Thomas Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Cum chițulanul e discret si nu a vrut mare vâlvă cu plecarea lui inspre Rasarit, dar va garantez ca va face mare vâlvă la intoarcerea planificata in toamna cu povestirile si pozele, l-am prins in cateva cadre inainte de plecare, astazi P.S. Cine stie treaba cu chițulanul -> ººººººººººººººt ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sherbann Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Drum bun si sa te intorci cu bine! Abia astept sa-i citesc noua poveste. Spre rasarit...hmm...va fi f condimentat drumul asta! Esti o muza, chitulane!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Terminati dom'le cu prostiile. N-a plecat nimeni niciunde. Era dinainte acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Hopa,se pune iar de o poveste interesanta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danatge Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Sa te intorci cu cateva camioane de amintiri grozave! Enjoy. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 unde pleaca?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Drum bun, dom' Semaca!! Amintiri care mai de care mai frumoasa, si sa speram ca Blanoasa va scapa de incidente neplacute la traseul asta! Cum ii zice gargaritei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 hmm... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Drum bun si frumos,oriunde te-ai duce! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Alta vara, alta tura interesanta Drum bun si abia astept povestea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Drum bun chitulanule ,sa ai parte de aventura si sa te intorci cu bine acasa !!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Drum bun si asfalt uscat Semaca! Arr fi bine ca Blanoasa sa nu mai faca scufundari de data asta . Bine ca ai plecat tot cu ea, viroaga de 535 e o mobra de nadejde si daca a trecut prin mainile lui Nicu inainte de plecare e de bine! Arpopos, bai astia de la MyMoto, cum va permiteti ma sa dati motulul asa ieftin? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 (editat) Iar l-ati lasat sa iasa din casa? Iar face prostii. Dar faine prostii face. Drum bun sa ai si sa va intoarceti cu bine. Ce vrajeala. Altu care pleaca la Sovata si fotoshopeaza de zor. Editat Iulie 3, 2010 de melciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Mai, dar misteriosi mai sunteti! Sau va e teama de deochi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 drum bun si sa ne auzim cu bine in toamna cu multe povesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 daca s-au scris deja 2 pagini si nici n-a spus macar unde pleaca, imi dau seama ce o sa fie dupa ce aduce poze si povesti din excursie sa te intorci cu bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Viorene, cu guma aia pe fata ajungi doar pana la Pascani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Viorene, cu guma aia pe fata ajungi doar pana la Pascani Asta cu siguranta o stie si el... are cauciuc de rezerva pe cobul stang Drum bun Semaca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giabi Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 (editat) Hai drum Bun, Chitulane! Te pupam si te asteptam! Editat Iulie 5, 2010 de Giabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 (editat) Nu vreau sa fiu rautacios, dar am si io curiozitatea unui amarat care munceste si nu primeste mare lucru (desi cica as avea salariu bun, dupa standardele industriei IT) ... de unde aveti voi bani si zile libere suficiente ca sa faceti excursii dinastea (1, 2 luni si mai mult) ?? Sincer...as vrea si eu sa am si eu asa ceva....daca as avea resurse macar la limita supravieturii dar sa ma tot tina...as pleca si nici macar nu m-as mai intoarce... Editat Iulie 6, 2010 de Tija Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Nu vreau sa fiu rautacios, dar am si io curiozitatea unui amarat care munceste si nu primeste mare lucru (desi cica as avea salariu bun, dupa standardele industriei IT) ... de unde aveti voi bani si zile libere suficiente ca sa faceti excursii dinastea (1, 2 luni si mai mult) ??Sincer...as vrea si eu sa am si eu asa ceva....daca as avea resurse macar la limita supravieturii dar sa ma tot tina...as pleca si nici macar nu m-as mai intoarce... Repede vrei tu sa le stii pe toate Pai daca afli, dupa aia ai sa vrei si tu. Deci nu putem sa-ti zicem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Sincer...as vrea si eu sa am si eu asa ceva....daca as avea resurse macar la limita supravieturii dar sa ma tot tina...as pleca si nici macar nu m-as mai intoarce... Sincer... eu cred ca nu vrei destul de tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
letgo Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 (editat) Salut! M-a apucat nebunia si mi s`a urcat parul in cap cand am aflat ca va puneti pe aventura. Motocicleala placuta! Io stau cu gura cascata si salivand pana puneti poze. Enjoy it big time, cause you never know when you`ll be gone for good. Get your motor runnin` Head out on the highway Lookin' for adventure And whatever comes our way Editat Iulie 6, 2010 de letgo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 6, 2010 Autor Share Postat Iulie 6, 2010 @Tija , orice calatorie de acest gen are un pret. Pentru unii foarte mare. Si aici nu ma refer doar la bani... Legat de guma, avea la coburul stang o guma de rezerva pe care o va monta cand va ajunge in locuri "serioase" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 Cum chițulanul e discret si nu a vrut mare vâlvă cu plecarea lui inspre Rasarit, dar va garantez ca va face mare vâlvă la intoarcerea planificata in toamna cu povestirile si pozele, l-am prins in cateva cadre inainte de plecare, astazi P.S. Cine stie treaba cu chițulanul -> ººººººººººººººt ! Apu` numa` bine din Bihor si tie chitulane si la blanoasa si asteptam cu nerabdare povestirea ilustrata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate