Drum bun !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Traseul zice Trondheim Stavanger Oslo... ceea ce e ok ca traseu... poate mi-a scapat mie ceva.

Nu ti-a scapat nimic, in afara faptului ca eu ii propuneam broastei un traseu mai scurt si mai "vizual" intr-o tara unde fiecare minut petrecut costa mult dintr-un buget sarac. :D

Citeste replyul meu cu o harta deschisa si o sa vezi despre ce vorbesc. :D

 

Asa cum noi, astia mai harsiti de studiu, de viata si de motoare,

pe cei care merita ii aplaudam fara rezerve

dimpotriva, pe exaltati si mincinosi ii punem in banca lor !

Acelasi lucru ar trebui sa il faca orice om cinstit si de buna-credinta.

Asa merg lucrurile intr-o societate civilizata !

 

Ti-ai si gasit unde si pe cine sa pui in banca lui...Asta este scopul prezentei tale aici ? Du-te frate la biserica duminica, recicleaza PET-uri, nu vorbi urat, planteaza copaci si fa voluntariat la un azil de batrani daca tot esti atat de cinstit in viata de zi cu zi. Sau asta si faci, nu mai ai altceva de facut si vrei sa faci ordine si pe forumul asta ? ;)

 

 

@ Broasca : DECI... GOOOOOOOO WEST !!!!!!!!!!! Banuiesc ca mai citesti pe aici.... :laugh:

Editat de TARKA 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Traseu de minim 10.000 km. 90 zile. 2500 de euro. daca nici acum nu considerati prostie asta (sau cerseala pe principiul vaicarelii si al eroismelor de genul "sa ajung acolo si vad eu ce fac"), inseamna ca eu tre sa ma duc la medic ca nu sunt sanatos la cap. Sincer nu cred ca va fi cazul. Probabil exista pe aici niste interese de k.kt pe care nu le inteleg de e sustinerea asta. Refuz sa cred ca tot forumul e format din idioti, ptr ca am mai citit postari si nu e asha. Deci ramane varianta cu interesul care-mi scapa. Probabil de aia si cei care comenteaza ceva si-o iau in gura pe aici de la moderatori si de la toata lumea.

Mesaj completat

Sau mai exista o varianta la care nu m-am gandit pana acum: toata lumea face misto de broscuta, fiecare in stilul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Axor: tata, poate nu-ti zice nimeni: posturile asa de lungi nu le citeste nimeni. Pacat de timpul pe care-l pierzi de pomana.

@ broscuta: orde-o tata si du-te. Papagalii raman in urma vorbind fiecare in culoarea penelor lor. Si daca ajungi la Chisinau cu mobra tot vei fi deasupra a peste 95 % din populatia acestui forum, a motociclistilor de tastatura. Apoi fiecare kilometru te va ridica incet, incet catre cei 0,5% care au facut ceva cu cu.r.ul pe motocicleta, ca restul ne-au spart in sfaturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai zic nimic in legatura cu tura asta, in mare m-am lamurit cum sta treaba....DAR.....

 

Sa nu credeti ca trebuie sa fii milionar sa faci ceva ture mai faine, daca ai sange si vrei cu adevarat se pot face multe....nu trebuie sa ne ascundem dupa faptul ca traim in saracie si nu avem bani, motoare, echipament, nu cred ca in 2-3 ani nu poate un om care lucreaza sa stranga vreo 600-700 de eur ca sa plece in Alpi de exemplu.....DA e mai greu aici decat in Vest, dar se poate....

 

 

Eu zic ca se poate face un traseu de 10000 km in Europa cu 2500 eur, adica eu sigur asi porni cu atatia bani(chiar si cu 2 persoane), singura chestie e ca nu pt 3 luni, asa in jur de o luna, eventual o luna si un pic, si nu spun acest lucru ca sa ma dau mare, sau ca sunt nebun, ci din experienta proprie de anul trecut din Europa incluzand si destinatii/capitale/orase scumpe si foarte scumpe: 5200 km, 16 zile, 2 persoane, un motor care consuma 7L din 1300 eur.

 

Vezi calatoria : /index.php?showtopic=411816

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

10.000 de km sunt cam 1000 de euro in benzina. benzina pusa la 2 euro litru si consum de 5%

 

1500E iti ajung pt 2 luni de trait la cort

Campingurile costa in europa. nu cred ca e ceva sub 10 euro. nu mai vb de diverse taxe mici si multe care nu pot fi ocolite.in 10k km trebuie facuta revizia melcului, ce draq chiar vreti cu tot dinadinsul sa iasa ca voi. unde puii mei poti sta si doua luni, nu 3 cat a zis el. nu tre sa speli, sa mananci, sa bei apa? ok, nu mai zic nimik desi sunt convins ca nu ar pleca nici 1 dintre voi la asemenea tura cu banii astia. Nu banii de benzina sunt problema, ci sa traiesti 60-90 de zile. 10k km se poat face rapid in 20 de zile. asa e posibil. altfel ........

Mesaj completat

...........................................

Eu zic ca se poate face un traseu de 10000 km in Europa cu 2500 eur, adica eu sigur asi porni cu atatia bani(chiar si cu 2 persoane), singura chestie e ca nu pt 3 luni, asa in jur de o luna, eventual o luna si un pic, si nu spun acest lucru ca sa ma dau mare, sau ca sunt nebun, ci din experienta proprie de anul trecut din Europa incluzand si destinatii/capitale/orase scumpe si foarte scumpe: 5200 km, 16 zile, 2 persoane, un motor care consuma 7L din 1300 eur.

 

Vezi calatoria : /index.php?showtopic=411816

asa am spus si eu, de timp e vb. fiecare zi, chiar daca stai, costa. nu costa benzina, dar nimeni nu traieste cu aer.

 

@dan popescu: hai sa nu fie pan la chisinau, io zic ca si pan' la falticeni e bine. Mai usor cu papagalii ptr ca in viata reala daca-mi aduc aminte evenimentele dvs legate de AMR, aveti penajul cel mai colorat. Dar nu e frumos acum sa dezbatem problema AMR-ului pe un topic demn de expeditia lui MArco Polo.

Niciodata nu am inteles limitatea unora de a jigni intr-o cauza care nu le apartine. Chiar daca sa spunem eu m-as lega jignitor de eroul expeditiei, ptr asta sunt moderatori, care nu trebuie sa jigneasca ci sa actioneze asha cum pot (ascund posturi, dau warnuri, etc). Se trezeste cate un destept ca dvs care jigneste si-l face papagal pe @Axor si pe mine (ca de aia scriu asta), fara ca eu sa va fi adresat nici un cuvant. Eu va raspund ptr ca ati scris la adresa mea, si asha se lasa cu cearta. Daca amul ala, eu si poate si altii credem ca ce se scrie aici tine de domeniul SF-ului, nu puteti in paralel sa scrieti si dvs (eventuak justificat) ca se poate si arata cum? Cum a scris Cavaleru de ex - in opinia lui banii sunt suficienti ptr doua luni. In a mea nu.dar nu am spus nici un cuvant urat la adresa lui. Avem pareri diferite. Atat. Dvs ati inceput cu papagali si alte oratanii fara macar sa tineti cont ca sunteti f expus din multe puncte de vedere la asemenarea cu animale (si nu ma refer la vreun leu sau tigru ca sa va avantajeze comparatia). Cred doar ca, vazand sustinerea si traficul topicului, v-ati dat de partea majoritatii ptr a mai populariza chestia aia care reprezinta 50 de motociclisti. Rusinica

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

off topic

 

Macar de dragul principiului, intr-o asa zisa democratie, orice opinie exprimata civilizat este permisa.

Daca sunteti deranjati de anumite afirmatii, aflati ca pe langa voi mai exista unii care nu va impartasesc opinia. Avem toti drepturi, nu?

Poate la inceput nu, dar fiind aflat la ora actuala fix la mijloc, nepartinitor, decat un "majoritar" mitocan care in afara de jigniri nu prea are mare lucru de spus, prefer sa "aud" o opinie contradictorie majoritatii exprimata intr-un mod cat se poate de civilizat.

Iar pentru cei care nu stiu inca, exista optiunea "ignore user".

Mesaj completat

Eu zic ca se poate face un traseu de 10000 km in Europa cu 2500 eur, adica eu sigur asi porni cu atatia bani(chiar si cu 2 persoane), singura chestie e ca nu pt 3 luni, asa in jur de o luna, eventual o luna si un pic, si nu spun acest lucru ca sa ma dau mare, sau ca sunt nebun, ci din experienta proprie de anul trecut din Europa incluzand si destinatii/capitale/orase scumpe si foarte scumpe: 5200 km, 16 zile, 2 persoane, un motor care consuma 7L din 1300 eur.

 

Adevar graiesti!

Anul trecut, Serbia-Muntenegru-Croatia-Bosnia = 4500km - 2 saptamani - 2 persoane - stat numai la pensiuni - luna septembrie (extrasezon) - fara mancat la restaurant si spart in figuri = 700 euro!!!!!

Deci, cu 2500 euro se poate sta mai bine de o luna iar 10.000 km sunt foarte posibili in banii astia.

Mesaj completat

Adevar graiesti!

Anul trecut, Serbia-Muntenegru-Croatia-Bosnia = 4500km - 2 saptamani - 2 persoane - stat numai la pensiuni - luna septembrie (extrasezon) - fara mancat la restaurant si spart in figuri = 700 euro!!!!!

Deci, cu 2500 euro se poate sta mai bine de o luna iar 10.000 km sunt foarte posibili in banii astia.

dovada cu povestirea din pacate neterminata, aici: /index.php?...=428913&hl=

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Campingurile costa in europa. nu cred ca e ceva sub 10 euro. nu mai vb de diverse taxe mici si multe care nu pot fi ocolite.in 10k km trebuie facuta revizia melcului, ce draq chiar vreti cu tot dinadinsul sa iasa ca voi. unde puii mei poti sta si doua luni, nu 3 cat a zis el. nu tre sa speli, sa mananci, sa bei apa? ok, nu mai zic nimik desi sunt convins ca nu ar pleca nici 1 dintre voi la asemenea tura cu banii astia. Nu banii de benzina sunt problema, ci sa traiesti 60-90 de zile. 10k km se poat face rapid in 20 de zile. asa e posibil. altfel ........

 

revizia melcului in ce poate consta? un bidon de maxim 4 l si filtrul de ulei. 200 ron maxim ....

 

nu trebuie sa stai neaparat in camping.. se poate risca sa puna cortul in diverse locuri mai retrase.

 

eu as pleca fara sa clipesc cu banii astia intr-o tura si mai mare, cu singurul amendament ca as evita nordul europei in favoarea balcanilor si a alpilor :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnilor, va rog mult, nu va mai certati! Daca stiam ca chiar si noul si pasnicul traseu pe care mi l-am propus va starni atatea controverse, zau ca ma abtineam. Ca sa fie toata lumea linistita ma limitez la a spune ca traseul e intai spre est, apoi spre nord, apoi spre vest, apoi spre sud. Sau spre sud-est. Sau sud-vest. Of, m-am incurcat in roza vanturilor! (Ce sa fac, nu-s bun la planuri. Iar dupa ce planul initial n-a mai fost sa fie, mi-e foarte tarsala sa mai fac unul.) Deci, sa ne veselim: pentru sceptici, punctul terminus e Falticeniul. Pentru cei increzatori, punctul terminus e Nordkapp. Pentru mine, e oriunde intre astea doua, ca d-aia am murit la Revolutie!

 

Banii sunt cati or fi si daca nu-s, nu-s. Fiti pe pace, e vorba doar de banii mei, asa cum am mai spus, nicio finanta straina nu a fost ranita la filmari. Daca sunteti ingrijorati ca as putea primi vreun ajutor de la cineva (Doamne-fereste!), trebuie sa va linistesc: singurul lucru primit pe gratis a fost un capat de ata (10x, Melciu, ti l-oi da eu inapoi candva!). A, si cauciurile Heidenau :laugh: (dar p-astea o sa le platesc, ca s-au schimbat datele jocului).

 

Dar m-am razgandit (a cata oara?) si voi pune si link de donatii. Doar asa, sa n-aiba pace unii! ;)

 

Cutiile nu-s gata inca, deci plecarea nu e in niciun caz sambata. Ceea ce e numai bine, ca prind finala la folbalu' acasa, linistit, cu comentariu in romana, nu in ucraineana (oops! m-am scapat c-o iau spre Ucraina; pentru sceptici: e vorba de barurile ucrainiene din Falticeni, nu de altceva). Pentru cei interesati, o voi anunta aici. Pentru cei neinteresati, nu :D

 

Sa ne vedem sanatosi, dragilor. La intoarcere, nu in ziua plecarii, ca-s asocial si emotiv.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu ne mai vedem in ziua plecarii? sa-ti flutur batistutza?

acum serios, eu daca prin absurd as apuca sa ma dau rotund, as spune ca m-au suparat 3 de pe site si nu ami vreau sa vb cu nimeni. As disparea 3 luni, as photosopa niste foto de pe net si gata. Si tu stai la faurei, cu banel. In felu asta, moderatorii isi vor face datoria, vor fi suparati ca forumul e vaduvit de expeditia noului inceput de mileniu, ii vor arde pe netrebnicii care te-au suparat. Si te-ai scos :laugh:

Asfalt uscat ....cand o sa binevoiesti sa pleci, ca prea stam pe topicul tau:))))

Mesaj completat

Broasca Âşi boul - Fabula (orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare)

 

Odată, o broscuță întâlni un bou.Fugi acasă Âşi povesti tatălui despre cât de mare era acesta.Vrând să-Âşi impresioneze puiul, acesta trase aer Âşi se umflă.Broscuța îi spuse tatălui că boul era mai mare decât el. Atunci el se umflă mai tare, dar broscuța îi spuse că tot nu era la fel de mare ca boul.Broscoiul se umflă Âşi mai mult...Âşi mai mult...până făcu...poc!

 

Morala: cateodata nu ne vedem propriile puteri

 

(nu e scrisa de mine, dar mi s-a parut ca se potriveste. Si morala e tot copiata;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu ne mai vedem in ziua plecarii? sa-ti flutur batistutza?

acum serios, eu daca prin absurd as apuca sa ma dau rotund, as spune ca m-au suparat 3 de pe site si nu ami vreau sa vb cu nimeni. As disparea 3 luni, as photosopa niste foto de pe net si gata. Si tu stai la faurei, cu banel. In felu asta, moderatorii isi vor face datoria, vor fi suparati ca forumul e vaduvit de expeditia noului inceput de mileniu, ii vor arde pe netrebnicii care te-au suparat. Si te-ai scos ;)

Asfalt uscat ....cand o sa binevoiesti sa pleci, ca prea stam pe topicul tau:))))

Mesaj completat

Broasca Âşi boul - Fabula (orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare)

 

Odată, o broscuță întâlni un bou.Fugi acasă Âşi povesti tatălui despre cât de mare era acesta.Vrând să-Âşi impresioneze puiul, acesta trase aer Âşi se umflă.Broscuța îi spuse tatălui că boul era mai mare decât el. Atunci el se umflă mai tare, dar broscuța îi spuse că tot nu era la fel de mare ca boul.Broscoiul se umflă Âşi mai mult...Âşi mai mult...până făcu...poc!

 

Morala: cateodata nu ne vedem propriile puteri

 

(nu e scrisa de mine, dar mi s-a parut ca se potriveste. Si morala e tot copiata;)

 

E frumoasa fabula, sunt un mare fan al proverbelor, zicaturilor, snoavelor si cimiliturilor (evident) populare, dar zic eu ca era mai potrivita daca ajungeam pe undeva dupa Irkutsk si ma blocam p-acolo :laugh:

 

Bine, nu-i bai, ma pot bloca foarte bine si la Faurei (ceva mai jos decat Falticeniul, dar fie!). Sau undeva pe soseaua de centura, din jurul blocului.

 

But then again, oricine se poate bloca oriunde. Si?

 

Excelenta ideea cu Photoshop-ul, am auzit ca poti face lucruri minunate cu el, iar daca nu vrei sa apari in poze, e si mai simplu: le iei direct de pe net si le pui pe blog. Mai lansez o idee: ca o sa imaginez toata calatoria, eu fiind, de fapt, la bai, la Govora. Cica au niste aerosoli excelenti pentru astm acolo! Si asta ma face un scriitor tare. Hi, hi!

 

Si, Dumnezeule-mare: mai ai batista?! Cine mai foloseste batiste in ziua de azi? Eu imi arunc mucii, nu-i pun la pastrare in buzunar. (Ptiu, m-am uitat la prea mult Seinfeld).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai sa dea dracu cat timp aveti la dispozitie sa va balacariti pe forum! :laugh:

 

blackdirt, e simplu: pleci sau o labaresti?!? deocamdata practici cu succes varianta 2.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Raspunsul e simplu: o labaresc pana plec. :laugh: Daca labarit se cheama alergatul de colo-colo dupa cutii, vopsea, kit de pana, compresor sau alte mici cacatisuri de ultim moment.

 

Scuze ca mai postez din cand in cand pe forum, da' mai si lucrez (pana vineri). Si da, am o gramada de treaba. Si intre treaba, mai am si pauze. Ergo, mai intru sa vad ce se mai petrece pe acest topic. Si din cand in cand, cand zice lumea c-o labaresc (de exemplu), mai dau cate un raspuns. Ca asta.

 

Bam!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...