FanFane Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Dupa cum ziceam si mai sus, de 700 am fost foarte multumit. Cel putin primele mii de km a fost super ok. Dupa aia a inceput sa mai intre ceva vant pe langa viziera, dar mai putin decat alte casti noi. Pe cap sta f bine. Aerisirile sunt f.f. ok, in mers nu mi-a fost cald nici peste 30 de grade vara. Si nici iarna pe la 2-3 grade nu imi era frig cu ea. Iar 750 a fost mai slaba. Inca de la inceput cam intra vantul pe langa viziera, il tot simteam in sprancene. Aerisile sunt identice cu 700-le, deci vara sunt ok. Dar din cauza izolarii proaste la viziera imi era cam frig iarna cu ea. Pe cap imi place mai mult cum sta 750-ul, si eu nici nu am avut nevoie sa umflu pernele de aer. Zgomotul e direct proportional cu aerul care intra in casca. 750-ul e ceva mai galagioasa decat 700-le din cauza vizierei, dar comparativ cu ce casti am mai testat, amandoua sunt ok. Cu niste casti in urechi, ascultam muzica la volum normal si la 150 la ora. Daca n-ar fi problema pe care o am cu vizierele, probabil tot un Scorpion mi-as lua si mai departe. Editat Iunie 16, 2011 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Eu am 450. Foarte comoda, destul de silentioasa, destule aerisiri din care se poate regla cat aer sa intre. Sta bine pe cap si fara sa folosesc pompita. Se abureste cand e frig, pe la 10-12 grade. Viziera nu e chiar rezistenta la zgarieturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharpa Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Recomand Exo 1000. Posesor foarte multumit de Exo 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) Eu sustin castile Scorpion. EXO 400 EXO 750 Extrem de multumit. Defectele lor? Nu au ochelari de soare. Daca vrei ceva exotic, uita-te dupa EXO-300. Doar la FC-Moto.de. Editat Iulie 1, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Eu am 450. Foarte comoda, destul de silentioasa, destule aerisiri din care se poate regla cat aer sa intre. Sta bine pe cap si fara sa folosesc pompita. Se abureste cand e frig, pe la 10-12 grade. Viziera nu e chiar rezistenta la zgarieturi. subscriu la cele scrise,cu diferenta ca a mea este exo 750;raport calitate pret,ok;eu am luat-o in iarna de la louis cu 100 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 (editat) Daca tot se discuta de castile astea, am si eu o intrebare. Are careva un EXO-700,un EXO-400 sau un EXO-450 pe care nu-l mai foloseste dar la care viziera e in stare cat de cat buna ? As avea nevoie de viziera, am EXO-700-le meu vechi prin care nu mai vad cam nimic si as avea nevoie de casca de pasager pt vara asta pana cumpar alta... Editat Iulie 6, 2011 de FanFane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 schimb viziera exo purtata de 4 ori maxim nezgariata 1000/500 iridium blue cu alt iridium(silver,gold,rainbow,etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 sa inteleg ca si flip-up-ul exo 900 tinde sa fie bun din moment ce si restul marcii sunt ok? mie imi face cu ochiul modelul ala... nu tocmai... ca materiale si inchidere e ok dar e voluminoasa si grea... e ok ca o poti folosi si ca open-face dar mai bine iei cu banii aia un 450 si o casca de oras. am testat-o si vorbesc in cunostinta de cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 am testat exo 1000 fara sa vreau la un highside am dat cu capul de asfalt rau, sa comportat bine sa zgariat doar, am cazut pe partea dreapta la sigurantele de la viziera si a sarit imediat oricum sunt multumita de ea si urmatoarea tot exo 10000 o sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Subscriu si eu pentru un Exo 300 . Din pacate nu am avut ocazia pana acum sa o vad si sa o testez dar daca Scorpion pastraeaza si la exo 300 aceeasi calitate mi se pare extraordinara . Plus ca look ul de casca de cosmonaut din filmele sf este ii da o nota aparte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micla.ushu Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 salut, eu sunt incepator. m-am dotat cu exo 500. viziera nu e foarte etansa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 salut, eu sunt incepator. m-am dotat cu exo 500. viziera nu e foarte etansa... Am mai citit prin afara ca ar avea probleme cu etanseitatea vizierei ,in afara le schimba vizierele cu cele de la exo1000 .Vezi ce poti rezolva,pana la urma ai cumparat o casca noua si ar trebui sa aiba garantie,si aici e vorba de defect de fabricatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
semerketh Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Unde gasesc de cumparat o casca Scorpion Exo 1100 in Romania? Sau exista un importator Scorpion care sa aduca aceasta casca la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Unde gasesc de cumparat o casca Scorpion Exo 1100 in Romania? Sau exista un importator Scorpion care sa aduca aceasta casca la noi? exo 1100 se vinde pe piata americana,pe piata europeana este modelul exo-1000 e11 ,are in plus fata de 1100 pinlock maxvision http://www.louis.de/_10ba7c48e85d1fe4fb069851c12edc98b5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=19&anzeige=0&page=1&artnr_gr=216430 poti comanda la romimoto sau kronau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack11 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 exo 500 nu iti place? este o casca f buna la banii ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Eu unul sunt interesat de un Scorpion Exo 300 air dar totusi nu ma indur inca sa dau 240 eur. cat este pe fc moto . Castile scorpion mi-au lasat o impresie foarte buna si pana la urma exo 1000 / a.k.a 1100 este varful lor de lance ... exo 1000 se gaseste acum pe louis.de la preturi foarte bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Si eu am cochetat foarte mult cu ideea unui exo 1000, avand un exo 450 de care sunt foarte multumit (in special sistemul airfit si viziera stoc care nu am sansa sa o aburesc mi-au adus aceasta multumire). Dar am o mica nemultumire. Ori mi se pare mie ori casca (vorbesc de 450) nu e foarte aerodinamica (la viteze mari cam vrea sa paraseasca tzeasta). A probat cineva un 1000 la viteze de 150-200? Impartasiti va rog impresiile (aerodinamica,zgomot,oboseala din cauza greutatii ceva mai mari decat la alte casti de top). Toata stima Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 (editat) la exo1000 nu stiu cum e, dar la 750 la viteze mari nu da semne ca ar intentiona sa dezerteze, iar ca zgomot era in limite decente la 150+. per total exo750 e o casca foarte ok la un pret bun. Editat Decembrie 18, 2011 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jinx Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 Aveti idee in ce magazin poti sa vezi casti Scorpion prin Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebunulnegru Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Salut. am deschis acest topic pentru a afla parerea acelor motociclisti care au purtat macar odata o casca scorpion. vreau sa stiu cum va simtiti cu ea, ce va multumeste si mai ales ce va nemultumeste la casca voastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Mai sunt cateva topicuri, ce-i drept cu modele mai vechi. Prietena mea are un exo-500, imi place la casca ei calitatea atat pe interior cat si pe exterior, are ochelari integrati si nu imi place faptul ca se abureste repede cand e frig (mult mai repede decat la alte casti). Nu pot sa zic despre izolare fonica pentru ca nu am purtat-o (e XS ), dar prietena zice ca e destul buna. Editat Februarie 24, 2012 de mettal86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 24, 2012 Admin Share Postat Februarie 24, 2012 Deschideti topicuri aiurea! Mai sunt doua/trei despre castile astea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Eu am de asta vara o casca exact ca aia din poza. E OKeish... E prima mea casca integrala (am avut open face (1) si flip-up (2) pina acum. Ochelarii de soare se lasa putin in jos cind o ai in cap... scoasa stau bine... ceva ciudat la ea. A mea a venit cu pinlock inclus pentru viziera alba clara. Viziera albastra oglinda am luat-o separat si nu i se poate pune pinlock dar are folie anti aburire Okeish si aia. Are pompita cu care umfli pometii pentru o fixare mai buna... nu e necesar si e si periculos in caz de accident (din punctul de vedere al "salvatorilor" tip maimutza care iti smulg casca de pe cap). E usurica. Se aeriseste binisor. Nu am avut drumuri lungi cu ea sa vaz daca e mult mai silentioasa decit Cabergul justissimo dar cred (sper) ca e. Ca uitam. Sistemul de prindere al vizierei e cam SF... adica cam greu (adica foarte timpit) de operat la inceput pina te obisnuiesti. apoi in caz ca pici si te duci cu ea tirish chiar daca casca nu pateste mare brinza rotitele alea de plastic de fixeaza viziera se fac sigur pilaf. Cu Cabergul Justissimo am avut doua crashuri mai serioase cu tirshiala pe casca si a fost super OK. Casca si viziera au scapat mereu. Editat Februarie 24, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebunulnegru Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 multumesc baieti .noi le aducem în ro sh kiar aveam nevoie de ceva review -uri.mi-ati fost de mare ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nebunulnegru Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 TOATA GAMA DE CASTI SCORPION EXO SI VX http://www.facebook.com/pages/HTM-Casti-MOTO/213637238685377 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate