Admin l.u.v Postat Iulie 12, 2020 Admin Share Postat Iulie 12, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cualge Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 Salut, nu stiu daca intreb unde trebuie, dar caut sa cumpar o anvelopa michelin road 5 fata pentru un fazer si tot ce am gasit pe net au termen de livrare astronomic, intre 5 si 15 zile lucratoare si as avea nevoie pe weekend, vreo idee de unde sa o iau?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 motoemotion.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cualge Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 (editat) Acum 3 ore, apriliacluj a spus: motoemotion.ro Mersi, din pacate nici cu ei n-am avut noroc. Editat Iulie 13, 2020 de Cualge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 13, 2020 Admin Share Postat Iulie 13, 2020 Dacă este o dimensiune comuna nu o să găsești, decât la comandă. Toți livrează cam la același interval. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 Acum 8 ore, Cualge a spus: Salut, nu stiu daca intreb unde trebuie, dar caut sa cumpar o anvelopa michelin road 5 fata pentru un fazer e fzs600 cu talon 60 pe fata? pune-i 120/70/17 ca aia e dimensiune standard si probabil gasesti pe stoc, incape fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cualge Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 Acum 7 minute, superbec a spus: e fzs600 cu talon 60 pe fata? pune-i 120/70/17 ca aia e dimensiune standard si probabil gasesti pe stoc, incape fara probleme Exact asta caut, 120/70/17, se pare ca e o problema cu oferta, nu se gasesc anvelope fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 13, 2020 Share Postat Iulie 13, 2020 cauta bridgestone sau dunlop , michelin sunt oricum overrated. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 (editat) Salutare, A reusit careva sa adauge o noua dimensiune in CIV sau talon pentru a nu avea probleme cu CTT-ul RAR-ului. Azi in Bucuresti a mai fost un control exclusiv moto, iar la ultima revizie la Honda mi-au spus ca cei de la RAR s-au pus pe luat taloane de moto si pentru dimensiunea anveloperlor. Editat Iulie 27, 2020 de raducu_haiducu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Salutare, A reusit careva sa adauge o noua dimensiune in CIV sau talon pentru a nu avea probleme cu CTT-ul RAR-ului. Azi in Bucuresti a mai fost un control exclusiv moto, iar la ultima revizie la Honda mi-au spus ca cei de la RAR s-au pus pe luat taloane de moto si pentru dimensiunea anveloperlor. Cred ca este mai ieftin cu anvelopele din CIV/talon .Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Chiar acum, mrrlr a spus: Cred ca este mai ieftin cu anvelopele din CIV/talon . Trimis de pe al meu SM-A520F folosind Tapatalk Am dim pe spate 160/60/r17, si nu gasesc nimic care sa mearga mai bine drumuri off-road pamant/pietris/panamt+iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 5 minute, raducu_haiducu a spus: Am dim pe spate 160/60/r17, si nu gasesc nimic care sa mearga mai bine drumuri off-road pamant/pietris/panamt+iarba https://anvelopemoto.eu/anvelopa-cauciuc-moto-heidenau-k-73-16060-17-69h-tl/ https://anvelopemoto.eu/metzeler-tourance-next-160-60-zr-17-m-c-69w-tl-rear/ - scrie ca sunt enduro-street Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 28 minute, mrrlr a spus: https://anvelopemoto.eu/anvelopa-cauciuc-moto-heidenau-k-73-16060-17-69h-tl/ https://anvelopemoto.eu/metzeler-tourance-next-160-60-zr-17-m-c-69w-tl-rear/ - scrie ca sunt enduro-street K73, sunt de supermoto si de strada asa cum scrie pe pagina producatorului https://www.heidenautires.com/product/k-73/. Din cauza asta nu o sa gasesti dimensiuni mai mari de r17 fata. Metzzer are ceva capacitati offroad dar foarte mici, eu ma gandeam la cauciuciri ca si tkc80, karoo3, tkc 70 rocks, mai offroad, care nu te chinuie prea tare la primul petec de iarba sau de pietris. Anyway am reusit sa sun la RAR daca nu ai dimensiunea in fisa de specs a motocicletei trrebui sa dai 2000 Ron sa faca ei niste teste si sa confirme ca motocicleta este safe cu dimensiunea respectiva. Avantajul este ca celelalte motociclete din acealasi an si acelasi model vor beneficia de noua omologare, poate fac un tred cu cheta pentru cei care au CB500x 2019 Multumesc pentrru implicare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 Acum 2 ore, raducu_haiducu a spus: Am dim pe spate 160/60/r17, si nu gasesc nimic care sa mearga mai bine drumuri off-road pamant/pietris/panamt+iarba https://www.anvelopelider.ro/anvelopa-moto/pirelli/mt-60-rs/160-60-r17-69h-1061292 Dar si heidenau k73 se comporta bine pe tot ce e uscat, il folosesc pe ktm exc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 27, 2020 Share Postat Iulie 27, 2020 (editat) @Raducu_haiducu - Si eu tot 160/60 am si nu o sa gasesti neam anvelope dual-sport pe dimensiunea asta. Eu merg cu MT60RS Corsa si am iesit de multe ori pe off. Solutia, in cazul meu, este sa dezumflu rotile cand intru pe off. Normal am 1.8 pe fata cu 2.0 pe strada. Pe off am mers inclusiv cu 1.0/1.2 , fara a stramba vreo janta. Te joci cu presiunea pana gasesti punctul in care se comporta, mai bine, pe off. Ca sa nu crezi ca mananc rahat, uite aici ultima tura de sambata. Anvelopele au cam 7k si mai au un pic de carne. Editat Iulie 27, 2020 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat Iulie 28, 2020 Share Postat Iulie 28, 2020 La 27.07.2020 la 17:22, cozmino a spus: @Raducu_haiducu - Si eu tot 160/60 am si nu o sa gasesti neam anvelope dual-sport pe dimensiunea asta. Eu merg cu MT60RS Corsa si am iesit de multe ori pe off. Solutia, in cazul meu, este sa dezumflu rotile cand intru pe off. Normal am 1.8 pe fata cu 2.0 pe strada. Pe off am mers inclusiv cu 1.0/1.2 , fara a stramba vreo janta. Te joci cu presiunea pana gasesti punctul in care se comporta, mai bine, pe off. Ca sa nu crezi ca mananc rahat, uite aici ultima tura de sambata. Anvelopele au cam 7k si mai au un pic de carne. Am luat in considerar si Mt60RS-ul dar tot mai multi mi-ar fi placut sa pun tkc70 Rocks. O sa fac un tred pentru detinatori de CB500X 2019 poate facem o cheta si le omologam pe alea de 150/70/R17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzi22 Postat August 10, 2020 Share Postat August 10, 2020 Imi puteti recomanda un magazin de anvelope si o vulcanizare ok in Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba1974 Postat Octombrie 3, 2020 Share Postat Octombrie 3, 2020 (editat) Salutari ... Trebuie sa schimb anvelopele și am găsit cel mai bun preț la Supercorsa SP la cei de la https://anvelopemoto.eu/ dar mi-au spus telefonic ca durează minim 2 săptămâni ... iar eu nu mai am cauciuc pt 2 săptămâni de track day. Unde as mai putea gasi Supercorsa SP sau Dunlop Q4 pe stoc? Ce furnizori recomandați? Cine eate importatorul Dunlop, știți cumva? multumesc anticipat. Obligatoriu cu factura pt decontare pe firma... Apropo, aveti feedback despre seriozitatea celor de la anvelopemoto.eu? Editat Octombrie 3, 2020 de Seba1974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 4, 2020 Share Postat Octombrie 4, 2020 mergi pe dunlop si uita de alti producatori daca te duci la trackday Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 4, 2020 Share Postat Octombrie 4, 2020 (editat) Dunlop am gasit mereu pe stoc la Ionut Mistode ( il gasesti pe fb). Supercorsa nu am gasit niciodata pe stoc decat la preturi nesimtite...asa ca am asteptat sa-mi vina comanda. Am avut la trakday Dunlop pro 4 , TT si SC (1,2, 0 , SP si BSB). Personal nu o sa mai folosesc Dunlop niciodata pentru ca sunt mult mai grele decat SC-urile. Ca aderenta sunt excelente de noi si pana la semnul de uzura ...dar au o carcasa extrem de dura si Foarte Grea . Singurul avantaj la Dunlop este ca per total iesi putin mai ieftin. Editat Octombrie 4, 2020 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Octombrie 4, 2020 Share Postat Octombrie 4, 2020 Acum 39 minute, superbec a spus: mergi pe dunlop si uita de alti producatori daca te duci la trackday Si care ar fi considerentul când faci afirmația asta? Întreb pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Octombrie 4, 2020 Share Postat Octombrie 4, 2020 Acum 3 ore, george05 a spus: Si care ar fi considerentul când faci afirmația asta? Întreb pe bune. E dealer Dunlop?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 4, 2020 Share Postat Octombrie 4, 2020 Acum 6 ore, george05 a spus: Si care ar fi considerentul când faci afirmația asta? Întreb pe bune. toata lumea fara contract de sponsorizare pt gume foloseste dunlop de ani de zile iesi mai ieftin/cursa ,grip excelent pe uscat SC-urile poate sunt mai bune dar daca nu le gasesti pe stock ... si 30-40E in plus la schimb se aduna , daca te duci ca goe de 3 ori pe an pe circuit nici nu conteaza diferenta de pret , daca esti intr-o cupa ajungi la sume mai interesante nu-s dealer dunlop dar sunt fan bridgestones ah... acum am observat cu ce vrea el sa se duca la trakdai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 4, 2020 Share Postat Octombrie 4, 2020 Acum 41 minute, superbec a spus: daca te duci ca goe de 3 ori pe an pe circuit Vorbeau niste baieti ca s-ar fi pravalit goe pe circuit, e adevarat? Nu-l cunosteau dar ziceau ca avea numar de inmatriculare GOE. Or fi fost gumele de vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 4, 2020 Share Postat Octombrie 4, 2020 se cade tot timpu , macar el se duce, care-i problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate