Denis_sbz Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) Am impresia ca nu va fi cursa de B dar sa o sa aflam cind se va anunta programul. Indiferent daca va fi sau nu, ma voi da in cursa/curse asa ca pregatiti bannerele cu `To Fast To Furios`, `Gerovital Power`, `Fast Tuono` si altele de gen Editat Septembrie 30, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Ti-am zis ca inchiriez niste fete, le desenam cate o litera in fata, D E N I S, deci ne trebuie 5 fete )) . Sau vrei mai bine GO DENIS !!!!!!!!!!! (si cate semne de exclamare, atatea fete)??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Am impresia ca nu va fi cursa de B dar sa o sa aflam cind se va anunta programul. Indiferent daca va fi sau nu, ma voi da in cursa/curse asa ca pregatiti bannerele cu `To Fast To Furios`, `Gerovital Power`, `Fast Tuono` si altele de gen Crazy Teddybear! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Am impresia ca nu va fi cursa de B dar sa o sa aflam cind se va anunta programul. Indiferent daca va fi sau nu, ma voi da in cursa/curse asa ca pregatiti bannerele cu `To Fast To Furios`, `Gerovital Power`, `Fast Tuono` si altele de gen Cum e cu ghidoanele ? Rezisti 19 ture? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) Ti-am zis ca inchiriez niste fete, le desenam cate o litera in fata, D E N I S, deci ne trebuie 5 fete )) . Sau vrei mai bine GO DENIS !!!!!!!!!!! (si cate semne de exclamare, atatea fete)??? Mai aproape de adevar ar fi sa scri GO DENIS !!! pe un inhalator profesional ) Fetele alea au nevoie de atentie dupa cursa, eu voi avea nevoie de ajutor. » Post actualizat in 30 Sep 2014 08:06 Cum e cu ghidoanele ? Rezisti 19 ture? La cit merg acum, 1:61/tur, rezist si un rezervor intreg. Editat Septembrie 30, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 http://we.tl/voIOQ9Yjoa Poze de Sambata http://we.tl/wR4Zl9VwyD Poze de Duminica Si un mic filmulet ...Putina joaca https://www.youtube.com/watch?v=6NQuHiAUhaA&list=UUh0O4bAcvmuEoAUykGvfRMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 Bravo Cris, mergi foarte bine, felicitari ! Deabea astept sa vina ziua de joi acum » Post actualizat in 30 Sep 2014 17:59Iar poza asta este superba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Asa valurit este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 Daca nu e vreo iluzie optica, asa o fi, dar, pe motor, acele ondulari intinzindu-se pe circa 400 m, nu se simt deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 In poza e o iluzie, avand in vedere ca e dat zoom, si motocicleta pare mare, iar sute de metri de pista sunt compacte in cativa cm de poza. Si vezi practic toate denivelarile, dar in realitate acele cateva movile care se vad pe linia alba, sunt defapt intinse pe distanta de sute de metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Uite Victor de ce ti se simteai discurile ovalizate in ultimul hal.... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) Multumesc, Denis! Eu una, cu cat am avut viteza mai mare cu atat nu am simtit "denivelarile" de aici de la final.... Mai tare ma incurca denivelarea de la inceputul liniei drepte...unde esti pe gaz de la o viteza mai mica... Oricum in primavara va fi mult mai bine! Editat Septembrie 30, 2014 de crisU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Bravo Cris, mergi foarte bine, felicitari ! Deabea astept sa vina ziua de joi acum » Post actualizat in 30 Sep 2014 17:59 10631314_853076401392203_8891138639394668974_o.jpgIar poza asta este superba ... Nu e prea bun ce se vede acolo. Chiar daca este o iluzie optica datorita unghiului de fotografiere, la o privire mai atenta se observa ca galmele, sunt defapt niste adanciri ale asfaltului, si se accentueaza pe partea stanga a circuitului. Ceva nu a fost executat bine in zona respectiva, incepand de la fundatie, sau nu s-a acordat atentia necesara la apele pluviale. E foarte posibil ca in primavara sa fie nevoie de o reparatie majora acolo. Sper sa nu fie asa. O sa vedem dupa sezonul rece cum sta treaba. » Post actualizat in 01 Oct 2014 08:37 PS: imi pare rau ca va stric topicul cu astfel de observatii, dar sper sa fie bine venite si sa ajte la rezolvarea problemelor din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 (editat) Eu una, cu cat am avut viteza mai mare cu atat nu am simtit "denivelarile" de aici de la final.... Cum viteza n-am avut. Probabil de la ansamblu baban ( eu + motoreta = muuulte kg ) nu simt acele denivelari Mai tare ma incurca denivelarea de la inceputul liniei drepte...unde esti pe gaz de la o viteza mai mica... Probabil e o problema de setare a motoretei. Mie, initial, imi vobla foarte periculos de la iesirea in linia dreapta pina prin dreptul boxelor. Editat Octombrie 1, 2014 de Denis_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 o intrebare, cat e taxa de participare pe zi? Si ce intrari sunt prinse in aceasta taxa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 o intrebare, cat e taxa de participare pe zi? Si ce intrari sunt prinse in aceasta taxa? 70 euro pe zi....in acea zi intri de 6 ori a cate 20 minute intrarea...cel putin asa a fost pe 27-28 sept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 70 euro pe zi....in acea zi intri de 6 ori a cate 20 minute intrarea...cel putin asa a fost pe 27-28 sept Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asalt_ini Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Si joi (02.10) se poate intra la grupa C, adica incepatori. 6 intrari a cate 20 de minute, 70e sau 310 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Pentru cine tot intreaba "Cum e?Cum e?" ,uite aici cum e, filmat cu drona: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Pentru cine tot intreaba "Cum e?Cum e?" ,uite aici cum e, filmat cu drona: Super montajul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Bravo man. super filmarea ,daca te ducei si un pic mai sus era perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Nu e a mea filmarea, eu doar l-am pus si aici, e de la careva de pe FB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Nu e a mea filmarea, eu doar l-am pus si aici, e de la careva de pe FB. Ok....scuze atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Circuitul arata bine, chiar daca nu e finalizat. Asa ca pasionatii de circuit ar face bine sa produca bani sau sa caute sponsori pentru motoare, echipamente si taxe, pentru ca acum exista loc bun de dat. Bafta! Editat Octombrie 3, 2014 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate