vladut50 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Intra 3,8 L...asa ca un bidon de 4 L iti ajunge... capac nu stiu unde gasesti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 E vreun Hornetist cu amortizor de directie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 sal. are careva idee de unde iau un windshield ? nu de alta dar la mai mult de 160 -180 ma chinui sa stau pe ea multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 sal. are careva idee de unde iau un windshield ? nu de alta dar la mai mult de 160 -180 ma chinui sa stau pe ea multam De la Louis. Sunt o gramada de modele Puig si Givi. Preturi intre 20 si 150 de euro. Vezi si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Multumesc celor care mi-au raspuns la mesaj. Acum intreb daca gasesc pe undeva capac stanga pentru honda hornet 2002. Si daca imi poate spune cineva cat ulei intra. Multumesc Capac ar trebui sa aduca reprezentanta Honda. Asa ar fi normal. Daca gasesti, zi-mi si mie cat e si de unde l-ai luat, ca si al meu e zgariat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor_ Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 @Grigu, mi-am luat eu Puig de la Louis cu ~40 EURO, era ceva reducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) @Grigu, mi-am luat eu Puig de la Louis cu ~40 EURO, era ceva reducere. Uite o selectie de geamuri mici, medii si mari. Cel mai misto din categoria celor mari mi se pare cel de la Secdem. 1. Secdem 2. Givi 3. Puig 4. ? 5. Puig? 6. Givi Touring si inca unu Editat Iunie 26, 2008 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 multam fain. acum intru pe louis sa-mi caut / comand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Auzi, asta care ti-ai spart capacu din stanga de la motor, cat e de gros in pereti e capacu? Ca si al meu e zgariat si ma gandesc sa il polizez cumva si sa nu cumva sa il gauresc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 PUIG de pe louis cel mai mic pret, in jur de 90 RON dar face diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamenia Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Auzi, asta care ti-ai spart capacu din stanga de la motor, cat e de gros in pereti e capacu?Ca si al meu e zgariat si ma gandesc sa il polizez cumva si sa nu cumva sa il gauresc... Al meu a fost facut bucati, am cel putin 5 piese separate. Dar l-am dus la niste baieti, care au spus ca se poate face. In principiuu daca al tau e doar zgariat, sunt cateva ateliere in bucuresti care ti-l pot face ca nou. De gros, e destul de gros, are cam 3-4 mm. Dar eu zic sa il duci la niste meseriasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omunegru22 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Cui i s-a intamplat ca atunci cand franeaza numai cu spatele in viteza a doua sau a treia, relativ brutal, fara sa-i inghete spatele sa auda un sunet asemanator celui pe care il auzi cand nu nimeresti viteza (sunetul acela de roti dintate care nu se potrivesc). Eram in mers si nu am reusit sa depistez daca sunetul vine din cutie sau de la lant, dar mi se pare ca vine totusi din cutia de viteze. Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Sunt si eu un nou posesor de Hornet si am o intrebare mai de newbie : Ce benzina sa ii pun? (Ma tot contrazic cu un prieten care e motociclist de ani buni si care imi spune ca din moment ce are carburatoare - premium , dar eu sunt aproape sigur ca am citit undeva ca trebuie fara plumb 98) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Sunt si eu un nou posesor de Hornet si am o intrebare mai de newbie : Ce benzina sa ii pun? (Ma tot contrazic cu un prieten care e motociclist de ani buni si care imi spune ca din moment ce are carburatoare - premium , dar eu sunt aproape sigur ca am citit undeva ca trebuie fara plumb 98) daca are carburatoare tre' sa ii pui premium? adica benzina cu pb?? pune-i doar benzina fara pb si intrucat hornetul inghite min 91, poti sa-i pui linistit 95. 98 ul e mai scumpa si nu face diferenta de putere ori protejeaza motorul mai bine, ci doar ca-ti va consuma mai mult. incearca efix95 de la rompetrol Editat Iunie 28, 2008 de _andrei_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Sincer sa fiu se simte un pic de diferenta intre Petrom 95 si 99+....mi se pare ca merge mai bine 99+, da de consum nu stiu..de aia bag numai 99+ Cui i s-a intamplat ca atunci cand franeaza numai cu spatele in viteza a doua sau a treia, relativ brutal, fara sa-i inghete spatele sa auda un sunet asemanator celui pe care il auzi cand nu nimeresti viteza (sunetul acela de roti dintate care nu se potrivesc). Eram in mers si nu am reusit sa depistez daca sunetul vine din cutie sau de la lant, dar mi se pare ca vine totusi din cutia de viteze. Ce parere aveti? Pai la un monent dat cand franezi cu spatele si blochezi roata, inainte sa moara motoru, tragi maneta de ambreiaj. Poate si de aia suna... Mie nu mi-a sunat niciodata asa, desi am blocat spatele de multe ori... Nu prea ma stiu la mecanica, da vezi daca e reglata bine maneta de ambreiaj....are 1 cm de joc liber sa cat zice manualul? Poate fi si ceva din cutia de viteze....da aici nu ma stiu. Editat Iunie 28, 2008 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Stie cineva daca la o Hornet din 2007 cu indicatii in mph (modelul cu lcd adusa din UK ) se pot schimba indicatiile in kmh ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Cui i s-a intamplat ca atunci cand franeaza numai cu spatele in viteza a doua sau a treia, relativ brutal, fara sa-i inghete spatele sa auda un sunet asemanator celui pe care il auzi cand nu nimeresti viteza (sunetul acela de roti dintate care nu se potrivesc). Eram in mers si nu am reusit sa depistez daca sunetul vine din cutie sau de la lant, dar mi se pare ca vine totusi din cutia de viteze. Ce parere aveti? Verifica lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Stiti careva la un Hornet 600 2001 e greu de curatat carburatoarele? Trebuie dus la un service neaparat sau pot sa cumpar si eu spray si il fac acasa. Trebuie demontat multe pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Stie cineva daca la o Hornet din 2007 cu indicatii in mph (modelul cu lcd adusa din UK ) se pot schimba indicatiile in kmh ? din cate stiu eu se poate schimba din calculator. Nu stiu insa cine are soft pt asa ceva? La Intermotorcycle ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinnsann Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Salut, am hornet 2007 de cateva zile , e luat sh si nu am primit manualul. As citi si eu ce scrie prin cartea ei ca in curand o sa ne imprietenim bine Are cineva pe aici manualul pdf sa imi dea pe mail ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Stiti unde gasesc piese de schimb la Hornet 2001 secind hand? Are careva? Asa ceva ma intereseaza: Editat Iulie 3, 2008 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Stiti unde gasesc piese de schimb la Hornet 2001 secind hand? Are careva?Asa ceva ma intereseaza: Cum ai reusit? vezi aici, daca n-ai vazut deja: /index.php?...p;#entry1303920 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 Salut, am hornet 2007 de cateva zile , e luat sh si nu am primit manualul. As citi si eu ce scrie prin cartea ei ca in curand o sa ne imprietenim bine Are cineva pe aici manualul pdf sa imi dea pe mail ? am eu manualul dar e original. Nu il am pdf. daca vrei ti-l dau si ii faci o copie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Crash-Pad uri pt un Hornet din 99 stie cineva unde pot sa gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ma gandesc ca trebuie sa mearga orice crash paduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate