DonFlamingo Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 (editat) Uite un filmulet care sa raspund la intrebarea lui Edd mult mai bine: @goe 75 referitor la ce ziceai de motojiutisu @mrjo @Edd @ionutpm scuze dar nu am gasit nimic refeitor la cum sa dai pe spate fetili din Victoriei. Mai caut.... Editat Noiembrie 13, 2021 de SenorPink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 2 ore, SenorPink a spus: nu am gasit nimic refeitor la cum sa dai pe spate fetili din Victoriei O nișă care se cere speculată de motovlogării mioritici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 9 hours ago, SenorPink said: @ionutpm scuze dar nu am gasit nimic refeitor la cum sa dai pe spate fetili din Victoriei. Mai caut.... Incep sa cred ca e doar o legenda si ca doar un motociclist LEGENDAR poate sa faca asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 22 minute, ionutpm a spus: Incep sa cred ca e doar o legenda si ca doar un motociclist LEGENDAR poate sa faca asta. Hmm adică sugerezi că trebuie upgrade de echipament? Gen ai echipament Verde pe tine de nivel superior dar pentru fetele din Victoriei ai nevoie de echipament violet de nivel legendar? Dar pentru legendar e nevoie sa ai și level, că așa la level 12 nu te baga nimeni in seama, pentru legendar e nevoie de level 78 . Ai oricum fetelor din Victoriei nu le place orice, cred că sunt înnebunite după DPS-ei sau Tanci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 13, 2021 Share Postat Noiembrie 13, 2021 Nu e legenda . Dar in orasele mari ai nevoie de un Ducati . Cu drujba ta mai prinzi cate ceva prin provincie. Poate ajuta sa inveti si rev-matching . Nu e bun la nimic altceva decat sa atragi atentie asupra ta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 23, 2021 Share Postat Decembrie 23, 2021 @goe 75 fresh de la motocanish: oare @mrjosi @ionutpm ce parere au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrjo Postat Decembrie 23, 2021 Share Postat Decembrie 23, 2021 Mi-a aparut in lista si m-am uitat, mai ales ca urmeaza sa bag poimaine o tura pe racoare de vreo 400 km dupa o pauza de 3 sapt si am vrut nitel lubrifiant la bostan, ca sa zic asa. E ce ma asteptam, exercitii standard, cu grade de dificultate, chiar ma gandeam la un moment dat daca o sa se duca la cursul lui Jerry, pentru ca MJ le face pe toate. Traseul intre conurile alea mici de tot l-am invartit si eu toata vara, chiar te ajuta foarte mult sa inveti sa-ti manevrezi scula. Conteaza sa vezi pe video la unii care stiu ce fac, dar apoi trebuie sa bagi si ceva timp la exersat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Decembrie 24, 2021 Share Postat Decembrie 24, 2021 @SenorPink Daca sunt la munca si nu exista o polemica pe undeva , o inventez . Acum ca sunt in concediu , imi place cum latra orice catelus. Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 24, 2021 Share Postat Decembrie 24, 2021 Acum 5 minute, goe 75 a spus: @SenorPink Daca sunt la munca si nu exista o polemica pe undeva , o inventez . Acum ca sunt in concediu , imi place cum latra orice catelus. Sarbatori fericite! Crăciun fericit!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Decembrie 29, 2021 Share Postat Decembrie 29, 2021 Dap, Jerry e aproape la fel de bun ca mine, vi-l recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 29, 2021 Share Postat Decembrie 29, 2021 Acum 42 minute, ionutpm a spus: e aproape la fel de bun ca mine Adică nici el nu tufe nimic cu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Decembrie 31, 2021 Share Postat Decembrie 31, 2021 El nu are nici o sansa ca la el acolo nu are Piata Victoriei, imi pare rau de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 https://www.facebook.com/share/r/dYM7E511VFuhoJ5G/ Ce părere aveți aici @Speedy.K? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Slabut! D-astea se intampla zilnic. Sa vezi lumanare cu 650 in examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Câțiva ani n-am știut ce-i ăla "uili" cu motorul. Acum știu, dar nu vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Slabut! D-astea se intampla zilnic. Sa vezi lumanare cu 650 in examen! Prin comentarii toți urlă că instructorul e de vina. Mie mi se pare puțin anti talent ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Păi i-a zis frumos, iar fata a dat gaz. Bine că erau cauciucuri și nu oameni sau moto parcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Mai are de invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Acum 1 oră, LionEl a spus: Mie mi se pare puțin anti talent O fi dar toti incepem de undeva, unii prind imediat iar altii mai greu. Aici cred ca o femeie ar trebui sa-si dea cu parerea pt ca ele au creierul mai ciudat @Flower-Power. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Acum 1 oră, mobiletron a spus: Mai are de invatat. E abia la a șaptea ședință, nu și-a intrat în rol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Acum 7 ore, LionEl a spus: Prin comentarii toți urlă că instructorul e de vina. Mie mi se pare puțin anti talent ........ Toti ne pricepem la de toate. Orice incepator are 8mpresia ca poate fi instructor. Cine sunt eu sa-i contrazic, nu?! Cel mai misto e cand dai de un elev care iti explica ca nu e buna metoda ta si ca ar trebui procedat altfel. Daca insista n-ai altceva de facut decat sa-l exmatriculezi (ca tot se vorbise mai devreme) si n-are decat sa caute un instructor pe placul lui, oferte sunt nenumarate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 Acum 7 ore, Nguyen a spus: O fi dar toti incepem de undeva, unii prind imediat iar altii mai greu. Aici cred ca o femeie ar trebui sa-si dea cu parerea pt ca ele au creierul mai ciudat @Flower-Power. Nu ma interesează subiectul și nici ce crezi tu despre femei...ca nu te tratez eu gratis. E și postare pe motociclism cu filmulețul ala, dacă te interesează opiniile have a look. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 22 Share Postat Aprilie 22 Acum 13 ore, Flower-Power a spus: dacă te interesează opiniile Pai ma gandeam la o parere avizata, de la o persoana care a trecut recent prin scoala moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 22 Share Postat Aprilie 22 Mda da...recent pentru tine, depinde care este etalonul. Nu am cum sa îmi dau cu părerea despre o secventa atâta timp cât nu știu ce s-a întâmplat anterior, ce au discutat șamd. După încălțămintea domnișoarei îmi dau seama ca e la primele ședințe...dar în rest, nu am ce sa zic, cine zice ca nu a dat cu ea de cauciucuri în scoala moto...înseamnă că nu a trăit "periculos"..depinde de ea dacă e demoralizata sau nu, sunt doua variante, ori continua, ori renunță.. Am văzut fete și băieți în poligon în primele lecții care au plecat din timpul ședinței spunând ca nu e pentru ei. ..asta dupa ce au făcut vreo cascadorie si s-au speriat. Au plecat fără sa mai stea pe gânduri, este o decizie personala.. Altceva, ce vrei sa iti mai spun ? cât încă îmi amintesc ca stau prost cu memoria.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 22 Share Postat Aprilie 22 Acum foarte multi ani cand inca mai instruiam "pufosi", nu ii scoteam la traseu decat cand eram sigur ca pun roata in poligon unde vreau eu, nu unde vor ei... In examen cu politaiu' intrau numa daca eram eu sigur ca trec fara probleme, si aveam dreptate, dpdv poligon si traseu, partea teoretica era a fiecaruia....Am avut elevi si sub 18 ani, si au asteptat sa faca baremul de varsta, am avut si pensionar de 65 de ani, caruia colegii ii luasera o motocicleta cu atas sa se duca la pescuit, insa uitasera sa il intrebe daca are permis....Dar viteji/meseriashi nu i-am bagat la examen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate