THC Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Bai da Eve Online nu se joaca nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 eu as juca daca n-ar fi pe bani, e misto. dar mi-am promis sa nu dau banii pe joace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) uneori, se merita sa sustii niste jocuri bune. cum ar fi dragon age. un joc pe care chiar vrei sa il ai in "colectie"(chit ca a durat multisor pana a venit precomanda:P). desi nu are multiplayer, ideea cu achievemnts care iti dau puncte pt DLC-uri e destul de draguta. totusi, simt lipsa multiplayer-ului din nwn 1. cine stie, poate, odata, candva... oricum, pentru pasionatii de rpg, e un must. pentru ceilalti, cel putin sa-l incerce, recomand si eu. dar ca si plata pt jucat online? asta nici eu nu fac. sa cumpar jocul original, hai, daca e suficient de bun. dar sa stiu ca platesc o suma pe luna, m-ar forta sa joc (ca sa nu fi dat banul degeaba). asa, joc cand am chef, daca am chef. singura varianta sunt serverele private, free, dar astea nu se ridica la experienta serverelor oficiale. oricum, sfarsitul asta de an are niste "bucati" super: dragon age, mass effect 2, assassin's creed 2, ego draconis... cel putin primele 3 sunt obligatorii din punctul meu de vedere Editat Noiembrie 18, 2009 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Obsedat de jocuri sunt, recunosc. De cand am pus mana pe calculator am fost gamer pasionat, si in anumite jocuri multiplayer chiar priceput. In liceu jucam C&C, Redalert, Warcraft 2. In facultate am inceput cu CS1.6 timp de vreo 4 ani, timp in care am fost in diverse clanuri de amatori, cu participari sporadice la competitii din tara. Cam prin anul 4 de facultate am inceput sa substitui CS-ul cu DotA. Era o intoarcere la RPG-uri, dar care nu a tinut mai mult de 1 an si un pic. Diploma din 2007 si angajarea a facut sa ma las treptat de jocurile astea, dar din pacate am dat raul pe mai rau. Acuma sunt (citez pe oamenii din TEG, echipa cea mai buna de CS din Romania din ultimii cativa ani) retras pe "the plains of World of Warcraft". Dupa vreo cateva luni in care am jucat non-stop, cu weekenduri ce incepeau pe la ora 6 vinerea si se terminau duminica la ora 12, sunt bucuros ca acuma m-am mai potolit si intru mai rar. Mai rar insemnand cate un raid pe saptamana, una doua instante de relaxare ici colo, nimic mai mult. Este o boala grea WoW-ul. De fapt este boala grea orice mmorpg de succes, gen Wow, Guild wars, Lineage etc. Eu personal ma consider norocos, pt ca am cu cine impartasi pasiunea fata de jocuri, si nu se isca certuri ca in alte households. Am niste prieteni, sot sotie, care isi fac cadouri inele si bracere in wow de ziua lor. Pe ei ii consider si mai norocosi, s-au gasit chiar pe aceeasi lungime de unda. Ah, si sa nu uit. Cele mai crunte batai la fundul gol ce mi-au fost administrate la un multiplayer de Heroes III, le-am primit de la niste gamerite mult mai pasionate ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 de cand n-am mai bagat si eu un H3...ce vremuri... @cosmo: same here cu MMORPG. acum intru asa, sporadic. uneori nu intru cu saptamanile/lunile. n-are rost un abonament, prefer sa dau banii pe iesiri la munte, bere, samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Un simulator/trainer (gen MSF) pe PS2 a vazut cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Un joc frumos cu motociclete nu siti? Scuze daca s'a mai scris despre asta, insa nu ma incanta faptul ca trebuie sa citesc 30 de pagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Un joc frumos cu motociclete nu siti? Scuze daca s'a mai scris despre asta, insa nu ma incanta faptul ca trebuie sa citesc 30 de pagini Dap! WOW!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Am Paris - Dakar rally , arhiva 844 M . Cum sa vi-l dau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Am Paris - Dakar rally , arhiva 844 M . Cum sa vi-l dau ? Salut! Mi-ar placea sa joc jocul .Poti sa il pui aici . Apoi pui link-ul aici pe forum. P.S Cine joaca Triburile? Mesaj completat Multumim Remu1 Linku-ul de unde puteti downloada jocul este: Jocul Cine are client de torrent(bitcomet,utorrent) poate copia adresa acolo,cine nu.....downloadeaza cu Browserul de internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Sa ne spuneti daca v-a placut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 EvE Online . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataene Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 BLACK pe PlayStation2, 7 full nights mi-a luat sa il termin la fiecare grad de dificultate. Cel mai beton shooter. http://www.youtube.com/watch?v=SHYNRbP_74Y...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Pentru zilele de iarna ce urmeaza va recomand seria de jocuri CSI. Pe torente pe CZone se gaseste un pachet ce contine 6 jocuri ale seriei si mai trebuie sa il cautati separat pe CSI Deadly intent, al saptelea joc. Garantat va pune mintea la contributie si nici nu va plictisiti. Try it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 Un joc frumos cu motociclete nu siti? Scuze daca s'a mai scris despre asta, insa nu ma incanta faptul ca trebuie sa citesc 30 de pagini Test Drive Unlimited SBK 09 MotoGP 08 MotoGP URT 3 MX vs ATV Unleashed Seriile GTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 God of War:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Pentru cine e pasionat si pentru cine isi mai poate face timp pentru asa ceva. Pe 1 martie este programat sa apara jocul Moto GP 09/10, al celor de la Monumental Games. Un trailer video al jocului se poate vedea aici sau aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Salut! Nu sunt chiar un obsedat al jocurilor pe calculator dar cand este timp urat afara imi permit sa mai intru in lumea jocurilor PC.Recent am terminat Tomb Raider Underworld.Este genul de joc care-mi place foarte mult si de aceea postez aici in speranta ca poate-mi recomandati ceva oarecum asemanator.Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Se mai da careva in Project Reality? Modul de Battlefield 2 ajuns acu la versiunea 0.9. http://www.realitymod.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albastru.vertical Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 far cry & crysis scores higher on reality. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Este cineva pe aici care joaca World of Warcraft ? Si nu ma refer la srv particulare. Asta mi se pare cel mai ingenios si complex joc care exista, pacat ca trebuie sa platesti lunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Este cineva pe aici care joaca World of Warcraft ? Si nu ma refer la srv particulare. Asta mi se pare cel mai ingenios si complex joc care exista, pacat ca trebuie sa platesti lunar daca WOW ti se pare complex&ingenios te poftesc sa incerci Anarchy Online, sa vezi cum e sa-ti faci acolo un build competent. Prima parte e mocca (ai destul de jucat), expansionurile sunt pe bani (si de-acolo pica multe "chestii tari") Mi se pare cel mai bun & complex MMORPG. din pacate la nivelele mari iti ia o groaza sa faci XP + n-ai nici o sansa fara itemuri din expansionuri. dar tot e fain, ce am invatat in jocu' ala bate la popou orice alt MMORPG pe care l-am jucat. succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Eu sunt obsedat de De cand il joc (vreo 4 ani) nu ma mai pot apropia de alte simulatoare, mi se par slabute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 daca WOW ti se pare complex&ingenios te poftesc sa incerci Anarchy Online, sa vezi cum e sa-ti faci acolo un build competent.Prima parte e mocca (ai destul de jucat), expansionurile sunt pe bani (si de-acolo pica multe "chestii tari") Mi se pare cel mai bun & complex MMORPG. din pacate la nivelele mari iti ia o groaza sa faci XP + n-ai nici o sansa fara itemuri din expansionuri. dar tot e fain, ce am invatat in jocu' ala bate la popou orice alt MMORPG pe care l-am jucat. succesuri! Mi se pare mie sau arata putin a Hellgate London ?! Acum nu zic ca nu e asa cum spui tu, dar opinia mea e ca WoW e mult mai complex, si aici nu ma refer decat la build si la iteme. Ma refer la storyline, detalii si bineinteles toate operatiunile din el. Stiu jocul Anarchy, desi nu l-am jucat. Doar o parere. Oricum de la Diablo nu prea mai sunt jocuri care merita atentie, desigur sunt si exceptii, cum sunt cele 2 precizate de noi. Cel putin din punctul nostru de vedere ...sau al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Februarie 24, 2010 Share Postat Februarie 24, 2010 Ma copchii, care le are p-aici cu StarCraftu'? A fost careva norocos sa intre in closed beta-testul la Starcraft 2 purces de Blizzard saptamana trecuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate