ivan pedala Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 "La multi ani!" si pentru @Robyb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Octombrie 25, 2022 Share Postat Octombrie 25, 2022 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Happy Birthday, @christian! Happy happy,joy,joy... Când vad ck ma gândesc la tine Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 28, 2022 Share Postat Octombrie 28, 2022 (editat) La 01.10.2022 la 18:57, Flower-Power a spus: La mulți anișori, @misionaru! Ca acum vine iarna și dai de băut la intrunirea faimoasa ...ca eu berile alea de trebuia sa ți le dau, nu le-am dat ..! Multumesc mult! As vrea eu sa dau de baut la intruniri, nu prea se mai aduna lumea...:( O fi din cauza mea... Berilea alea, le dai cand nu mai esti asa agatata de lucrurile neimportante in viata si te mai relaxezi putin, cred ca stii la ce ma refer La 01.10.2022 la 21:34, Kristian K a spus: @misionaru tii la secret aniversarea matale? Sa ai sanatate maxima,fericire cat incape si la mai multi ani si km! Eh, cat se poate Sa traiti, dom' Cristian! Amu, si matale iti urez acelas lucru, inzecit! Sa ne mai vedem cu bine, in viata asta, macar, inca o data! Am niste beri de dat Caci tare m-ai ajutat intre ale motoretismului, printre putinii cu adevarat de ajutor la inceput. O sa am mereu respect pentru asta. Mare om, mare caracter! Sa traiti bine! Editat Octombrie 28, 2022 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 29, 2022 Share Postat Octombrie 29, 2022 Hai ca nu am prins-o p-asta cu agatatul de lucrurile neimportante în viata...și sa ma mai relaxez puțin...anyway, poate era retorica fina și d-aia, altfel lucrurile care ți se par ție lipsite de importanta nu trebuie sa coincidă cu ale mele...just saying.. Anyway ,LMA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 "La multi ani!" azi pentru Marcel, aka @Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 La mulți ani! Și de la mine pentru Marcel - @Motologistic. După 20 decembrie, sunt la Cluj. Poate dai o bere. Daca nu dai tu, dau eu o cafea. Trebuie sa finalizam discuția începuta anul trecut. A venit timpul. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 La Multi Ani sanatosi si frumosi Marcel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 Mulțumesc frumos pentru urări. Sar'mana Sa ne vedem sănătoși Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 23, 2022 Share Postat Noiembrie 23, 2022 LMA Marcel, sanatate si tarie in putz, multi km fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 30, 2022 Share Postat Noiembrie 30, 2022 1 oră în urmă, Farfuridi a spus: Hai să fur eu startul: La Mulți ani România, La mulți ani, români! Să ne trăiască țara noastră întru mulți ani fericiți! Conducătorilor nu le urezi nimic? Mulți Ani cu executare le doresc eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Noiembrie 30, 2022 Share Postat Noiembrie 30, 2022 Am înțeles. Deci să dorești ca niște bandiți să fie pedepsiți pt faptele lor e o porcărie. Sorry, când aud patriotisme din astea nu pot să nu mă gândesc și la în care am ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 30, 2022 Share Postat Noiembrie 30, 2022 Și eu îs patriot cât sunteți voi pro-LGBT, dar le urez sărbătoriților zilei să trăiască și să fie fericiți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 La multi ani Romania, La multi ani romani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 Acum 9 ore, Farfuridi a spus: mă retrag eu , ca vad ca nici moderatorii nu pot pastra o anumita conduita , O opinie are fiecare, si si-o poate exprima civilizat, chiar daca e mod sau admin. Nu e ok sa-si intareasca opiniile apasand pe butoane. Dar n-o sa vezi asta. La mulți ani români, oriunde va aflați! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 Acum 28 minute, TETEA. a spus: Nu e ok sa-si intareasca opiniile apasand pe butoane. Dar n-o sa vezi asta. Am văzut-o deja, dar nu la @Kristian K Pe butonul "eject" în special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 1, 2022 Share Postat Decembrie 1, 2022 LMA si tarie in putz! Restu' e poveste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 3, 2022 Share Postat Decembrie 3, 2022 Acum 6 minute, Kristian K a spus: Sanatate maxima,fericire cat incape si la mai multi ani @TETEA.. Mulțumesc, domnu'! Sănătate și tărie in putz la tot omu' bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 La mulți ani, Cristi! Să fii sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 Happy B day! @Kristian K,ai venit prin București? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 La mulți ani fericiți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 Azi e ziua ta?La mulți ani Kristian K și multă sănătate îți doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 5, 2022 Share Postat Decembrie 5, 2022 1 oră în urmă, Kristian K a spus: Multamn fain la fel Luciene.Si sanatate,ca-i mai buna decat toate! Aia vine la pachet cu fericirea! Și-o bere de săptămâna trecută, taaare bună a mai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 6, 2022 Share Postat Decembrie 6, 2022 Acum 10 ore, Lucian_M a spus: Și-o bere de săptămâna trecută. asta ase ni, sa te racoresti dupa 780Ft litrul de motorina?? PS. Dreher e ca si Ursus, sunt f asemanatoare la gust, acelasi producator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 6, 2022 Share Postat Decembrie 6, 2022 La multi ani, @Kristian K! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Decembrie 6, 2022 Share Postat Decembrie 6, 2022 (editat) Un La Multi Ani cinstit și un capuccino cald, din Viena, prietene. Sa fii sănătos! @Kristian K Editat Decembrie 6, 2022 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate