VasileGrigore Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Am un AGV Longway, viziera pentru ea de unde pot lua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 din pacate viziere pentru longway nu se mai fabrica. doar daca ai norocul sa aibe cineva pe stoc. eu am gasit numai fumurie la 45 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 ambele casti sunt noi deci nu am viziere vechi. mai incerc eu asa din ochi. la t2 imi lacrimeaza ochii cu aerisirile inchise. nu prea este ok. nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 treci pe la mine daca vrei cand ai timp si poate incercam inpreuna. am reglat ceva casti pana acum si poate reusesc sa te ajut. ai pm cu numarul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 treci pe la mine daca vrei cand ai timp si poate incercam inpreuna. am reglat ceva casti pana acum si poate reusesc sa te ajut. ai pm cu numarul meu. Ok. multumesc. Nu sunt in tara momentan, dar cum ajung iti dau un telefon sa stabilim o intalnire. O zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 daca tot nu gasesc sa schimb viziera pana imi iau alta casca am cum sa polishez actuala viziera? e putin mata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barti Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 se merita sa cumpar casca asta la 169 Euro ?http://www.unitedmotors.ro/echipamente/casti-moto-integrale/201-agv-k3-solid-casca-moto-flat-black.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 unde gasesc o viziera pt acest model pretz;bafta aaaa si nu stiu ce model este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 se merita sa cumpar casca asta la 169 Euro ? http://www.unitedmotors.ro/echipamente/casti-moto-integrale/201-agv-k3-solid-casca-moto-flat-black.html Nuuuuuuuuuuuu! E o casca pe care o gasesti intre 3,5 si 5 milioane, daca cauti mai atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 unde gasesc o viziera pt acest model pretz;bafta aaaa si nu stiu ce model este! chiar nu stie nimeni........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Am tot cautat dar nu se gaseste. Imi puteti da o idee unde sa caut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Gasesti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Ai incercat Kawamotors Bucuresti? Baietii aceia cam aduc de toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 sau la paula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 sau la paula Adica ???? Sau te referi la tipa de la kawamotors ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawamotors Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Salut Alex , Putem sa te ajutam cu acea viziera. Noi avem toata gama de produse de la AGV. Poti sa ne contactezi la numarul de telefon 0723.583.830. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Ola! Pentru un K3 gasesc oare sa cumpar accesorii? Ma refer la protectia de la barbie si cea pentru nas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator cristi125 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Buna seara , Am si eu o intrebare : Ce casca sa-mi cumpar? ; Agv k3 noua de la UnitedMotors sau Agv k4 (zgariata putin si trebuie sa ii mai schimb si viziera) Pret agv k3 noua :169 euro +20 de lei transportul ; agv k4 acelasi pret dar second hand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Eu unul , am 2 casti K3 Multi Evil, luate de noi, si sunt multumit. Cu exceptia primelor saptamani, pana se "calca" garniturile de la inchiderea vizierei, sunt ok raportate la pret. Nu zic, sunt Shoei sau Arai de x sute de euro, dar nu totdeauna pretul face casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Cauta bine AGV k3. Anul trecut am gasit o gramada la lichidari de stoc cu 390 RON. Vreo 500 am dat eu cu viziera clara si una neagra. Dar trebuie sa vanda si aia care cer 8 milioane pe aceeasi marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator cristi125 Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Alte casti in bani aia imi puteti recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Eu sigur nu, sunt sensibil la curent si ma enerveaza ca suiera si ca nu se fac pentru ea accesorii, ma refer in special la smecheria aia care se pune sub barbie. De la viitoarea casca voi avea urmatoarele pretentii: integrala, ochelari de soare integrati, accesoriile de care ziceam si pinlock. Probabil va fi un Scorpion, dar la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Incearca sa eviti castile second-hand... nu sti cum a scapat-o de pe oglinda, sa, etc. Eu am 2 casti si sunt multumit de marca Scorpion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinsiplec Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Salut, poti incerca de la HJC, au un raport pret/calitate foarte bun..iar la aceeasi bani k si agv-ul K3 iti iei HJC FG-15 (650 RON) cu pinlock si viziera fumurie la banii astia.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Am doua k3-uri , negre . Una din ele am luat-o noua la 300 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate