inanna Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Somn usor Radule!Imi pare atat de rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Adio prietene, Dumnezeu sa te aiba in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) nici eu nu l-am cunoscut pe radu, ... imi pare rau ca s-a stins, era de o varsta cu mine, are o familie ca si mine ... e greu de imaginat, e greu de trait pentru familie o asemenea tragedie. Azi dimineata la 8.00 am fost in fata clinicii de hematologie sa donez sange. M-a intampinat o fata cu lacrimi in ochi ... nu mai era nevoie ... Imi pare rau As vrea sa ajut cu orice imi sta in putinta. Rog prietenii apropiati, sa posteze cele necesare, si noi, restul sa ajutam cu ce putem. Inca o data ... condoleante si multa putere familiei. Editat Iunie 29, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emceul Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Sometimes I Guess There Just Aren't Enough Rocks.... nu-l cunosteam dar din ce am citit aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Odihneste-te in pace, Radule. O sa ne lipsesti tare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tina_pisi Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Odihneasca-se in pace !!! Condoleante familiei si prietenilor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Nu îmi vine sa cred!!!! Am sperat pana in ultima clipa! De dimineața când m.am uitat pe telefon am rămas blocat! De ce doar oamenilor buni li se întâmpla lucrurile astea?????? Radu...eu sunt ferm convins ca ești într.un loc mult mult mai bun! Ramai cu bine prieten drag! Multă putere familiei si Claudiei. Suntem alături in orice clipa! TE PUP RADULE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filip_rus Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ce mai e de zis? Doar sa speram cu totii ca este acum intrun loc mai bun si se uita in jos la noi zambind.Trist si in acelasi timp revoltator, ma incearca sentimente diametral opuse cand ma gandesc pe de o parte la durerea familiei si viata scurtata prematur a unui tanar si pe de alta parte la nemernica aia care o sa doarma linistita in continuare desi a curmat sperantele unei intregi familii. Nu stiu ce reactie as avea in prezenta nenorocitei asteia...nu e corect ceea ce s-a intimplat...daca ar exista o dreptate pe lumea asta ar trebui ceva sa se intimple...cum e posibil in tara asta atata lipsa de respect si de responsabilitate? Nu cred ca mai are rost ...astia suntem , si asa va fi mereu...Radule drum bun acolo sus...sa veghezi asupra noastra..multa tarie familiei.Dumnezeu sa il odihneasca! PS. Inca o data va felicit pe toti cei care ati fost alaturi de el si de familie, ati demonstrat inca o data ca sunteti motociclisti adevarati,cu sufletul, o adevarata comunitate. Poate aflam si noi ceva despre inmormantare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ma simt foarte ciudat cand ma uit la ultimul lui film. http://www.youtube.com/watch?v=EDGN0N5WHIc Oricum viata e un joc de carti. Noi ca motociclisti avem cartile cele mai proaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 D-zeu sa-l odihneasca .Pacat ,mare pacat .Trebuie ajutata urgent familia cu tot ce este necesar.Cine este mai apropiat sa propuna ceva ,nu gasesc cuvintele potrivite.Scrieti ceva ,cont ,o persoana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Pff... acuma dimineata am aflat si eu ca a murit... Dumnezeu sa-l ierte.. Altceva nu mai stiu ce sa spun... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Groaznica veste la acest inceput de zi sfanta! Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Cuvintele sunt inutile in clipele astea... Dumnezeu sa-l odihneasca. Drum bun Radule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trike Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 ramas bun prietene! plang,scriu ,plang! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Acolo sus va avea pista lui nesfarsita fara soferite cretine la volan care sa-i taie calea. Raducu este inca un tribut adus pasiunii noastre. Oare e destul doar sa se imparta fluturasi la semafoare cu ,,Atentie la motociclisti" pentru ca ametitii de la volan sa fie atenti cum circula? Sincer eu m-am cam saturat sa am de a face cu cretinii din trafic care conduc dupa legea proprie. Am avut parte de ce aveti voi acum, ma refer la cei care l-au cunoscut pe Raducu si nu va puteti imagina cata durere lasa in urma lui. Cum zicea unul pe aici vita aia ar trebui omorata cu pietre. Prea blande legile noastre pentru acesti criminali. Pacat ca dupa catva timp ii reantalnesti iar la volan in trafic. Cum de se poate asa ceva? Odihneste-te in pace Raducu si ai grija de noi. Condoleante familiei indurerate, prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Dumnezeu sa-l miluiasca pe Radu . S-a dus si el dupa Alex xp . Prea repede ai plecat omule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 nu pot sa cred...n-am nici cuvinte calatorie placuta prietene!pe curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Nu l-am cunoscut, dar am sperat, chiar am sperat! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! E tragic ce se petrece acum in atatea suflete! Imi pare rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadul Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Pacat..cu toti am sperat,ramas bun Radule.....nu te-am cunoscut dar ai fost un om mare din moment ce ati oameni au fost alaturi de tine.Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Nici eu nu l-am cunoscut pe Radu.. insa am fost surprins de numarul mare de prieteni pe care-i avea. Am urmarit topicul continuu si ma gandeam la o minune. Imi aduceam aminte de un prieten care a stat 2 sapt. in coma cu mici sanse de supravietuire, dar care si-a revenit complet spre uimirea medicilor. Asta asteptam si pt Radu. Asteptam, sa se faca bine sa intre pe forum, sa multumeasca tuturor de solidaritate, de incurajari si vorbe bune. Sa ne povesteasca cum s-a intamplat accidentul asta care l-a trimis pe un pat de spital. Radule, ramai cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Condoleante familiei si celor apropiati. Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate