andrei gras Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Da pe desteptul asta il stiti? http://blog.motorcycle.com/2012/07/10/manufacturers/bmw/lamborghini-plows-through-bmw-motorcycle-dealership/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 (editat) Asta e ceva ce iti poti tu pune acasa, sau o poti numai comanda asa, din fabrica? E original sau aftermarket? Editat Ianuarie 17, 2014 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 17, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 17, 2014 Superb arata kitul ala pentru 1200R!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 http://www.cycleworld.com/2013/06/10/bmw-r1200r-conversion-classic-kit-sold-unit-garage/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 La banii aia as lua doua, oare au si pe bleo' ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Ala nu e bleo cred ca e rozmarin!!!!!dar banii n 5u sunt importantii cind e vorba de imagne.depinde de filmul incare esti in momentul respeciv. Dar de boul ala ce zici?am masina de viteza ce mai conteaza citeva mobre !!!bine ca nu aveau si oameni pe ele.cind se intimpla asa ceva se spune ca a pierdut controlul autovehiculului iar dacascapa unu o mobra avea viteza excesiva. Am mai gasit niste poze frumoase.sper sa va placa si voua. Bai dane cred ca am inceput sa bat cimpii.eu nu m-am uitat la pret.e foarte frumos dar cred ca trebuie sa fii f.bogat si f (cuvant urat) sa dai 4000$ pe asa ceva . Editat Ianuarie 18, 2014 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 dane, nu trebuia s-o fumezi pe toata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Asta e cumva 1232 panda?Sau daca acrapovicu nu e destul de zgomotos poti sa pui asa ceva Editat Ianuarie 22, 2014 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 salutare, cei ce detin RT 1100/1150 si nu ajung bine cu picioarele sa stiti ca am un prieten care doreste sa schimbe o saua ingusta si joasa de RT 1100/1150 pe una normala inalta si lata multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Salutare, as dori sa-mi cumpar cauciucuri ptr. r 1100 rt. Am inteles ca setul z6 e ok la acest model (pret-calitate). Dati-mi o recomandare cu cineva care se ocupa si e serios. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Michelin pilor road 3 de la anvelopemoto.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2014 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2014 Bravo, astea le recomand si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Sageata lui Stefan, aceeasi parere ca Luigi, de fapt ai vazut cum se apleaca pe curbe Michelin PR3. Nu ma pot pronunta asupra Z8 Interact, oricum urmareste sa fie 2CT. Eu le-am luat de la metricmotion cu DOT 5luni inainte de achizitie. De fapt si un slick are aderenta, guma sa fie proaspata... Editat Ianuarie 23, 2014 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Au aparut noile Michelin PR4. Din ce am vazut pa net sunt superioare la PR3. Parca metricmotion a adus deja in Romania.Eu am terminat PR3 in 12k km....frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sagetatu Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Va multumesc ptr. raspunsuri. Ce parere aveti de motoVIP.ro ? Se pare ca are preturi bune. O fi si serios ? A luat cineva de la el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan g Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Am luat eu in mai multe randuri de la motovip, baiatul e serios si le aduce foarte repede, de la viziere pana la filtre, nu stiu cum e cu alte piese (respectiv cauciucuri), recomandabil e sa vorbesti cu el la telefon inainte sa ii plasezi comanda pe site si sa va intelegeti asupra tuturor aspectelor, asta iti zic din experienta personala. Bafta! Editat Ianuarie 23, 2014 de bogdan g Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 E serios omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 As avea si eu o intrebare pt posesorii de 1150 rt (daca reusesc sa-mi vand gs-ul asta intentionez sa cumpar)......ar trebui sa verific ceva zone ale motorului mai in detalui? sunt ceva probleme specifice 1150 rt dupa care ar trebui sa ma uit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Tricouri BMW la pret de lichidare http://www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&_sop=15&_osacat=0&_armrs=1&_ssn=kissellmotorsports&_trksid=p2046732.m570.l1313.TR0.TRC0.Xbmw&_nkw=bmw&_sacat=0&_from=R40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Eu sunt fost posesor de 1150.mie sincer sa fiu mi s-a parut mai calitativa generatia de 1100 dar asta e doar parerea me.daca intrebi la bmw a sa iti zica ca sunt toate bune si ca nuau nimic .cel mai in masura sa iti spuna e unul care e pasionat de bmw si care le si repara .cred ca nu e nevoie sa iti pun eu cine e ( dan!!!!).da un tel si vb cu elel cred ca e in masura sa iti zica plusurile si minusurile.din punctul meu de vedere ergonomia e mai buna e mai usoara are far mai bun. Ma ajuta si pe mine cu ceva.mi-am luat acum vreo 3 ani un tricou cu un bmw r75 .mai vreau sa imi mai iau citeva de la aceeasi firma .treaba e ca singurul importatordin ro e neserios .marca e rockeagle si le fac niste unguri.eu nu stiu limba si nu pot intelege ce scrie pe site.in afara de tricouri pt adolescenti faci si tricouri cu motorete .sunt f calitative.poate comandam mai multi si impartim transportul sau singur sa il platesc nu e problema.sunt si decente la pret vreo 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Eu sunt fost posesor de 1150.mie sincer sa fiu mi s-a parut mai calitativa generatia de 1100 dar asta e doar parerea me.daca intrebi la bmw a sa iti zica ca sunt toate bune si ca nuau nimic .cel mai in masura sa iti spuna e unul care e pasionat de bmw si care le si repara .cred ca nu e nevoie sa iti pun eu cine e ( dan!!!!).da un tel si vb cu elel cred ca e in masura sa iti zica plusurile si minusurile.din punctul meu de vedere ergonomia e mai buna e mai usoara are far mai bun. Ma ajuta si pe mine cu ceva.mi-am luat acum vreo 3 ani un tricou cu un bmw r75 .mai vreau sa imi mai iau citeva de la aceeasi firma .treaba e ca singurul importatordin ro e neserios .marca e rockeagle si le fac niste unguri.eu nu stiu limba si nu pot intelege ce scrie pe site.in afara de tricouri pt adolescenti faci si tricouri cu motorete .sunt f calitative.poate comandam mai multi si impartim transportul sau singur sa il platesc nu e problema.sunt si decente la pret vreo 50 lei. Da un link cu saitu. Si eu sunt interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) Pt tricouri rockeagle vorbeste cu cei de la bikersrockshop.ro (cauta'l pe Ernö) Sunt din Tg. mures, motociclisti, un cuplu f simpatic. Ei au tricouri de la rockeagle si cu siguranta iti pot aduce. Sa le zici ca te'a trimis dexxter la ei. Daca nu gasesti contact, da un semn, iti dau eu nr de tel. Editat Ianuarie 25, 2014 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) De ei ziceam ca sunt neseriosii.am sunat de vreo 3 ori am dat comanda pe site ,am incercat sa zic ca sunt altcineva cu gindul ca poate l-am deranjat cu ceva si nimic.comanda era de vreo 5 tricouri .mi separe decenta.am zis poate nu au marimi la toate.ultimul tel a fost la modul :ce tricouri cu motorete xl ai trimite.raspuns :te sun maine sa caut.nimic.asta a fost experienta mea cu ei.poate nu aveau nimic pe stoc .cine stie. Editat Ianuarie 25, 2014 de andrei gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 De ei ziceam ca sunt neseriosii.am sunat de vreo 3 ori am dat comanda pe site ,am incercat sa zic ca sunt altcineva cu gindul ca poate l-am deranjat cu ceva si nimic.comanda era de vreo 5 tricouri .mi separe decenta.am zis poate nu au marimi la toate.ultimul tel a fost la modul :ce tricouri cu motorete xl ai trimite.raspuns :te sun maine sa caut.nimic.asta a fost experienta mea cu ei.poate nu aveau nimic pe stoc .cine stie. de ce nu mai astepti putin? vine smaebu acusi si ii gasesti acolo. in ultimii ani au tot fost prezenti. si eu am o groaza de tricouri de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate