alexdx09 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Recomand.Duceti.va cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Am fost si eu astazi de dimineata si pot vorbi numai de bine despre profesionalismul domnului de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Aprilie 16, 2015 Autor Share Postat Aprilie 16, 2015 hai cu vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francois Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Recomand, astazi am fost cu mobra si pot confirma ca nu se cauta nod in papura. Respecte domnului de acolo, mergeti cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 cat mai costa un ITP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 da-le un tel ca nu musca parca 110 dar nu mai tin minte daca nu era asta tariful de masina (caz in care moto ar fi 90) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Da e 90. Am ajuns azi si l-am facut. Nu era nimeni in fata mea si a mers repede treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Am fost si eu azi. Singur. Probabil toata lumea e la mare. Controalele au fost de bun simt. Adica nu se trece ca pe valea mare dar nici nu cauta nod in papura. Daca iti merg becurile, corespund seriile si cauciucurile, franeaza ok, iar toba nu sparge pietrele din bubuiala, treci. Pretul 60 RON (pt mobra). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toothless Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 90 RON, 25 minute, foarte multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Fac si eu o vizita in urmatoarele ore tot pentru ITP, revin ulterior cu feedback » Post actualizat in 30 May 2016 13:31Foarte multumit, baietii au lucrat in sub 30 de minute - cost total 90 ron ne mai auzim peste 24 de luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekLens Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 (editat) Foarte mulțumit. Am ajuns la ei fără programare și ITP-ul a fost gata în 25 de minute. Eficiență maximă la 90 de lei. Mersi de pont inițiatorului acestui topic. Editat Iulie 25, 2016 de TrekLens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 11, 2017 Autor Share Postat Iulie 11, 2017 (editat) Ma bucur ca te-a ajutat informatia. You have reached your quota of positive votes for the day . Editat Iulie 11, 2017 de jamalex2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Toate ITPurile care fac moto sunt biker friendly, or fi si exceptii desi nu cred. In final sunt privati si banii n-au miros. Pentru cei din zona eu recomand pe cel de la Tineretului, in spatele Dristor kebab, Scuter Center parca ii zice, 90 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Acum o saptamana am fost aici. Eu le multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KingOBeer Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Aveti idee daca si la masina merge la fel de repede si fara complicatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KingOBeer Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Pai ce sa zic, felicitari! Nu la frane e problema ma (am schimbat discuri si placute OEM acum mai putin de 4000km). Problema mea e la noxe. 1.6 16v benzina 2001... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Sa mai actualizam putin topicul, tocmai ce am fost la ei, sunt 2 statii acum si te poti induce in eroare. Una putin mai spre intrarea in acea curte, a doua, cea despre care se vorbeste, putin mai in spate. Am ajuns la 8:30, eram primul, a durat 30 de minute si totul in regula. A verificat seriile, semnalele, functionalitatea stopului, cauciucurile sa fie conform cartii, franarile pe tamburul acela conectat la calculator, furca sa nu fie stramba. Alte chestii nu am observat, nu a zis nimic despre proiectoare. Zgomotul nu a creat probleme. Foarte multumit, 90 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bc_krist Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 Fost azi pe la 12. Fara programare. 90 lei halatu. Timp pierdut....pana pe la 1 juma. Mai era un motor in fata si.am prins si pauza intre 12 si 13. Daca sinteti primii si nu prindeti pauza, in 20 min scapati. 2 ani stau linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Tot acolo sunt oamenii. Aceeasi bani. Super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 EU am avut o experienta foarte pozitiva la ITP cu http://www.activauto.ro zona Colentina-Teiul Doamnei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Nu recomand itp-ul de la ilioara! Si aici ma refer la ala mai din fundul curtii.. Dupa ce am stat o ora sa astept pana si-a târât boul ala basinile pe acolo, imi zice ca nu-mi da itp deoarece n-am silencer la toba. Asta in conditiile in care e o toba remus extrem de civilizata si acum 2 ani am facut itp-ul tot la el cu exact aceeasi toba! Cred ca baiatul s-a lovit la cap intre timp si da rateuri. Am fost la alta statie itp, fara sa cunosc pe nimeni, si am obtinut itp-ul fara absolut nicio problema sau spaga. Chiar daca e aproape de mine, ma fuck pe statia itp de la ilioara in frunte cu retardatul ala de inspector lovit la cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 25, 2020 Share Postat Iunie 25, 2020 Daca te blocheaza te tine pana vine RAR-ul, altfel termini si pleci si mai repede de 20 min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate