superbec Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 da ce-s din piele de 00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 dap. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2595980/In-ruff-How-pets-stolen-Thailand-fuel-growing-demand-leather-golf-gloves-dog-testicles.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 e bine cand esti pregatit, sa nu te bata gandu sa le usuci la soare ca poti sa le arunci , punele pe mana si iesi la o plimbare mai lunga si mai cu viteza... hmmm vn 800... sau roaga un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 La mai multe, speram: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 eu as vrea sa-l vad in bucuresti ... dupa cel mult 2 filmulete dispare. ori face buba si se lasa de sportul asta, ori isi ia una de n-o mai vrea p-a doua La mai multe, speram: asta e la ordinea zilei, sau oi fi eu mai norocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 asta e la ordinea zilei, sau oi fi eu mai norocos subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 (editat) Daca n-o pliaza ei ...oricum le-o pliezi tu )) In Bucuresti sunt detui care sunt simtiti, asta daca n-au 60+ ani. Editat Iunie 21, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 (editat) dap. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2595980/In-ruff-How-pets-stolen-Thailand-fuel-growing-demand-leather-golf-gloves-dog-testicles.html ce??? vai ce manusi as face eu din dobitocii aia si familiile lor! si abajururi mama lor de neandertali. cand vad imagni de genul ala cu caini si alte animalute vad rosu in fata ochilor. incredibil cat de animale pot fi unii. cum sa faci asa ceva? si basca, cum plm sa pui pe mana manusi facute din oo de caine? nu e nimic de ras... e de dat cu capu de perete si facut griji in legatura cu lumea defecta in care traim! Editat Iunie 21, 2017 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 ori isi ia una de n-o mai vrea p-a doua asta-i buna de amenintat nefasta ceva bun tot a scos din el , trebuie doar sa vrei sa cauti partea pozitiva a lucrurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 ce??? vai ce manusi as face eu din dobitocii aia si familiile lor! si abajururi mama lor de neandertali. cand vad imagni de genul ala cu caini si alte animalute vad rosu in fata ochilor. incredibil cat de animale pot fi unii. cum sa faci asa ceva? si basca, cum plm sa pui pe mana manusi facute din oo de caine? nu e nimic de ras... e de dat cu capu de perete si facut griji in legatura cu lumea defecta in care traim! No offence, Jerry. Eu ii raspunsesem lui Superbec asa la misto vis-a-vis de manusile din piele de oo. Am dat random o cautare pe Goagal: scrotum leather gloves. Nici macar nu am deschis link-ul sa vad ce e acolo. Doar titlul a fost de inspiratie. Evident ca nu sunt de acord cu practicile animalelor alora, mai ales ca am avut caine de la 10 ani pana acum vreo 4 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 No offence, Jerry. sry, iau foc repede cand vad asemenea comportamente umane... nu aveam cu tine, articolul i-mi daduse foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Care pe care... Dimineata eu pe ei: La pranz, ei pe mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Las asta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Ce victima inocenta ala cu masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 De cel cu jeep-ul zici, nu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 (editat) Astazi, ora 20:30, Drumul Taberei. Opresc motorul in parcare cu gandul sa imi cumpar ceva de la fast food si sa intru in buticul de langa. Totul bine si frumos, deschid topcase ul si iau din el tot, cu exceptia a castii pasagerei, un MT Helmets vechi, cu urme de folosinta dar in stare buna, o funie gen alpinism scurta si un snickers . Gresala e ca inchid topcase ul dar nu cu cheia pentru ca deh, cartierul in care am stat de o viata si oricum aveam vedere din magazine la motor... la ambele coada ... vedeam motorul dar nu 100% bine. Termin treaba si ma intorc la motor: Topcase ul inchis exact cum il lasasem, dar casca era pusa exact invers decat o lasasem ))) ma uit mai bine... lovita (gen trantita din mana) intr-parte, fara funie si fara snikers. WTF !?! A vrut sa imi fure casca, a scapat-o in proces si dupa care a zis "Da o drauc ca si asa nu face mult, o pun inapoi si plec" ?!?!?! CE oameni .... Editat Iunie 24, 2017 de Bobossus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 (editat) Astazi, ora 20:30, Drumul Taberei. Opresc motorul in parcare cu gandul sa imi cumpar ceva de la fast food si sa intru in buticul de langa. Totul bine si frumos, deschid topcase ul si iau din el tot, cu exceptia a castii pasagerei, un MT Helmets vechi, cu urme de folosinta dar in stare buna, o funie gen alpinism scurta si un snickers . Gresala e ca inchid topcase ul dar nu cu cheia pentru ca deh, cartierul in care am stat de o viata si oricum aveam vedere din magazine la motor... la ambele coada ... vedeam motorul dar nu 100% bine. Termin treaba si ma intorc la motor: Topcase ul inchis exact cum il lasasem, dar casca era pusa exact invers decat o lasasem ))) ma uit mai bine... lovita (gen trantita din mana) intr-parte, fara funie si fara snikers. WTF !?! A vrut sa imi fure casca, a scapat-o in proces si dupa care a zis "Da o drauc ca si asa nu face mult, o pun inapoi si plec" ?!?!?! CE oameni .... Stii cum e reclama aia la Snickers, nu esti tu cand ti-e foame. Omul a vrut sa fure si casca, dar dupa ce a mancat snickers-ul, din hotul flamand care era s-a transformat intr-un bun samaritean si a pus casca la loc. Editat Iunie 25, 2017 de fratzyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 » Post actualizat in 25 Jun 2017 09:59efectul de domino cand faci filtering si un sofer iti face un pic loc. macar au asteptat cuminti pana s-a facut verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 Stii cum e reclama aia la Snickers, nu esti tu cand ti-e foame. Omul a vrut sa fure si casca, dar dupa ce a mancat snickers-ul, din hotul flamand care era s-a transformat intr-un bun samaritean si a pus casca la loc. ha ha buna asta, faza e ca snickersul era acolo de .. cateva saptamani. Cred ca trebuie sa caut hotul la Municipal, omul plin de bube si cu toxinfectie alimentara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 N-are nimic, ciocolata never dies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 L-am desfacut si uns, merge brici, si am vopsit si bascula.... O sa ma apuc sa desfac si ghidonu sa il vopsesc si pe ala... ti-ai facut mah agregatu',dupa accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 (editat) IN-CRE-DI-BIL!! Am vz un poitist conducand Loganul institutiei si PURTAND CENTURA!!! Drept ca intr-un oras de provincie, aici toti biciclistii au vesta (bine, o tin pe portbagaj/coş, dar o au Editat Iunie 27, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 (editat) O mica "patatie" in conserva.... Veneam de la munca...2 benzi pe sens. Vad 2 colegi motociclisti pe partea dreapta, opriti, echipati, pe ceva SS (cred). Mai merg vreun km si ii vad in spatele meu (eram pe banda 2). Trag ceva mai tare de masina, intru in fata celui de pe bada 1 (accelerand in continuare usor), ca sa le fac loc colegilor.... Rezultat? Proasta decizie. Dobitocul din spatele meu, decide sa ma depaseasca (vorbea la telefon). Evident ca mi-a inghetat sangele in vine....pentru ca dobitocul nu s-a asigura si le-a intrat motociclistilor in fata. Au existat niste schimburi de replici ulterior intre sofer si unul dintre motociclisti. Acum, intrebare: daca se intampla ceva nasol, ma puteam considera vinovat? Da, imi umpleau cei 2 colegi frigiderul insa nu le ami taia dobitocul calea....(daca ramaneam pe banda 2). Editat Iulie 18, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Iulie 18, 2017 Share Postat Iulie 18, 2017 Moral discutabil, legal nu. Stii cum se zice, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 19, 2017 Share Postat Iulie 19, 2017 Adica avem cativa eroi ai motociclismului care se vaita permanent ca pe ei nu-i vede nimeni ,dar daca mergi pe pista de biciclete te vede toata lumea si te mai si injura ... Nice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate