Banzay Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 (editat) Eu nu am vazut marimea xl. E posibil sa nu fi avut in oferta. Eu am una, dar model mai vechi, cumparata noua prin Nico/norbert (http://motomarket.buy-talk.com/t180-in-oferta-casca-jet-crivit-viziera-de-rezerva) 115 ron, inainte sa fie promotia la lidl. Mi se pare mai butucanoasa ca alea din lidl, dar parca e facuta mai dintr-o bucata, nu da impresia aia de plastic subtire. 160 sunt de parere ca ar merita, daca o vrei musai pe aia. Nu cred ca se dezintegreaza, dar mie unul imi e cam frica sa nu dau cu dintii intr-o bordura, cu tot cu casa pe cap. Editat Octombrie 18, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krime777 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 De Crivit vorbesti. Si eu am cautat, dar flip-up. Din pacate ambele casti sunt doar S, M si L. Cat despre ele, sa stii ca nu-s chiar asa proaste, Am vazut niste discutii pe forumuri pe-afara despre ele si au omologarile de rigoare si pentru EU si pentru UK (unde mi se pare ca-s nitel mai drastice). Evident, nu cred ca se compara cu castile de renume, dar cred ca sunt o varianta mai buna/safe decat no name-uri china. De citit: http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?t=975619&d=0 http://www.geton.co.uk/content/%C2%A330-crivit-flip-helmet-lidl-any-good http://www.therevcounter.co.uk/uk-motorbike-forum/76068-helmet-lidl-open-face-flip-up-crivit.html Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ninu 2000 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 (editat) Nu stiu sa va spun de casti ,dar eu cumpar cand am ocazia produse Crivit .Am o geaca (si eu si pasagera) rezistenta la vant care isi face treaba cu brio . Ieri am cumparat o bluza si pantaloni functionali (reducere la 10 e bucata)...urmeaza sa le fac proba .Chiar si aparate electrice am si sunt multumit. Pe aceasta cale vreau sa va intreb daca hainele functionale se poarta pe pielea goala sau se accepta macar un maieu.Bluza pe pielea goala imi provoaca o usoara mancarime . Editat Octombrie 18, 2013 de Ninu 2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Atât timp cât se găsesc multe modele de căşti open face la 40€, de ce te-ai da cu Crivit? Câteva sunt produse de nume cu multe produse în domeniul moto, parcă aş avea încredere mai mare în aşa ceva. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Atât timp cât se găsesc multe modele de căşti open face la 40€, de ce te-ai da cu Crivit? Câteva sunt produse de nume cu multe produse în domeniul moto, parcă aş avea încredere mai mare în aşa ceva. Noroc! Pentru ca pe viu chiar nu arata rau, par mult mai ok decat Probiker si alte stifturi de pe louis. Ma batea gandul in vara sa mi iau un open face pentru perioada calduroasa, de altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Exista si XL, cel putin cea flip-up. Am eu una. Intr-adevar, sunt facute slabutz ca si calitate... dar au omologarile ok. Deci... safe ar fi...cumva. Eu oricum am luat-o pt sotie... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Ea are capul mai tare? You brave one! Exista si XL, cel putin cea flip-up. Am eu una. Intr-adevar, sunt facute slabutz ca si calitate... dar au omologarile ok. Deci... safe ar fi...cumva. Eu oricum am luat-o pt sotie... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 (editat) Exista si XL, cel putin cea flip-up. Am eu una. Intr-adevar, sunt facute slabutz ca si calitate... dar au omologarile ok. Deci... safe ar fi...cumva. Eu oricum am luat-o pt sotie... ))) Este in regula sotia? Feedback pls...vreau si eu pt prietena; macar sa stiu daca isi face treaba cum trebuie Editat Octombrie 18, 2013 de Kza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Un review pentru o modulara LIDL http://www.pemotoare.ro/casca-modulara-crivit-lidl/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 De Crivit vorbesti. Si eu am cautat, dar flip-up. Din pacate ambele casti sunt doar S, M si L. Flip-up am văzut azi mărimea XL la LIDL Targu Jiu, open-face nu știu, nu m-am uitat. Dar la 268 lei flip-up ul are ochelari de soare, nose-guard, guler și un vizor de rezervă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Intradevar flip-up-ul, fiind pt drum lung, tretuie sa fie max de silentioasa si se pare ca nu este. Eu vreau pt oras casca decupata. Imi place ca este usoara si are vizorul mare, acopera toata fata. In plus pare foarte ventilate. Revin cu aceeasi intrebare: a vazut cineva marimea XL sau mai mare intr-un Lidl? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Prin Sibiu mai sunt căşti în Lidl, dau o fugă imediat prin magazine şi te anunţ dacă găsesc ceva. Am fost, dar am găsit numai într-un magazin căşti, maxim mărimea L . Aseară erau şi în celălalte magazine căşti, foarte multe bucăţi, dar văd că le-au scos de pe rafturi. Oricum, până vine primăvara are să mai fie de 2 ori "promoţia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Au niste bluze termice si manusi mai de toamna/iarna din cate am vazut, nu am stat prea mult ca eram in graba. Bluzele sunt foarte bune de purtat pe sub geaca, cei care sunteti interesati, grabiti-va ca nu prea mai erau multe pe Salaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Manusile pe bune daca nu tin caldura. Dar sunt acelasi model ca si cele mai vechi, pun probleme cand bagi mana in manusa, se deranjeaza materialul ala flausat. Primele ori cand le-am probat a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 frate-miu si-a luat si bluza si pantaloni. foarte misto la preturile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Pantaloni am cumparat si eu ... Fata de izmene ... cand mergi toamna- iarna ... sunt perfecti. Tin foarte bine. De ex ... Asta iarna .. putin erau -2 grade. Eu aveam pantalonii de la lidl .. si blugi. Prin oras .. nu simteam nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 care e pretul pt pantaloni = bluza? eu mi`am luat din dechatlon costum termic cu max 150 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Anul trecut bluza era vreo 60 lei si pantalonii 80 parca. Cel putin in Brasov. Anul asta am primit si eu o bluza cadou. Dupa ce am purtat-o, clar iau si pantalonii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator catalin013 Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 bluza+pantalon=130lei se recomanda si soseta pentru ca pantalonul se ridica de la glezna si intra ceva aer rece ......nu apar de la an la an..... au strans stocurile din toata europa si le vand la noi ca au mers mai bn ....recomand mai putin manusile sunt fff proaste transpiri ff tare in iele si e neplacut cand le dai jos ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 A pomenit cineva de Dechatlon , mai sus . Din ce am studiat eu in febrila mea pregatire ptr bikes on ice am descoperit cateva echipamente de schi ce pot fi convertite cu usurinta la uz moto ( bluze si izmene , cagule , " fulare " , manusi , etc ) . Sunt mult mai apropiate ca regim de folosire de motociclism si merita incercate . Preturile nu sunt exagerate si sunt ferm convins ca produsele ar rezista mai mult de un sezon . In schimb sunt dezamagit de corturi . Au modele faine dar ar arata pe motor ca o parabolica datorita modului de impachetare . O zi faina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 brâuri se mai gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 68 bluza daca nu ma insel... oricum merita banii, veti observa imediat ce o imbracati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 22, 2013 Admin Share Postat Octombrie 22, 2013 Mi-am luat si eu un costum termic, la 130 lei merita banii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 brâuri se mai gasesc? Aseara am vazut in cel de la metrou Mihai Bravu ca mai aveau vreo 2-3 brauri si bagasera din nou cateva bluze (M, L si XXL). Bluzele erau 50 lei parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Casti decupate la 160 roni masura XL (60-62) a vazut cineva la Lidl in Buc sau tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate