vaaly Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Ceva sfaturi pentru "first timer" la SMAEB? sa ma astept la reduceri seriose la echipamente sau sa nu imi fac sperante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Anul trecut o pereche de manusi icon super duty era 270-280 de lei, la scorpio-az, tot de la ei cu o luna inainte le-am luat cu 220 . Oameni vor sa aibe profit, indiferent de firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Nicio speranţă. Anul trecut caştile şi cizmele erau mai scumpe decât în magazine. Poţi să-ţi laşi portofelul acasă liniştit, la căscat gura e mai comod să n-ai grija lui. Ceva sfaturi pentru "first timer" la SMAEB? sa ma astept la reduceri seriose la echipamente sau sa nu imi fac sperante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Ceva sfaturi pentru "first timer" la SMAEB? sa ma astept la reduceri seriose la echipamente sau sa nu imi fac sperante? Reduceri doar la Cocosatu` ca la SMAEB n`ai sa vezi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Sper sa aduca niste modele de casti mai interesante, ca si desene / accesorii casti. Preferabil cele de la ICON Alliance ori Variant, si SUOMY, fara preturi nesimtite. ICON este o marca destul de apreciata in SUA si modelele sunt bestiale, nu se compara cu restu...si accesorii cat mai multe, leduri,urechiuse,mohawk...poate gasim pe undeva la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 La moto gear au ICON de cand lumea' Eu imi tot notez preturi la ce ma intereseaza si daca acolo gasesc mai scump le zic pe fata ca sunt bisnitari speculanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Ca tot se apropie, vreau sa fiu primul care o zice, salonul de anul acesta a fost cel mai prost din ultimii ani! Asa se zice in fiecare an, macar sa fiu primul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 ) buna asta ! on: nu m-am hotarat inca daca merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Aveti idee cam pe la ce ora incepe stunt show-ul ? up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Aveti idee cam pe la ce ora incepe stunt show-ul ? Probabil vor anunta programul pe 7 aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Sper sa aduca niste modele de casti mai interesante, ca si desene / accesorii casti. Preferabil cele de la ICON Alliance ori Variant, si SUOMY, fara preturi nesimtite. ICON este o marca destul de apreciata in SUA si modelele sunt bestiale, nu se compara cu restu...si accesorii cat mai multe, leduri,urechiuse,mohawk...poate gasim pe undeva la SMAEB Si eu as vrea sa vad ceva modele de casti de la NEXX (X30V, X40). Aveti idee daca aduce cineva asa ceva la salon sau oriunde in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nichiduta Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Oare am si eu norocul sa aduca vre-un retailer casa Bandit Alien II ?! Si daca nu, cunoaste cineva in bucuresti cine aduce asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Ar trebui sa mergeti la targ, eu merg sa-mi iau bicicleta, ca de noutati moto n-a spus cineva ceva. Daca altii au ajuns sa ofere loc de vanzare si intrare gratuite + o masa + o bere! Ori asta e sfarsitul, ori la anul ma astept sa ofere si o gagica macar pentru doua pozitii, la alegere! Editat Aprilie 1, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 (editat) In weekend se anunta ploi si temperaturi sub 15 grade. Cu siguranta numarul vizitatorilor motorizati se va reduce la jumatate ) Editat Aprilie 1, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Oricum veneam cu masina ca mobra e inca jumate desfacuta in asteptarea de piese dar sper sa fie vremea frumoasa, macar voi sa va bucurati de plimbare! Editat Aprilie 1, 2014 de Tesz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Ceva sfaturi pentru "first timer" la SMAEB? sa ma astept la reduceri seriose la echipamente sau sa nu imi fac sperante? Eu zic sa iei si ceva bani la tine, fiindca avantajul principal al SMAEB e ca iti aduce la nas, in acelasi loc, multe firme din domeniu. Nicaieri in alta parte nu poti sa vezi la un loc o atit de mare diversitate de produse/producatori/comercianti. Eu mi-am luat piese de echipament de cite ori am fost, la preturi foarte bune, beneficiind de diverse conjuncturi (capat de serie, numar atipic, lichidare de stoc la un anumit model, etc.). Si nu in ultimul rind, peste drum e expozitia/tirgul de biciclete, nu se stie cu ce poti iesi de acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Anunta si astia cand sunt demonstratiile de stunt sau ceva.... ca in afara de zilele in care e deschis salonul si intervalul orar... nimic. Si nu-i decat poimaine 4 aprilie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Ceva sfaturi pentru "first timer" la SMAEB? sa ma astept la reduceri seriose la echipamente sau sa nu imi fac sperante? Fa-ti temele inaite de targ...verifica pe internet pretul produselor care te intereseaza si noteaza-le. La SMAEB o sa gasesti preturi la pana la....nu te baza pe ce se intampla la targurile din strainatate, ma refer la reduceri. Pentru toti cei care se plang ca 20 lei/intrare la acest salon este mult va rog sa va ganditi la urmatoarele: - 1 bilet film la mall in weekend - 25-30 lei - mergi 1 data pe luna la film asta inseamna 300 - 360 lei/an - abonament telefon mobil/incarcare cartela - min. 5 euro/luna ~ 22 lei, adica 264 lei/an - spalat masina (interior+exterior) - minim 20 lei/luna ~ 240 lei/an - abonament TV/internet - minim 30 lei/luna ~ 360 lei/an - iesit la o masa in oras - minim 50 lei/iesire/1 data pe luna - minim 600 lei/an - s.a.m.d. Acuma spuneti voi cat ar trebui sa coste intrarea la un astfel de targ in care: - vezi/incaleci motociclete la care doar visezi - vezi/probezi echipamente pe care te gandesti sa le cumperi candva - afli ultimele noutati din domeniu - te intalnesti cu prietenii si tovarasii de drum, schimbi pareri faci planuri de vacanta - prin forfota creeata cei care au numai "conserve" realizeaza ca mai suntem si noi pe drumuri si nu stiu macar unul care sa nu se uite cu jind la motoare....sa recunoastem si celor care nu au tot le plac. Asa ca propunerea mea este sa renuntati la film la mall sau la o bere in plus si veniti la targ. Ii ajutati astfel pe organizatori si mai mult decat atat ajutam sa creasca fenomenul moto in Romania....cred ca suntem de acord ca la acest capitol suntem "pantaloni scurti" Asfalt uscat si ne vedem la SMAEB ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Fa-ti temele inaite de targ...verifica pe internet pretul produselor care te intereseaza si noteaza-le. La SMAEB o sa gasesti preturi la pana la....nu te baza pe ce se intampla la targurile din strainatate, ma refer la reduceri. Pentru toti cei care se plang ca 20 lei/intrare la acest salon este mult va rog sa va ganditi la urmatoarele: - 1 bilet film la mall in weekend - 25-30 lei - mergi 1 data pe luna la film asta inseamna 300 - 360 lei/an - abonament telefon mobil/incarcare cartela - min. 5 euro/luna ~ 22 lei, adica 264 lei/an - spalat masina (interior+exterior) - minim 20 lei/luna ~ 240 lei/an - abonament TV/internet - minim 30 lei/luna ~ 360 lei/an - iesit la o masa in oras - minim 50 lei/iesire/1 data pe luna - minim 600 lei/an - s.a.m.d. Acuma spuneti voi cat ar trebui sa coste intrarea la un astfel de targ in care: - vezi/incaleci motociclete la care doar visezi - vezi/probezi echipamente pe care te gandesti sa le cumperi candva - afli ultimele noutati din domeniu - te intalnesti cu prietenii si tovarasii de drum, schimbi pareri faci planuri de vacanta - prin forfota creeata cei care au numai "conserve" realizeaza ca mai suntem si noi pe drumuri si nu stiu macar unul care sa nu se uite cu jind la motoare....sa recunoastem si celor care nu au tot le plac. Asa ca propunerea mea este sa renuntati la film la mall sau la o bere in plus si veniti la targ. Ii ajutati astfel pe organizatori si mai mult decat atat ajutam sa creasca fenomenul moto in Romania....cred ca suntem de acord ca la acest capitol suntem "pantaloni scurti" Asfalt uscat si ne vedem la SMAEB ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 - vezi/incaleci motociclete la care doar visezi Doar sa nu visezi la Ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 (editat) intrebare: -de cei 20 de ron pot intra de mai multe ori sau biletul e valabil doar o singura intrare . nu-mi amintesc cum era in ceilalti ani. http://www.smaeb.ro/program.html Editat Aprilie 2, 2014 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Doar daca iti pune stampila pe pele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Anu trecut nu a pus nimeni stapila. Pur si simplu ti-l rupe dupa ce treci de casa de bilete. Din cate stiu, e valabil doar o intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Normal ca o intrare. La film de cate ori intri cu un bilet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 ie si cu filmeee, atuncisea vin si io !!!! da' daca vreau sa vad filmu' de doua ori ce se intampla, imi da un popcorn la intrare?!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate