Sari la conținut

Echipament moto la LIDL


Florin Daniel
 Share

Postări Recomandate

Am vazut si eu echipamentele, am cumparat doar sosetele ca restul nu averam nevoie acum, doar braul dar nu prea imi placea, vream ceva mai hard. Casca mi s-a parut super, multe functi si foarte buna la prima vedere, cine comenteaza de casca este ca nu are o firma de renume pe ea sa il vada oameni ce casca poarta... Cine spune ca da 10 mill pe casca ala e... multi se lauda ca deh e la moda pe forum si nu are bani de benzina... Sa cumpere el casca de 10-20 mill si are moto de 30-40 mill.... in fine.

Editat de laur26
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu mi-am cumparat acum vreo 4 ani din LIDL costume de ploaie.

Combinezon complet negru cu croieli si dungi fosforecente, se imbraca peste tot ce ai pe tine, partea din fata se inchide parte peste parte cat toata latimea pieptului cu fermoar la interior si scai la exterior.

Nu ai nici o treaba pe ploaie, le-am purtat in 5-6 calatorii lungi in care am mers sute de km pe ploaie torentiala - nu-ti intra strop de apa nicaieri. La ora actuala nu exista calatorie lunga in care sa nu-l iau cu mine, cum simt ca vine ploaia, opresc, dureaza 2 min sa-l imbrac si plec mai departe.

Daca mai baga astia si vedeti nu ezitati sa luati, merita toti banii. Parca au costat echiv a 25 euro bucata (f putin) dar calitatea excelenta.

 

Sa stiti ca in general produsele Lidl nu sunt porcarii.

Sotia mea cauta de mult un mixer de-ala cu coada lunga dar cu coada metalica.. sa-l poti folosi in oala fierbinte.. de ex sa faci o supa-crema de legume.

Am cautat pe la toate marcile consacrate, rahat, toate de plastic, Moulinex, Tefal, Philips.. toate de plastic.

Odata, orbecaind prin Lidl (de cate ori intru, dupa ce iau de mancare sau ce mai iau, imi place sa ma uit la "tampenii" (asa le zic eu la produsele lor ne-alimentare) ) vad mixer exact cum voia ea.. siii de metal! crivit! Zic .... na, acuma n-are ce sa fie nasol la el, arata excelent finisat, butoane cauciucate, misto. L-am cumparat si vreau sa zic ca a fost folosit excesiv si dupa 2 ani zici ca-i nou, merge perfect.

 

Asa ca.. nu toate produsele lor sunt porcarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un review obiectiv la flip-up-ul Crivit: http://www.pemotoare.ro/casca-modulara-crivit-lidl/3093/



pe scurt, cei ce l-au testat au ajuns la concluzia ca e ok pt oras si pt viteze sub 130 de km/h. Nu l-a testat nimeni la impact, (pana la urma sigur il va testa cineva si in cazuri de genul, insa nu stim daca vom primi sau nu impresii despre eveniment:)) ).

 

Personal, daca as avea nevoie de casca, eu as lua casca aceea atat pt oras, cat si pt iesiri scurte (de maxim o zi)-eu rar depasesc 130 de km/h ca sa ma deranjeze zgomotul si in caz de impact la viteza mica, norocul e mai important decat firma castii-toate castile protejeaza, diferenta dintre cum protejeaza una sau alta e mai putin importanta decat norocul zic eu. Probabil ca daca aveam vitezana nu ma uitam la casca asta, dar pt enduroi, scooter sau motoare mici, eu cred ca e f ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt viteze mai mari oricum nu-si ia nimeni flip-up. Sunt cunoscute a fi grele si zgomotoase indiferent de marca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Or fi flip-up-urile grele, dar despre partea cu zgomotoase nu stiu ce sa zic. Nu am probat eu prea multe casti la viata mea, dar la un moment dat am avut Schuberth C3 pe mana si aia a fost cea mai silentioasa casca pe care am purtat-o pana acum (C3 e flip-up). Oricum, nu poti compara crivit cu schuberth, dar pentru o anumita arie de utilizare si un anumit model de portofel eu zic ca e f ok si crivitul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Bluza termica si cagula mi-am luat si eu. E mult mai bine cu o bluza d'asta decat cu un tricou pe sub geaca atat dimineata cand este rece cat si in timpul zilei cand e cald. Cu tricoul dimineata-mi era frig iar ziua leoarca - acum ok dimineata si doar usor transpirat pe sira spinarii in amiaza mare pe la semafoare. Cagula-i pt utilizare de vreme calda pt ca uniformizeaza umezeala (si implicit usuca mai repede) si nu protejeaza gatul la viteza - trece aerul prin ea.

Per ansamblu's bune-n opinia mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Intreba cineva de cortul de 1.5kg / 85lei de la Lidl - mi-am cumparat unul pentru cărat in bagajul de mână în avion - am fost și eu reticent in condițiile prețului respectiv, dar, surprinzător, își face treaba. Inclusiv pe ploaie - singura condiție e să nu te atingi de folie, altfel te uzi. Și e foarte mic, încape o persoană + bagaj dar nu poți să stai înăuntru nici în fund, că dai cu capul de tavan - eu având ~1.75

http://northernirelandcampsites.lefora.com/2011/05/07/lidl-rocktrail-backpacking-tent/
http://www.hotukdeals.com/deals/lidl-rocktrail-2-person-tent-14-99-available-from-9th-april-1181057
http://www.voordeelmuis.nl/cgi-bin/v.cgi?a=d&d=1163749

Editat de pax
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

am si o pereche dintr-un lot mai vechi , mai are cineva tot de alea dar au ceva diferente pe ele , poate sunt si mai bune si mai rele, tin bine la frig, nu stiu pe ploaie , dar daca esti transpirat si scoti mana iese si captuseala . am sa merg totusi sa vad ce prostii au mai aparut :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oferta incepe de joi ( 3.10 ).

 

@yoyo, din ce am citit pana acum pe topicul asta, lumea e multumita de brau, mai bine zis de raportul calitate/pret, in comparatie cu cel de pe louis

Pai pe brosura scrie clar ca e valabila de pe 30.09, adica de azi!

Iar pe site scrie ca oferta moto incepe de joi!

Astia-s tampiti?

Editat de Kollar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai pe brosura scrie clar ca e valabila de pe 30.09, adica de azi!

Iar pe site scrie ca oferta moto incepe de joi!

Astia-s tampiti?

posibil sa fie tampiti.Eu am fost la lidl ieri cu tata si nevazand nimic legat de moto am intrebat un angajat care mi'a zis sa ma uit in oferta, la data. In timp ce vorbeam , tata mi'a aratat o casca de bicicleta (de aia decupata) iar angajatul mi'a zis ceva de genu >ia uitati'le acolo<.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Numai termo nu sunt , am luat de ski anul trecut ,le-am luat si pe motor ,nu tin de frig, acelasi material pare si asta , foarte subtire ..antivant nu prea cred .

Urmariti pe louis ca sunt oferte , am luat vanucci thermo cu 40 euro si chiar e termo (s-au cam epuizat marimile normale) mai sunt costume de la louis la 30 de euro

http://www.louis.de/_308a624d74f0b02b0ab6fb7ce04b3644c5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209541

 

http://www.louis.de/_308a624d74f0b02b0ab6fb7ce04b3644c5/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=209629

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...