Ionut Lucian Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 http://m.jurnalul.ro/stiri/locale/constanta-motociclist-fara-permis-prins-de-politisti-circuland-cu-aproape-150-km-ora-pe-un-bulevard-din-oras-707249.html Altul...si fara permis,mai mult ca sigur si fara asigurare. Probabil unii de pe aici vor injura politia si vor spune "ce a facut?era si el curios cum e cu mobra,ce a facut rau?". Bine ca l-au prins,altfel ar fi continuat asa pana ar fi luat p cineva dupa el,probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) sper sa nu se reinventeze nr pe aripa fata ca nu stiu cum ar sta la 300.... Cum ar sta? Cred ca ar fi cea mai aerodinamica "piesa" a motocicletei.... » Post actualizat in 10 Feb 2016 06:38 Cum ar sta? Cred ca ar fi cea mai aerodinamica "piesa" a motocicletei.... Editat Februarie 10, 2016 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Untitled-1.png Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Untitled-1.png Ce oameni rai! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Untitled-1.png Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Untitled-1.png Freacking awesome! Daca Supapa are cat de cat simtul umorului, se amuza si el. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Untitled-1.png oh noooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauldci Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Untitled-1.png Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 http://m.jurnalul.ro/stiri/locale/constanta-motociclist-fara-permis-prins-de-politisti-circuland-cu-aproape-150-km-ora-pe-un-bulevard-din-oras-707249.html Altul...si fara permis,mai mult ca sigur si fara asigurare. Probabil unii de pe aici vor injura politia si vor spune "ce a facut?era si el curios cum e cu mobra,ce a facut rau?". Bine ca l-au prins,altfel ar fi continuat asa pana ar fi luat p cineva dupa el,probabil. poate e acelasi dar l-au prins abia la constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 ) cata calitate dintr-o poza asa mica...felicitari ! Daca nu eram om de caterinca nu mai eram intreg la cap in ziua de astazi...pacat ca sunt altii care nu stiu de gluma si ataca orice alt punct de vedere...care pana la urma e baza unui forum...ca daca ar posta cineva : ''motocicleta mea e cea mai tare'' iar restul ar scrie...da...ai dreptate...chiar asa e... nu ar mai fi spirit de discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 ) cata calitate dintr-o poza asa mica...felicitari ! AI PROBLEME )))))) daca ar posta cineva : ''motocicleta mea e cea mai tare'' iar restul ar scrie...da...ai dreptate...chiar asa e... nu ar mai fi spirit de discutie. Eh si cu tine, zici ca nu ai fost membru pe 4tuning... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 @Supapa: Felicitari pt atitudine . Aici se incheie pt mine contributia mea la circul pe acest topic. Cred . » Post actualizat in 10 Feb 2016 11:40Hai cu caldura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 hai ma mami ca treci tu si peste asta. o sa reusesti sa iti speli imaginea in urmatorii 5 ani. hai, pwp si nu mai fi suparat. oricum, nu era furata motoreta, aveam doar numarul ridicat. Nu îți înțeleg reacția... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) Azi am aflat ca unu' de 25 de ani o ardea aseara pe un bulevard din Constanta cu 150 km/h. P-asta macar l-au prins. Poftim cultura!... http://jurnalul.ro/stiri/locale/constanta-motociclist-fara-permis-prins-de-politisti-circuland-cu-aproape-150-km-ora-pe-un-bulevard-din-oras-707249.html Editat Februarie 10, 2016 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 un maimutoi care a avut curaj sa schimbe a 2-a.... mare vraja. Dece am eu impresia ca si in cazul asta nu s-a prins omu ca il fugarea garda ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 (editat) Azi am aflat ca unu' de 25 de ani o ardea aseara pe un bulevard din Constanta cu 150 km/h. P-asta macar l-au prins. Poftim cultura!... http://jurnalul.ro/stiri/locale/constanta-motociclist-fara-permis-prins-de-politisti-circuland-cu-aproape-150-km-ora-pe-un-bulevard-din-oras-707249.html Pai pentru ce sunt bulevardele asa de late si lungi daca nu ca sa ai unde sa-i dai capat? Editat Februarie 11, 2016 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 off: Am eu impresia sau doar astia din PH sunt asa haiduci pe motorete si "pateaza reputatia" motociclistului linistit si cuminte de pe plaiurile mioritice ) (joke) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 off: Am eu impresia sau doar astia din PH sunt asa haiduci pe motorete si "pateaza reputatia" motociclistului linistit si cuminte de pe plaiurile mioritice ) (joke) Zicea cineva mai sus ca suntem putini motociclisti in PH. Pai... putini dar rai! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Zicea cineva mai sus ca suntem putini motociclisti in PH. Pai... putini dar rai! )) rai dom'le, rai....negri in cerul gurii ca motocicleta in varful esapamentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 rai dom'le, rai....negri in cerul gurii ca motocicleta in varful esapamentului Eu o stiam altfel, dar e foarte bine si cum ai spus tu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 (editat) Ahhh,da, "decat"-ul ala, iar fac apoplexie Editat Februarie 11, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 off: Am eu impresia sau doar astia din PH sunt asa haiduci pe motorete si "pateaza reputatia" motociclistului linistit si cuminte de pe plaiurile mioritice ) (joke) Nu-s rai bre motociclistii prahoveni ..politistii sunt rai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 aia din Prahova? sau la modul general? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 11, 2016 Share Postat Februarie 11, 2016 Poitistii sau motociclistii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate