Sari la conținut

Romani printre engleJi

Bigfoot
 Share

Postări Recomandate

Legat de documentarul de pe Channel 4. Azi am vazut episodul 3.

Mie unul mi se pare extrem de bine realizat. Este echilibrat, explica exact ce trebuie sa explice. Abia astept episodul urmator.

Din pacate, cred ca ep 3 a fost ultimul.

Aici prin presa am vazut un val de ura adresat lui Alex, tiganul din Pata Rat, desi, personal, cred ca n-a spus nimic neadevarat, si nu isi denigreaza tara, chiar mai mult, se intoarce acasa desi isi gasise un loc de munca facand ceea ce stia si pe bani mult mai multi.

» Post actualizat in 09 Mar 2015 07:40

Apropos de femei. Sunt si aici femei buneeeeeeeeee.

Nu sunt numai grase cum zice legenda.

Daa, asa e, proportia de grase e un pic mai mare totusi, dar diferenta principala e ca grasele nu au nicio jena in a iesi in oras, nu au un complex de inferioritate. Eu inca n-am vazut grase prin cluburile de fite din Bucuresti, si nu cred ca nu le lasa sa intre bodyguarzii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 912
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

mate, nu stiu cat exagereaza unii sau altii, cert e ca nimeni n-a plecat din tara aia de placere (sau poate doar ceva aventurieri) si nimeni n-a ramas in tara asta de rau ce e.

Lucrurile sunt cum sunt, cu bune si rele atat in RO cat si in UK. Problema mare e ca in RO sunt din ce in ce mai multe rele si din parti vreo perspectiva reala la nivel de tara.

Nu poate nimeni sa-si imagineze cat mi-as dori ca RO sa ajunga intr-adevar o tara care conditioneaza EU si lumea in general, discutand de pe pozitii reale de egalitate, si nu din pozitia de vasal. Mi-as dori sa pot sa ma intorc in RO si sa am conditiile si oportunitatile din UK (sau macar 50% din ce pot sa fac aici).

Copilariile gen "ma duc sa fac poza la o groapa" n-au nici o relevanta intr-o discutie care vizeaza starea generala a unei tari/natiuni.

Link spre comentariu

Una am scris eu in postul initial, am vb frumos de NOI ca romani si de tara noastra, am evidentiat niste diferente evidente intre cele 2 spatii geografice cu exemple concrete ( de la fauna, case, calitatea drumurilor etc ) si uite unde se ajunge la atac direct la persoana, de parca m-as fi luat de vreunul dintre noi. In toate postarile mele am incercat sa dau exemple frumos, nu sa scriu ca o secretara (nu ma iau de tine Ice Quenn ), unii au vazut doar un prilej in a-mi cauta mie un nod in papura, au citit pe diagonala si apoi m-au blamat, ai bani, ai trait tu ca bossu, si cel mai tare unu care da exemple de bombe, se unge cu Cavador si imi spune mie ca mi-am pierdut viata pana la 25 de ani.....ai de plm.)))

Ti-ai pierdut viata ca desi ai trait in Romania pari a fi trait intr-o bula din care nu ai avut curiozitatea sa-ti scoti macar virful putzei afara. Ti-am aratat ca doar pentru faptul ca tu esti si ai fost orb la aspectele negative ale Romaniei nu insemna ca ele nu exista.

Toti astia de aici stim niste truisme simple, cum ar fi: oamenii sint cam la fel peste tot, nu exista raiul pe pamint, gropi in asflat si cersetori sint cam peste tot (si daca nu sint de obicei e un pret nasol de platit), toate orasele mari sint cam murdare si au oarece fauna prin ele. In orice oras mare (sau chiar mic) pe lumea asta gasesti tot spectrul umnan de la loseri la oameni de mare succes.

Problema e ca tu ALEGI sa-ti focalizezi atentia pe orice e negativ. O groapa, mamamama uite o groapa... uite un cersetor, uite un rahat, uite niste gunoi, uite niste betivi, uite un service de tzepari. Te agati cu disperare de orice lucuru negativ sau imperfect din Londra. Te-ai urcat pe un munte cu o priveliste de nedescris si in loc sa casti ochii imprejur te uiti cu lupa la un rahat pe care l-ai gasit.

Crede-ma ca la fel s-ar fi intimplat daca erai in Germania, Italia, Spania, Elvetia, Japonia, USA, Canada samd.

Toata discutia asta nu pomeneste despre realitatea cind te uiti la o tara. Realitatea incepe cind nu te mai afecteaza asa tare partile negative minore sau inveti sa le ocolesti. Cind o sa realizezi ca gropile in asflat sint niste mici inconveniete nu un capat de lume despre care sa te gindesti mai mult de 2 secunde. Cind o sa te doara la basca ca nu gasesti sarmale in Londra, mai mult, cind nu o sa mai vrei sarmale ca nu prea sint bune (carne fiarta in varza, asta e virful artei culinare romanesti?). Cind o sa-ti dai seama ca patiseria ingrasa si prosteste :).

Editat de vrajitorul din oz
Link spre comentariu

ar trebui inainte sa scrieti pe aici orice sa specificati daca ati fost macar o data in UK. Altfel, povestim ce s-a (cuvant urat) un vanator si l-a vazut un calator.

On topic, daca tot se fac comparatii ce ziceti de Antipa vs. Muzeul de stiinte naturale?

Link spre comentariu

...tocmai ca nu-si au rost comparatiile... initiatorul ,intr-un Moment de impulsivitate rezultat in urma vizionarii unui documentar s-a apucat sa-i faca pe unii "jegosi"....ceea ce nu e prea frumos. Asta-i toata chestia. Apoi au urmat comparatii , cele mai multe fara absolut nici un sens.

Vrajitorul din Oz a pus punctul pe i .

Link spre comentariu

...tocmai ca nu-si au rost comparatiile... initiatorul ,intr-un Moment de impulsivitate rezultat in urma vizionarii unui documentar s-a apucat sa-i faca pe unii "jegosi"....ceea ce nu e prea frumos. Asta-i toata chestia. Apoi au urmat comparatii , cele mai multe fara absolut nici un sens.

Vrajitorul din Oz a pus punctul pe i .

unde? eu nu mi-am dat seama, desi m-am straduit.

Si despre mancare, noi traim cu Radu Anton Roman in burta, ei cu Marco Pierre White. 0-3 stele Michelin...

Link spre comentariu

On topic, daca tot se fac comparatii ce ziceti de Antipa vs. Muzeul de stiinte naturale?

Pfff...aici ai pus sare pe rana (romanului plin de el).

Subscriu spuselor lui Vrajitorul.

Link spre comentariu

unde? eu nu mi-am dat seama, desi m-am straduit.

Si despre mancare, noi traim cu Radu Anton Roman in burta, ei cu Marco Pierre White. 0-3 stele Michelin...

cmon man, n-ai citit ca feciorul mananca croasante de pe dorobanti, framantate de 3 fecioare frantuzesti cu fesele

Link spre comentariu

Domnule Eugen_Ghe....eu,sincer, desi incerc, nu inteleg deloc postarile tale .

Ai fost obligat de cineva, sau de mai Multi ...sa mergi in Anglia ? ai fost exilat din Romania ?

De ce stai undeva unde nu-ti place ? Lumea e mare... sau mergi inapoi acasa.

Parerea mea...

Link spre comentariu

Cunoastem domnule realitatile astea, cum sa nu... Asa ceva este peste tot, s-a mai spus si in postarile anterioare.

Doar ca unii se leaga de o groapa in asfalt, dar in comparatiile lor nu vor sa accepte si varianta ca se poate si mai rau ( am spus eu in pagina 12 cum e cu asfaltul si canalizarea langa Resita )

Apoi sunt convins ca iti cunosti cel mai bine realitatea personala... ca fiecare desigur, cu totii ne-o stim pe-a noastra.

Fiecare avem nemultumiri, e normal, cand esti un om de rand, esti angajatul cuiva....viata nu e roza. Dar topicul a fost deschis din alt Motiv...

Totodata...ce sa mai zic, ma bucur ca lucrezi de 8 luni legal .

Link spre comentariu

:) eu ma retrag....sunt racit cobza, ma ustura ochii-n draci...

din pacate nu am reusit sa-l fac pe nenea Eugen_Ghe sa inteleaga ca stim cum e, asa e in toate orasele mari...nu numai in LONDRA.

poate mai incearca si altu´ ? :)

Editat de NiCo1713
Link spre comentariu

eu ma retrag....sunt racit cobza, ma ustura ochii-n draci...

din pacate nu am reusit sa-l fac pe nenea Eugen_Ghe sa inteleaga ca stim cum e, asa e in toate orasele mari...nu numai in LONDRA.

poate mai incearca si altu´ ?

:agree: parerea mea este sa-l punem sa ne mai explice inca o data... uite eu unul nu am inteles nimic din toate pozele alea! :alcy:

e ca si cum m-as duce sa pozez lacatul de la garaj, sau orarul de lucru de la magazinul din coltz...

si nu inteleg de unde supararea asta pe HMS Revenue & Customs... sau pe regina :P - trebuie sa ne explice neaparat cum a ajuns homeless si de ce totusi homelesii din UK desi o duc al dracului de greu nu vor sa revina in ro ca acu UK e tara lor...

Link spre comentariu

Concluzia mea e ca munceam in Ro ca sa ma fure alde Ponta, Taricelu, Baselu, Udrelu, c.v.t.-ul, Kelemen Hunor iar acum muncesc si platesc taxe in Eng ca sa ma fura alde Cameron, Miliband si Farage....

:pics:

Link spre comentariu

Eu unul zic cu convigere ca am prezentat una din cele mai realiste imagini ale Eng posibile.

hai gata, la culcare baieti! nu mai frecati menta pe aici... topicul s-a inchis dat fiind ca avem cea mai realista imagine a Eng posibila si cu poze!

Link spre comentariu

Uite aici, drum englezesc. Facut cu capu': https://www.google.ro/maps/@50.792709,-1.065453,3a,75y,18.07h,74.64t/data=!3m4!1e1!3m2!1sqnASSGiL5gHWc83yYyrRiw!2e0

Au facut un gard in mijlocul drumului. Pur si simplu, pentru ca asa le veni. Ca sa nu mai treaca omul pe acolo, ca sa ocoleasca juma' de oras ca sa ajunga in fata casei vecine. Si drumuri inchise. Si facut sens giratoriu unde nu trebuia, si pus semnalizare unde nu e nevoie, si facut alte garduri si gardulete in mijlocul drumului ... cheltuit la bani anapoda, fara cap, doar ca sa avem "activitate". Ca sa justificam cheltuiala unor bani.

Ma gandesc la drumurile alea aratate de Ice Queen: da, frumos, e autostrada, dar care e costul? Cate pamanturi au fost acolo, ale cui, cum au fost luate... etc. Aia care locuiesc acolo sub arcele alea maiestuoase, oare cat de fericiti sunt? Sa nu mai vorbesc de soferi, ca zona este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai nasoale de "navigat".

Eugen are dreptate, sunt multe chestii bune aici, dar si multe prostii. Eugen a aratat ca exista constructii care stau degeaba de multe luni. Eu va arat constructii, care in cateva luni au construit case in locul unui pub, complex rezidential in locul unei statii de pompieri, drumuri reparate peste noapte - si nu asa hai sa fie: decopertat, turnat asfalt, compresat si finalizat. Dimineata drumul e gata pictat, fara sa lipseasca nimic. Fara gunoi si moloz - totul curat. Deci se poate. Si totusi, ca si Eugen, va zic ca prostia e la ea acasa si pe aici. Si daca nu ne credeti, stati si voi in Anglia cateva luni, poate un an. Si faceti un efort sa cunoasteti lumea pe aici, ca drumul servici-shopping-somn-servici-shopping-somn nu va da prea multe informatii.

Editat de aship
Link spre comentariu

E clar, threadul trebuie inchis :))) Am vazut niste poze care spun nimic si un fluturas care spune putin :))) (poate gresesc, citesc de pe tel..).

Link spre comentariu

Bai baieti treaba e simpla. Eugen_Ghe, banuiesc ca prin evidentierea taxelor platite, doreste sa distruga mitul "tara care te-a primit cu bratele deschise". Dar nu am inteles dc m-ar primi cu toporul pe spinare? Adica .........wtf?

UK in primul rand cauta oameni din afara tarii pt ca REPET a se citi BINE si LA RECE postarea mea initiala, engleJii pana in 30-40 de ani sunt forme fara fond si la propriu si la figurat din N puncte de vedere. Cine cacao sa munceasca ( indiferent ca dai cu matura sau cu mousul ) imigrantii, pt ca engleJii tineri sunt prea puturosi sau prea nobili ca sa munceasca, iar cei aflati la varsta 2-a o sa mai fie activi cat timp? 10 ani? Cum amortizezi lagul asta ............. cu imigranti. Cineva trebuie sa sustina engleJii la ananghe, doar nu o da UK-ul din buzunarul lui propriu asa chiar tot, ia mai cotizeze si imigrantii 30% din ajutoare acolo tot e bine venit. Nu zic ca nu e bun daca Doamne fereste ai nevoie, poate ca e te ajuta chestia asta, dar nu persisti in ea . Lenea e mare, daca va utati pe AUTOTRADER.CO.UK o sa vedeti ca sunt unele anunturi in care se mentioneaza disponibilitatea de a face rate unuia care este asistat social.................asta ce spune? Civilizatie sau nesimtire?

DA sunt si engleZi pana in 30-40 ( cu Z ma, a se citi AGAIN topicul meu initial ) dar................ ii numeri pe degete.

Am fost in weekend la DUXFORD Imperial War Museum.............. cata cercetare cata carte cata truda si ce valori erau pe vremuri, acum................... da heritage tare solid, dar prezent slabut si viitor aproape nul bazat pe "fortele lor proprii de engleZi ) si iar ma refer la tineret ( asta pt cei care repet au citit total aiurea postarea intiala ). Iti dai seama ca e nashpa ca englez probabil sa vezi ca tu ai facultati N de mare prestigiu domnule, dar vin straini sa lucreze la tine in curte...............dc? pt ca facultatile alea sunt cu mult peste cele din SARACIA AIA de ROMANIA sau POLONIA sau cine stie ce facultate din ASIA?

Facultatile lor sunt practic pepiniere sau locuri de sezatoarea pt pui de masoni, bine mai vin si altii cu limba scoasa, am studiat la OXFORD........ bv ma Cheers......am studiat la Bucuresti Brasov sau Iasi si suntem pe aceeasi linie in front.

Veni vorba de drumuri, imi pare rau ca nu am montat camera pe masina sambata.

Astia cei care mentionati ca aveti asfalt NET SUPERIOR in UK fata de RO :))))) ia invartiti voi roata pe langa Castelul Mountfitchet de langa Stansted, nici nu sti ce sa faci..........ocolesti gropi sau intri pe contrasens unde si acolo tot mai trebuie ocolite gropi. si subliniez GROPI nu denivelari, nu crapaturi, nu diferente de nivel. In Londra iarasi sunt gropi peste tot, dar deja e OK sa zicem ca le inveti, in Basildon la fel gropi tata......dupa munca mai te duci la un Lidl o Asda ceva............denivelari cat tine dum dum dum bom poc dum dum, aici nici nu are rost sa imi aduc motocicleta ca o stric sau mai rau o fura "civilizatii".

Probabil ca un KTM 990 Adventure R sau TENERE 660 ar fi indifcat: 1 nu ti-o fura oricine ca nu e fitza sa ai enduro touring din asta mai rugged, 2 pt ca faci fata asfaltului "impecabil", fara sa strangi din fund cand vezi o groapa sa incepi sa injuri in casca. Bine asta e o chestie subiectiva, am vazut destule vitezane pe aici.........fiecare cu gusturile si confortul lui............nu dezbat asta.

Ca sa fiu impartial.......cred ca ce-a mai buna comparatie o poate reprezenta Transfagarasanul.............din anii 2006-2008........partea cu Arges rupta ocoleai gropile ca sa mai departe in ce sa dai, apoi aveai o portiune proaspat reparata te bucurai ca un fraier si dupa 5minute da-i sa zaca in gropi, si portiuni ca pe latura Transfagarasanului dinspre Sibiu, unde asfaltul nu e neaparat nou dar e cat de cat nivelat, zgrunturos si foarte zgomots.

Eu cred ca cei care zic ca in UK drumurile au o calitate mai buna decat drumurile din RO, ori merg cu transportul in comun zilnic, ori merg cu masina doar pana la shopping, ori efectiv s-au mutat acum 10 ani in UK si au ramas in "istorie" referitor la calitatea actuala a drumurilor din Romania, care NU SE COMPARA TATA sub nici o forma. PUNCT. Am spus calitate , nu autostrazi..........e o mare diferenta. Calitate........adica nu iti versi paharul cand mergi cu masina prin oras sau pe drum national........chiar si pe autostrada.

Am si eu cateva poze facute la case, nu e vb de critica sau de subiectivitate etc. din poze observati va rog marimea lor, standardul lor normal de rand, am 2 poze in care se afla si masina parcata in fata casei, asta ca sa vezi CAT DE MARE ESTE MASINA pe langa o casa. Sa mai ziceti voi ca in RO apartamentele sau casele sunt mici sau de kkao. Atentie la marimea ferestrelor........ Noi avem case si apartamente in primul rand SOLIDE si in al doilea rand, inainte tindeam sa zic decente, acum pot spune ca sunt mari.

Tin minte cand am ajuns acasa in RO prima oara dupa 6 saptamani cum am intrat pe usa am fost "lovit" de spatiu, mi se parea imens, prietena mea si ai mei se uitau la mine nedumeriti.........gen .........ce e asa de mare? Ok sa zicem ca spatiul la noi in tara tine si de zona, dar oricum MEDIA NOASTRA ROMANEASCA aia "comunista" este in alta liga din punct de vedere al spatiului UTIL nu doar disponibil,

La ei un kingsize bedroom de rand este un pic mai mic decat amprenta unui garaj auto de beton, din ala de venea gata turnat si se instala cu macaraua, garaj tipic anilor 80-90.

Eu nu vad care este problema in a compara BUCURESTI cu LONDRA..............miroase cacatul mai frumos in Londra sau ce, paraie mai cu accent sau ce?

Bucuresti NU are dc sa fie inferior Londrei, avem si noi Palatul Cotroceni , Casa Poporului ( care se joaca cu Buckingham Palace ........e o "anexa" asa comparativ cu ce avem noi in Piata Constitutiei). Muzee avem si noi de arta de istorie de tehnica , Antipa ca si Londra.......... Nu vad dc nu am compara......... Catedralele din Londra alea .......da sunt imense nene.............nu prea ai cu ce sa le compari in Bucuresti.

Oamenii in Bucuresti sunt MULT MAI ATENTI la cum se imbraca la haine la tot (in Londra numai aia mai rasariti pun pret pe haine restul.......iar eu nu sunt pasionat de moda sau...dar cat de cat trebuie sa fi prezentabil......), restaurantele normale decente sunt peste restaurantele lor ( subiectiv in opinia mea ).................are rost sa mai compar un restaurant din Herastrau cu un restaurant de langa Tower Bridge ? In primul iarasi ne lovim de aceeasi problema , SPATIUL in ***** masii de SPATIU.

Londra sta bine la restaurantele de din zona Business........... alea da ........dar si lasi 100-110 de lire fara sa fi Bo$$ , mananci "la inaltime" cum zice un coleg. Mie mi se par un pic snobisme, dar macar ai paharul curat, farfuria calda si tacamurile curate.....................chestii pe care la noi le ai in Bucuresti la un restaurant mai rasarit, nu neaparat la o fitza snoaba.

Multe lucruri se fac de mantuiala aici, practic chestiile facute nemteste sunt de nisa si de cele mai multe ori sunt scumpe............restul paine si circ pt "saraci"( cu ghilimele de riguare )..........cantitate NU calitate.

Alta chestie care mie mi se pare de cacao ............bai tata in Bucuresti ca esti in Primaverii sau in Damaroaia.................ba nene ai cosuri de gunoi in plm pe strada din 500m in 500m.................ba ai unde sa arunci gunoil....................ia fa asta in Londra ( da in centru mai gasesti rar cosuri de gunoi ) fa asta intr-un cartier rezidential din Londra sau Basildon..........nu ai decat optiunea sa o arunci pe jos sau sa o pastrezi punga cu gunoi pana ajungi la benzinarie unde poti gasi un cos de gunoi...................

Referitor la femei, nu comentez..........tine de gusturi, daca ai romanca ta de acasa.............foarte bine daca nu trebuie sa cernuiesti "pasaricile" de asteroizi....... bine chestia cu obezitatea nu neaparat valabila doar la femei, sunt si barbati destui obezi. Daca in tara cuvantul GRAS are o notiune, aici in UK "grasul" nostru de RO este echivalentul a bine facut/solid. Din cauza dulciurilor sunt destui indivizi cu propriul lor camp gravitational...........

» Post actualizat in 10 Mar 2015 03:02

Cunoastem domnule realitatile astea, cum sa nu... Asa ceva este peste tot, s-a mai spus si in postarile anterioare.

Doar ca unii se leaga de o groapa in asfalt, dar in comparatiile lor nu vor sa accepte si varianta ca se poate si mai rau ( am spus eu in pagina 12 cum e cu asfaltul si canalizarea langa Resita )

Apoi sunt convins ca iti cunosti cel mai bine realitatea personala... ca fiecare desigur, cu totii ne-o stim pe-a noastra.

Fiecare avem nemultumiri, e normal, cand esti un om de rand, esti angajatul cuiva....viata nu e roza. Dar topicul a fost deschis din alt Motiv...

Totodata...ce sa mai zic, ma bucur ca lucrezi de 8 luni legal .

Stai linistit, cu siguranta au si ei RESITA lor.

» Post actualizat in 10 Mar 2015 03:08

ar trebui inainte sa scrieti pe aici orice sa specificati daca ati fost macar o data in UK. Altfel, povestim ce s-a (cuvant urat) un vanator si l-a vazut un calator.

Eu pot sa compar muzeul tehnic din parcul Carol cu Science Museum din Londra.

Daca ai 8 ani Muzeul Dimitrie Leonida este SF pt tine, prea multe formule prezente prea multe sectiuni sau piese sau aparate de masura........e dificil pt un copil de 8 ani.

Daca ai 8 ani si esti in Science Museum intelegi tot, e ca o carte de colorat, pe intelesul faunei.

Parerea asta o am eu si alti colegi romani & polonezi de la Ford, inclusiv colegi de varsta mea engleZi, spun ca Science museum e pentru copii si atat.

post-16670-0-39718100-1425951324_thumb.jpg

post-16670-0-82882100-1425951324_thumb.jpg

post-16670-0-86349100-1425956020_thumb.jpg

post-16670-0-15141000-1425956102_thumb.jpg

Editat de Bigfoot
Link spre comentariu

am urmarit topicul asta pana a cazut asa intr-o mizerie...

acuma daca ma gandesc bine cu mentalitatea pe care o vad pe aici nu ai cum sa combati, e ca si cum ai face lectii de logica intr-un spital de boli mintale.

s-a ajuns la poze comparative gen ce mare e masina si ce mica e casa... tz tz tz, bah si evreii sclavi in Babilon aveau o parere mai buna despre Babilon ca romanii liberi care ajung sa munceasca in UK si desi is homelesii si dispretuiesc tara care in care castiga bani suficienti ca sa-si cumpere betoate in ro totusi nu s-ar intoarce acasa.

ar vrea sa nu plateasca taxe, se simt jefuiti de politicieni, uite groapa, uite rahatul, uite ca nu am cos de gunoi... astia is retarzi tare pe aici, realitatea nu e ca in pliante, Science Museum e vax gen Dimitrie Leonida si e pentru copii si atat, ce rahat e aia sa vinzi un produs unui asistat social (care poate fi handicapat dar nimeni nu s-a gandit la asta evident) si asta e numai ce am cules asa la intamplare.

mare favoare ne-ai facut astia cand ne-u primit in UE si mai recent ca ne-au permis sa muncim si sa castigam bani in tara lor parerea mea e ca daca ar citi topicul asta si ar putea sa ne retraga acest drept ar fi perfect inrdeptatiti sa o faca.

suntem ca saracul care iti bate la usa ca nu are ce manca, il inviti la masa il poftesti in casa, il servesti si el incepe sa spuna ca esti gospodar de rahat, ca ce mizerie e in casa la tine ca ce mancare nashpa ai...ce urat esti si ce nevasta grasa ai. io ti-as pune toporul pe carca mah ca asta meriti...

Link spre comentariu

big-fu.t - daca vrei sa nu versi paharul mergi cu trenul. mă big-fu.t, du-te mă in Brăila si intreaba de cartieru "Chercea", ia un maxi taxi si du-te acolo. Nu numai ca o sa versi cafeaua, dar nu o sa intilnesti asfalt, deloc.

eugen - ma faci sa rid la 7:33 dim in plm, ce gropi ai pozat ma tu acolo. ai gasit si tu o groapa si 2 santiere in Uk si gata, e naspa - da banii aia de pe partea cealalta a fluturasilor nu sunt naspa, nu>?

Ti-a mai zis cineva - nu-ti convine cu gropicele si santiere In bă-min-găm - DU-TE DE UNDE AI VENIT.

Terminati ma terminatilor cu comparatiile aste de (cuvant urat), Romania per ansamblu are 25 de ani in minus fata de restul statelor, si nici n-o sa-i recupereze vreodata.

Editat de B.B.
Link spre comentariu

nu-mi vine sa cred cite flatulente din partea traitorilor prin UK dar de nationalitate romana! am ajuns in iukei si sunt deasupra tuturor...

unii spun cit de bine le e lor, ce facultati au facut ei acolo (de parca au inventat ei facultatile alea) si in ce case posh stau ei cu chirie... cit de mic trebuie sa fii ca sa te caci pe tine in felul asta!? daca esti bun, nu te dai mare ci iti vezi de treaba... nu incerci sa demostrezi nimic pe forumuri!

altii ii trimit la origini pe aia de arata realitatile lor, alea care sunt sau nu paralele cu realitatea aia adevarata... despre ei ce mai e de spus?

mai exista si mirifici care ar interzice romanilor sa circule daca nu au atitudinea corespunzatoare, adica "ciocu' mic fraiere ca nu te-a pus nimenui sa vii aici"... de parca daca cineva munceste si nu e entuziasmat de conditii trebuie sa-si dea suturi in kur singur pina-i infloreste zimbetul pe buze de fericit ce e ca i s-a permis sa traiasca pe plaiurile pastorite de HMM sau de cine mai stie cine!

si se presupune ca fiecare dintre cei de mai sus sunt de aia cu educatie si inteligenta peste medie...

da, din pacate au dreptate ca suntem in urma rau cu multe insa felul aproape bucuros in care o spun ma face sa ma gindesc ca au relanti-ul un pic dereglat!

Link spre comentariu

• l.u.v pinned this topic