Cesar Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 dupa ani de framantari interioare si incercari nereusite azi mi-am luat inima-n dinti si am purces asta hazet-178-6-169-gereedschapswagen-6-laden.png » Post actualizat in 14 Apr 2015 18:17 nu stiu ce trusa ar intra sub sha, poate un Facom micro Ai adaugat si 3/8? Cat a dus dulapul iin echiparea aleasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumyche Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 @GoodKat eu am chiar 2 truse de genul si inca multe alte scule Rothewald! Isi merita banii, pe asta mica o folosesc aproape zilnic la motociclete de vreo 3 ani si nu s-a uzat/rupt nimic! Rothewald am si eu, este fiabila si rezistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Ai adaugat si 3/8? Cat a dus dulapul iin echiparea aleasa? a fost 950 +tva la super oferta era si un Facom un pic mai scump dar de cand i-a cumparat Stanley nu prea mai am incredere , Hazet se produce inca la 50 km de mine in nemtia n-am mai adaugat nimic ca au niste scoruri de ti se face rau, carucioru l-am luat asa pentru "poza" ca am mai multe seturi din toate patratele pana la 3/4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 a fost 950 +tva la super oferta florini sau guldeni ? sa ai noroc de trusa/dulap, si sa-l folosesti cat mai putin la reparatiile proprii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 florini sau guldeni ? sa ai noroc de trusa/dulap, si sa-l folosesti cat mai putin la reparatiile proprii! merci, era bine sa fi fost guldeni, din pacate sunt europeni mobra personala n-a mai vazut cheie pe dansa de peste un an, mi-e lene si uleiul sa-l schimb , mi-e groaza de suruburile de la exup .. are 3 ani de cand n-am umblat la el bine ca a venit primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 mobra personala n-a mai vazut cheie pe dansa de peste un an, FZ / FZS nu se strica! doar e Yamaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Chiar stateam si ma gandeam... sa mai car dupa mine trusa originala a motocicletei? Ce fac eu cu cheia de desfacut roata spate, de ex? Plus, asa bine sta antifurtul in locul trusei... FZ / FZS nu se strica! doar e Yamaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Chiar stateam si ma gandeam... sa mai car dupa mine trusa originala a motocicletei?Trusa aia nu e chiar degeaba, are surubelnite JIS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 (editat) Trusa aia nu e chiar degeaba, are surubelnite JIS. nu stiu ce-i aia surubelnita JIS. Are o surubelnita (un maner de plastic de fapt) cu 2 capete (dreapta si stea) Ideea e ca 3 ani de cand am motocicleta (4 anul asta)... nu am desfacut-o decat sa vad ce e in ea. Nu am folosit-o niciodata Editat Aprilie 15, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 j.i.s.= japan industry standard suruburile de pe motocicletele japoneze sunt jis2 nu ph2 jis no2 e foarte apropiat de PH2 , dar nu exact la fel, adica pana acum ai folosit o surubelnitza un pic altfel sa desfaci suruburile in cruce. daca ai un ph2 bun nu-i prea mare problema, daca folosesti chinezisme iti decalibreaza repede suruburile nici surubelnitele de firma nu te tin o viata , cand se strica varful o arunci instant sau faci altceva din ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 (editat) merci, era bine sa fi fost guldeni, din pacate sunt europeni mobra personala n-a mai vazut cheie pe dansa de peste un an, mi-e lene si uleiul sa-l schimb , mi-e groaza de suruburile de la exup .. are 3 ani de cand n-am umblat la el bine ca a venit primavara Ce planta e aia care compune gardul viu? Felicitari pentru achizitie, dar cred ca dulapul ala e cam overkill; pentru hobby e bun si un dulap Einhell la sub 200 de euro si cumperi sculele separat. Editat Aprilie 16, 2015 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Ce planta e aia care compune gardul viu? Felicitari pentru achizitie, dar cred ca dulapul ala e cam overkill; pentru hobby e bun si un dulap Einhell la sub 200 de euro si cumperi sculele separat. merci, hobby nu mai e de cativa ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 (editat) Un pistol de impact 1/2 puternic si rezistent exista? Sigur exista. Nu am prea mare experienta cu sculele pneumatice si apelez la experienta voastra. Editat Aprilie 16, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Un pistol de impact 1/2 puternic si rezistent exista? Sigur exista. Nu am prea mare experienta cu sculele pneumatice si apelez la experienta voastra. vrei cu acumulator sau cu aer? astea sunt si la mine pe lista, am un chinez din paraktiker care e cam mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Aer si cuplu mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 http://www.ingersollrandproducts.com/eu-en/products/tools/impactools/maintenance-automotive-impactools/1-2-drive cele mai bune la cel mai bun pret pt calitatea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 18, 2015 Share Postat Aprilie 18, 2015 Un pistol de impact 1/2 puternic si rezistent exista? Sigur exista. Nu am prea mare experienta cu sculele pneumatice si apelez la experienta voastra. folosesc un pistol de impact care livreaza cam 260 Nm. merge la 12 v - de la bricheta sau direct la baterie de masina (papa 6A) Cost - 120 ron pe la un magazin cunoscut de bricolaj. Testat la vulcanizare pe centura pe piulita stransa de ei la dsumanie - fara probleme pe surub tinut in menghina a rotit capul surubului in strangere (au plecat umerii hexagonlului strans in menghina). Problema: nu e dozabil - da cat poate. nu prea bine pt suruburi firave. daca vrei sa il vezi live - da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Imi trebuie un pistol care sa livreze minim 600Nm static. De obicei cele cu acest cuplu au peste 800Nm dinamic. Foarte rar am nevoie de astfel de cupluri - in special piulitele de la pinioanele de atac Kawasaki si uneori Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 multiplicator de forta la targ - merg la peste 1200 Nm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 multiplicator de forta la targ - merg la peste 1200 Nm Din cate stiu, multiplicatoarele nu se pot folosi cu sculele de impact. Din pacate, pentru piulitele pinioanelor de atac e riscant. Frana spate e prea slaba pentru a bloca roata, iar cu o ranga bagata intre bascula si spita rotii e safe pana la un punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 folosesc un pistol de impact care livreaza cam 260 Nm. merge la 12 v - de la bricheta sau direct la baterie de masina (papa 6A) Cost - 120 ron pe la un magazin cunoscut de bricolaj. Testat la vulcanizare pe centura pe piulita stransa de ei la dsumanie - fara probleme pe surub tinut in menghina a rotit capul surubului in strangere (au plecat umerii hexagonlului strans in menghina). Problema: nu e dozabil - da cat poate. nu prea bine pt suruburi firave. daca vrei sa il vezi live - da un semn Cum se cheama pistolul asta si de unde l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 (editat) einhell bt-hs 12 luat de la practikshit din capat de colentina » Post actualizat in 20 Apr 2015 20:44Din cate stiu, multiplicatoarele nu se pot folosi cu sculele de impact. Din pacate, pentru piulitele pinioanelor de atac e riscant. Frana spate e prea slaba pentru a bloca roata, iar cu o ranga bagata intre bascula si spita rotii e safe pana la un punct. sub nici o formma ranga intre spite..... se foloseste lantul vechi blocat pe ranga sau se blocheaza direct in foaie prin spatiile existente. cum naiba sunt alea stranse la atatea sute de Nm? la mine la BMW sunt doar 100 Nm Editat Aprilie 20, 2015 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Nu cuplul de strangere e problema ci faptul ca unele raman intepenite si nu se pot demonta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Un pistol de impact 1/2 puternic si rezistent exista? Sigur exista. Nu am prea mare experienta cu sculele pneumatice si apelez la experienta voastra. http://www.pieseauto.ro/scule-aer/pistol-pneumatic-normex-1-2-720-nm-1579502718.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 (editat) http://www.fabory.com/ro/Organe-de-asamblare/c/01 sunt buni? Editat Aprilie 21, 2015 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate