Sari la conținut

imi "moare " motorul cand bag in viteza


Postări Recomandate

am o problema la un aprilia rs 125 din 2006 , lam cumparat cam de o luna , si dupa ce lam cumparat am observat ca intra cateodata greu in treapta a doua , lam dus la service miau zis ca trebuie schimbat kitul ambreaj , lau schimbat daca la schimbat sau ce au facut , mergea super bine cand am venit pe el , pana astazi cand sa bag in viteza imi moare motorul , dupa iar , de fiecare data imi moare motorul cand sa bag in viteza , si in viteza nu porneste nu da niciun semn , in ultimul timp incepuse sa nu mai traga , care sa fie problema , iar ambreajul am mers cu el 400-500 km , ulei schimbat ? multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si la mine moare motorul cand bag in viteza .....cu cricul lasat ...sa nu fie switchul de la cric sau de la ambreiaj

Editat de claman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa intelegem mai bine: Tie iti "moare la intrare"? In viteza desigur

 

:crack:

 

 

mergea super bine cand am venit pe el , pana astazi cand sa bag in viteza imi moare motorul , dupa iar , de fiecare data imi moare motorul cand sa bag in viteza

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e cricul, fratilor! Numai ca baiatu' nu prea le are cu gramaticasi are deficiente de exprimare. Nu fiti rai. Care stiti ceva mecanica, incercati sa-l ajutati. Bineinteles, dupa ce explica un pic mai inteligibil simptomele...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, limba ca limba, terminati cu mistourile, is mai multe postari la misto decat sfaturi. Pentru mistouri mergeti la "Social si Politica", "Motociclisti, in timpul liber" sau topicurile de offtopic ... aici e rubrica de service.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca "mecanicii" care ti-au schimbat tie ambreiajul au omis unele lucruri.

1. Ti-au pus placile invers (si eu l-am avut montat asa , nu mi se oprea "la intrare" , doar patina , iar din aceasta cauza tragea mai slab)

2. Acolo in oala aia a ambreiajului , ai o furca si 3 bile de rulment (destul de mari) . Ei bine acea furca iti face reglajul ambreiajului si probabil ca baietii doar ti-au inlocuit placile si atat , au lasat setarile vechi , de cand ambreiajul era destul de uzat , iar surubul de reglaj era prea strans sau prea slabit.

Vezi ca aici poti intampina si alt impediment .. acea furca este destul de "firava" , eu am rupt filetul la 3 dintre ele , abia dupa ce am pus una de pe un motor rotax 123 a rezistat cu brio , fiind conceputa din alt material. Daca totusi ti-au facut baietii setari si au strans prea tare e posibil sa iti fi rupt filetul ... Daca se aude un zornait in ea , e clar... Vezi ca aia se rupe si in timp , chiar daca nu crapa imediat ce o regleaza , atunci cand pleci de pe loc si tragi ambreiajul brusc e posibil , din cauza tensiunii sa iti arunce sau sa iti sara din filet.

Incearca sa mai explici din simptome , dar cat mai lizibil sa putem intelege si noi exact cum sta treaba . Si eu am avut ceva probleme cu el , stiu ca e oarecum greu de explicat , dar totusi incearca.

Mult succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...