claman Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Deci nu recomanzi termo-urile? Ca ma batea si pe mine gandul sa ma arunc la niste izmene d'alea. Brau am, isi face treaba super ok (ca sa raspund cuiva care intrebase mai devreme) Nu recomand fiindcă nu sunt thermo ,sunt mai degrabă tricouri sportive ,nu reţin umezeala ,dar de frig nu ţin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) Underlayer-ul isi face treaba exceptional, dar NU TINE DE CALD ptr ca nu asta-i intrebuintarea lor. Cuvantul Termo din descriere lasa prea mult loc de interpretare, din pacate.. E bun pentru sezonul cald, de purtat sub costum. Braul de asemenea face toti banii. In recuzita, mai avem si un sort ptr scuter( de acopera pieptul si picioarele) si costum de ploaie tot de la Lidl. Cu toate ca-s luate acum ceva vreme si nu stiu daca-s tot din gama Crivit. Ambele, din nou, sunt excelente cu toate ca au fost foarte ieftine. Altceva n-am incercat dar ma tenteaza sosetele coolmax, ptr sezonul cald. Editat Septembrie 30, 2013 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Cumparat ieri manusi si brau - 116 ron. Cum aveam nevoie si de una si de alta in perioada asta si pretul a fost decent, as zice ca sunt multumit. Sa vedem in timp ce zic. PS: echipamentele sunt alea de erau si data trecuta? Ori calitatea e mai ok la astea de acum, ori intre timp mi-am coborat standardele Editat Octombrie 4, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 La Oradea au scos din oferta brâul nu știu de ce naiba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 @star: Nu am vazut cagule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Am luat si eu o pereche de manusi, par a fi ok. Pe ele scrie waterproof and windproof, dar vad eu la prima ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Nu recomand nimic din oferta! Un prieten si-a luat manusi si au dat cix rapid, altcineva si-a luat casca si cagula. Cagula se inferbanta sa ii i-a foc si s-a scamosat ca dracu', iar la casca i-a sarit viziera in timp ce mergea pe motocicleta. Atentie mare! Vorba aia: "romanu-i prea sarac sa isi permita lucruri ieftine". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 eu am doar brau de la lidl si e brici...nici nu mai stiu cat am dat pe el....oricum de vreo 10 ori mai putin ca restu...celelate produse am auzit ca sunt foarte proaste....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.sebi Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Manusile nu sunt ca cele de data trecuta si la pretul asta par OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Manusile nu sunt ca cele de data trecuta si la pretul asta par OK. Asa mi se parea si mie. Cumva nici castile nu sunt la fel? Am eu un crivit open-face luat acum vreo 2 luni, tot noua, dar alta sursa, si e diferita de ce e acum la lidl? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Nu recomand ....! Un prieten si-a luat ...., altcineva si-a luat ..... Cagulele sunt bune. Eu am doua am avut doua, ca pe una am reusit s-o pierd. Sunt multumit de ele, nu s-au scamosat si-si fac treaba. La fel si braul. Este tot ce am luat de la ei, de restul produselor nu fac vorbire ca nu le-am testat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 (editat) Am luat si eu o pereche de manusi, par a fi ok. Pe ele scrie waterproof and windproof, dar vad eu la prima ploaie. Pai ce treaba are windu' cu ploaia... Asa mi se parea si mie. Cumva nici castile nu sunt la fel? Am eu un crivit open-face luat acum vreo 2 luni, tot noua, dar alta sursa, si e diferita de ce e acum la lidl? Pai de unde sa stim noi cum e casca ta?! Uite castile de la Lidl. Editat Octombrie 4, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Ce scrie inainte de windproof? Deci are legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Pai de unde sa stim noi cum e casca ta?! Ca alea din vara de la lidl, nu vorbeam de produse din vara vs produse de acum? Tin minte ca alea din C-ta nu aveau capacelele alea din laterale la viziera si din ce am studiat acum, parca nici alea klapp nu erau la fel, astea de acum mi se par mai ingrijit facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Pai ce treaba are windu' cu ploaia... Mamă mamă ce-ai dat-o de gard amice Te salut cu respect, sper să ne vedem a o tură soft curând ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Braul cat si cagula ( cea elastica ) isi fac treaba de mai bine de 1 an . Nu am vazut ofertele de acum dar daca au scos iarasi acele spray`uri de uns / curatat lantul sfatul meu e sa nu le bagati in seama caci sunt de rahat . Testati-l pe ala de uns , pe deget si vedeti ca nu ramane nimic gras , nimic care sa aiba vreun efect de gresare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Ce scrie inainte de windproof? Deci are legatura. Scuze, berea e de vina... Mamă mamă ce-ai dat-o de gard amice Te salut cu respect, sper să ne vedem a o tură soft poponeataând ! He heee, se intampla si la case mai mari. Io macar recunosc a doua zi, cand ma trezesc. Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 N-ai cum sa invinovatesti berea! De apa te mai poti lipsi, dar de bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.sebi Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Manusile au fost foarte bune azi-dimineata la -2 grade.Sa vedem la -5-10 grade.Spray-uri nu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Mai au cumva si cagule? Mie mi-au placut cele elastice pe care le aveau. Am eu o cagulă pe care nu o pot purta deoarece îmi arde capul din secunda 2 de când o pun. E luată astă vară, nepurtată căci îmi luasem două și am probat-o pe cealaltă și dacă vrei ți-o vând la prețul de achiziție, 20 lei dacă nu mă înșel. Șosetele de astă vară le-a purtat cineva? Eu le-am luat, le-am rupt eticheta și așa au rămas, deci nu le știu eficacitatea sau ineficacitatea. Editat Octombrie 5, 2013 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Am fost si eu azi dimineata din curiozitate sa vad ofertele...nu as purta ceva de la ei, in nici un caz, chiar daca preturile sunt foarte mici...prima mea impresie, cand am pus mana pe casti a fost la fel ca si cum as fi pus mana pe carton, la o privire in interior se cam intelege ce am vrut sa spun...imbracamintea termo nu m-a facut cu ochiul deloc, manusile le-am pus pe mana si nu am simtit veriheta in siguranta, iar brau nu am mai gasit... In concluzie, echipamentele astea, din punctul meu de vedere, sunt pentru scuter de 49 cc folosit printre blocuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Braul nu mai exista in oferta nici in Constanta.. Chiar vroiam unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Eu mi-am luat o pereche de sosete si le-am aruncat in dulapul de haine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 (editat) Am purtat la temp intre -3 si 15 grade. La cat am dat pe ele, sunt f multumit. Le-am purtat si w-e asta, unde mai putin de 10 grade nu am prins si mi-a fost un pic cam cald. Atentie, sunt lungi, pana sub genunchi, ceea ce e f bine daca e rece cu adevarat afara. Editat Octombrie 14, 2013 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 OK stiu sunt cele mai proaste, si de rahat. Nu trebuie sa mai insistam pe acest aspect. Vreau totusi sa cumpar una, decupata, strict pt oras si daca rezista 1 an sunt multumit. La magazinul de langa mine marimea cea mai mare este L adica 59-60 cm. Evident imi este mica. A gasit cineva mai mari? A cumparat cineva ? Sunt chiar atat de nasparlii pt 160 roni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate