aquachrono Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Imi zice careva va rog, unde pe Plevnei se indreapta jenti? Am fost o data, dar e de vro' 3 ani, si nu mai stiu exact cum se numeste nici firma si nici locatia exacta... Plevnei 73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Merita vazut: http://www.assureurs-prevention.fr/sites/media/ap/motoprev/motoprev.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Salutari, Ma ajuta careva cu date de contact de la transportatori moto din Italia (de incredere). Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Poate sa ma puna cineva in legatura cu o persoana din management de la o spalatorie auto, am o propunere interesanta, zic eu, de promovare. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Are careva nevoie de ulei uzat/ars? Am ~ 60 de litri, trebuie doar sa vina dupa el; mi-ar place si vasul inapoi dupa ce e golit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 imi trebuie mie. iti aduc si bidonul vechi inapoi. am uitat de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Martie 20, 2014 Autor Share Postat Martie 20, 2014 Poate sa ma puna cineva in legatura cu o persoana din management de la o spalatorie auto, am o propunere interesanta, zic eu, de promovare. Multumesc. 0752669134 Pety Salutari, Ma ajuta careva cu date de contact de la transportatori moto din Italia (de incredere). Mersi Incearca cu Andrei www.cocmotors.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Salutare! Auzisem de o statie ITP moto prin zona Plevnei. Poate cineva sa-mi dea niste detalii? Mersi! Editat Martie 21, 2014 de alexoctavian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abru Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 E langa Rompetrolul de pe Campina, in spate. http://www.itpcluj.ro/ Eu mi-am facut anul trecut acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flesh_mechanic Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 http://www.lidl.ro/cps/rde/SID-CDE9E124-3604274B/www_lidl_ro/hs.xsl/Oferte-513.htm?id=325 Oferte moto la lidl!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 si-a scos careva recent numere rosi la motor? ce acte trebuie si ce taxe. ma duc marti la birou de copiat acte dar vreau sa am tot din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 1 taxa la primarie ..paremise de 9 lei 1 taxa la cec ..... paremise de 13 lei asigurarea de 1 luna .. ti se face acolo la birourile de pe albac ca si acte i-ti trebui buletinul tau si un act de pe motocicleta e simplu si merge repede cu numerele rosii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 1 taxa la primarie ..paremise de 9 lei 1 taxa la cec ..... paremise de 13 lei asigurarea de 1 luna .. ti se face acolo la birourile de pe albac ca si acte i-ti trebui buletinul tau si un act de pe motocicleta e simplu si merge repede cu numerele rosii mersi si asfapt uscat si vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) E langa Rompetrolul de pe Campina, in spate. http://www.itpcluj.ro/ Eu mi-am facut anul trecut acolo. e vb de S.C. ALTONI COM S.R.L., la ei ma duc si pt moto si pt auto, sunt foarte ok. Unul dintre baietii de acolo are un Bandit 600s negru, il tine in hala si s-a cam prafuit saracu' Editat Martie 23, 2014 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Recomand si io SC ALTONI SRL sanbata mi-am facut itp , foarte operativi si OK DECI recomand pret 90 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 0752669134 Pety Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Doctorul Hancu Nicolae,Clinica de Boli de Nutritie si Diabet(Pe str.Clinicilor,in stanga BCU)! Confirm. Hancu e regele caloriilor. Mai are consultatii si dimineata, la Regina Maria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 scaune de birou cu 20% reducere direct pe factura, oferta valabila pana in 31 instrumente de scris pilot (made in japan) cu 50% reducere direct pe factura, oferta valabila pana in 31 tv samsung cu 20% reducere pe bon de cumparaturi, oferta valabila pana in 29. ca idee smart-ul de 80cm (32f5300) iese la 1300 ron oferte valabile la Metro Cluj detalii la 0736638582 numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salut, oare unde as putea gasi ventil pentru janta tubeless ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 La SF Moto!De exemplu! Gratis, alaturi de cafeaua din partea casei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Gratis, alaturi de cafeaua din partea casei ! oare gasesc la SF Moto si adaptor de la valva Presta la valva Schreder? Ne-gratis, ca inca nu-s client. Poate dupa ce vin cu saua la retapisat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Perfect, poate trec dupamasa pe acolo .. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 oare gasesc la SF Moto si adaptor de la valva Presta la valva Schreder? Ne-gratis, ca inca nu-s client. Poate dupa ce vin cu saua la retapisat No ! De aia n-am. Cu regret ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Gratis, alaturi de cafeaua din partea casei ! Evident ca baietii unde mi-am montat anvelopele aveau asa ca nu le-am folosit .. o sa vin sa le returnez ca n-am ce face cu ele. Oricum multumesc de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salutare,am luat stander ul asta azi si vreau sa stiu daca sm facut o afacere buna,cat ar costa unul in stare buna.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate