superbec Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Il citez si eu pe superbec: "lucrezi cumva la KFC?". De ce ai ascunde tu numarul ala cand Logan-ul iti face vant pe curbe? hai ca nu-s asa grasane aripili ca la mvaugusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 cat mai e amenda la scuns numarul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Acum 2 ore, Chivu a spus: cat mai e amenda la scuns numarul ? Experienta conteaza, deci straight ahead si ne spui cat mai este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Din cate stiu e penal. E ca si cum ai merge fara numere. Poate ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 30, 2020 Share Postat August 30, 2020 Ceea ce e bun în viață e fie ilegal, fie imoral, fie îngrașă! ©Murphy Doar nu s-o împiedica de un dosar penal?!? Numerele la vedere sunt pentru fraeri, oricum nu te prinde poliția dacă ai ss. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Acum 23 ore, Chivu a spus: cat mai e amenda la scuns numarul ? as zice ca se incadreaza acolo la contraventiile cu numere murdare, deteriorate, neconforme, si care nu sunt montate la loc vizibil... nu e penal din moment ce motocicleta e inmatriculata, doar ca numarul nu e corespunzator montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Sambata am fost pe la Bulgari. Pe Shipka ne-au depasit doua vitezane, nu aveau numere deloc, nu ca ascunse. Ci lipsa :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 aia da motociclisti, roacheri, satanisti si violatori de babe, nu pussies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 5 minutes ago, apriliacluj said: aia da motociclisti, roacheri, satanisti si violatori de babe, nu pussies Alooo, noi ne luam choppere, nu bondari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Revin eu cu update în topic dacă se ivește ceva neprevăzut. Mă încadrez cu ăsta? Sunt valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Acum 2 ore, Adrian M. a spus: Sambata am fost pe la Bulgari. Pe Shipka ne-au depasit doua vitezane, nu aveau numere deloc, nu ca ascunse. Ci lipsa :)) de avut aveay dar au cazut,de la viteza. deci legal. Acum 13 minute, Cristian C. a spus: Revin eu cu update în topic dacă se ivește ceva neprevăzut. Mă încadrez cu ăsta? Sunt valabil? ascuns e cand tre sa-l cauti, eu l-am vazut din prima (poza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Acum 8 minute, frigider a spus: ascuns e cand tre sa-l cauti, eu l-am vazut din prima (poza). Deci degeaba sar de poponeata în sus toți, ca de văzut se vede. Frustrați, răutăcioși Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 (editat) Acum 25 minute, Cristian C. a spus: Sunt valabil? Da, si semnalizezi. Editat August 31, 2020 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 31, 2020 Share Postat August 31, 2020 Acum 6 ore, Cristian C. a spus: Revin eu cu update în topic dacă se ivește ceva neprevăzut. Mă încadrez cu ăsta? Sunt valabil? Lejer, mergi cu încredere, daca zice cineva ceva, îl trimiți la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 La 31.08.2020 la 12:00, Cristian C. a spus: Revin eu cu update în topic dacă se ivește ceva neprevăzut. A sosit și update-ul.. astăzi am întârziat puțin după ce am ieșit de la muncă și m-a prins ora prânzului când am trecut prin rond Alba Iulia spre casă și.. ce sa vezi? De fapt eu nu i-am văzut, că eram concentrat la abordarea rondului, însă ei m-au auzit și așa am făcut cunoștință. A fost scurt, probabil au început o nouă serie de controale odată cu începutul de săptămână. Voi? Bine, sănătoși? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Bănuiesc că-mi intuiți scopul, mă hrănesc cu reacții, scopul meu e să le stârnesc, să agit. Unii mă iau în serios, alții râd de mine sau devin frustrați. @einstein1984 ai o bila albă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Acum 4 ore, Cristian C. a spus: Bănuiesc că-mi intuiți scopul, mă hrănesc cu reacții, scopul meu e să le stârnesc, să agit. Unii mă iau în serios, alții râd de mine sau devin frustrați. Iti vine natural? Ca daca da, s-ar putea sa fi sociopat iar asta nu e in regula daca esti si tablagiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Haha, sunt și serios, sunt și troll. Imi ocup timpul cu diverse în funcție de starea de moment, îmi cer scuze persoanelor deranjate de atitudinea mea. Nu vreau sa se devieze prea mult de la subiectul postarii. Seara faina și grija cu "ilegalitățile", să fiți asumați dacă e cazul de așa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Si cum ai facut, ti-ai scris PV, si ti-ai pus o suta in talon sau cum ai scapat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Acum 2 minute, GoodKat a spus: Daca tii sa mentionezi ca esti troll, e clar ca nu esti. Ei, nu fi rau, credea si el ca a inventat ceva nemaivazut pe forum pe acilisa si te iei de el ... Dar da, cat mai merge pt numar ascuns? Intreb pt un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 (editat) Ca să nu mai existe curiozități de genul, einstein a fost cel mai aproape cu ce a spus, însă nu am rămas la povești, oamenii erau acolo ca să-și facă treaba, nu ca să-și piardă timpul cu mine. Din câte știu eu nu se mai practică cu sutele (fie ele și €) de ani buni. Editat Septembrie 7, 2020 de Cristian C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 La 31.08.2020 la 10:03, Adrian M. a spus: Sambata am fost pe la Bulgari. Pe Shipka ne-au depasit doua vitezane, nu aveau numere deloc, nu ca ascunse. Ci lipsa :)) Nasol. Inseamna ca mergeati prea incet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Acum 11 minute, Cristian C. a spus: Ca să nu mai existe curiozități de genul, einstein a fost cel mai aproape cu ce a spus Eu cred ca s-a prins toata lumea de cand ai pus poza din parcarea militiei. Iti place sa lucrezi cu indicii sau o faci doar dintr-un complex de superioritate? Sperai sa impresionezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 (editat) Acum 18 minute, Cristian C. a spus: Ca să nu mai existe curiozități de genul, einstein a fost cel mai aproape cu ce a spus, însă nu am rămas la povești, oamenii erau acolo ca să-și facă treaba, nu ca să-și piardă timpul cu mine. Din câte știu eu nu se mai practică cu sutele (fie ele și €) de ani buni. Vreau si eu o legitimatie d-aia de care le-ai aratat tu din portofel. Primesc, primesc?! Mai merge cu sutele, esti tu fraier... Ai terminat anu’ asta? Apropos de ilegalitati, mai sunt filtrele RAR sau pot sa scot silencerele? Nu de alta, da’ se suie toti bucurestenii de TR, DB IL si GR pe mine... Editat Septembrie 7, 2020 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat Septembrie 7, 2020 Share Postat Septembrie 7, 2020 Chiar acum, vladf a spus: Eu cred ca s-a prins toata lumea de cand ai pus poza din parcarea militiei. Iti place sa lucrezi cu indicii sau o faci doar dintr-un complex de superioritate? Sperai sa impresionezi? am fost cu un coleg motociclist sa ia o dovada de reparatie, l am transportat pasager, n am intrat in incinta, daca te ajuta informatia Chiar acum, Speedy.K a spus: Vreau si eu o legitimatie d-aia de care le-ai aratat tu din portofel. Primesc, primesc?! Mai merge cu sutele, esti tu fraier... Ai terminat anu’ asta? Apropos de ilegalitati, mai sunt filtrele RAR sau pot sa scot silencerele? Nu de alta, da’ se suie toti bucurestenii de TR, DB IL si GR pe mine... cred ca gasesti in vitan mai in capat, cat espre sute.. prefer sa raman fraier si sa traiesc cu impresia ca e cum cred eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate