Arthur E Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Avand in vedere electronica de pe CRF sunt rezervat in privinta fiabilitatii . Astept sa vad pareri si opinii dupa se incinge putin , dupa ce da lumea cu ele de asfalt , dupa ce trec de 50.000 km . . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Ce aveți domnilor cu electronica???? Chiar nu înțeleg. Vreau ca fiecare persoană ce se dă pe aci cu părerea să enumere câte probleme de electronică a auzit în general la motoare. Personal știu că la 1200gs (primele modele) aveau ceva la nuștiu ce cutiuță ce are legătură cu alimentarea... și alte chestii legate de releele de încărcare ..... altceva???? Mai sunt probleme aiurea legate de ABS-uri ... dar nu că nu ar merge... ci fire întrerupte sau mai știu eu ce. Alte problem nu am mai auzit. Cred că se dă vina pe electronică ... așa în general. Furci rupte, bascule tot rupte, codițe de motoare fisurate, motoare belite din cauza uleiului inadecvat, rulmenți, pompe de benzină (electrice!!!) e plin netu! Cam pe toate tipurile de motoare dar de electronică chiar nu am auzit multe probleme. Poate greșesc.... și nu, nici eu nu sunt fan electronică dar îmi place să mă joc cu electronica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Cum poate sa-ti placa sa te joci cu ceva al carui fan nu esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Ce mi se pare de-a dreptul suprarealist, este ca [aproape] toti motociclistii puristi, care sunt psihozati de electronica, injectie, ABS, conduc masini care le au pe toate si nu au nici o problema cu asta, nemaivorbind ca, aceeasi psihozati de electronica, decid sa-si exprime dezacordul folosirii electronicii pe un forum, pe internet, folosind un abac computer sau o tableta, tel etc. Ontopic. Nu cred ca electronica va da masura fiabilitatii acestei motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 daca foloseau un releu de incarcare electronic probabil se topea mai rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Cred ca cei care comenteaza despre electronica de pe motoarele "adventure" se gandesc la ce-i mai rau si de aia sunt asa impotriva. La astea vechi cu diferite bube cunoscute la electrice (releu in cazul predecesoarei cu acelasi nume si pompa de benzina), era simplu sa iei dupa tine rezerve chinezesti, la astea noi,ramane doar de vazut ce va pica. In cazul CRF-ului cred ca la capitolul fiabilitate vor fi de urmarit si observat: suspensiile, mufaraia (ca aia pare sa fie mai problematica si cedeaza,nu neaparat piese electrice/electronice in sine), sistemul de franare si de control al tractiunii si la varianta cu DCT, evident, DCT-ul si poate cel mai important, cum se va comporta motorul in sine, daca va papa sau nu ulei,daca o sa ai sau nu span pe busonul cu magnet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Nu vad de ce ar avea probleme de fiabilitate o motocicleta produsa de Honda, iar electronica nu este produsa de Honda Nici la cea veche, celebrul releu si celebra pompa de benzina nu erau produse de Honda, asa cum nici BMW, KTM sau alte marci nu produc subansamblele astea, ci le comanda la firme specializate Producatorul face cadrul, motorul, rezervorul, saua, carenele si alte chestii La urma urmei totul tine de subiectivismul fiecaruia Mie imi place Honda, altora le place BMW, si tuturor ne plac motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Dap,asta cu piesele este foarte adevarat,dar omul cand vede ca i-a picat pompa de benzina facuta de X-"sulescu" nu da vina pe el,ca pe motor scrie Honda, BMW, KTM... Acuma sa speram ca au ales sa puna cele mai ok piese si mai mult de atat,au incercat sau au solicitat teste de la fabricant in toate conditiile in care ar putea fi surprinsa motocicleta. Chiar acum vorbeam cu un prieten despre Suzuki SV650 si faza cu pistonul fata care se intrerupea daca te prindea vreo ploaie din cauza ca roata fata arunca apa fix la fisa si lua bujia apa... acolo pesemne ca nu au testat modelul cum trebuie probabil si le-a scapat din vedere problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 (editat) De fapt problema va fi cat la suta din piese si subansamble vor fi produse in China. Editat Ianuarie 23, 2016 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Samo, daca fisa bujiei ar fi fost buna/noua nu s-ar fi intrerupt nimic. Ma distreaza tare discutia asta despre electronica in conditiile in care principala discutie in toiul sezonului este despre apa din dambovita si marcajele rutiere, probleme pe care le rezolva TC si ABS...problema mea...este sa poata fi dezactivate complet. In rest ... Cea mai mare problema a mea ar fi sa ma dezobisnuiesc de maneta de ambreiaj la DCT si cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Da,așa e cu bujia. Parcă era pe YouTube Ceva review cu aia de la touratech și ziceau ca se poate opri complet TC,dar ca pe offroad trebuie sa fie un rider experimentat... acuma,na știi cum sunt străinii,mai mironosițe așa, la 100 de cai nu cred ca e mai scarry decât ktm. Cică francezii au pus-o pe tester și ar scoate de fapt 100 și vreo 6 cai,frumoșI motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 MM si Bareda Bort fac marketing pentru noua AT: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Parca ar fi Marc Marquez si BB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Hahah! Bună dimineața, filmuletul ăsta a apărut anul trecut în vară, inclusiv aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Un mic testdrive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 Am avut ocazia sa ma urc pe dansa......asa pe loc nici o diferenta....in comparatie cu ...gs ul,1190 adv,multistrada etc......saua mi sa parut cam rigida...in concluzie....fuck it...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Un review super meserias Evident ca toate testele se fac asa, pe loc De fapt, mai nou review-urile se iau cu copy/paste de pe net Chiar si filmuletele astea cu Marc Marquez si Bareda sunt niste fake-uri, grafica pe calculator Gurile rele spun ca de fapt nici nu exista CRF1000L, totul e facatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Si nimeni n-a pasit pe Luna. Si Holocaustul nu a existat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Dar de mos Craciun ati auzit ceva? Am trimis o scrisoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Asta e cea mai sigura cale. Dar, daca nu o vei primi, inseamna ca nu ai fost cuminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Am avut ocazia sa ma urc pe dansa......asa pe loc nici o diferenta....in comparatie cu ...gs ul,1190 adv,multistrada etc......saua mi sa parut cam rigida...in concluzie....fuck it... )) Mai urca-te pe cateva. O sa vezi ca e la fel. Niste porcarii, dom'le... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Mai, mai ce agitatie cu noul AfricaTwin 2016 ... Sau n-am voie sa-i spun asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 ce liniste s-a asternut. hai ca poate cu noul dealer Honda (motorteam) reusim sa punem si noi mana pe ea s-o testam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Pai hai sa facem galagie cu un filmulet cu Africa Twin la Polul Nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Hai la SMAEB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate