george05 Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 (editat) no tot le-ai asezat fain....si vezi ca la drum lung poti sa iti pui picioarele pe ele sa stai ca pe chopper:-p lasand la o parte gluma...e cea mai misto pozitie la drum lung pe Viespe Editat Iulie 20, 2012 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Azi, cativa hornetisti ne intalnim la AMC, in loc de Constitutiei (unii pentru pista restul pentru suc si pizza )...adica aici : http://amckart.ro/pa..._ro/contact.php ...tot pe la 7-7 trecute fix .... Daca aveti chef va asteptam cu drag !!! Acum vad postul tau, din conincidenta am trecut si eu aseara pe la AmcKart, cred ca ne-am intalnit din greseala, am vazut un hornet mai nou, cu o toba micuta si frumoasa si un hornet mai ca al meu . Voi veneati si noi plecam ( eram cu un amic cu o CBF ). Daca stiam ca sunteti motoforumisti stateam sa ne intindem mai mult la vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Da, noi eram. . Data viitoare sa "strigati" . Hai ca avem tot sezonul sa ne intalnim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Îmi vând motoreta . Poate știți pe cineva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Znyeckov Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Am o intrebare, poate pentru unii chiar li se pare banala, dar totusi. Cand schimbi uleiul si te uiti pe joja la ce nivel esti, moto sta inclinat sau trebe sa fie dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Motocicleta dreapta (NU pe cric), fara sa insurubezi joja. Dupa o tura scurta verifici din nou in acelasi mod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny1972 Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Salut, un intinzator de lant distributie, pentru modelul '99, PC34, de unde mi-ati recomanda sa iau ? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DemonsRun Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 lasand la o parte gluma...e cea mai misto pozitie la drum lung pe Viespe week-endul acesta la drum lung cu goanga noastra s-a uitat de pozitia aceasta, dar putem bifa sonata Akrapovic pe Transalpina si Transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Salut, un intinzator de lant distributie, pentru modelul '99, PC34, de unde mi-ati recomanda sa iau ? Va multumesc. iti pot aduce eu nou.daca te intereseaza da-mi un PM si iti dau mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Poate cineva vrea sa faca upgrade la suspensia spate de Hornet cu una de CBR 600 F3, care are toate setarile de preload, rebound si compresie. Am eu una de vanzare, PM daca o vrea careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatih Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salutare, nu stiu daca s-a mai discutat: horneta mea la franare la viteze mici, cand strang constant maneta incepe sa se impiedice usor, are o pulsatie, o simt si in maneta, si de aia o banuiesc a fi de la discuri. A mai patit cineva asa ceva? Mentionez ca rulmentul de jug a fost strans, deci nu e de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Cel mai probabil, cum ai zis si tu, sunt discurile de vina. Verifica planeitatea lor. A umblat vreun mecanic la roata fata si exista riscul sa fi ciocanit ceva pe acolo ? Ai dat in baltoace cand erau discurile incinse ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatih Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Ca sa fie misterul si mai adanc, am verificat planeitatea discurilor si sunt ok, au o abatere f mica, normal nu ar fi sa dea pulsatiile si impiedicarile astea. Aveti idee, se poate face co centrare a discurilor, exista dispozitive/meseriasi pt asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Ca sa fie misterul si mai adanc, am verificat planeitatea discurilor si sunt ok, au o abatere f mica, normal nu ar fi sa dea pulsatiile si impiedicarile astea. Aveti idee, se poate face co centrare a discurilor, exista dispozitive/meseriasi pt asta? Nu ai ce sa le mai faci..le arunci si pui altele.punct Clar este din discuri..acea mica deviatie se transforma in pulsatiile de care vorbesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Si eu am avut la un kawasaki acelasi comportament. Am schimbat discurile si isi revenise complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatih Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 vreo idee, cam cat costa discurile? An fabr. 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 vreo idee, cam cat costa discurile? An fabr. 2006 700-800 de lei bucata, cam cele mai ieftine, sunt si mai scumpe. Daca iei la mana a doua sa verifici planietatea, grosimea, uzura, si jocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Ce parere aveti de tobele VSC, viscionut, sunt ok ? Cine le-a mai vazut ? Ma gandesc sa dotez viespea cu una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 imi trebuie suport de ambreiaj pt hornet din 2002...daca are cineva second sau nou sa imi scrie urgent!multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorp28 Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Salut, un intinzator de lant distributie, pentru modelul '99, PC34, de unde mi-ati recomanda sa iau ? Va multumesc. http://www.davidsilverspares.co.uk/parts/by-part-number/part_14520MBZK01/ iti trebuie si asta http://www.davidsilverspares.co.uk/CB600FX-HORNET-1999/part_72626/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Un prieten are de vânzare plăcuțe față spate ebc și filtru de aer pipercross. Sunt noi, i-au rămas după ce a vândut motocicleta. 0749105840 Un prieten are de vânzare plăcuțe față spate ebc și filtru de aer pipercross. Sunt noi, i-au rămas după ce a vândut motocicleta. Prețul 200lei pe toate. Consumabilele se află la Tulcea. 0749105840 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 (editat) Salutare,am postat si la cumparari,dar intreb si aici...azi abia am constatat ca dupa tranta de acum 5 zile(in parcare sa lasat asfaltul si am gasit-o trantita),un piciorus de la pedala stanga,specific cea suport de picior,nu schimbatorul,e rupt. Are cineva de vanzare una? Multumesc..las si un nr eventual:0765 973 708...hornet model 99 Editat August 1, 2012 de Johann800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 nu prea se intelege ce piesa doresti: scarita pilot,suport scarita pilot,schimbator,tija .......Eventual o poza....MS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 nu prea se intelege ce piesa doresti: scarita pilot,suport scarita pilot,schimbator,tija .......Eventual o poza....MS! Da scarita pilot,cea pe care tii piciorul,scuze nu m-am exprimat corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate