Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare, postez aici poate intereseaza pe cineva sau recomandatiu prietenilor care sunt in cautare de r1150rt instare f buna!

multumesc

http://olx.ro/oferta/bmw-r1150-rt-ID67Ham.html#ba010ef7be

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Care aveti RT/R, toate felurile de capacitati cilindrice, am facut niste adaptoare din dural care iti fixeaza semighidoanele mai departe unu de celalalt, ca la GS aproape ;)

http://boxer-upgrades.webs.com/apps/webstore/products/show/6869893

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Are cineva de vanzare un far de RT 1150? In principiu ma intereseaza doar sticla, deci se accepta si prinderi rupte,etc. Sticla sa fie buna. Contactati-ma pe pm, va rog.

Link spre comentariu

In sfarsit a ajuns ambrieajul.

Pentru doar ~225 euro cu tot cu transport, a meritat asteptarea.

Altfel spus, am ocupatie in weekend :D

Remarcabil totusi ca a tinut carpeala cu schimbat doar discul (desi placile aveau uzura considerabila) 2 ani si peste 30k km.

post-6271-0-55044400-1464029141_thumb.jpg

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Iote ca japo se dau si cu nemtoaice :)

Two Japanese Builders Have Their Sick Way With BMW Sixes

http://lanesplitter.jalopnik.com/two-japanese-builders-have-their-sick-way-with-bmw-sixe-1700075979

Editat de Cap0ne
Link spre comentariu

Le-am vazut expuse anul trecut la EICMA, atentia pentru detalii e de-a dreptul "japoneza", foarte misto realizate! Le stiam dintr-un artcol citit pe net cu ceva timp inainte de expozitie, a fost o surpriza placuta sa le vad live!

post-4765-0-68604300-1464723260_thumb.jpgpost-4765-0-99582900-1464723282_thumb.jpgpost-4765-0-89721800-1464723285_thumb.jpgpost-4765-0-42687000-1464723288_thumb.jpgpost-4765-0-04460400-1464723292_thumb.jpg

Link spre comentariu

Hehe! Mulțumesc! Probabil ca în curand o să mai pun cate o întrebare două!

De exemplu am întrebat pe topicul de anvelope dacă exista acelora spate 195 50 17 precum scrie la mențiuni în cartea de identitate sau e o eroare de la rar? Conform cărții de service aer fi trebuit trecut pe lângă 180, 190....

Link spre comentariu

Sa o porti cu placere si fara evenimente neplacute!

Vei descoperi ca suntem foarte putini cu astfel de utilaje, iar in timp te vei intreba de ce... :grinbandit:

In carte am trecut 180/55/17 sau 190/55/17...insa am optiunea gen "roata sport" asadar folosesc 190/55/17.

Nu stiu daca difera de la K1300R la K1200R sport.

Editat de d a n
Link spre comentariu

Mulțumesc!

În timp ma voi întreba de ce?... Am făcut-o deja, chiar înainte de a cumpăra utilajul! :)

Probabil că voi întreba la rar despre anvelopa 195 sau 190...

Link spre comentariu

În timp ma voi întreba de ce?... Am făcut-o deja, chiar înainte de a cumpăra utilajul! :)

Eu am facut 8000 km cu atelajul cumparat toamna trecuta si inca sunt in perioada de "acomodare".

Mobra poate mult...foarte mult....este bine sa o iei progresiv deoarece "te fura" foarte usor.

Discutam si la un cico, candva.

Link spre comentariu

Mobra poate mult...foarte mult....este bine sa o iei progresiv deoarece "te fura" foarte usor.

Doar ca info: daca cineva (mai ales la K1200 R / S) nu are ASC (controlul tractiunii) sa stiti ca se poate monta ulterior la BMW. Bineinteles, daca moto are ABS.

Cred ca la puterea si cuplul dezvoltate nu strica :D

Link spre comentariu

Doar ca info: daca cineva (mai ales la K1200 R / S) nu are ASC (controlul tractiunii) sa stiti ca se poate monta ulterior la BMW. Bineinteles, daca moto are ABS.

Cred ca la puterea si cuplul dezvoltate nu strica :D

Stii tu pe cineva sa fii facut asta in Ro? Sau numai in afara se face?

Link spre comentariu

Stii tu pe cineva sa fii facut asta in Ro? Sau numai in afara se face?

Sincer, nu stiu pe cineva anume in Ro; singurul pe care-l stiu in Ro cu K1200 e Ianachim iar a lui parca e full. Dar nu stiu de ce, tind sa cred ca in Ro lumea mai repede da 500€ pe o toba de fite decat pe ceva de siguranta.

Am vazut aici la service ca era candva oferta (atunci era sub 400 €) si ma gandesc ca daca aici se poate, de ce nu s-ar putea si la service oficial in Ro.

Link spre comentariu

... si ma gandesc ca daca aici se poate, de ce nu s-ar putea si la service oficial in Ro.

Eu am auzit ca nu se poate imperechea o telecomanda la alarma, sa pui TC imi pare ceva mult mai greu :)

Dar is de acord cu tine ca la piramida nevoilor, TC e mai important ca o toba goala :D

Link spre comentariu