Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 2 ore, john17 a spus:

Mai era o discutie unde un bemveist sustinea ca ii consuma mai putin cu din aia mai superioara!

Am băgat de câteva ori și chiar a păpat-o simțitor mai mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
La 19.05.2020 la 14:54, Silver Arrow a spus:

Oi fi zis bine?

Ai zis perfect

La 19.05.2020 la 18:47, john17 a spus:

Mai era o discutie unde un bemveist sustinea ca ii consuma mai putin cu din aia mai superioara!

Mie îmi pare invers, că motorul are lag cu 98 şi consumă mai mult. Iar cu 95 e mai zvîcnoasă

Undeva se sustinea ca benzinei îi creşte cu 2-3 grade cifra octanică , odată încălzită, iar unele motoare nu mai controlează eficient aprinderea. Adică, practic, este inutil să bagi mai mult de 95.

La 20.05.2020 la 13:31, apriliacluj a spus:

pacat ca nu am dezbatut problema cat era barilul la pret negativ ;)

Ar fi fost o diferenţă doar pt trăitorii din America de Nord (piaţa WTI afectată de mişculaţiile saudiţilor combinaţi cu prietenul Volodea). Noi aparţinem de piaţa BRENT, preţul e afectat doar de cererea mică, nu avem combinatori

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
La 13.06.2020 la 11:45, ovi_ice a spus:

4.45 ron/l astazi, aceeasi benzinarie, acelasi tip de carburant (95).

Exact ce spuneam mai înainte, preţul mic se datora lipsei cererii şi nu unor combinaţii cum s'a întîmplat  în SUA.

Link spre comentariu

• 1 year later...

Cat sa castigi la un plin de benzina ca sa merite sa stai la coada doua ore?

Cati dintre astia au stat la coada o juma' de zi la coada la benzina pe vremea lu' Ceasca in fiecare luna?

Cat de prosti sunt soferii romani?

Si acum intrebarea finala: care ati fost in seara asta la coada cu conserva?

Link spre comentariu

Acum 3 minute, Speedy.K a spus:

Cat sa castigi la un plin de benzina ca sa merite sa stai la coada doua ore?

Cati dintre astia au stat la coada o juma' de zi la coada la benzina pe vremea lu' Ceasca in fiecare luna?

Cat de prosti sunt soferii romani?

Si acum intrebarea finala: care ati fost in seara asta la coada cu conserva?

Depinde cat se scumpeste. Daca ne raportam sa zicem la 7 lei/litru si se face peste noapte 10 lei, la un rezervor de 50 litri rezulta o economie de 150 lei.

Link spre comentariu

Acum 5 minute, MirceaB a spus:

Depinde cat se scumpeste. Daca ne raportam sa zicem la 7 lei/litru si se face peste noapte 10 lei, la un rezervor de 50 litri rezulta o economie de 150 lei.

Si? Merita? 

Aia cat au consumat stand la coada si mergand panicati pana acolo? Ca n-am vazut niciunu impingand masina cu motorul oprit ca in anii 80.

Deci reducem pe la 100 de lei profitul. Am vazut la cozi inclusiv masini de 50000 - 60.000 de euro. Au economisit 100 de lei pierzand 3 ore din viata?

Acum 10 minute, ENEOS a spus:

Toți care au mușcat-o pe bucifeis. :lol:

IMG-20220309-WA0051.jpg

Ce, ma, s-au scumpit si weceurile de la benzinarii? Ca asa arata sacii aia!

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

E dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu banul lui.In cazul de fata unii au socotit ca este mai bine sa bage la un pret

pe care maine sau poimaine nu o sa-l mai gaseasca.Daca au fost inspirati sau nu,ramane de vazut.

Trendul este crescator de cateva saptamani.Iar in ultimele zile mai rapid.

Eu am bagat vineri de la Lukoil benzina de 95 cu 7,08,ieri era 7,21 iar azi sarise la 7,47 la pranz.

Link spre comentariu

Acum 8 minute, Kosh a spus:

1.thumb.jpg.9515aa1abb9d5f6c5a60232957ed663a.jpg

Da, ma, astea au fost niste exceptii. Majoritatea in Bucuresti cel putin, sunt masini obisnuite de oameni care n-au nici macar o canistra in debara.

Acum 1 minut, adiy32 a spus:

E dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu banul lui.In cazul de fata unii au socotit ca este mai bine sa bage la un pret

pe care maine sau poimaine nu o sa-l mai gaseasca.Daca au fost inspirati sau nu,ramane de vazut.

Trendul este crescator de cateva saptamani.Iar in ultimele zile mai rapid.

Eu am bagat vineri de la Lukoil benzina de 95 cu 7,08,ieri era 7,21 iar azi sarise la 7,47 la pranz.

Bai frate, voi mai stiti si altceva decat " e dreptul fiecaruia "? 

E si dreptul meu sa alimentez maine mobra in 5 minute fara sa stau 3 ore dupa 200 de imbecili?

Aici nu vorbim de drepturi ci de prostie! La nivel patologic.

Topicul se vroia relaxat si vii tu cu drepturile prostilor!

Link spre comentariu

Acum 2 minute, Asimplu a spus:

Panica la valuta, panica la pastile cu iod, panica la pasapoarte, panica la motorina, panica la orez si ulei... Pe noi nu trebuie sa ne atace nimeni, ci doar sa ne panicheze putin, ca ne autodistrugem.

Stii despre pretul la ulei?Sau vorbesti ca sa te aflii in treaba.Hai sa-ti zic eu .Uleiul ARO de la Metro era la 4 lei asta vara.In toamna a urcat la 6 -6,50.

Saptamana trecuta era 6,99.Luni 7,45,ieri 7,99.Azi nu mai era un bax.Atentie vorbim de cel mai ieftin ulei de la Metro.

Normal ca lumea se panicheaza cand vede schimbarile astea rapide de pret.Si cumpara cu sau fara discernamant.

Link spre comentariu

Acum 6 minute, Speedy.K a spus:

Da, ma, astea au fost niste exceptii. Majoritatea in Bucuresti cel putin, sunt masini obisnuite de oameni care n-au nici macar o canistra in debara.

E si dreptul meu sa alimentez maine mobra in 5 minute fara sa stau 3 ore dupa 200 de imbecili?

Aici nu vorbim de drepturi ci de prostie! La nivel patologic.

Topicul se vroia relaxat si vii tu cu drepturile prostilor!

Lasa figurile ca nu e forumul tau,desteptule.

Link spre comentariu

26 minutes ago, MirceaB said:

Daca ne raportam sa zicem la 7 lei/litru si se face peste noapte 10 lei

Singurul motiv pentru care s-ar întâmpla asta (prin absurd, pentru că în mod realist nu are cum) este pentru că ar exploda cererea. Ah, stai...

image.thumb.png.9e70c56bcb6b7c741cce3a5359ca6d15.png 

Link spre comentariu

Acum 7 minute, adiy32 a spus:

Stii despre pretul la ulei?Sau vorbesti ca sa te aflii in treaba.Hai sa-ti zic eu .Uleiul ARO de la Metro era la 4 lei asta vara.In toamna a urcat la 6 -6,50.

Saptamana trecuta era 6,99.Luni 7,45,ieri 7,99.Azi nu mai era un bax.Atentie vorbim de cel mai ieftin ulei de la Metro.

Normal ca lumea se panicheaza cand vede schimbarile astea rapide de pret.Si cumpara cu sau fara discernamant.

Inseamna ca lumea are bani daca goleste toate rafturile si alea de ulei si alea de benzina, toate!

Link spre comentariu

Acum 13 minute, Speedy.K a spus:

Este dreptul tau, dar momentan nu-l poti exercita. Asa cum este si dreptul altora sa traiasca in pace, dar momentan nu se poate.

Link spre comentariu

Acum 7 minute, SMF a spus:

Alimentează astăzi ca și cum mâine se termina de tot combustibilul,nu că se scumpește. 

Mă întreb un lucru. Ok,ai stat 3 ore la coada,ai făcut plinul 40-50 de litri. De mâine circuli normal sau incepi sa raționalizezi? 

Eu chiar maine aveam programat sa fac plinul la ambele cotoarbe din dotare. Nah,am de alimentat 110L. Ce sa fac oare?🤣🤣🤣🤣 

Cel mai tare m-aș distra că mâine să fie doar 8ron/litru.😛😛😛

Facem pariu ca maine o sa fie sub 8 lei benzina de 95?

Link spre comentariu

Si uite cum se duce pe tobogan simpatia pentru ucrainieni... benzina se duce in sus si sub opt lei nu va mai scadea, asta in varianta optimista. Chiar discutam zilele trecute cu niste colegi ca in maxim sase luni benzina va ajunge la 10 lei litrul. Na ca s-a intamplat in mai putin de o saptamana iar alora care plangeau de mila ucrainienilor le-am spus ca o sa le iasa pe nas simmpatia asta pentru ucrainieni cand vor scoate banii din buzunar. 

Link spre comentariu

Acum 6 minute, MirceaB a spus:

Este dreptul tau, dar momentan nu-l poti exercita. Asa cum este si dreptul altora sa traiasca in pace, dar momentan nu se poate.

Ghici ce? Mai am cam pentru o saptamana in mobra asa ca pana imi vine mie sorocul or sa se termine saracii prosti!

Iar la conserva, daca vrea nevasta-mea sa o arda arogant prin oras cu consum de 15% n-are decat sa stea la coada. Eu pana peste zece zile n-am nevoie de masina.

Deci daca te duce un pic capu poti sa-ti exerciti cam orice drept.

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic