misionaru Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Hihi Remember the time? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Remember....long time ago , pe vremea când @Riboavea voie sa iasă din casa.. și era mirat ca și eu am voie.. Iarasi bem azi, @Asimplu, cu ce ne cinstește? La multi ani frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 10, 2022 Share Postat August 10, 2022 Îți face un vlog gratis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 25, 2022 Share Postat August 25, 2022 La mulți ani, @ALEX-CRUISER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 28, 2022 Share Postat August 28, 2022 La mulți ani, @l.u.v! nu pot sa ratez o cola zero! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 28, 2022 Admin Share Postat August 28, 2022 Mulțumesc frumos! Multă sănătate și numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 28, 2022 Share Postat August 28, 2022 La mulți ani cu sănătate și bucurii, Luigi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 28, 2022 Share Postat August 28, 2022 1 oră în urmă, l.u.v a spus: Mulțumesc frumos! Multă sănătate și numai bine! Mulțumesc, și ție! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 29, 2022 Share Postat August 29, 2022 LMA @emylyo !! sanatate si tarie in putz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 29, 2022 Admin Share Postat August 29, 2022 Acum 12 ore, Lucian_M a spus: La mulți ani cu sănătate și bucurii, Luigi! Mulțumesc frumos, Lucian! Acum 12 ore, Kristian K a spus: Sanatate maxima,fericire cat incape si la mai multi ani si kilometri. Esti fecioara deci? Mersi frumos, Cristi! Da, Fecioară, 1967. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 30, 2022 Share Postat August 30, 2022 La 25.08.2022 la 10:27, Flower-Power a spus: La mulți ani, @ALEX-CRUISER! Acum am vazut mesajul,multumesc Acum 14 ore, Kristian K a spus: La multi ani Alex-elor si Alex-ilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 2, 2022 Share Postat Septembrie 2, 2022 "La multi ani!" cu noroc si sanatate azi si intotdeauna pentru amicul meu @kreptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 2, 2022 Share Postat Septembrie 2, 2022 Acum 1 oră, ivan pedala a spus: "La multi ani!" cu noroc si sanatate azi si intotdeauna pentru amicul meu @kreptor La multi ani si de la mine, Victor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Septembrie 15, 2022 Share Postat Septembrie 15, 2022 va multumesc, fratii mei...cu intarziere asa. drumuri faine va doresc. spidi...am fost pe valea cernei..( tenere mere pe orce drum) nu recomand decat daca nu esti sanatos la cap( glumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 15, 2022 Share Postat Septembrie 15, 2022 Acum 13 minute, kreptor a spus: ...am fost pe valea cernei... Mi-ai trecut pe la poarta si n-ai zis nimic...sa-ti fie sfiala 5 minute! Valea Cernei se poate face si de modele mai grele de motociclete, depinde acum de perioada din an si de calaret (musai sa fie intreg macar la cap!)...si sa fie benzina, apa si mult calm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Septembrie 15, 2022 Share Postat Septembrie 15, 2022 mii de scuze nea ivane sa trec 66 a era un vis ..mai vechi.. coechipieru de drum...dupa 2 km de unde s a terminat asfaltul a hotarat sa se intoarca si sa vina in herculane roata.. eu am continuat ..singur..decat cu g proul partener(ce filmare..) a meritat fiecare litru de benzina.. drum....RAU...grohotis...mult grohotis( nu l as mai face inca o data!!) tenere si a dovedit inca o data...clasa( plecaciune batrina doamna) crashbaru de africana( mult mai lat)..si a dovedit si el...functionalitatea...tranta..sus pe roti..si go mai departe plinn de prafda cu mobra ...neatinsa(grohotis pe coborare...) au urmat..apusenii...rotunda din singeorz bai..drum suuuper..si alti munti.. restul..este poveste de spus la foc de tabara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 15, 2022 Share Postat Septembrie 15, 2022 Esti iertat daca povestesti tot la focu' de tabara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Acum 14 ore, Kristian K a spus: Sa nu-l uitam pe Jack! LMA si din partea mea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 apoi io stiu ca acolo toti sunt big big fani Jack poate si dogu de aia-i Jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Septembrie 20, 2022 Share Postat Septembrie 20, 2022 Multumesc dragii mei. Da, cainele are mari legaturi de nume cu sticla mentionata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 27, 2022 Share Postat Septembrie 27, 2022 Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 27, 2022 Share Postat Septembrie 27, 2022 LMA Burule, sanatate si tarie in putz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 28, 2022 Share Postat Septembrie 28, 2022 Așa să fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 1, 2022 Share Postat Octombrie 1, 2022 La mulți anișori, @misionaru! Ca acum vine iarna și dai de băut la intrunirea faimoasa ...ca eu berile alea de trebuia sa ți le dau, nu le-am dat ..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 (editat) Happy Birthday, @christian! Happy happy,joy,joy... Când vad ck ma gândesc la tine Editat Octombrie 25, 2022 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate