prafrau Postat Mai 14, 2018 Share Postat Mai 14, 2018 mt60 franeaza bine pe uscat (nu foarte bine, se simte cum devine dubios la limita) pe ploaie nu-mi plac, par sa cam alunece, si spatele si fata rally str astept sa vad zilele astea, nu am mers pe ele inca nu ma astept sa se descurce mai bine pe asfalt dupa cum arata dar cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soc Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Se poate sa imi propuneti niste magazine care pot sa pun anvelope?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 anvelopemoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Nu știm de unde ești, nu se înțelege ce vrei...prazilian? Se poate sa imi propuneti niste magazine care pot sa pun anvelope? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soc Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 (editat) Cunosc despre anvelopemoto.eu dar prefer un magazin ca sa monteze anvelopele.Orasul Bucuresti Multumesc Editat Mai 29, 2018 de soc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Magazinele prin definitie vand, nu monteaza. Service-urile monteaza (si vand). Formularea ta a fost cam... ciudata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Salut, Am un set de Diablo Rosso 2, spatele este pe final de viata si as incerca alt model. Momentan ma uit la Michelin Power RS. Pot sa apara neplaceri? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Cunosc despre anvelopemoto.eu dar prefer un magazin ca sa monteze anvelopele. Orasul Bucuresti Multumesc Autoaugusta. /index.php?/topic/745517-vulcanizare-auto-moto-bucuresti-sector-6/?fromsearch=1 /index.php?/topic/377425-vulcanizare-moto-in-bucuresti/?fromsearch=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Salut, Am un set de Diablo Rosso 2, spatele este pe final de viata si as incerca alt model. Momentan ma uit la Michelin Power RS. Pot sa apara neplaceri? Mersi. Am fost in aceeasi situatie, Rosso 2 si ma uitam la Power RS, ce avea review-uri excelente. Am gasit doar cu dot de 1.5 ani vechime, asa ca am zis pas. Am ales pana la urma Rosso 3, cu 6 luni vechime Neplaceri? N-au cum sa fie. Doar sa nu ii dai in gura pana nu il tocesti putin. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Neplaceri ma refeream prin prisma faptului ca sunt modele diferite fata / spate. Sa intre diferit in temperaturi sau stiu eu... dar fiind cam in aceeasi gama nu cred sa fie probleme. Dpdv al DOT, avand in vedere ca ma astept sa le termin intr-un sezon nu cred ca face asa mare diferenta. Numa`bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Neplaceri ma refeream prin prisma faptului ca sunt modele diferite fata / spate. Sa intre diferit in temperaturi sau stiu eu... dar fiind cam in aceeasi gama nu cred sa fie probleme. Dpdv al DOT, avand in vedere ca ma astept sa le termin intr-un sezon nu cred ca face asa mare diferenta. Numa`bine! Acum am inteles, vrei sa schimbi doar cauciucul spate Cu siguranta vor avea temperaturi diferite, dar nu cred asta sa fie problema, cu toate ca e important si modul in care vrei sa il utilizezi, una e pe strada, alta e pe circuit. O sa difere insa elasticitatea, ori puterea maxima de franare este pe puntea fata. Eu unul l-am schimbat si pe cel fata, chiar daca mai "ducea". Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 (editat) Pai mai ducea sau nu...dar pe panigale nu se merge cu opinci... Editat Mai 29, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Cum sunt GPR300? Cum se compara cu Pilot Power? vreau sa iau pt Raptor, Pilot Power stiu cum sunt ca le-am tot folosit pana acum, eram curios daca merita sa incerc si altceva sau sa raman la ce stiu si imi place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Vreau si eu va rog 1-2 pareri legate de gume slick, pirogravate folosite pentru mersul stradal.Stiu ca au cicluri limitate de incalzire, stiu ca pierd repede temperatura si se incalzesc greu.Ma intereseaza daca a mers cineva pe asa ceva si eventual ceva feed.A doua opinie este daca are rost sa le bag pe circuit (sunt safe?) daca pentru mersul stradal nu sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Cu ce "pingele " merg unii...vreau si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Eu am mers mult cu d211, d212, super corsa, bt03 pe strada si pe circuit, pentru stilul meu de mers si temperaturile din Romania s-au comportat extaordinar de bine. Doar daca e ud sau mai frig, trebuie avut grija, dar altfel se comporta foarte ok. Daca nu ai mana "grea", tin destul de mult. N-o sa ai aderenta mai multa pe strada (cand e cald) cu niciun alt tip de cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Pirogravate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Unii salahori învață cuvinte noi pe un topic și le scriu și ei pe altul. Sa fie cool, nuu? Bineînțeles, scriu cuvântul între ghilimele. Maaa ce sclavi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Tractoristule se pare ca nu ti-a trebuit mult sa ajungi din nou la limbajul pentru care esti basculat de aici ,de obicei. Cele doua comentarii recente ale colegului referitoare la cauciucuri sunt exact la nivelul tau si normal ca nu le gasesti amuzante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Mucles am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Si ai fugit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Foameo, taci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Imi face placere sa vad ce curajos esti de la distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Mi ar face plăcere sa dai de știre când ești pe aproape, lake! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 5, 2018 Share Postat Iunie 5, 2018 Ca sa stii cand sa dispari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate