Metal Heart Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 ) Nu mai dadusem camera jos de pe casca de nustiucand Si oricum, lucram sensibil, ca am mai rupt. Dar deja incep sa ma enerveze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Incep sa am mai multa incredere in chinezisme decat in produsele originale. In cateva luni a doua talpica de prindere a GoProului se rupe. Originala e o gramda de bani asa ca o sa merg pe chinezisme. Ai grija sa asiguri camera cu sfoara/sarma daca folosesti prinderile chinezesti, la ultimul drum pe Transfagarasan s-a rupt o prindere in mers. Probabil nu s-a inteles GoPro-ul cu prinderile de SJ Am comandat azi si eu un Xiaomi Yi la 100$, nu-i rau pretul avand in vedere ca am luat pe langa o plasa de accesorii. Editat August 5, 2015 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 Ce ziceți de astea http://www.gadget.ro/evolio-ismart-si-ismart-pro-camere-video-de-actiune-de-la-149-lei/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat August 5, 2015 Share Postat August 5, 2015 (editat) Am ajuns sa filmez concursurile copiilor (drift stealth 2), pe moto ii mai dau drumul din cind in cind. Un fel de "moda" ..... dar trece la fel de repede, am norocul ca nu-mi pare rau de suma mica cu care am luat-o. PS. Nu din cauza calitatilor ei de filmare .... poate sint eu mai comod. Editat August 5, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 salut, sunt proaspat posesor de Hero 4 Silver, am fost profund dezamagit de accesoriile cu care a venit camera ( foarte putineee ! ) asa ca m-am hotarat sa cumpar kit-ul asta http://olx.ro/oferta/30-in1-kit-accesorii-monopod-pole-mount-case-set-gopro-hero-4-3-2-1-ID4oHMS.html#11ec07f0aa ce parere aveti, merita ? ms ! p.s. sry daca s-a mai discutat, nu am stat sa citesc 112 pagini, pana acum nu m-a interesat sectiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Kitul e bun dar e scump De fapt asta e pretul pe care-l platesti daca-l vrei "azi" adica din RO. Pe ebay / aliexpress e 20$ kitul ala cu toate accesoriile De la 20$ la 250Ron e cale lunga. Atat ca din Romania nu astepti 3 sapt sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Daca nu te grabesti cu ele, le poti comanda direct de pe AliExpress.com. Ajung in vreo luna, dar merita. Baterii, prinderi, etc, le-am cumparat pe toate de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 (editat) multumesc pentru raspunsuri ! nu pot spune ca ma grabesc cu ele, la sf lunii plec in Grecia si ma gandeam ca mi-ar prinde bine un "floaty" , dar am vazut ca este ieftin si il pot lua separat. @ Saw, imi poti pune te rog un link de pe aliexpress cu kit-ul asta? nu am cumparat niciodata de pe un site din afara, mi se complicat, dar daca diferenta de pret este asa mare ... ma bag » Post actualizat in 06 Aug 2015 07:43L.E. am gasit ... damn, a fost chiar usor ) ... thx guys ! http://www.aliexpress.com/item/10-in-1-Value-Pack-GoPro-Go-Pro-Accessories-Set-For-Gopro-Hero4-3-3-2/32369446475.html Editat August 6, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Nu stiu exact ce kit e acolo ca nu pot deschide pagini olx la munca. Dar sigur e unul dintre cele de aici: http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150805234143&SearchText=gopro+kit Eu am comandat de multe ori de pe AliExpress, fara probleme. Din tot ce am luat pt GoPro, am dat gres cu niste pole-uri (bete telescopice/selfie-stick). Erau ieftine si proaste in sensul ca tremurau elementele lor atunci cand erau intinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 http://www.aliexpress.com/item/SP-POV-Pole-Camera-Monopod-Mount-Adapter-For-GoPro-Monopod-Professional-Diving-Pole-For-Gopro-HD/32287991877.html Recomand selfie stick d'asta de pe aliexpress.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Filmeaza frumos si Sjcam SJ 4000... Am gasit pe amazon DBpower SJ4000 si parca filmeaza mai bine , din cate am vazut pe youtube. Are cineva modelul de la DBpower? http://www.amazon.com/DBPOWER%C2%AE-Waterproof-Action-Camera-Accessories/dp/B00JFMT1RM/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Nu recomand, e o replica SjCam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Nu recomand, e o replica SjCam. Pe ce te bazezi ca nu ar fi buna, nu e o replica SJCAM e DBpower, adica pe un SJ4000 generic alti nu au voie sa-si puna brand-ul si sa personalizeze interfata? SJ4000 cu orice logo sau interfata pe ea a aparut ca replica ieftina la GoPro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Si daca am ajuns sa luam replici de GoPro la pret super bun, acum luam si replici de SJC? Ai citit specificatiile modelului respectiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Si daca am ajuns sa luam replici de GoPro la pret super bun, acum luam si replici de SJC? Ai citit specificatiile modelului respectiv? Nu exista replici de SJCAM, exista replici de GoPro, da am citit specificatiile si se pare ca e cu Novatek ca si SJCAM care trage cica 720P/60 dar de fapt dubleaza fiecare frame. Sunplus nu se lauda cu 60, trage cu 30 si face economie. Sincer a mea care e cu DSP Sunplus, cam dupa ce am vazut eu pe yotube trage mult mai bine, aici ma refer la nivelul de albastru, la reactia trecerii de la umbre la soare, la felul cum gestioneaza contrastele puternice. Cineva a spus ca totul la SJCAM ar fi din setari, merci, eu nu trebuie sa-i fac niciuna, e pe auto. Crede-ma SJCAM nu pun decat interfata si brand-ul pe ele in rest se produc la gramada, cam ca firmele romanesti care cica fac laptop-uri, tablete, telefoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 (editat) Salut. asta este de la ultima iesire, Sasca Montana. filmare cu SJ Cam 4000. Prinsa pe paravantul din fata. vizualizati in modul HD Editat August 6, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat August 6, 2015 Share Postat August 6, 2015 Prea tare vibreaza... Eu zic ca cea mai buna modalitate sa filmezi cu o casca entry level este sa o pui pe piept. Exista suport http://www.aliexpress.com/item/GoPro-Hero3-Hero3-Accessories-adjustable-Elastic-Head-Strap-Mount-For-Go-pro-Hero2-Hero-3-2/2039511503.html Dar pana la urma suntem romani , trebuie sa improvizam ) Nu cred ca o sa vibreze atat de tare + o sa capteze mai bine sunetul motocicletei + un camp vizual bun. Parere personala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 Salut. Intr-adevar vibreaza. De obicei filmez de pe casca (Nolan n103) dar acum am vrut sa incerc filmarea de pe paravant. Daca ar fi mai rigid nu ar mai vibra. Este interesant hamul pentru piept. A filmat cineva cu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat August 7, 2015 Share Postat August 7, 2015 etc. Scrie pe youtube "sj4000 chest mount" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Am incercat sa comprim filmarea din gopro cu aplicatia Handbrake, asta dupa ce l-am editat. In general ajung cu fisierul la jumate din marimea initiala...apoi uploadez pe youtube. Ceva de genu iese: E clar mai bine dar tot nu sunt multumit, tinand cont ca filmarea initiala e de o calitate superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 E clar mai bine dar tot nu sunt multumit, tinand cont ca filmarea initiala e de o calitate superba. Tu faci misto? Arata ok, acum normal daca faci compartia cu originalul exista o diferenta dar daca zici ca l-ai redus la 1/2 sa nu fii subiectiv pentru ca nu-i cine stie ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Tu faci misto? Arata ok, acum normal daca faci compartia cu originalul exista o diferenta dar daca zici ca l-ai redus la 1/2 sa nu fii subiectiv pentru ca nu-i cine stie ce. Intentia mea e sa reusesc sa uploadez la calitate cat mai buna, dar asta insemna sa comprim mult incercand sa pastrez calitatea. Spun ca sunt partial multumit tinand cont ca sunt filmulete pe youtube care arta mai bine din pct. de vedere al calitatii imaginii. Mai experimentez si revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeciaL Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Incearca cu sony vegas... joaca-te putin la render (recomand mp4) si filmeaza 720p la 60 fps (daca permite 1080p la 60 fps , cu atat mai bine). Cel mai important e sa fie 60 fps... Uita-te pe youtube la tutoriale... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 Anuntul suna asa: Cameră video sport SJ4000 - 300 roni Cameră video sport Wi-Fi SJ5000W - 400 roni Ma informez mai bine si daca sunt amatori, va tin la curent (cica ar fi noi, sigilate, cu garantie )....daca nu sunt amatori, atunci scapati necurentati Nu am pus anuntul la sectia vanzari, pt ca momentan nu sunt de vanzare....e prea bun pretul, trebuie sa mai sap un pic pt detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Ce pret e "prea" bun? Un SJ4000 (simplu) pe ebay.co.uk este sub 50 lire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate