gn77b Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Eu asa si testez cauciucul de pe fata prin oras... Exact, tu. Cu ZX6R 2008. Furca USD si frine radiale. Dar e off-topic. Editat Ianuarie 19, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Da, am vazut si eu ca seturi de strada se mai gasesc. Ce ma intereseaza pe mine sufletu' lu' Avram Iancu... doar pe anvelopemoto Eu caut Dunlop K460 pentru asta mica set fata-spate si cu camere sa fie treaba treaba http://www.anvelopemoto.eu/ exista undeva pret mai bun ? ca eu nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 http://www.anvelopemoto.eu/ exista undeva pret mai bun ? ca eu nu am gasit Pai preturile astea le au ei de asta vara... credeam ca acum in iarna mai scad ceva dar am asteptat degeaba. Am primit preturi mai bune, nu cu mult, de la useri de pe forum la momentul cand eram hotarat sa iau... probabil multi mi-au umplut frigideru ca m-am interesat si apoi n-am mai luat dar chiar m-am gandit ca n-avea rost sa o tin acum in garaj nemiscata juma de an pe cauciucuri noi. Acum obligat fortat trebuie sa-mi iau set ca nu am cum s-o scot in sezon cu mizeriile de pe ea. Daca aveti oferte de Dunlop K460 , Bridgestone TW201 si 202 sau TW 39 si 40... astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 @wawessh: nu pot sa fiu de acord cu tine... eu am 1.75 @ 63 kg iar motoreta are 187 kg la gol.tu nu stiu ce fizic ai,dar mobra ta are 167 kg la gol. conteaza f mult atat fizicul cat si masa motocicletei cand vine vorba de blocarea franei fata. eu iti spun sincer la RSV meu daca blochez fata, nu conteaza ca-i pe 1-2-3 metri, daca insa apuca sa NU fie dreapta, s-a dus pe pwla si ma trezesc instant jos... Si de asta zic ca e importanta masa. O masa mare e mai greu de tinut drept. cum e blocata fata si cum se inclina VAG intr-o directie.....s-a dus,fara sa stii ce te-a lovit....Am patit sa blochez si eu fata pe 1-2 metri si sa ramana (sa reusesc sa o tin dreapta) si a fost ok.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) http://www.anvelopemoto.eu/ exista undeva pret mai bun ? ca eu nu am gasit Incearca si aici, da-le mail cu modelul de cauciucuri dorit si s-ar putea sa primesti raspuns cu un pret putin mai bun, poate cu 3-8% mai mic decat la cel de mai sus. http://www.metricmotion.ro/#!contact/c1z0x Editat Ianuarie 19, 2014 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 @Adrian Tu de unde stii unde e limita aderentei cauciucului de pe fata daca nu blochezi fata? Inseamna ca esti departe de ea. Iti spun eu ca poti sa blochezi fata fara sa cazi, nu depinde de fizic ci de echilibru( moto dreapta , viteza mica). Incearca sa pui frana de la 10-15 la ora brusc, la inceput. Ori aluneca fata ori faci stoppie,la inceput. Daca pici, oricum o faci la viteza mica, dar m-as mira. Incearca pe bicicleta prima data, ca e mai safe si e aceleasi lucru, doar ca poti sa mai pui un picior jos la bicicleta, dar si la motor poti pana la un punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Incearca si aici, da-le mail cu modelul de cauciucuri dorit si s-ar putea sa primesti raspuns cu un pret putin mai bun, poate cu 3-8% mai mic decat la cel de mai sus. http://www.metricmotion.ro/#!contact/c1z0x sarumana ... daca eise curieruț gratis ii suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) .. ... Amestecati clasele de cauciucurile tari cu moi , aderente cu cele mai putin aderente !! cine vrea SH merse putin 10-20 ture la pret civilizat am eu si omologul meu din BG. cine vrea noi FCP.RO sau My Moto si Grand Racing Garaj anvelope .eu care era inainte DE adica vezi domne Germania pina cind i sa explicat teparului ca nu este legal si nici corect !! nu e bune !! la fel si Mac aceeasi speta de combinatori !! Editat Ianuarie 28, 2014 de abalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 poti sa argumentezi te rog de ce Aurelian e in aceeasi speta de combinatori?eu si prietenii mei lucram cu el din 2007 si baiatul a fost super mega ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 Pt ca zicea ca nu-s bune anvelopele SH (cu dot din acelasi an chiar - eram in 2009, cauciucul SH avea dot 2009) pt ca sunt niste "coji". Dupa care, culmea ipocriziei, apare pe piata cu anvelope SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) nu am primit in 6 ani de zile recomandare din partea lui sa cumpar/merg cu anvelope sh ,daca voi spuneti va cred pe cuvant insa nu cred ca atunci cand a aparut cu anvelope sh la vanzare zicea de anvelopele noi ca nu sunt bune... va spun din inima cum si eu am o parere despre casti ca ele trebuiesc cumparate DOAR NOI nefolosite, foarte bine am pus casca veche care a ramas mare la vanzare si tot asa de bine a fost cumparata si purtata de altcineva , cel care o are se bucara si acum de ea ,asa e si cu cauciucurile ,eu cauciucurile sh le-am dat pe o suma modica dusa la Biserica scria clar in anunt ,baiatul a fost super mega incantat cand toata lumea il apostrofa cum poate sa mearga cu asa ceva ,inteleg rostul cauciucurilor sh revandute din cauza ca au fost puse din greseala de un novice pe o motocicleta care avea nevoie de alta marime pe janta respectiva si baiatul nu se intelege cu marimea noua pusa ,dar dupa ce s-au dat "baietii mari" sa le cumparam noi de bune ... va rog frumos p.s asta nu inseamna ca daca o sa fiu nevoit sa pun asa ceva pe motocicleta de forta majora nu o sa o fac .. o sa fac si o sa ma bucur daca pot + o sa va impartasesc si voua Editat Ianuarie 28, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) Din inima iti spun si eu .... Ai intrebat, ti-am raspuns. Discutia e veche si s-a purtat pe SBZ. Balamuc (unul dintre personajele principale) poate sa iti dea mai multe detalii daca tot esti curios. Editat Ianuarie 28, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 am inteles esentialul Cesar,multumesc mult ,sincer gandul meu era in alta parte in leg cu treaba asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 ia de-aici: http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16926&postdays=0&postorder=asc&start=45 Mi-a luat ceva timp pana l-am gasit Cancan-ul e diluat pe parcursul intregului topic pt ca au fost mai multe thread-uri care au fost comasate. Daca ai rabdare - enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 (editat) simplu ... explicatia pt. ca Dl. Mac si robi rob vazind ca eu am succes cu cau. sh siau permis sa zica ca sint niste opici * * "opici" cau sh. care au 10-20 ture cu dungile de la matrita inca vizibile !! asta 1 si 2 eu nu am cau tari cum au dumnealor !! cu care se cade 100% daca si numai daca mergi NE !! civilizat eu lor ma adresez !! si ei au vrut sa pacaleasca clientul spunind ca este vrajala cu cau. aderente si mai putin aderente ca nou e nou asta daca te respecti !! ce crezi ca eu alta treaba nam decit sa ma cert cu 2 sau 20 de prosti??? dar oameni au facut afirmati specifice !! ok cu Mac am rezolvat lam intrebat daca pot sa ma tin si eu dupa el (la Hungaro) ? ... cit pot ca este la el acasa acolo !! el cu Pilot sau cu nici nu mai stiu dar tari !! eu cu rapandule de slikuri si in curba Nigel Manson a iesit la pascut pe iarba ... iar pa inginfatu de robi ii tot vad la expoziti .. de fiecare data il vizitez doar doar sa zica ceva dar cel mai hilar tot Mac ramine dupa ce a facut SH cu oua si otet apare pe SBZ sa vinda SH in exact aceleasi conditi ca ala mele provenite exact din acelas loc !! foarte inteligent din partea lui , evident ca lam felicitat Niste cretini care deschid gura aiurea !! Tu zici ca nu ai avut probleme cu Mac .. ok pai iti zic eu de ce ca el vinde !! atentie sa nu te vrajasca !! ce sa zic daca ma apuc de pescuit sa ma duc in obor sami iau undita pe baza recomandari vinzatorului cind eu nu stiu cu ce se maninca icrele ...??? eu (noi) cei din zona curselor fara falsa modestie ne cam pricepem la ce merge si ce nu merge la motoreta si pe primul loc sint cau. !!! Ce ma bucura este ca de un an juma 2 oameni cu mers ne civilizati cu moto sportiva nu mai sint pardafi !! Asta a facut sa creasca cererea de cau. Moi cu toate ca probabil si din cauza crizei Sh-urile sint mai putine. Tocmai ce venis din Spania de la WSBK Jerez, Europene Albacete, Cardoso School. Moto Vudu etc. competiti si ... lume care nu au nici cea mai mica legatura cu Cau. am adus .. 20 fete si 15 spate asta acu o luna si acum daca mai am ... 7 fete si 5 spate.... Editat Ianuarie 29, 2014 de abalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Un review la Bridgestone S20: http://www.visordown.com/features/bridgestone-battlax-s20-review/20314.html#ixzz1sUNXOmPf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Cu o intrebare va deranjez si eu.. ce parere aveti despre anvelopele din poza? Cu anvelopele astea am cumparat motocicleta.. la cat ma pricep eu (de la auto), canalurile inca sunt destul de adanci .. dezavantajul e ca pe margini parca sunt "parlite" (banuiesc ca cel ce-a avut-o inainte s-a dat pe circuit.. motocicleta e provenita din Italia). Sa le schimb sau mai merg asa un sezon, avand in vedere ca sunt incepator si n-am de gand sa ma dau pe pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Sunt acceptabile. Nu forta nota cand sunt reci. Cu grija cand e rece asfaltul sau ud pe jos. Gumele pe care le ai nu au aderenta in conditii meteo potrivnice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Multam.. prin vara, mai spre sfarsitul sezonului am in plan sa le schimb.. acum am altele in plan pentru achizitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Fata este F. buna te tine (5.000) spatele doar (1.000) , sint din clasa moale = aderente exact si identic am eu SH intre 50 si 100 E buc , pt. noi are Cezar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Am mers cu k2 pe fata vreo 10000 km. Cand l-am pus avea 3.5 mm si cand l-am dat jos avea vreo 2.8mm pe mijloc. L-am terminat pe laterale in schimb. Oricum k2 e prea tare pentru fata si se consuma mai mult moral decat prin uzura fizica pe strada. Mult mai bune sunt k1 sau sc1, tin din prima pe strada. La cat e el de incepator, sigur o sa il tina mai mult de 1000 km spatele daca le tine la 2.2/2.3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Multumesc de sfaturi! Am de gand sa le schimb oricum spre sfarsitul sezonului.. acum insa am alte achizitii in plan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) Ce parere aveti ? Astea Pirreli sau astea Dunlop pentru un Bandit 600 din 1996 ? Editat Februarie 18, 2014 de lionx1987 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Ce parere aveti ? Astea Pirreli sau astea Dunlop pentru un Bandit 600 din 1996 ? Niste mizerii Pe Bandit ul ala ia Angel GT/ST de la Pirelli sau Qualifier II sau RoadSmart II de la Dunlop... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate