spitfiredragos Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Salutare, postez aici poate intereseaza pe cineva sau recomandatiu prietenilor care sunt in cautare de r1150rt instare f buna! multumesc http://olx.ro/oferta/bmw-r1150-rt-ID67Ham.html#ba010ef7be Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Salutare, postez aici poate intereseaza pe cineva sau recomandatiu prietenilor care sunt in cautare de r1150rt instare f buna! multumesc http://olx.ro/oferta/bmw-r1150-rt-ID67Ham.html#ba010ef7be asa repede te-ai plictisit de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Am eu unul nou nout, daca mai ai nevoie sarumina, mi-a venit acum vreo saptamina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Care aveti RT/R, toate felurile de capacitati cilindrice, am facut niste adaptoare din dural care iti fixeaza semighidoanele mai departe unu de celalalt, ca la GS aproape http://boxer-upgrades.webs.com/apps/webstore/products/show/6869893 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viscol84 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 salut, caut si eu un manual de la haynes pt un r1200gs din 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 /index.php?/topic/737967-bmw-camp-7/?p=4177855 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrache Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 salutare grup! caut ambreiaj pt k1300s, mai exact placile de frictiune si discurile de oțel......s-au deformat si trebuie schimbate.... vreo sugestie? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) nRock, daca nu mai vrei sa mergi pe varianta OEM poti incerca cu Barnett clutches(<-Click). Succes. Editat Mai 18, 2016 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Are cineva de vanzare un far de RT 1150? In principiu ma intereseaza doar sticla, deci se accepta si prinderi rupte,etc. Sticla sa fie buna. Contactati-ma pe pm, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 In sfarsit a ajuns ambrieajul. Pentru doar ~225 euro cu tot cu transport, a meritat asteptarea. Altfel spus, am ocupatie in weekend Remarcabil totusi ca a tinut carpeala cu schimbat doar discul (desi placile aveau uzura considerabila) 2 ani si peste 30k km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Esti curajos daca te apuci acasa de facut ambreiajul.Data trecuta tot tu ti l-ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Da. Cine a proiectat idiotenia aia se poate apuca deja sa sughite, impreuna cu tot neamul, ca o sa fie pomeniti, extensiv si repetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 http://www.moto.it/news/bmw-r5-hommage-un-concept-a-villa-d-este.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 (editat) Iote ca japo se dau si cu nemtoaice Two Japanese Builders Have Their Sick Way With BMW Sixes http://lanesplitter.jalopnik.com/two-japanese-builders-have-their-sick-way-with-bmw-sixe-1700075979 Editat Mai 31, 2016 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Le-am vazut expuse anul trecut la EICMA, atentia pentru detalii e de-a dreptul "japoneza", foarte misto realizate! Le stiam dintr-un artcol citit pe net cu ceva timp inainte de expozitie, a fost o surpriza placuta sa le vad live! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 (editat) Salve! Cred ca odata cu recenta achizitie: K1200R sport 2007 pot da si eu "follow" la acest topic! Editat Mai 31, 2016 de Tornada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 S-o plimbi mult, sanatos si cu bucurie! E greu in viata de motociclist sa te abtii sa nu calaresti si o nemtoaica buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Hehe! Mulțumesc! Probabil ca în curand o să mai pun cate o întrebare două! De exemplu am întrebat pe topicul de anvelope dacă exista acelora spate 195 50 17 precum scrie la mențiuni în cartea de identitate sau e o eroare de la rar? Conform cărții de service aer fi trebuit trecut pe lângă 180, 190.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) Sa o porti cu placere si fara evenimente neplacute! Vei descoperi ca suntem foarte putini cu astfel de utilaje, iar in timp te vei intreba de ce... In carte am trecut 180/55/17 sau 190/55/17...insa am optiunea gen "roata sport" asadar folosesc 190/55/17. Nu stiu daca difera de la K1300R la K1200R sport. Editat Iunie 1, 2016 de d a n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Mulțumesc! În timp ma voi întreba de ce?... Am făcut-o deja, chiar înainte de a cumpăra utilajul! Probabil că voi întreba la rar despre anvelopa 195 sau 190... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 În timp ma voi întreba de ce?... Am făcut-o deja, chiar înainte de a cumpăra utilajul! Eu am facut 8000 km cu atelajul cumparat toamna trecuta si inca sunt in perioada de "acomodare". Mobra poate mult...foarte mult....este bine sa o iei progresiv deoarece "te fura" foarte usor. Discutam si la un cico, candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Mobra poate mult...foarte mult....este bine sa o iei progresiv deoarece "te fura" foarte usor. Doar ca info: daca cineva (mai ales la K1200 R / S) nu are ASC (controlul tractiunii) sa stiti ca se poate monta ulterior la BMW. Bineinteles, daca moto are ABS. Cred ca la puterea si cuplul dezvoltate nu strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Doar ca info: daca cineva (mai ales la K1200 R / S) nu are ASC (controlul tractiunii) sa stiti ca se poate monta ulterior la BMW. Bineinteles, daca moto are ABS. Cred ca la puterea si cuplul dezvoltate nu strica Stii tu pe cineva sa fii facut asta in Ro? Sau numai in afara se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Stii tu pe cineva sa fii facut asta in Ro? Sau numai in afara se face? Sincer, nu stiu pe cineva anume in Ro; singurul pe care-l stiu in Ro cu K1200 e Ianachim iar a lui parca e full. Dar nu stiu de ce, tind sa cred ca in Ro lumea mai repede da 500€ pe o toba de fite decat pe ceva de siguranta. Am vazut aici la service ca era candva oferta (atunci era sub 400 €) si ma gandesc ca daca aici se poate, de ce nu s-ar putea si la service oficial in Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 ... si ma gandesc ca daca aici se poate, de ce nu s-ar putea si la service oficial in Ro. Eu am auzit ca nu se poate imperechea o telecomanda la alarma, sa pui TC imi pare ceva mult mai greu Dar is de acord cu tine ca la piramida nevoilor, TC e mai important ca o toba goala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate