Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ala nu e bleo cred ca e rozmarin!!!!!dar banii n 5u sunt importantii cind e vorba de imagne.depinde de filmul incare esti in momentul respeciv. Dar de boul ala ce zici?am masina de viteza ce mai conteaza citeva mobre !!!bine ca nu aveau si oameni pe ele.cind se intimpla asa ceva se spune ca a pierdut controlul autovehiculului iar dacascapa unu o mobra avea viteza excesiva.

Am mai gasit niste poze frumoase.sper sa va placa si voua.

Bai dane cred ca am inceput sa bat cimpii.eu nu m-am uitat la pret.e foarte frumos dar cred ca trebuie sa fii f.bogat si f (cuvant urat) sa dai 4000$ pe asa ceva .

post-41843-0-39089900-1390069851_thumb.jpg

post-41843-0-14801100-1390069872_thumb.jpg

post-41843-0-95774100-1390069887_thumb.jpg

post-41843-0-16256200-1390069912_thumb.jpg

post-41843-0-28829200-1390069982_thumb.jpg

post-41843-0-59720300-1390070020_thumb.jpg

Editat de andrei gras
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, as dori sa-mi cumpar cauciucuri ptr. r 1100 rt. Am inteles ca setul z6 e ok la acest model (pret-calitate). Dati-mi o recomandare cu cineva care se ocupa si e serios. Multumesc.

Link spre comentariu

Sageata lui Stefan, aceeasi parere ca Luigi, de fapt ai vazut cum se apleaca pe curbe Michelin PR3.

Nu ma pot pronunta asupra Z8 Interact, oricum urmareste sa fie 2CT.

Eu le-am luat de la metricmotion cu DOT 5luni inainte de achizitie. De fapt si un slick are aderenta, guma sa fie proaspata...

Editat de TeDy 'M
Link spre comentariu

Am luat eu in mai multe randuri de la motovip, baiatul e serios si le aduce foarte repede, de la viziere pana la filtre, nu stiu cum e cu alte piese (respectiv cauciucuri), recomandabil e sa vorbesti cu el la telefon inainte sa ii plasezi comanda pe site si sa va intelegeti asupra tuturor aspectelor, asta iti zic din experienta personala.

Bafta!

Editat de bogdan g
Link spre comentariu

As avea si eu o intrebare pt posesorii de 1150 rt (daca reusesc sa-mi vand gs-ul asta intentionez sa cumpar)......ar trebui sa verific ceva zone ale motorului mai in detalui? sunt ceva probleme specifice 1150 rt dupa care ar trebui sa ma uit?

Link spre comentariu

Eu sunt fost posesor de 1150.mie sincer sa fiu mi s-a parut mai calitativa generatia de 1100 dar asta e doar parerea me.daca intrebi la bmw a sa iti zica ca sunt toate bune si ca nuau nimic .cel mai in masura sa iti spuna e unul care e pasionat de bmw si care le si repara .cred ca nu e nevoie sa iti pun eu cine e ( dan!!!!).da un tel si vb cu elel cred ca e in masura sa iti zica plusurile si minusurile.din punctul meu de vedere ergonomia e mai buna e mai usoara are far mai bun.

Ma ajuta si pe mine cu ceva.mi-am luat acum vreo 3 ani un tricou cu un bmw r75 .mai vreau sa imi mai iau citeva de la aceeasi firma .treaba e ca singurul importatordin ro e neserios .marca e rockeagle si le fac niste unguri.eu nu stiu limba si nu pot intelege ce scrie pe site.in afara de tricouri pt adolescenti faci si tricouri cu motorete .sunt f calitative.poate comandam mai multi si impartim transportul sau singur sa il platesc nu e problema.sunt si decente la pret vreo 50 lei.

Link spre comentariu

Eu sunt fost posesor de 1150.mie sincer sa fiu mi s-a parut mai calitativa generatia de 1100 dar asta e doar parerea me.daca intrebi la bmw a sa iti zica ca sunt toate bune si ca nuau nimic .cel mai in masura sa iti spuna e unul care e pasionat de bmw si care le si repara .cred ca nu e nevoie sa iti pun eu cine e ( dan!!!!).da un tel si vb cu elel cred ca e in masura sa iti zica plusurile si minusurile.din punctul meu de vedere ergonomia e mai buna e mai usoara are far mai bun.

Ma ajuta si pe mine cu ceva.mi-am luat acum vreo 3 ani un tricou cu un bmw r75 .mai vreau sa imi mai iau citeva de la aceeasi firma .treaba e ca singurul importatordin ro e neserios .marca e rockeagle si le fac niste unguri.eu nu stiu limba si nu pot intelege ce scrie pe site.in afara de tricouri pt adolescenti faci si tricouri cu motorete .sunt f calitative.poate comandam mai multi si impartim transportul sau singur sa il platesc nu e problema.sunt si decente la pret vreo 50 lei.

Da un link cu saitu. Si eu sunt interesat.

Link spre comentariu

Pt tricouri rockeagle vorbeste cu cei de la bikersrockshop.ro (cauta'l pe Ernö)

Sunt din Tg. mures, motociclisti, un cuplu f simpatic. Ei au tricouri de la rockeagle si cu siguranta iti pot aduce. Sa le zici ca te'a trimis dexxter la ei.

Daca nu gasesti contact, da un semn, iti dau eu nr de tel.

Editat de dexxter
Link spre comentariu

De ei ziceam ca sunt neseriosii.am sunat de vreo 3 ori am dat comanda pe site ,am incercat sa zic ca sunt altcineva cu gindul ca poate l-am deranjat cu ceva si nimic.comanda era de vreo 5 tricouri .mi separe decenta.am zis poate nu au marimi la toate.ultimul tel a fost la modul :ce tricouri cu motorete xl ai trimite.raspuns :te sun maine sa caut.nimic.asta a fost experienta mea cu ei.poate nu aveau nimic pe stoc .cine stie.

Editat de andrei gras
Link spre comentariu

De ei ziceam ca sunt neseriosii.am sunat de vreo 3 ori am dat comanda pe site ,am incercat sa zic ca sunt altcineva cu gindul ca poate l-am deranjat cu ceva si nimic.comanda era de vreo 5 tricouri .mi separe decenta.am zis poate nu au marimi la toate.ultimul tel a fost la modul :ce tricouri cu motorete xl ai trimite.raspuns :te sun maine sa caut.nimic.asta a fost experienta mea cu ei.poate nu aveau nimic pe stoc .cine stie.

de ce nu mai astepti putin? vine smaebu acusi si ii gasesti acolo. in ultimii ani au tot fost prezenti. si eu am o groaza de tricouri de la ei.

Link spre comentariu