Samo Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Dap,asta cu piesele este foarte adevarat,dar omul cand vede ca i-a picat pompa de benzina facuta de X-"sulescu" nu da vina pe el,ca pe motor scrie Honda, BMW, KTM... Acuma sa speram ca au ales sa puna cele mai ok piese si mai mult de atat,au incercat sau au solicitat teste de la fabricant in toate conditiile in care ar putea fi surprinsa motocicleta. Chiar acum vorbeam cu un prieten despre Suzuki SV650 si faza cu pistonul fata care se intrerupea daca te prindea vreo ploaie din cauza ca roata fata arunca apa fix la fisa si lua bujia apa... acolo pesemne ca nu au testat modelul cum trebuie probabil si le-a scapat din vedere problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 (editat) De fapt problema va fi cat la suta din piese si subansamble vor fi produse in China. Editat Ianuarie 23, 2016 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Samo, daca fisa bujiei ar fi fost buna/noua nu s-ar fi intrerupt nimic. Ma distreaza tare discutia asta despre electronica in conditiile in care principala discutie in toiul sezonului este despre apa din dambovita si marcajele rutiere, probleme pe care le rezolva TC si ABS...problema mea...este sa poata fi dezactivate complet. In rest ... Cea mai mare problema a mea ar fi sa ma dezobisnuiesc de maneta de ambreiaj la DCT si cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Da,așa e cu bujia. Parcă era pe YouTube Ceva review cu aia de la touratech și ziceau ca se poate opri complet TC,dar ca pe offroad trebuie sa fie un rider experimentat... acuma,na știi cum sunt străinii,mai mironosițe așa, la 100 de cai nu cred ca e mai scarry decât ktm. Cică francezii au pus-o pe tester și ar scoate de fapt 100 și vreo 6 cai,frumoșI motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 MM si Bareda Bort fac marketing pentru noua AT: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Parca ar fi Marc Marquez si BB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Hahah! Bună dimineața, filmuletul ăsta a apărut anul trecut în vară, inclusiv aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Un mic testdrive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Un review super meserias Evident ca toate testele se fac asa, pe loc De fapt, mai nou review-urile se iau cu copy/paste de pe net Chiar si filmuletele astea cu Marc Marquez si Bareda sunt niste fake-uri, grafica pe calculator Gurile rele spun ca de fapt nici nu exista CRF1000L, totul e facatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Si nimeni n-a pasit pe Luna. Si Holocaustul nu a existat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Dar de mos Craciun ati auzit ceva? Am trimis o scrisoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Asta e cea mai sigura cale. Dar, daca nu o vei primi, inseamna ca nu ai fost cuminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Am avut ocazia sa ma urc pe dansa......asa pe loc nici o diferenta....in comparatie cu ...gs ul,1190 adv,multistrada etc......saua mi sa parut cam rigida...in concluzie....fuck it... )) Mai urca-te pe cateva. O sa vezi ca e la fel. Niste porcarii, dom'le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Mai, mai ce agitatie cu noul AfricaTwin 2016 ... Sau n-am voie sa-i spun asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 ce liniste s-a asternut. hai ca poate cu noul dealer Honda (motorteam) reusim sa punem si noi mana pe ea s-o testam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Pai hai sa facem galagie cu un filmulet cu Africa Twin la Polul Nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Hai la SMAEB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 le-am pus si in topicul de poze smaeb, dar locul lor e aici de urcat pe ea nu se putea, dar se faceau inscrieri pentru ride test Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 le-am pus si in topicul de poze smaeb, dar locul lor e aici de urcat pe ea nu se putea, dar se faceau inscrieri pentru ride test cu cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 cu cine? Cu Honda dar cu conditia sa nu fie prietena / logodnica / sotia in preajma sa nu te trezesti ca se transforma in " fosta " . Si da , stim ca Honda is sexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 cu cine? :-) depinde, fiecare "piesa" cu clientii ei. @Arthur E Apropo de acest interes, era un banc cu o blonda buna, sani mari etc. Un student politehnist ii spune unui coleg: ba am vazut o blonda aseara, se plimba pe bicicleta prin politehnica. Am vorbit cu ea si mi- a spus ca pot sa-i fac orice. -Celalat intreaba: Si?" Primul raspunde: I-am luat bicicleta. A gasit si honda o strategie de marketing :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Umbla vorba in targ ca motoreta expusa era vanduta. Un review careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Umbla vorba in targ ca motoreta expusa era vanduta. Un review careva? Aproximativ corect, era motocicleta cuiva, care a fost atât de drăguț(ă)/inconștientă să le-o lase pt SMAEB. De aia nu te puteai urca pe ea. Treaba cu test ride-ul era un fel de SF, cu posibilități foarte vagi de a deveni realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Aproximativ corect, era motocicleta cuiva, care a fost atât de drăguț(ă)/inconștientă să le-o lase pt SMAEB. De aia nu te puteai urca pe ea. Treaba cu test ride-ul era un fel de SF, cu posibilități foarte vagi de a deveni realitate. Va fi Africana de ridetest incateva saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Din fabrica » Post actualizat in 19 May 2016 10:34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate