Lucian_M Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Metzeler Tourance meid in ceaina, spatele a cerut 40 grame, fața 0 (zero) grame. Le scot la plimbare zilele următoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Metzeler Tourance meid in ceaina, spatele a cerut 40 grame, fața 0 (zero) grame. Le scot la plimbare zilele următoare. salut poti sa dai sursa si un pret? chiar si in privat, daca se supara oarecine de reclama,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 anvelopemoto.eu, au costat 892 lei, transport moca (am mai luat un Pilot Street prin martie de la ei). DOT de pe la sfârșitul lui 2015. Poate nu trec prin ele anul ăsta. Zic asta deoarece am de gând să o plimb mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Da' Michelin Pilot Power3 ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Nu știu, doar ca pe față am roată de 19 si nu am vrut să experimentez, multă lume folosește Tourance și nu-s probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Pentru 10 - 15000 km / sezon (aprilie-noiembrie) cu mobra din semnatura, mers pe ploaie inclusiv, ce ati alege Dunlop Roadsmart 3 sau Qualifier 2 ? In continuare intrebarii vin 2 precizari: 1. Am Roadsmart 2, imi plac si mi s-au parut foarte bune pe ploaie, pe vreme rece si cu durabilitate buna (au 15 mii la mine si cred ca mai aveau vreo 2 3mii la vechiul proprietar, fata e inca ok, spatele-i cam patrat). 2. Pretul la Qualifier 2 este semnificativ mai mic decat cel de Roadsmart 3 (770 fata de 1190). Multumesc! Nici o opinie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Nici o opinie ? q2 nu ajunge la 15k pe spate daca nu mergi ca pensionarii. daca faci sub 10k as lua sportsmart (ultimu) si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Nu cred ca fac sub 10k. In mintea mea este ceva de genul: "sa dau dau 1200 lei pe Roadsmart 3, sa merg cu ele 15k 20k - respectiv un sezon jumate doua sau sa dau 750-800 lei si sa imi iau Qualifier 2, sa merg cu ele 10 - 12k, respectiv un sezon si la anul sa imi iau altele proaspete". Hmmm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Eu unul ți-aș recomanda Roadsmart 3 în detrimentul la Qualifier 2, dar recunosc că nu sunt un expert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Îți mulțumesc pentru sfat. Mai am vreo luna la dispoziție să mai culeg informatii si sa mă decid. Din ce considerente recomanzi Roadsmart 3 în loc de Qualifier 2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Din doua considerente (care pot fi greșite): generație mai nouă și referințe primite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Alege SportSmart 2, te va tine garantat 15K km si dau un feedback mult mai bun decat Q2. P.S. Am mers cu amandoua, deci nu vorbesc din auzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Alege SportSmart 2, te va tine garantat 15K km si dau un feedback mult mai bun decat Q2. P.S. Am mers cu amandoua, deci nu vorbesc din auzite daca faci 15k cu Sportsmart2 (spate) poti merge foarte bine cu roadsmart pentru ca nu le folosesti cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
302v8 Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Buna ziua, a venit timpul sa schimb si eu anvelopa spate la kawasaki-ul meu zx6r si as dori sa primesc si eu niste pareri/recomandari. Eu am gasit la un pret bun, zic eu (360 de lei) Contimotion de la Continental, dar nu stiu nimic despre aceasta anvelopa...sunt deschis si la alte pareri, va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Eu nu am experinta pe circuit sau off-road dar pe strada mie mi-au placut si mi s-au parut cele mai bune pentru orice fel de temp,umiditate ,curbe strinse si utilizare de zi cu zi michelin pilot road 4 . Si 3-ul e ok dar un pic mai zgomotos ,mai aderent ,mai moale si aduna cuie si din pasarica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicknick Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Sa inteleg ca 3 e mai aderent ca 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DMX77 Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 Foarte multumit si eu de Michelin road 3. Am mers pe ploaie torentiala fara probleme, si in conditii de temperatura scazuta. Anul asta m.am dat cu mobra in ianuarie si chiar februarie desi afara nu erau mai mult de 5 grade. S-au conportat excelent atat fata cat si spatele. Despre Continental nu stiu nimic din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 ....am cerut de curand pe un site, informatii asupra DOT-ului. Am primit astazi raspunsul de la o stimata doamna si care 'suna' in felul urmator. :- Oferim anvelope exclusiv din productia curenta. Anvelopele pe care le comercializam, sunt mai noi de 2 ani. Data fabricatiei - DOT (saptamana si anul) o puteti gasi inscrisa pe flancul cauciucului'. Pana aici este perfect, dar urmeaza...... :-' Va rugam sa retineti, totusi, ca printr-o buna pastrare a cauciucului de-a lungul timpului, proprietatile specifice ale materialului se imbunatatesc, deoarece compusul din cauciuc poate intari anvelopa si se elimina stresul rularii imediate.' Ok am spus.....in cazul asta doresc sa fie cat mai vechi. Nu voi avea nici un 'stres' cand o sa purced pe o curba inclinat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 da cred ca si stiu de la cine am cerut si eu o informatie de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Eu zic sa ii ceri sa iti faca o estimare procentuala a gradului de imbunatatire a perforantelor anvelopelor, per an, in cazul in care sunt depozitate corespunzator. Adica daca tot dai un ban macar sa stii exact pe ce. Eventual poate gasesti o pereche de anvelope de pe la 1903 atunci as spune ca cu alea poti sa si zbori, trans-atlantic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 realizati ca "d-astia" si incaseaza ceva la sfarsit de luna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Poti mentiona si site-ul ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 ....am cerut de curand pe un site, informatii asupra DOT-ului. Am primit astazi raspunsul de la o stimata doamna si care 'suna' in felul urmator. :- Oferim anvelope exclusiv din productia curenta. Anvelopele pe care le comercializam, sunt mai noi de 2 ani. Data fabricatiei - DOT (saptamana si anul) o puteti gasi inscrisa pe flancul cauciucului'. Pana aici este perfect, dar urmeaza...... :-' Va rugam sa retineti, totusi, ca printr-o buna pastrare a cauciucului de-a lungul timpului, proprietatile specifice ale materialului se imbunatatesc, deoarece compusul din cauciuc poate intari anvelopa si se elimina stresul rularii imediate.' Ok am spus.....in cazul asta doresc sa fie cat mai vechi. Nu voi avea nici un 'stres' cand o sa purced pe o curba inclinat. In cazul asta, iarna cand cauciucul e bocna, ai cea mai buna aderenta. Mdeah, corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Pana aici este perfect, dar urmeaza...... :-' Va rugam sa retineti, totusi, ca printr-o buna pastrare a cauciucului de-a lungul timpului, proprietatile specifice ale materialului se imbunatatesc, deoarece compusul din cauciuc poate intari anvelopa si se elimina stresul rularii imediate.' Mai bine de-atat nu putea s-o spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate