dionysos Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Vine si te duce la spital, da (eu am refuzat pt ca nu aveam motiv). Se deschide dosar, da. Si daca, in urma declaratiilor, esti gasit tu vinovat? Nu te ajuta cu absolut nimic faptul ca ai pierdut timpul tau si al medicilor in spital. Si plangere penala depui degeaba, din moment ce tu esti considerat vinovatul. E vorba de un accident rutier, vatamarea minora nu inseamna absolut nimic. Acum depinde de situatie daca esti tu vinovat sau nu. In cazul in care politistul constatator scrie in proces verbal cine a gresit si de ce si ala nu esti tu, apoi poti sta linistit. Eu nu am facut plangere penala impotriva vitei care m-a lovit, desi poate ar fi trebuit. Insa si eu, exact ca tine, am zis ca nu am nevoie. Ma durea putin piciorul, motorul era atins doar pe crashbar, scarita si capul de ghidon si niste zgarieturi ce au iesit cu polish. Top case-ul a fost mai julit, insa aia e. Problema e ca aia care m-a lovit a considerat chiar si la politie ca ea nu a facut nimic rau si s-a luat in gura si cu politistul, care a pus-o la punct imediat. La accident de motocicleta e bine totusi sa mergi pana la spital sa fii sigur ca nu ai nimic intern, cu efecte care sa apara cand deja e prea tarziu. Am auzit de cazuri in care tipul a cazut cu motocicleta, a zis ca nu are nimic si apoi a facut hemoragie interna si a murit la cateva ore dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Apropos de cele spuse mai sus, eu m-am imprastiat singur si nu am chemat salvarea. M-am dus frumusel singur la spital la urgente si garcea a vrut sa-mi ia permisu pentru ca era accident cu victima. Automat cand vine salvarea vine si echipaj de politie (cand e accident cu victima). Eu am fost victima mea si era sa ma aleg cu dosar penal daca nu impingeam niste banuti. Pe mine nu m-au lasat sa plec de la spital pana nu mi-au facut toate investigatiile (asa e procedura). Deci daca venea salvarea eu zic ca erai mai castigat. Succes iti doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Si eu sunt curios cum se termina. După mine ambii sunt vinovați de fugă de la locul accidentului. In primul rând nu ai voie sa muti vehiculele implicate într-un accident cu vitime. Nu trebuie să-ți rupi gâtul, coloana sau vreun picior ca să pozezi in victimă. Unii au declarat la poliție ca au facut atac de panică in urma accidentului și au chemat salvarea, in timp ce pe voi va tăvălesc astia pe jos și dacă sunt doar blugii rupți in genunchi ziceți că nu aveți nimic. Amiabilă poți face doar cât sunt implicați doar doi participanți in accident: "Constatarea amiabila se poate realiza doar daca s-a produs un accident rutier fara vatamari corporale, doar cu pagube materiale si in care sunt implicate maximum doua vehicule , care detin asigurare RCA valabila la data producerii accidentului. Trebuie sa fiti atenti daca din accident nu au rezultat pagube si la alte structuri (stalpi, garduri, cladiri etc.), caz in care evenimentul trebuie raportat la Politie." Sursa hotnews.ro Cand o sa faci diferenta intre accident si tamponare, atunci ai sa realizezi ce prostii ai scris aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Cand o sa faci diferenta intre accident si tamponare, atunci ai sa realizezi ce prostii ai scris aici. Eu chiar sunt curios care e diferența dintre accident si tamponare. Eventual cu articolele aferente din codul rutier... Editat Septembrie 12, 2016 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 (editat) eu am trait pe pielea mea ce inseamna Garcea romanesc....stai in coloana, astepti, vezi ca nu se misca coloana, te asiguri fata-spate, ,vezi ca nu misca nimeni..si incepi sa intorci...subit un taximetrist Pelicanist intra in depasire pe contrasens (a se citi in stanga celor 2 linii de tramvai!) si te zgarie....iar Garcea decide ca tu, pe motiv ca TU ai inceput manevra inaintea lui, tre sa ai carnet suspendat,amenda, si ala e inocent...ca, desi mergea pe contrasens...nu conteaza, ca linia nu e continua, si ala, dupa Garcea, legal putea sa piarda si controlul masinii......vanatori de accidente gramada in tara asta...si Garcea ii tine in puf. (fapta traita de mine la geniile de la accidente usoare de langa Vitan, carora le doresc sa pateasca in civil exact ce am patit eu, sa vedem daca mai judeca dupa regula asta..si care apoi isi recomanda verii de a treia cu service-ul in faliment pentru reparatii) Editat Septembrie 12, 2016 de Darkthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Daca ai lovit masina din fata in lateralul barii spate, sau in aripa spate pina in usa spate pasager, ai toate sansele, spre 100% sa fii vinovat pt nepastrarea distantei fata de vehiculul din fata. Patit personal. Pariu pe cit vreti voi ca motociclistul implicat iese vinovat. Nu e vorba de ce ne dorim noi, ci de cum se finalizeaza. Data viitoare, distanta mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 vinovat pt nepastrarea distantei fata de vehiculul din fata. Patit personal. Pariu pe cit vreti voi ca motociclistul implicat iese vinovat. Pentru că o cameră e scumpă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jak59 Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Cand o sa faci diferenta intre accident si tamponare, atunci ai sa realizezi ce prostii ai scris aici.Dacă după tine ce a scris colegul in primul post e tamponare, eu ma retrag din discuție. Ca să fi fost încadrat ca accident trebuia sa-l arunce de pe pod sau să treacă cu mașina peste el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Mai patesti si din astea cand te grabesti si nu pastrezi distanta...ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 E vinovata soferita, pentru ca a schimbat banda fara sa se asigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 pastrezi distanta prea mare si se baga toti dobitocii si forteaza intrarea in fata ta , si oricum o dai, tot fatalau iesi la final. Nu poti multumi pe nimeni pe forumul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Hahahha,tampita asta ma lovit și pe mine,in curba din fata ambasada Chinei. O idioata. I-a luat carnetul la proasta. Tu fraier ca nu ai sunat la 112 și nu plecai de pe pod. Data viitoare sa ții minte. Suni la 112 indiferent ce se întâmplă, în ciuda la tot ce spun colegii ca nu vin etc. Ba da vin.... Poteci cu soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 HAAHHAHAHAHAH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 4 accidente ? Si inca e lasata sa circule pe strada. In plm cu legile lor. Lasa toate vacile pe strada. Ar trebui suspendat carnetul ala vreo 2-3 anisori apoi sa dea examen iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Si? Ceva noutati?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 4 accidente ? Si inca e lasata sa circule pe strada. In plm cu legile lor. Lasa toate vacile pe strada. Ar trebui suspendat carnetul ala vreo 2-3 anisori apoi sa dea examen iar. N-ai fost atent, fomeia e stresata fiindca al 5-lea accident o sa ii creasca RCA-ul pina la cer, probabil are o clasa de risc fabuloasa. Asa se educa bizonul, cu atac la punga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Hahahha,tampita asta ma lovit și pe mine,in curba din fata ambasada Chinei. O idioata. I-a luat carnetul la proasta. Tu fraier ca nu ai sunat la 112 și nu plecai de pe pod. Data viitoare sa ții minte. Suni la 112 indiferent ce se întâmplă, în ciuda la tot ce spun colegii ca nu vin etc. Ba da vin.... Poteci cu soare Sper ca nu in aceeasi zi..Din pacate i-au returnat permisul.. Editat Septembrie 13, 2016 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 N-ai fost atent, fomeia e stresata fiindca al 5-lea accident o sa ii creasca RCA-ul pina la cer, probabil are o clasa de risc fabuloasa. Si apoi face rca pe numele mamei, matusa, sotul, .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Ezact.Asa m-a trosnit si pe mine o proasta,io fiind cu masina,avand asigurare la Carpatica pe numele soacrei.Foarte convenabil..Am cam luat-o in suturi la auzul vestii..Culmea? Barba'su este motociclist inveterat ,asta pt ca tot va plangeti voi de aia cu asigurari de rahat.Vorba aia 'fa ce zice popa nu ce face popa'..Pana sa ma cheme Carpatica deja dadusem troaca la Rabla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Nu trebuie să-ți rupi gâtul, coloana sau vreun picior ca să pozezi in victimă. Unii au declarat la poliție ca au facut atac de panică in urma accidentului și au chemat salvarea, in timp ce pe voi va tăvălesc astia pe jos și dacă sunt doar blugii rupți in genunchi ziceți că nu aveți nimic. cam ai drepate. motociclistii sunt "barbati adevarati" si nu se uita la cateva juituri, 2 coste fisurate... etc. alea-s nimicuri... trebuia sa ramana pe pozitie si sa cheme salvarea / politia, eventual sa stea pe jos pana veneau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Si ce rezolva cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Si ce rezolva cu asta? Vedea si politia dinamica accidentului pe viu, nu din declaratiile mincinoase ale unei proaste care nu stie sa conduca sau a unor martori cacaciosi. Cand m-a lovit pe mine taximetrista c_urului mahalagioaica insista sa mute masina, pe motiv sa eliberam strada. I-am zis ca nu muta nimic pana nu vine politia si asa s-a intamplat, iar politia mi-a dat castig de caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Faceti diferenta intre accident cu victime si accident usor la care vine salvarea doar ca sa constate. La mine a venit politia, si-a notat datele si m-a trimis la accidente usoare, pt ca eram intreg. Atat. Nici macar n-au intrebat ce s-a intamplat. La tine a fost ceva mai rau si alt tip de situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Faceti diferenta intre accident cu victime si accident usor la care vine salvarea doar ca sa constate. La mine a venit politia, si-a notat datele si m-a trimis la accidente usoare, pt ca eram intreg. Atat. Nici macar n-au intrebat ce s-a intamplat. La tine a fost ceva mai rau si alt tip de situatie. Pai nici la mine nu se vedea nimic si nu am avut nimic rupt, julit. Doar niste vanatai au aparut dupa, dar am mers la spital pt investigatii. Ideea e ca dupa accident ti se descarca multa adrenalina si nu simti cu adevarat daca te doare ceva, asa ca indicat e sa te duci totusi la spital pentru investigatii. E mai bine sa fii sigur decat sa apara complicatii dupa. Editat Septembrie 13, 2016 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Faceti diferenta intre accident cu victime si accident usor la care vine salvarea doar ca sa constate. La mine a venit politia, si-a notat datele si m-a trimis la accidente usoare, pt ca eram intreg. Atat. Nici macar n-au intrebat ce s-a intamplat. La tine a fost ceva mai rau si alt tip de situatie. Chiar nu ai învăţat nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate