KINGS Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Pe led : http://m.ebay.com/sch/i.html?_nkw=cree+led+mptorcycle&isNewKw=1&_pgn=1&epp=24&itemId=&isRefine=true&mfs=GOCLK&acimp=0&sqp=cree+led+mptorcycle&trksid=p2056088.m2428.l1313.TR0.TRC0.Xcree+led+mptorcycle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Stiu ca sunt cu halogen, poate nu m-am exprimat corect, de aia vreau, nu ma coafeaza pe led, era un fel de intrebare, daca si-a montat careva, daca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Cu halogen iti papa 55W x 2 = 110 W !!! Am cu Led si "bat" de le sar capacele la un consum de 15W x 2 = 30 W. Oricum alegere placuta, bafta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 deci....au ajuns chinezismele. imi plac cum bat, au venit cu becuri....de (cuvant urat), dar au venit cu becuri. se putea mai bine la partea artistica, dar totusi....sub 30 dolari cu free shipping. acum sa vedem cand imi vine si cheful sa le montez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Sincer sa fiu, mie mi se par ca bat ca dracu'... o dunga curbata cu lumina puternica si ceva lumina chioara sub ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Ianuarie 28, 2015 Share Postat Ianuarie 28, 2015 Is si becurile de rahat (la mine a cedat unul dupa cateva zile), eu am pus Osram Night breaker in ele si sunt foarte multumit. Merg folosite si pe faza scurta cu rezultate decente, insa ca proiectoare sunt foarte bune. Iar pentru un milion si ceva perechea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 da, George are dreptate, becurile sunt de rahat. partea metalica a becului e groasa cat o foaie de hartie, se indoaie cu unghia imediat. adica alea-s becuri de rezerva rezervei. acum nu stiu nici daca sursa a fost ce trebuie, eu am alimentat cu o sursa de calculator. o sa mai pun o pozna cand schimb becurile si alimentez de unde trebuie. raportul calitate/pret este unul ok. si culmea ca au ajuns in vreo 10 zile cu free shipping. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Sa pui o poza si cu un bec decent, sa vedem cum bate atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Eu le am pe astea de un sezon, harsaite pe toate drumurile. Bat excelent, n-am nici o problema cu ele.http://www.ebay.com/itm/2x-10W-CREE-LED-Work-Light-Spot-offroad-Driving-fog-Lamp-Motorcycle-boat-4X4-ATV-/231302737826?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35dab7afa2&vxp=mtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 @Geo - asa o sa fac. @yamoco - le-am vazut si pe astea pe o moto si intradevar, dau lumina buna, dar nu au dunga care trebuie...bat spot, ca o lanterna. am preferat halogen ca la mine oricum am alternator cat china si nu ma deranjeaza. probabil ca o sa incerc un xenon la un moment dat, ceva gen 3000 grade sa fie lumina calda. am avut 4500 pe masina si desi erau mai ok ca haolgenul...parca nu era ok cand ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Am lamurit-o cum e cu proiectoarele cu LED, cu schema de trei faze: sunt alimentate in curent alternativ, generat din curentul continuu din instalatia electrica, printr-o punte. Integratul modifica frecventa, rezultand faza lunga (la frecventa maxima), faza scurta (la o frecventa medie) si strobo (prin frecventa minima). In felul asta se reduce si timpul cat sta alimentat LED-ul, reducand incalzirea acetuia, dat fiind faptul ca singurul radiator este corpul proiectorului. Are sens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Au mai scăzut preţurile, erau cam 11 € bucata, există şi negre. http://www.aliexpress.com/item/12V-30W-CREE-U2-LED-Fog-Spot-Motorcycle-HeadLight-Waterproof-Lamp-dimmer-switch-Silver-Free-Shipping/32224082690.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Au mai scăzut preţurile, erau cam 11 € bucata, există şi negre. http://www.aliexpress.com/item/12V-30W-CREE-U2-LED-Fog-Spot-Motorcycle-HeadLight-Waterproof-Lamp-dimmer-switch-Silver-Free-Shipping/32224082690.html Le recomanzi? ..ca am vazut la noi pe la 80lei/bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Am si eu o pereche ca si cele luate de COObra si nu le mai folosesc. Am luat altceva si astea stau. Daca le vrea careva, le dau cu 60 lei plus transportul. Ele sunt in Cluj. Am scos becurile si am pus ceva pe smd pe ele, pentru ca nu imi trebuia decat sa fiu vazut mai bine. Daca gasesc si becurile chinezesti, le dau si pe alea, desi sunt niste glume. Editat Ianuarie 29, 2015 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Le recomanzi? ..ca am vazut la noi pe la 80lei/bucata. Încă nu le pot recomanda pentru că nu le-am primit, nu le cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Am si eu o pereche ca si cele luate de COObra si nu le mai folosesc. Am luat altceva si astea stau. Daca le vrea careva, le dau cu 60 lei plus transportul. Ele sunt in Cluj. Am scos becurile si am pus ceva pe smd pe ele, pentru ca nu imi trebuia decat sa fiu vazut mai bine. Daca gasesc si becurile chinezesti, le dau si pe alea, desi sunt niste glume. Vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBCRACING Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 In curand la BBCRacing. Set de doua proiectoare plus comanda (switch) la pretul de 270 RON. Proiectoare cu led de 35 w alimentare la 12 v, 540 Lumen, cablu de 54 cm, carcasa de culoare neagra din aluminiu, lumina de culoare alba, Ne puteti gasi la numerele de telefon Ovidiu - 0762 971 444, Adrian - 0764 979 423, sau pe www.facebook.com/BBCRacing In Bucuresti transport gratuit, alte orase posta sau curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Aceeasi Marie cu alta palarie 50$ http://m.ebay.com/itm/331346716273?nav=SEARCH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Aceeasi Marie cu alta palarie 50$ http://m.ebay.com/itm/331346716273?nav=SEARCH La fel ca astea de 8 € doar că mai au nişte table: http://www.aliexpress.com/item/12V-30W-CREE-U2-LED-Fog-Spot-Motorcycle-HeadLight-Waterproof-Lamp-dimmer-switch-Silver-Free-Shipping/32224082690.html Actual power: : 9-12W Input voltage: : 12~85V DC Universal Current : : 2200MA 12V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBCRACING Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Aceeasi Marie cu alta palarie 50$ http://m.ebay.com/itm/331346716273?nav=SEARCH 50 USD inseamna inseamna mai mult de 200 ron, noi oferim comanda electrica plus cablaj plus ca nu mai stai dupa produse saptamani intregi Editat Ianuarie 30, 2015 de BBCRACING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Lumea face confuzie cu dolaru asta. Inainte era 3.2 si totul parea ieftin in dolari. Acum e aproape 4.1 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Da, din punctul asta de vedere ai dreptate.Am uitat de switch off/on..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 50 USD inseamna inseamna mai mult de 200 ron, noi oferim comanda electrica plus cablaj plus ca nu mai stai dupa produse saptamani intregi La comanda din China poţi avea surpriza de a ţi se cere TVA dacă valoarea pachetului depăşeşte 10€ iar cu garanţia e greu spre imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBCRACING Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Se cere mai mult ca sigur achitarea TVA-ului, si ce primesti in colet....la noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 La comanda din China poţi avea surpriza de a ţi se cere TVA dacă valoarea pachetului depăşeşte 10€ iar cu garanţia e greu spre imposibil. Am ridicat azi coletul de la vama. Asa cum il rugasem, chinezul a trecut pe colet "Gift" si valoarea de $8. Deci nu am platit nimic in plus. Pentru cumparaturile din spatiul extracomunitar: - sub 10 Euro - nu se plateste nimic; - intre 10-150 Euro - se plateste TVA 24% pentru valoarea in cauza; - peste 150 Euro - se plateste TVA 24% + taxa vamala (despre care am uitat sa intreb cat este). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate