Dilidache Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Ti-am dat add.... Uite Si amortizorul Pt Cine este Interesat Tel 0726656677 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Vand un set de semighidoane de SC 33. Pt voi le dau mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Apropo de amortizoare de ghidon, azi l-am desfacut pe al meu Arrow sa vad in ce stare e uleiul si l-am gasit cam negru si cu niste particule ff fine de aluminiu (nu le prind cu magnetul).Amortizorul functioneaza super ok,nu pierde ulei si duritatea pe reglaje e in parametrii doar ca facea un zgomot ca si cum ar fi avut nisip in el in momentul in care il miscam, sper ca daca shimb uleiul scap de belea.Acuma vine problema cu procuratul uleiului, ce ulei se pune si de unde ?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shreck Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Se vinde parbriz stock,etrieri,lampa stop cbr 929 rr!telefon 0762 681 692 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Ti-am dat add.... Uite Si amortizorul Pt Cine este Interesat Tel 0726656677 700ron Oferta de Sarbatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 Apropo de amortizoare de ghidon, azi l-am desfacut pe al meu Arrow sa vad in ce stare e uleiul si l-am gasit cam negru si cu niste particule ff fine de aluminiu (nu le prind cu magnetul).Amortizorul functioneaza super ok,nu pierde ulei si duritatea pe reglaje e in parametrii doar ca facea un zgomot ca si cum ar fi avut nisip in el in momentul in care il miscam, sper ca daca shimb uleiul scap de belea.Acuma vine problema cu procuratul uleiului, ce ulei se pune si de unde ?Multumesc Daca continui cu uleiul contaminat, pilitura de metal acctioneaza ca un smirghel, roade segmentul de pe piston, cel care face practic compresie, incet si sigur i-si pierde duritatea , nu va mai avea compresie. Nu stiu daca Arrow vinde separat segmentul, e o piesa simpla de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Daca continui cu uleiul contaminat, pilitura de metal acctioneaza ca un smirghel, roade segmentul de pe piston, cel care face practic compresie, incet si sigur i-si pierde duritatea , nu va mai avea compresie. Nu stiu daca Arrow vinde separat segmentul, e o piesa simpla de tot. Am schimbat uleiul si acum e ca nou, are compresie normala si nici nu mai face zgomotul ala ca si cum ar avea nisip in el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Ce ulei ai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Am facut vreo 3-4 schimburi de ulei de furca ca sa si spal mizeria.... 15W parca era...recomanzi altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Imi permit sa pun si aici clipul (apare motorul meu si un954RR) cu cele mai frumoase iesiri ale noastre (Crazy Snails) de anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rpyro Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Salut ! Am si eu o intrebare (o pun in numele unui prieten) : imi puteti spune daca din intamplare carenele de pe un model 98 se potrivesc pe un model din 97 ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Salut ! Am si eu o intrebare (o pun in numele unui prieten) : imi puteti spune daca din intamplare carenele de pe un model 98 se potrivesc pe un model din 97 ? Multumesc ! Doar carenele laterale si burta ca sa zic asa, carena fata si codita nu se potrivesc, dar se pot adapta, vorbeste cu userul Mertan el a facut o treaba de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dilidache Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Stau-de-6 frumos clipul... m-a facut sa imi aduc aminte de vremurile frumoase petrecute pe seaua motorului... Sper ca in 2011 sa fie la fel de frumos... dar momentan ne batem cu bulgari Apropo ai gasit ceva... ca eu deja m-am lasat pagubas , separe ca la noi in romania sunt numai oameni seriosi care vand motociclete neserioase ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 (editat) Multumesc, Dilidache. Tocmai de aceea am facut clipul acesta, sa ne aducem aminte de clipele frumoase petrecute impreuna. N-am exagerat cu pozele cu genunchiu' pe jos. Sunt cateva motoare care-mi fac cu ochiul, dar inca nu m-am hotarat. Mai mult de atat, cu cat stau mai mult, cu atat apar mai multe "masturbari mentale" (? mac). Am inceput sa ma uit si dupa un K5/6. Ideea e ca-mi place ipostaza de acum, cu banii la saltea si ochii pe net, cautand motorul pt mine. Sper si eu ca 2011 sa fie cel putin la fel de frumos ca 2010. Si daca tot am ajuns aici, doresc tuturor posesorilor de Fireblade (actuali, fosti si viitori ) un CRACIUN FERICIT! & UN 2011 PLIN DE IMPLINIRI, SANATATE SI MULTI KM FARA INCIDENTE!. Lov' ya! Editat Decembrie 22, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 CRACIUN FERICIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Sarbatori Fericite!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sarbatori fericite blade-istilor (si ex)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 CRACIUN FERICIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Multumesc, Dilidache. Tocmai de aceea am facut clipul acesta, sa ne aducem aminte de clipele frumoase petrecute impreuna. N-am exagerat cu pozele cu genunchiu' pe jos. Sunt cateva motoare care-mi fac cu ochiul, dar inca nu m-am hotarat. Mai mult de atat, cu cat stau mai mult, cu atat apar mai multe "masturbari mentale" (? mac). Am inceput sa ma uit si dupa un K5/6. Ideea e ca-mi place ipostaza de acum, cu banii la saltea si ochii pe net, cautand motorul pt mine. Sper si eu ca 2011 sa fie cel putin la fel de frumos ca 2010. Si daca tot am ajuns aici, doresc tuturor posesorilor de Fireblade (actuali, fosti si viitori ) un CRACIUN FERICIT! & UN 2011 PLIN DE IMPLINIRI, SANATATE SI MULTI KM FARA INCIDENTE!. Lov' ya! tine de ei ca poate se inmultesc pana la primavara sarbatori fericite!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Are cineva de vanzare un set de intinzatoare de lant ce se ataseaza pe terminatia basculei? Cum au fost la modelele mai vechi. Pun o poza exemplificativa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Gata! E acasa! '06 1000RR. Editat Ianuarie 15, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 sa ai parte de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 in sfarsit Nicule ai facut saltul de calitate sa te bucuri de ea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate