elparu Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 supa de linte. crema. arunci in blender lintea fiarta cu niste legume rumenite cu ceapa. piesa » Post actualizat in 23 Oct 2014 11:56cu crutoane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Guacamole, pasta de peste cu unt, crochete cu somon, crochete cu rosii si usturoi, o gramada de chestii care se pot face repede si sunt geniale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Postarile mai tarzii de 2 ore mi se par inutile. Pai moare omu' de foame dom'ne .... Editat Octombrie 23, 2014 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Pune mana pe telefon si fa comanda, si ai gatit si azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 MBS cu cartofi prajiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 nu mi spune ca ai gatit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Stai linistit ca nu spune, auzi barbat sa gateasca si sa si recunosca pe forum. ON ciulama cu ciuperci si carnita de pui ...... face cu ochiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Gulas de vita cu fasole Ce bun poate sa fie Numa ca dureaza vreo 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) superbec, ai gratar, nu? sau se poate face si in cuptor. am facut aseara poti cauta o fleica de porc, cu ceva mai putina grasime. Editat Octombrie 23, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 vorba lui dude, nu mai postati, Bec mananca deja linistit si noi ne facem griji degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 E, si pe mine mo luat foamea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Eu deja sunt in drum spre casa. Imi ploo in.gura mai rau ca afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Shaorma. » Post actualizat in 23 Oct 2014 13:42Cartofi uscati » Post actualizat in 23 Oct 2014 13:42Carnati cu mustar » Post actualizat in 23 Oct 2014 13:42Pepene flambat cu vodka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Ostropel de pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Stai linistit ca nu spune, auzi barbat sa gateasca si sa si recunosca pe forum. ON ciulama cu ciuperci si carnita de pui ...... face cu ochiu? Ana nu-i baiat, cu toate ca la capitolul caracter, se tine bine baba:))) vorba lui dude, nu mai postati, Bec mananca deja linistit si noi ne facem griji degeaba. SuperBec manca dinainte sa posteze, Chuck Norris style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Paste milaneze sau bolognese.Dureaza maxim 1 ora si mananci toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 rabdari prajite si ardei umpluti cu intuneric... crap de foame, nu ma pot misca de la berou si voi vorbiti de mancare.... offf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 rabdari prajite si ardei umpluti cu intuneric... crap de foame, nu ma pot misca de la berou si voi vorbiti de mancare.... offf inevitabil am ajuns tot la ceafa cu cartofi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 inevitabil am ajuns tot la ceafa cu cartofi E doar ornamental asta... Se vad castroanele pline in stanga! ) Pofta buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Mai am de taiat o ceapa si gata e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Unele retete mai complicate, ma fac sa-mi aduc aminte de bancul asta: Undeva-n Ardeal...Ion și Gheorghe stăteau la taclale:– Bă, io nu mai pot! De când cu emisiunile aste cu gătit, muierea mea o luat-o razna, mă! Ieri o făcut ciorbă de fasole cu smochine. Smochine, bă, SMOCHINE!!!– Mie-mi zîci? A mea o pus piersîci în tocănița de cartofi… cică să-i dea un fleivăr modern…– Mi-i și frică să vin acasă, că cine știe ce blăstămăție pune pe masă. O trebuit să mănânc mămăligă cu rodii… Cu rodii, bă, CU RODII, paștele ei de mâncare!– Io mănânc pe ascuns, că mi-i milă s-o jignesc… O făcut sarmale umplute cu creveți. Am așteptat să adoarmă ca să mânc și io un parizer cinstit…– A mea i-o pus la prunc la școală pită cu untură și cu rucola, mă!– Asta nu-i nimic: am ținut pomană după mă-sa și o făcut colivă cu mascarpone și sirop de arțar… flambată!– Bă...– Da, bă...– Atâta am vorbit de mâncare, că amu mi s-o făcut sete!– Ie mă, și mie…– No, hai să merem la crâșmă, să pușcăm niște shot-uri de Jägermeister!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Philippine_dishes 99% incercate ! Lista este mult mai variata, recomand. Ceva mai accesibil si usor de preparat... tocanita mexicana(carne de vita). Merge bine iarna. Mare grija, sa nu puneti mai mult de 1 ardei, asta daca nu vreti sa aveti un soc. Un alt aspect, sa nu beti bauturi acidulate(gen cola) dupa ea, amplifica iuteala. Pofta mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Pana la urma io am ajuns la paste cu branza la cuptor ceva reteta cu 3 feluri de branza . Super bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 . » Post actualizat in 23 Oct 2014 17:16sau daca ai timp mai mult... in weekend.... un gulas de 30l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 + niste slana si-o palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate