Fury Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Ce sa zic, sa fie bine ca sa nu fie rau... Classic, neasigurare la schimbarea benzii de circulatie, eu vanataie, moto cu rezervor de frana srijelit, rezervor scrijelit, ghidon deplasat din prinderi si sper ca asta e tot. Persoana cealalta foarte de treaba, ne-am inteles, am fost la spital, nu am nimic si o sa rezolvam cu asigurarea in zilele care urmeaza. Aveti grija, ochii cat cepele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 (editat) Stii unde mi se pare mie ca ai gresit? Cand te-ai mutat de pe banda 3 pe 2 , in timp ce el avea semnalul de dreapta in functiune ( asa se vede din filmare, e posibil sa fie doar un reflex) Nu te-a mai vazut in oglinda ( daca s-a uitat) si ai intrat in unghiul mort . Bravo ca esti bine . Ai mers incet , ai scapat cu putin . Bafta in a rezolva cu asigurarea . Pe viitor, multi km fara incidente. Editat Mai 14, 2015 de Ativix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Mda, nasol. Bine ca n-a fost nimic grav. Daca erai un pic mai atent era un accident de evitat. Puteai sa ramai pe banda a 3a si gata ca doar l-ai vazut (sau nu l-ai vazut?) ca va face dreapta. Si chiar dupa ce ai schimbat banda puteai sa eviti daca franai mai tare. Acum ti-ai facut de lucru. Si cu reparatiile, dar mai ales cu recuperarea banilor. Iti urez mai mult noroc decat sanatate pentru ca vanataia trece repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 14, 2015 Admin Share Postat Mai 14, 2015 Bucura-te ca ai posibilitatea sa deschizi un topic despre accidentul tau pe aria asta, in general aici scriu altii pentru ca subiectii sunt pe lumea ailalta! Esti incepator, probabil ti-ai luat carnetul toamna trecuta..trebuia sa vezi ca avea semnalul dreapta pus si sa te astepti sa schimbe banda.. Tot raul inspre bine, ai numai de invatat din accidentul tau, bafta si ochii mari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 (editat) Ochii cat cepele ... Trebuie intotdeauna sa stii ce o sa faca ala din fata, ala din lateral si ala din spate, chiar inainte ca ei sa stie. Si mai trebuie sa stii ca erai exact in unghiul (mort) fara vizibilitate al masinii. Asta nu-l disculpa pe sofer. Dar tu trebuie sa stii faptul asta ca sa poti evita. Stai in spate, sau mult in lateral, sa te poata vedea. La o filtrare printre masini, trebuie sa fii extra extra extra precaut. Sa fii constient ca nimeni nu se asteapta sa treaca cineva/ceva prin spatiul acela. Esti pe cont propriu, la propriu. Se deschid usi, se vireaza, se franeaza, ti se agata ... etc. Grija mare!!! Oricum, bine ca e numai atat. Iti tinem pumnii si sa nu te mai vedem in zona asta a forumului Editat Mai 14, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 14, 2015 Autor Share Postat Mai 14, 2015 Well, ideea sta in felul urmator, eram pe banda 3 si cand am vazut ca masina albastra schimba banda am dat semnal sa ma bag pe banda 2. dupa ce m-am bagat pe banda 2 am inceput sa franez vazand ca si coloana si taxiul a inceput sa franeze. Nu ma asteptam ca asa din scurt sa intre masina alba pe banda 2 si buf... Acuma sunt de acord ca dupa vizionare si eu, stiind ce se va intampla, as putea acum sa evit coliziunea dar in momentul respectiv totul s-a intamplat asa repede. Am apucat sa franez, am apucat chiar sa claxonez si sa schitez o tentativa de evitare dar a fost prea tarziu. cum zicea un prieten bun care a venit sa ma ajute, dupa 5 ani de motociclism, era timpul pentru un incident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Daca-mi permiti, tura viitoare (doamne fereste) nu mai intinde mana, mana la piept! ca nu poti decat sa ti-o rupi, nu e amortizor ohlins... Editat Mai 15, 2015 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Nu cumva vroiai sa il depasesti pe dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 rahat se intampla in viata, asta a fost unul mic o sa astepti ceva sa iti dea asigurarea sa inlocuiesti trei fiare dar tu, cum zicea cineva mai sus, esti ok! sanatatea e prioritatea nr.1ma bucur totusi ca soferul a fost om, era asa de simplu (si des intalnit) sa se dea jos si sa inceapa cu cea plm mea ba! dat tu nu te uiti ba! etc..sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Daca-mi permiti, tura viitoare (doamne fereste) nu mai intinde mana, mana la piept! ca nu poti decat sa ti-o rupi, nu e amortizor ohlins...Daca intinzi mana ti-o rupi, daca nu o intinzi iti rupi clavicula. E cam lose-lose.Oricum, bine ca ai scapat sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Nu cumva vroiai sa il depasesti pe dreapta? Ce maaa?! Tu de cand conduci? Si cat prin oras? Auzi, depasire pe dreapta! Pfuaaa! Eroarea a fost ca n-a anticipat miscarea cu toate ca soferul era cu semnal pus. Bine ca a scapat usor. data viitoare cand o sa vada semna pus o sa se astepte la d-astea. Editat Mai 15, 2015 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Bine ca ai scapat doar cu atat, ar fi putut sa fie mai urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Te doare capu' ce auzi p-aici. Depasit pe dreapta cand vorbim de 3-4 benzi. Nu pune mana jos c-o rupi. Nu pune TU ma mana jos, sa cazi in cap! Mana se strange pe langa corp cand cazi la viteza mare si te rostogolesti pe asfalt! Ma abtin, gata! E plin de expertiSanatate ridere si invata din asta, altfel ai patit-o degeaba. Editat Mai 15, 2015 de LKss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Majoritatea procedau la fel daca erau in locul celui din masina. Omu a dat semnal si te-a vazut in oglinda si de aceea nu s-a bagat. Cand s-a uitat a doua oara erai in unghiul mort crezand ca banda e libera. Bine ca nu a fost mai grav si a fost o invatatura...mai ales pt tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Ha ha! Azi a fost randul meu... In fata spitalului Floreasca. Macar am ajuns repede la investigatii la sital Ma plictisesc pe un pat si am dat drumu la net.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Data viitoare sa cazi cu amandoua maineile la piept, ca poate e mai grav si, daca tot mori, macar sa mori in pozitie, sa fii gata de aruncat pe masa. Si in buzunarasul ala unde se tine Zippo, sa ai o iconita mica si un muc de lumanare (pe langa Zippo, normal). Sau in loc sa tii o tigare intoarsa in pachet, sa bagi o lumanarica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Ha ha! Azi a fost randul meu... In fata spitalului Floreasca. Macar am ajuns repede la investigatii la sital Ma plictisesc pe un pat si am dat drumu la net.. Pune radiografiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Nu vreau sa fiu magar (pentru ca nu are neaparat legatura directa cu accidentul tau de acum), dar ieri am facut poza asta, fix pe Magheru. Tu esti? Editat Mai 15, 2015 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 motorul si tenisii sunt aceeasi nu vad casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 motorul si tenisii sunt aceeasi nu vad casca azi avea casca ,dovada sta filmuletul(camera este fixata pe casca) plus ca se aude cum dupa ce cade isi ridica viziera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzyu Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Si in poza aia apare tot un clio alb ca cel care l-a lovit azi...ciudata poza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 azi avea casca ,dovada sta filmuletul(camera este fixata pe casca) plus ca se aude cum dupa ce cade isi ridica viziera. accidentul e de ieri. cel putin asa e editat filmul. si da, ai dreptate cu camera. nu mi-a trecut prin minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Legat de poza, se mirau (in bine) la spital de la receptie, la radiografie, ecografie, asistenti, doctori, unii de la telviziune care o ardeau in fata spitalului etc. ca aveam echipamentul (cizme, manusi, casca, genunchiere, armura).. ma gandesc ce vad aia zilnic..Eu am cazut ca broasca pe spate si socul practic l-a preluat armura si casca cu ceafa. Ma doare spatele in continuare.. ca deh.. trauma, dar daca eram zorro si nu aveam astea (nu obisnuiesc absolut de loc sa merg asa) nu cred ca mai faceam glume cu lumea locul de munca Nu vreau sa fiu magar (pentru ca nu are neaparat legatura directa cu accidentul tau de acum), dar ieri am facut poza asta, fix pe Magheru. Tu esti? Pune radiografiile. sorry.. fara poze din partea mea, dar de fapt e bine, ca atuncea cand sunt poze e cam jale..P.S. Diseara ma duc la politie sa faca constatarea si dosarul, pana acuma am avut contact cu un agent de la politie care m-a asteptat sa ies de la raze sa imi ia alcolemia si mi-a zis ora si locul unde ne vedem sa terminam birocratia.Intrebare: se face dosar de dauna pe motocicleta, si dupa dosar separat pe echipament (casca ca am dat cu ceafa de asfalt) ala unde se face? tot la politie ii zic baga casca pe dosar sau se face complet separat la asigurator?Merci! si grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 M-am uitat cand am facut poza, e la 19:58, cam la o ora dupa ce a cazut. E posibil ca in poza sa mute motorul/sa verifice daca este totul in ordine, nu stiu, ca nu am stat sa vad de unde venea si unde se ducea... Oricum, cine vede asta in afara contextului se gandeste la ce e mai rau (gen uite-l si pe ala fara casca pe Magheru - eu la asta m-am gandit cand l-am vazut). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 15, 2015 Autor Share Postat Mai 15, 2015 Nu vreau sa fiu magar (pentru ca nu are neaparat legatura directa cu accidentul tau de acum), dar ieri am facut poza asta, fix pe Magheru. Tu esti? Nu, eu eram in masina alba cu soferul, ma duceam la spital, Cel de pe motor e prietenul meu care a tras motorul langa o banca la vreo 20 de m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate